Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

OPS-TYÖSKENTELYÄ LUOKISSA pe klo

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "OPS-TYÖSKENTELYÄ LUOKISSA pe klo"— Esityksen transkriptio:

1 OPS-TYÖSKENTELYÄ LUOKISSA pe 24.1.2014 klo 9.00-9.30

2 OHJELMA Sadun aamunavaus aiheesta ops.
OPS –työskentelyä luokissa klo Työskentely tapahtuu luokkapareina seuraavasti: 2. ja 6. luokat 1. ja 5. luokat 3. ja 4. luokat omissa luokissaan Raikku, Sinikka ja Hannu toteuttavat työskentelyn itse omassa luokassaan. Tiinan luokka integroituu kotiluokkaansa.

3 TYÖNJAKO PERJANTAILLE 24.1.
LUOKANLEHTORIN tai AINEOPETTAJAN VASTUU OPISKELIJAN VASTUU Järjestä luokkasi pulpetit 4-5 hengen ryhmiin ENNEN AAMUNAVAUSTA. Jaa ryhmille kynä ja paperi Sovi kummiluokkasi opettajan kanssa luokkien jakamisesta kahteen ryhmään. Vie luokkasi sovittuun tilaan aamunavauksen jälkeen. Kerää ryhmien tuotokset ja toimita ne Sadun lokeroon. Kannusta keskusteluun ja yhteiseen pohdintaan! Esittelee PowerPoint- esityksen oppilaille. Antaa ryhmille tehtävän. Kiertää ja valvoo työskentelyä ja auttaa tarvittaessa apukysymyksillä. Muistuttaa oppilaita, että tarkoituksena ei ole kertoa kuvista vaan ne ovat vain virikkeinä.

4 1. ja 5. luokat Mitkä tärkeät asiat auttavat minua oppimaan koulussa?
Mitkä asiat saavat minut viihtymään koulussa?

5 2. ja 6. luokat Miten opit parhaiten? Missä opit parhaiten?

6 3. ja 4. luokat Miten voin vaikuttaa siihen, että koulussa on kaikkien hyvä olla? Mistä asioista haluaisit päättää koulussa?

7 KAIKILLE Millainen on tulevaisuuden unelmakoulu?

8 APUKYSYMYKSET Miten opit parhaiten? Missä opit parhaiten?
- Mieti paikkaa, kenen kanssa ja millä materiaaleilla? Miten voin vaikuttaa siihen, että koulussa on kaikkien hyvä olla? Mistä asioista haluaisit päättää koulussa? - Välitunnit, oppitunnit, ruokailu, käytävätilanteet, vierailut, juhlat, ym. - Opettajien, oppilaiden ym. kanssa Millainen on tulevaisuuden unelmakoulu?

9 OPISKELIJOILLE Ehtisitkö miettimään vastauksia seuraaviin kysymyksiin:
Millaista on opettajan työ tulevaisuudessa? Millaista on opettaminen tulevaisuudessa? Mitkä asiat koet tärkeinä tulevaisuuden koulussa? Ops-ryhmä kiittää kaikkia osallistujia! Lähdeteoksena käytetty: Kumpulainen, K. & Krokfors, L. & Lipponen, L, & Tissari, V. & Hilppö, J. & Rajala, A Oppimisen sillat – Kohti osallistavia oppimisympäristöjä


Lataa ppt "OPS-TYÖSKENTELYÄ LUOKISSA pe klo"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google