Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Yleiskatsaus LCI:n 100-vuotisjuhlan teemaan & viimeisimmät tiedot 100-vuotisjuhlan palveluhaasteesta Hyvät lionystävät. Vaikka 100-vuotisjuhlaan on vielä.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Yleiskatsaus LCI:n 100-vuotisjuhlan teemaan & viimeisimmät tiedot 100-vuotisjuhlan palveluhaasteesta Hyvät lionystävät. Vaikka 100-vuotisjuhlaan on vielä."— Esityksen transkriptio:

1 Yleiskatsaus LCI:n 100-vuotisjuhlan teemaan & viimeisimmät tiedot 100-vuotisjuhlan palveluhaasteesta
Hyvät lionystävät. Vaikka 100-vuotisjuhlaan on vielä kolme vuotta aikaa, olemme jo aloittaneet valmistelut. Se tulee olemaan meidän tärkein virstanpylväämme ja se aloittaa palvelumme toisen vuosisadan. Harvat järjestöt pystyvät toimimaan kokonaisen vuosisadan. Meillä on onni olla menestynyt, kasvava järjestö ja meidän antamamme humanitaarinen palvelu - jota tarvitaan enemmän kuin koskaan - kasvaa entisestään. Olemme jo aloittaneet valmistautumisen 100-vuotisjuhlaan. Itse asiassa se pääsi hyvään vauhtiin tänä vuonna, kun LCI hyväksyi 100-vuotisjuhlan teeman ja toimintasuunnitelman, kenttärakenteen kehittämisen juhlaa varten sekä 100-vuotisjuhlan palveluhaasteen aloittamisen. Kerron teille nyt teemasta ja tärkeistä valmistautumisvaiheista, jotka on aloitettu ja samalla annan teille lyhyen yhteenvedon ensimmäisestä vaiheesta vuotisjuhlan palveluhaasteesta. Kuten minulla on tapana sanoa, annetaan seuraavan vuosisadan alkaa - me olemme valmiita.

2 Aloitetaan lähtölaskenta. Seuraava vuosisata odottaa.
Osa 1: 100-vuotisjuhlan teema Aloitetaan lähtölaskenta. Seuraava vuosisata odottaa. Kuten sanoin, 100-vuotisjuhlaan on vain vajaa kolme vuotta aikaa. Se voi tuntua pitkältä ajalta, mutta siihen on vain noin 775 päivää. Päiviä on jäljellä näin monta lokakuun puolessa välissä toimintavuotta. Se ei ole kovin monta päivää kun sitä oikein ajattelee. Järjestössämme on klubia 210 maassa ja maantieteellisellä alueella. Joten monessa suhteessa on aika aloittaa ... ja me olemme tehneet sen. (Huomaa: Päivitä päivien lukumäärä sen mukaan milloin pidät tämän esitelmän.)

3 Missä tarve, siellä Lion
Juhlavuoden suunnittelu alkoi tosissaan kun palkkasimme ulkopuolisen yrityksen nimeltä “The History Factory.” Yritys sijaitsee Washington D.C.:ssä ja sillä on toimisto myös Chicagossa. Se on erikoistunut 100-vuotisjuhliin ja suurempien vuosipäivien juhlimiseen. History Factory aloitti suuren tutkimusurakan keskittymällä LCI:n henkilökuntaan, historiallisiin tietoihin ja materiaaleihin, yritysviestintään ja brändi-identiteettiin. He haastattelivat myös tärkeitä lionjohtajia ja 100-vuotisjuhlan järjestelytoimikunnan jäseniä sekä järjestivät verkkokyselyjä. Yleissuunnitelma esiteltiin LCI:n hallintovirkailijoille ja sen jälkeen 100-vuotisjuhlan toimikunnalle. Lopullinen suunnitelma hyväksyttiin 3. heinäkuuta Torontossa. Yksinkertaisesti ilmaistuna suunnitelmassa keskitytään kolmeen pääalueeseen - 1) menneisyytemme kunnioittaminen; 2) nykyisen työmme korostaminen ja 3) tulevaisuuden suunnitteleminen. Heidän suosittelemansa ja LCI:n hyväksymä teema on: "Missä tarve, siellä Lion." Se ollut meidän toimintatapamme jo 97 vuoden ajan - olemme aina paikalla ja tulemme olemaan paikalla humanitaarisen palvelun alalla vielä ainakin toiset sata vuotta. Tämä teema yhdistää eri osa-alueet 100-vuotisjuhlassamme seuraavien vuosien ajan ja tulette näkemään sitä monessa paikassa.

4 100-vuotisjuhlan suunnitelma
Työ on jo alkanut. Mutta juhlan suurimmat osat tullaan aloittamaan tietyissä vaiheissa ja ne rakentuvat toistensa päälle. Tänä vuonna olemme aloittaneet 100-vuotisjuhlan palveluhaasteen. Sen jälkeen vuonna aloitamme 100-vuotisjuhlan jäsenhaasteen, jota laaditaan parhaillaan LCI:n hallituksessa. Sitten vuonna aloitamme juhlavuoden, aloittaen jokaisessa aluefoorumissa ja päättäen juhlat vuoden 2017 vuosikongressissa järjestön syntymäkaupungissa - Chicagossa. Ja vuonna määrittelemme sitoutumisemme jatkaa vahvempina vielä toiset sata vuotta. Aloitetaan huhtikuussa 2015 LCIF:n saavutuksia korostetaan kaikissa vaiheissa

5 100-vuotisjuhlan vapaaehtoisrakenne
Maailmanlaajuinen rakenne vuotisjuhlan toimikunta. (CAC) CAC saavuttaa klubit Kommunikoi suoraan LCI:n hallituksen kanssa Motivoi & tiedottaa lioneille kaikkiin juhliin liittyvistä asioista PIP J. Frank Moore III, CAC puheenjohtaja PIP Joe L Wroblewski, CAC kunniapuheenjohtaja CAC jäsenet, maailmanlaajuinen toimikunta CAC koostuu 20 henkilöstä edustaen kutakin vaalipiiriä ja tärkeitä LCI:n hallituksen jäseniä MD 100-vuotisjuhlan koordinaattorit Piirien 100-vuotisjuhlan koordinaattorit PIP Frank Mooren johtama 100-vuotisjuhlan toimikunta on nyt ollut aktiivinen muutaman vuoden ajan. Nyt aloitamme luonnollisesti entistä aktiivisemman vaiheen. PIP Mooren lisäksi toimikunnan jäsenenä on kunniapuheenjohtajana PIP Joseph L. Wroblewski ja jokaisesta vaalipiiristä on kaksi edustajaa toimikunnassa, kunkin vaalipiirin puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. Mukana on myös Afrikan manner ja jokaisen toimintavuoden aikana LCI:n talous-, PR- ja vuosikongressitoimikuntien puheenjohtajat. 100-vuotisjuhlan toimikunta neuvoo LCI:n hallitusta ja se on juhlavuoden "etusivu," joka johtaa moninkertaispiirien ja piirien koordinaattoreita, joita ollaan parhaillaan nimittämässä eri puolilla maailmaa. KLUBIT, KLUBIT, KLUBIT

6 Tärkeät valmistelut on aloitettu
Arkistojen ja muistoesineiden arkistointiohjelman perustaminen Keräyskohteiden rakenteen/luokitusjärjestelmän laatiminen Tarinanpankkien perustaminen, joita kaikki LION-lehdet voivat käyttää Kyllä - useimmat meistä tuntevat LCI:n historian. Tiedämme, että perustaja oli Melvin Jones. Tiedämme, että Helen Keller kutsui lioneita toimimaan "sokeiden ritareina." Tunnemme myös muita puolia historiassamme. Mutta paljon on vielä opittavaa. Eikä meillä ole keskitettyä järjestelmää arkistojen luokittelemiseksi. LCI:n henkilökunta yhdessä History Factoryn kanssa on aloittanut urakan etsiäkseen tietoja, valokuvia, esineitä jne. Mitään ei jätetä sattuman varaan. Kun tämä urakka on saatu valmiiksi ja arkistot ovat valmiina, tiedot lisätään tietokantaan, josta voi helposti etsiä tietoja. Lisäksi History Factory tulee suorittamaan haastatteluja ja laatimaan suullisia historiikkejä, jotka tallennetaan myös arkistoon.

7 Tärkeät valmistelut on aloitettu (jatkuu)
Mainosmateriaalit - design ja tuottaminen Piirien ja moninkertaispiirin koordinaattoreiden nimitykset Videotuotanto (noin yksi video per neljännesvuosi juhlavuoteen saakka) 100-vuotisjuhlan jäsensuunnitelma viimeistellään huhtikuun 2015 aloitusta varten Koulutus Mainosmateriaalit kuten esitteet, tiedotteet, ohjeet, mainosmallit, yritysviestit, lehdistötiedotteiden mallit ja paljon muuta löytyvät osoitteesta Lions100.org. Tämä sivu tulee olemaan paikka, josta lionit voivat ladata kaikkea juhlavuoteen liittyvää materiaalia. On tärkeää, että kaikki piirit ja moninkertaispiirit nimittävät 100-vuotisjuhlan koordinaattorit. Koordinaattorit auttavat juhlallisuuksien suunnittelussa ja toteuttamisessa paikallisella tasolla. Videotuotanto on jo aloitettu. Ensimmäinen video on valmiina katsottavaksi nettisivulla. Nyt ollaan laatimassa 100-vuotisjuhlan jäsensuunnitelmaa. 100-vuotisjuhlan toimikunta tarkisti suunnitelman sen kokouksessa Oak Brookissa syyskuussa ja sen jälkeen hallituksen jäsentoimikunta hyväksyi sen lopullisesti lokakuun hallituksen kokouksessa. Koulutus piirien ja moninkertaispiirien koordinaattoreille sekä Heritage Lion -jäsenille alkaa myöhemmin tänä vuonna. Jotkut koulutukset tulevat olemaan seminaareja ja toiset yhdistetään webinaareihin ja PowerPoint-esityksiin.

8 100-vuotisjuhlan työkalut
Kannettavat LCI-esittelyt Heritage Lions Työkalut (eri muodoissa) Valmiit palveluideat Maailmanlaajuisen palveluprojektin viikot Jäsenten innostamiskampanja Historialliset näyttelyt, jotka kertovat koko LCI:n historian, ovat saatavilla kunkin vaalipiirin alueelle. Ne muokataan paikallisiin tarpeisiin, joten ne eivät ole kaikki samanlaisia. Jokaisessa näyttelyssä on kaksi audiokanavaa, joiden valikoimasta voi valita jonkun virallisista kielistämme. Näitä näyttelyjä voidaan käyttää julkisissa tiloissa kuten museoissa ja muissa sisätiloissa. Heritage Lions – valitut lionit (yksi per piiri tai yksi per MD), joka koulutetaan toimimaan virallisena henkilönä kertomaan lionien tarina. Heitä pyydetään puhumaan paikkakuntien kokoontumisissa, vieraspuhujina lionsklubien kokouksissa, jne. Työkalut - löytyvät Lions100.org -verkkosivulta. Sieltä löytyvät materiaalit ja muuta tietoa liittyen juhlavuoden toteuttamiseen. Valmiit palveluideat - helppoja palveluideoita, joita kaikki klubit voivat toteuttaa. Maailmanlaajuisen palveluprojektin viikot - malli otettu viime vuoden "lounasviesti" -ohjelmasta. Näitä tulee olemaan neljä per vuosi ja jokainen keskittyy yhteen 100-vuotisjuhlan palveluhaasteen aloitteeseen. Jäsenten innostamiskampanja - lionit kertovat heidän tarinansa. "Miksi olen lion" -tyylisiä tarinoita, jotka kiinnostavat muita lioneita ja yleisöä. Kannettavat näyttelyt koulutusta varten. Yksi jokaiseen foorumiin ja muita museoihin, julkisiin tilaisuuksiin

9 100-vuotisjuhlan työkalut (jatkuu)
Lion yhden päivän ajan -kampanja, jossa innostetaan julkisuuden henkilöitä ja paikallisia viranhaltijoita olemaan lioneita yhden päivän ajan. Dokumenttielokuva 100-vuotisjuhlan kirja 100 tapaa juhlia -opas Esimerkkejä lioneista -mainoskampanja – mainostamista tullaan lisäämään huomattavasti Lisää tulossa Lion yhden päivän ajan - klubit valitsevat merkkihenkilöitä paikkakunnalta (paikallisia johtajia, kaupunginjohtajia, jne.), jotka ovat esimerkkejä lionien arvoista. Klubit osoittavat heille kunnioitusta tekemällä heistä "Lioneita yhden päivän ajaksi." He saavat todistuksen tästä. Tämä voi olla mediatapahtuma. Dokumentti - tunnin mittainen dokumentti, jossa kerrotaan lioneista lionien itsensä näkökulmasta sekä niiden ihmisten näkökulmasta, jotka ovat saaneet apua (ihmisten, joiden elämä on muuttunut lionien ansiosta). Filmi lähetetään kilpailuihin filmifestivaaleille ja klubit/piirit/moninkertaispiirit voivat näyttää sitä alueillaan (esim. vuokrata elokuvateatterin tai järjestää näytös jollain muulla tavalla) ja kutsua yleisöä mukaan. 100 tapaa juhlia - ehdotuksia palveluprojekteihin. Esimerkkejä lioneista -mainoskampanja - keskitetty mainoskampanja maailmanlaajuisesti keskittyen vuoden 2017 Chicagon vuosikokoukseen.

10 Juhlitaan 100 humanitaarisen palvelun vuotta
Missä tarve, siellä Lion Juhlitaan 100 humanitaarisen palvelun vuotta LCI on laatimassa kunnianhimoisen 100-vuotisjuhlan mainoskampanjaa, jossa keskitytään teemaan "Missä tarve, siellä Lion." Kampanja sisältää mainoksia suurimpien lentoyhtiöiden videoilla (yksi per vaalipiiri), mainoksia suurilla lentokentillä (kaksi per vaalipiiri), mainokset julkisissa kulkuvälineissä (junat ja bussit), mainokset suurissa lehdissä, palveluilmoitukset radiossa sekä rajallinen määrä TV-mainoksia. Mainostaulut ja sanomalehdissä julkaistavien mainosten mallit tulevat olemaan LCI:n verkkosivulla ladattavana.

11 Uusi verkkosivu, jossa keskitytään 100-vuotisjuhlaan
Älypuhelimeen sopiva Lions100.org verkkosivut – esimerkki oikealla – toimii nyt. Tämä verkkosivusto on paras tietolähde lioneille ja yleisölle, kun he haluavat lisätietoa 100-vuotisjuhlista. Lisätietoja julkaistaan sitä mukaa, kun niitä saadaan. Verkkosivut on laadittu niin, että niitä on helppo käyttää älypuhelimella ja tabletilla. Mainostamme juhlavuotta myös sosiaalisen median kautta. LCI:n sosiaalisen median kanavat jatkavat kasvuaan. Kolme vuotta sitten meillä oli 3000 Facebook -seuraajaa. Nyt heitä on noin ja lisää tulee noin 2000 per viikko. Yhdessä viikossa Toronton vuosikongressin aikana Facebook -sivuillamme kävi vierailijaa. Meidän YouTube -kanavamme on 100 eniten katsotun vapaehtoisjärjestön listalla. Ja tietenkin kaikki viralliset painoksen LION -lehdestämme ovat erinomaisia tiedonlähteitä liittyen juhlavuoteen. Yksi paikka, josta löytyvät kaikki juhlavuoteen liittyvät asiat

12 Tulevaisuus on meidän - Lionit seuraavalla vuosisadalla
Perustetaan joustava ohjelma, jonka puitteissa määritellään visio LCI:n ja LCIF:n tulevaisuudelle Pyritään saamaan nykyiset/entiset lionjohtajat mukaan Selvitetään miten tiedottaa tärkeimmistä ideoista Tehdään yhteistyötä tärkeiden henkilöiden ja muiden ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden kanssa Kerrotaan tulevaisuuden visiosta vuoden 2017 vuosikongressissa Chicagossa Lions Clubs International tunnistetaan maailman johtavana humanitaarisen palvelun järjestönä. Meillä pitää olla strategia tulevaisuutta varten. Miltä palveluklubit näyttävät tämän vuosisadan lopussa?

13 Käynnistettiin 2014-15 Monivuotisen 100-vuotisjuhlan aloitus
Osa 2: 100-vuotisjuhlan palveluhaaste (CSC) Käynnistettiin Monivuotisen 100-vuotisjuhlan aloitus Jos aiomme juhlia valoisaa tulevaisuutta, meidän pitäisi tehdä jotain varmistaaksemme että apua tarvitsevilla ihmisillä on valoisampi tulevaisuus. Ja haastaa maailman kaikki klubit lisäämään palvelumme vaikutusta. Se on ajatus tänä vuonna aloitetun 100-vuotisjuhlan palveluhaasteen takana. Kerron siitä enemmän.

14 100-vuotisjuhlan palveluhaaste
100-vuotisjuhlan palveluhaasteen yleisenä tavoitteena on palvella 100 miljoonaa ihmistä mennessä. Otimme perustaksi neljä maailmanlaajuista palvelutyökampanjaa (Nuoriso, Näkökyky, Nälän helpottaminen ja Ympäristö) ja jaoimme ne neljään osaan kuten näette tällä kalvolla (25 miljoonaa per alue). Tässä ei ole meidän antamamme palvelu kokonaisuudessaan, mutta nämä neljä ovat meidän tärkeimmät palvelualueemme. Jokaisen näiden neljän alueen kohdalla meillä on myös osatavoitteita, jotka ovat erityisen tärkeitä järjestöllemme laajemmassa mittakaavassa: Hankkia 10 miljoonalle nuorelle kirjoja ja mahdollisuuksia lukutaidon parantamiseen Järjestää näköhuollon palveluja 10 miljoonalle lapselle Järjestää jatkuvaa ruoka-avustusta 10 miljoonalle ihmiselle Istuttaa 10 miljoonaa puuta Klubien tulee lähes kolminkertaistaa niiden antama palvelu näillä alueilla tähän päivään verrattuna seuraavien neljän vuoden aikana - pystymmekö siihen? (Odota että yleisö reagoi)

15 100-vuotisjuhlan palveluhaaste
Tärkeitä palvelualueita: Näköseulonnat Hankkia apuvälineitä huononäköisyydestä kärsiville Hankkia avustavaa teknologiaa Hankkia silmälaseja Näköhuoltoa köyhille Tärkeitä palvelualueita: Stipendit Lukutaito-ohjelma ja koulutarvikkeet Korjata käytettyjä pyöriä ja musiikki-instrumentteja Rauhanjulistekilpailu Lions Quest Kuten jo sanoinkin, 100-vuotisjuhlat alkoivat virallisesti kun ilmoitimme 100-vuotisjuhlan palveluhaasteesta. Tällä kalvolla näkyy mitä klubit voivat tehdä näillä neljällä alueella. Nämä ovat vain projekti-ideoita, mahdollisuuksia on loputtomiin. Klubit ja piirit voivat saada palkintoja riippuen siitä miten paljon ne osallistuvat. Tärkeitä palvelualueita: Ruoka-avustus ja soppakeittiöt Yhteiset puutarhat alikehittyneillä alueilla Ateriakuljetukset vanhuksille Tärkeitä palvelualueita: Puiden istuttaminen Rakentaa/ylläpitää kaivoja Silmälasien kierrätysohjelman perustaminen

16 Maailmanlaajuiset palvelutyökampanjat päivitetty
Kuten mainitsin, 100-vuotisjuhlan palveluhaaste (CSC) keskittyy neljään maailmanlaajuiseen palvelutyökampanjaan (GSAC). Kaikki ohjelman aineistot on päivitetty ottamalla mukaan ja korostamalla 100-vuotisjuhlan palveluhaastetta. Olemme suorittaneet näitä kampanjoita jo vuosia alkaen vuodesta , mutta jotta pystymme saavuttamaan tavoitteemme palvella 100 miljoonaa ihmistä seuraavan kolmen vuoden aikana, meidän pitää lähes nelinkertaistaa palvelemiemme ihmisten määrä. En ole varma mitä mieltä te olette siitä että pystymmekö me tähän, mutta yksi asia on varma: Lionien antaman palvelu ei tunne rajoja. Kyllä, sanoisin että olemme valmiita haasteeseen. Tässä vasemmalla puolella on yleisesite. Ja oikealla on esimerkki siitä miten yksi maailmanlaajuisesta palvelukampanjasta - Ympäristömme suojeleminen - on päivitetty 100-vuotisjuhlan palveluhaastetta varten. Kutsu toimintaan -esite - Esimerkki ympäristön suojelemisesta

17 Maailmanlaajuisten palvelutyökampanjoiden materiaalit - jatkuu.
Tässä meillä on opas avustamaan ympäristöön liittyvän projektin suunnittelua. Ja oikealla on lista 25 projekti-ideasta. Yhteensä meillä on 100 yksinkertaista palveluhankeideaa kaikkia neljää kampanjaa varten Meillä on myös Usein kysyttyjä kysymyksiä -lista valmiina verkossa. Ja tätä tietoa mainostetaan runsaasti verkkosivulla Lions100.org.

18 CSC raportointi ja seuranta
SAR - Palveluaktiviteettien raportointia (SAR) on muutettu, jotta klubit pystyvät raportoimaan niiden osallistumisesta CSC-kuvakkeet, tehtävät ja linkit MyLCI:sta LCI:n verkkosivulle Kaikki sopivat palveluprojektien luokat, jotka otetaan huomioon CSC:ssa sisältävät uuden päivitetyn 100-vuotisjuhlan logon Mietitte ehkä miten klubit raportoivat niiden aktiviteetit? Palveluaktiviteettien raportointijärjestelmä MyLCI:ssa on kaikkien klubien käytössä ja kaikki neljä palvelualuetta on päivitetty näyttämään soveltuuko kyseinen palvelutyö tähän kampanjaan. Tämä järjestelmä toimii hienosti, koska se ilmoittaa klubeille ovatko ne palvelleet yhden, kahden tai useamman haasteen osa-alueella silloin kun he raportoivat palvelutietoja.

19 Tunnustus/palkinnot Klubitason lippumerkki
Yksi lippumerkki per klubi per vuosi Lippumerkit perustuvat raportoituihin kampanjoihin (korkeintaan neljä, perustuen neljään maailmanlaajuiseen palvelutyökampanjaan) Heti kun klubit ovat ilmoittaneet palvelleensa yhdellä neljästä alueesta, se lisätään klubin SAR-portaaliin. Klubeille, jotka ansaitsevat neljä kiveä, lähetetään lippumerkki sen vuoden mennessä. Klubit tulevat saamaan tunnustusta kun pyrimme saavuttamaan tavoitteemme 100 miljoonan ihmisen palvelemisesta kesäkuuhun 2018 mennessä. Klubit voivat ansaita lippumerkin joka vuosi, jolloin ne raportoivat palvelutyöstä jollakin neljästä osa-alueesta. Jokavuotisissa lippumerkeissä on kuvat koristekivistä, joita voi olla korkeintaan neljä, edustaen sitä määrää, jolla klubi palveli sinä vuonna eri palveluaktiviteeteissa. Klubit, jotka ansaitsevat neljän koristekiven lippumerkin vuodessa saavat lippumerkin sen vuoden maaliskuun lopussa, jotta se voidaan ojentaa esimerkiksi piirin vuosikokouksessa. Tarkoituksena on antaa klubeille tunnustusta niiden sitoutumisesta muiden auttamiseen ja motivoida muita klubeja suorittamaan palveluprojekteja kaikilla neljällä alueella ennen kuin vuosi on kulunut. Tämän koristekiven numero ja tyyppi osoittaa tunnustuksen tason palvelusta CSC:n 1-4 eri alueella.

20 Tunnustus/palkinnot Piiritason lippumerkki
Yksi lippumerkki per piiri per vuosi 50% tai enemmän piirin klubeista raportoi osallistumisesta maailmanlaajuiseen palvelutyökampanjaan Piirit voivat myös ansaita lippumerkin joka vuosi haasteen aikana. Vaatimukset ovat yksinkertaiset: vähintään 50% piirin klubeista raportoi palveluaktiviteetista kahden tai useamman maailmanlaajuisen palvelutyökampanjan alueella vuoden aikana.

21 Tunnustus/palkinnot Korkein palkintotaso – Rintaneula koristekivellä
Annetaan haasteen päätyttyä (kesäkuun 2018 jälkeen) Kahdenlaisia palkintoja: Klubitason palkinto - myönnetään klubeille, jotka ovat saaneet neljä lippumerkkiä timanteilla (osallistuneet kaikkiin neljään kampanjaan jokaisen neljän vuoden aikana) Piiritason palkinto - myönnetään piireille, jotka ovat saavuttaneet neljä piirin lippumerkkiä (vähintään 50% piirin klubeista osallistunut kahteen tai useampaan palvelutyökampanjaan kaikkien neljän kampanjavuoden aikana) Haasteen päätyttyä vuoden lopussa, jos klubi on ansainnut neljän koristekiven lippumerkin joka vuosi, koko klubi saa erityisen rintaneulan. DG-tiimit voivat myös ansaita erityisen rintaneulan. Nykyinen DG-tiimi ja vuonna virassa oleva DG-tiimi saavat erityisen rintaneulan.

22 Vaatimukset Raportoinnin eräpäivä: Lippumerkit lähetetään joka vuosi
Klubeilla on aikaa 15. heinäkuuta saakka joka vuosi raportoida niiden edellisvuoden projektit. Pian sen jälkeen klubit, jotka eivät ole saaneet lippumerkkiä aikaisemmin vuoden aikana palvelusta kaikilla neljällä alueella, saavat ansaitsemansa lippumerkin.

23 Edistymisen seuraaminen
Edistyminen päivitetään Lions100.org -verkkosivulla Neljännesvuosittaiset päivitykset liittyen erityistavoitteisiin Jatkuvat päivitykset liittyen tavoitteeseen palvella 100 miljoonaa ihmistä Korostetaan osallistuvia klubeja erityisellä listalla Kuten jo mainitsin, klubit ja piirit raportoivat niiden palveluhaasteen aktiviteetit Palveluaktiviteettien raportointijärjestelmän kautta. Tällä hetkellä noin 64% klubeista ja piireistä raportoivat säännöllisesti niiden aktiviteetit. Meillä tulee olemaan suhteellisen tarkka käsitys edistymisestä, mutta meidän pitää arvioida myös jonkun verran. Lionit pystyvät seuraamaan edistymistä uudella Lions100.org -verkkosivulla. Toinen seurantaväline verkkosivulla on lista, joka muistuttaa osakemarkkinoiden vaihtolistaa. Siinä näytetään klubit ja piirit, jotka ovat osallistuneet 100-vuotisjuhlan aktiviteetteihin.

24 Kiitos! Aloitetaan laajentamalla palvelua.
Puhukaa omissa klubeissanne 100-vuotisjuhlan klubiprojektista paikkakunnallanne vuonna ei ole liian aikaista aloittaa suunnitteleminen. Käykää verkkosivulla Lions100.org usein tarkistamassa uusimmat tiedot. (Kiitä yleisöä ja mainitse nämä kolme kohtaa.)


Lataa ppt "Yleiskatsaus LCI:n 100-vuotisjuhlan teemaan & viimeisimmät tiedot 100-vuotisjuhlan palveluhaasteesta Hyvät lionystävät. Vaikka 100-vuotisjuhlaan on vielä."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google