Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Klubin LCIF-koordinaattorin koulutus

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Klubin LCIF-koordinaattorin koulutus"— Esityksen transkriptio:

1 Klubin LCIF-koordinaattorin koulutus
1. webinaari: LCIF:n ja Kampanja 100:n esittely

2 Tervetuloa klubin LCIF-koordinaattorin koulutuksen ensimmäiseen osaan
Tervetuloa klubin LCIF-koordinaattorin koulutuksen ensimmäiseen osaan! Olemme innoissamme, että olet mukana maailmanlaajuisessa tiimissämme. Tämän webinaarin aikana haluamme kertoa sinulle lisää LCIF:stä ja Kampanja 100:sta. Toivomme, että saat näistä webinaareista kaiken tarvitsemasi päästäksesi alkuun ja menestyäksesi vuoden aikana! (siirry seuraavaan diaan)

3 LCIF:n esittely Ehkä tiedät paljon LCIF:stä tai ehkä palvelet johtajana LCIF:n puolesta ensimmäistä kertaa. Kokemuksestasi riippumatta aloitamme säätiömme esittelyllä!

4 Mikä LCIF on? Meidän säätiömme!
LCI:n hyväntekeväisyys-haara Meidän säätiömme! Apurahoja myöntävä voittoa tavoittelematon organisaatio Mikä LCIF on? Kun ajattelet LCIF:ää, mitä sinulle tulee mieleen? (pysähdy hetkeksi) LCIF on LCI:n hyväntekeväisyyshaara. LCIF on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka kerää varoja jakaakseen niitä lioneille, jotta he voivat toteuttaa laajamittaisia projekteja, joita he eivät kykenisi toteuttamaan yksin. Mutta tärkein LCIF:stä tiedettävä seikka on kuitenkin se, että LCIF on meidän säätiömme! Lionit perustivat LCIF:n lionien palvelemiseksi, jotta lionit voivat palvella maailmaa. (siirry seuraavaan diaan)

5 Mitä LCIF tekee? LCIF tukee lionsklubien ja yhteistyökumppaneiden tekemää työtä palvellen ihmisiä paikallisesti ja maailmanlaajuisesti, antaen toivoa ja vaikuttaen ihmisten elämään humanitaarisen palvelun ja apurahojen kautta. Apurahojen avulla LCIF auttaa lioneita toteuttamaan suuria palveluprojekteja kaikkien maailmanlaajuisten avustuskohteidemme alueilla. LCIF:n tehtävä on tukea lionsklubien ja yhteistyökumppaneiden tekemää työtä palvellen ihmisiä paikallisesti ja maailmanlaajuisesti, antaen toivoa ja vaikuttaen ihmisten elämään humanitaarisen palvelun ja apurahojen kautta. Apurahojemme ansiosta lionsklubit ja piirit voivat toteuttaa projekteja, joita ne eivät pystyisi toteuttamaan omin avuin. Apurahoja on saatavana monessa muodossa. Piirit voivat esimerkiksi anoa apurahaa toteuttaakseen LCIF:n ohjelmia, joita ovat Lions Quest ja Sight for Kids. LCIF myöntää varoja myös tapauksissa, joissa lionit toimivat yhteistyössä eri organisaatioiden kanssa erityisen laajojen tai useita alueita kattavien projektien toteuttamiseksi. Tällaisia tapauksia ovat kumppanuutemme Special Olympics -järjestön kanssa tarjotaksemme näköseulontoja Special Olympics -tapahtumissa sekä GAVI-järjestön kanssa antaaksemme miljoonille lapsille tuhkarokkorokotuksen. Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä laajemmin tunnetuista LCIF:n ohjelmista, jotka ovat mahdollisia apurahojen ansiosta. LCIF tukee lioneita myös myöntämällä apurahoja hätäaputyöhön, diabeteksen estämiseen, leojen palveluun ja moneen muuhun projektiin! LCIF tosin tekee apurahojen lisäksi muutakin… (siirry seuraavaan diaan) Näkökyky Nuoriso Hätäaputyö Humanitaarinen työ Lapsuusiän syöpä Diabetes Nälän helpot-taminen Ympäristö

6 Mitä LCIF tekee? LCIF tuo kaikki lionit yhteen heidän anteliaisuutensa kautta! Kun lahjoitat LCIF:n teet lionien palvelun mahdolliseksi Me palvelemme Kun me palve-lemme, me teemme vaikutuksen paikkakuntaamme Kun teemme lahjoituksen LCIF:lle, lisäämme muiden lionien antamaa palvelua Lahjoittaminen antaa meidän laajentaa omaa vaikutustamme Palvelu on sekä lahjoittamista että tekemistä LCIF tuo kaikki lionit yhteen heidän anteliaisuutensa kautta! LCIF:lle lahjoittaminen tekee lionien palvelun mahdolliseksi ja auttaa lioneita palvelemaan paikkakuntiaan. Kun lahjoitat LCIF:lle, osallistut muiden lionien palveluun. (siirry seuraavaan diaan)

7 Miten LCIF on auttanut maailmaa?
LCIF on jakanut apurahoja yli miljardin Yhdysvaltain dollarin edestä. Apurahoja yli yhden miljardin dollarin arvosta 118 miljoonan dollarin arvosta apurahoja hätäaputyöhön 16 miljoonaa lasta ja nuorta on osallistunut Lions Quest -ohjelmaan Kahden onnistuneen kampanjan ansiosta SightFirst-kampanjaan sijoitettiin 415 miljoonaa dollaria 87 miljoonalle lapselle on annettu tuhkarokkorokotus 30 miljoonan ihmisen näkö on parannettu tai pelastettu Tuhansien lionien epäitsekkään tuen ja sitoutumisen ansiosta LCIF on pystynyt myöntämään yli miljardi dollaria apurahoina tukemaan lionien palveluprojekteja ja yhteistyösuhteita kaikkialla maailmassa. Lionien avokätisyys ja tuki on antanut LCIF:lle mahdollisuuksia pelastaa näkökyky, tukea nuorisoa, tarjota hätäapua ja auttaa monissa erilaisissa humanitaarisen avun kohteissa. LCIF on sinun säätiösi. Se kuuluu kaikille lioneille ja se vahvistaa lionien palvelua ja vaikutusta. LCIF:n menestys todella merkitsee maailman kaikkien lionien menestystä. (siirry seuraavaan diaan)

8 Paikallinen ja maailmanlaajuinen vaikutus
ANZI Genomien sekvenssoinnin tukeminen Australiassa lapsuusiän syöpään liittyen KANADA Hätäaputyö Albertassa sattuneen tulipalon vuoksi Säätiön vaikutus on nähtävissä niin paikallisesti kuin koko maailmassa. Tutustumme nyt joihinkin niistä monista tarinoista, jotka kuvaavat LCIF:n vaikutusta kunkin vaalipiirimme alueella. Toukokuussa 2016 Albertassa, eräässä Kanadan provinssissa, alkoi maastopalo. Tämä maastopalo johti Kanadan historian suurimpiin evakuointitoimiin ja sen kustannukset kohosivat kaikkien aikojen suurimmiksi – noin 2 000 ihmistä joutui pakenemaan. LCIF hyväksyi 100 000 dollarin suuruisen apurahan, jotta kanadalaiset lionit voisivat tarjota alueensa tarvitsemaa apua. Sana ”syöpä” päätyy vuosittain lähes 800 australialaislapsen perheen päivittäiseen sanavarastoon. Parantaakseen lasten selviytymismahdollisuuksia LCIF sitoutui lahjoittamaan kaksi miljoonaa dollaria genomien sekvenssointia varten, minkä ansiosta eräs lääketieteellinen tutkimuskeskus pystyy sekvenssoimaan syövän aggressiivisia muotoja sairastavien 400 lapsen ainutlaatuiset genomit. Tämän projektin tavoite on antaa lääkäreille mahdollisuus laatia potilailleen mukautettuja hoitosuunnitelmia, jotka perustuvat potilaiden geeneistä löytyneeseen tietoon. (siirry seuraavaan diaan)

9 Paikallinen ja maailmanlaajuinen vaikutus
YHDYSVALLAT Diabetestä estävien ohjelmien tukeminen Elmhurstissa, Illinoisissa INTIA Koulutusmahdollisuuksien tarjoaminen vammaisille Intiassa EUROOPPA Mittavan katastrofiavun tarjoaminen Italiassa maanjäristyksen jälkeen Eräs lion Illinoisissa, Yhdysvalloissa, sai idean tavasta, jolla alueen muut lionit voisivat auttaa paikkakuntaa. Hänen poikansa oli saanut nuoruusiän diabeteksen diagnoosin, joten lion ehdotti klubilleen diabeteksen estämisen tukemista. LCIF:ltä saadun yli 95 000 dollarin suuruisen apurahan avulla hänen piirinsä ja paikallinen terveydenhoitojärjestelmä toimivat yhdessä laatiakseen ohjelman, jonka avulla estetään diabetesta ja keskitytään terveisiin elämäntapoihin. Nyt tämä uusi ohjelma tunnistaa paikallisten lionien avustamana huono-osaisia henkilöitä, joilla saattaa olla esidiabetes, ja auttaa heitä hyödyntämään resursseja, joita he tarvitsevat pysyäkseen terveinä. Elokuussa 2016 Italiaa vavisutti 6,2 magnitudin maanjäristys. Kokonaisia kaupunkeja tuhoutui ja lähes 300 ihmistä menetti henkensä. LCIF myönsi välittömästi 100 000 dollarin apurahan sekä välittömiin että pitkäaikaisiin tarpeisiin, jolloin lionit pystyivät työskentelemään yhdessä saadakseen välttämättömiä hätäaputarvikkeita uhreille tuhoalueilla. Vammaiset ihmiset kohtaavat useita haasteita ja heidän mahdollisuutensa ovat rajalliset monin paikoin maailmassa. Erään intialaisen piirin lionit saivat LCIF:ltä 63 000 dollarin suuruisen apurahan kunnan ammatillisen koulutuskeskuksen laajentamiseksi auttaakseen vammaisia ihmisiä saamaan tarvitsemansa koulutuksen työpaikkoja varten. LCIF:n tuen ja näiden lionien ansiosta paikkakunnan vammaiset asukkaat saavat parempia työllistymismahdollisuuksia sekä vakautta elämään niin itselleen kuin perheilleensäkin. (siirry seuraavaan diaan)

10 Paikallinen ja maailmanlaajuinen vaikutus
OSEAL SightFirst China Action -ohjelman perustaminen kattavien ja kestävien näköhuollon järjestelmien perustamiseksi Onkosersiaasi eli jokisokeus on loistauti, joka voi vahingoittaa näköä ja johtaa peruuttamattomaan sokeuteen. LCIF on vuodesta 1993 lähtien myöntänyt yli 33 miljoonaa dollaria tukeakseen jokisokeuslääkkeen jakelua yli 250 miljoonalle ihmiselle Afrikassa ja latinalaisessa Amerikassa ja pyrkiäkseen eliminoimaan tämän estettävissä ja parannettavissa olevan taudin. Kaihin aiheuttama sokeus on suuri ongelma Kiinassa. Tähän tarpeeseen vastatakseen LCIF ja valitut kumppanit perustivat SightFirst China Action -ohjelman. Tämä pitkäaikainen projekti on toteutettu kolmessa vaiheessa: kaksi ensimmäistä vaihetta keskittyivät kaihileikkausten tekemiseen ja näköhuoltoyksiköiden perustamiseen maaseuduilla ja kehittymättömillä alueilla. Kolmannessa vaiheessa autetaan laajentamaan heikkonäköisyyteen liittyviä palveluita ja käynnistämään trakoomaohjelma. LCIF on tähän mennessä myöntänyt yhteensä yli 30 miljoonaa dollaria, auttanut tekemään yli viisi miljoonaa leikkausta ja palvellut satoja paikkakuntia. Yhdessä kiinalaisten lionien ja kumppaneidemme kanssa LCIF auttaa näköhuoltoa eniten tarvitsevia pääsemään näiden palveluiden piiriin. (siirry seuraavaan diaan) Etelä-Amerikka/Afrikka Työskentely sokeuden eliminoimiseksi 15 maassa

11 Miksi lionit lahjoittavat LCIF:lle?
LCIF on meidän säätiömme! LCIF:n tehtävä on tehdä lionien palvelu mahdolliseksi LCIF on ainoa maailmanlaajuinen säätiö, joka auttaa nimenomaan lioneita 100 % lahjoituksestasi ohjataan apurahoihimme ja ohjelmiimme 100 % lahjoituksestasi vaikuttaa suoraan lionien palvelemiin paikkakuntiin Lionit ovat LCIF:n suurimpia lahjoittajia – sinä saatat olla yksi heistä. Näiden tarinoiden kuulemisen jälkeen tiedät ehkä vastauksen tähän kysymykseen, mutta muut lionit saattavat kysyä, miksi nämä lionit lahjoittavat LCIF:lle? Koska LCIF on meidän säätiömme! LCIF:n tavoite on auttaa lioneita palvelemaan. Se on ainoa säätiö, joka tukee nimenomaisesti lionien johtamia projekteja. Kun lahjoitat LCIF:lle, lahjoitat lionien palvelulle paikkakunnallasi ja kaikkialla maailmassa. (siirry seuraavaan diaan)

12 Kampanja 100:n esittely Puhumme nyt uudesta kampanjastamme!

13 Mikä on Kampanja 100: LCIF:n palveluvoimaa?
Kampanja 100: LCIF:n palveluvoimaa -aloite on järjestön seuraava erittäin tärkeä kampanja. Kampanja 100:n avulla keräämme 300 miljoonaa dollaria, jotta voimme: kasvattaa palvelu-vaikutustamme taistella diabetesta vastaan laajentaa maailmanlaajuisia avustuskohteitamme Kampanja 100: LCIF:n palveluvoimaa -aloite on järjestön seuraava erittäin tärkeä kampanja. Kampanja 100:n avulla keräämme 300 miljoonaa dollaria, jotta voimme lisätä palvelumme vaikutusta, taistella diabetesta vastaan ja laajentaa maailmanlaajuisia avustuskohteitamme. Kampanja 100 auttaa meitä palvelemaan satoja miljoonia ihmisiä vuosittain ja varmistamaan, että lioneilla on tarvitsemansa resurssit maailmanlaajuisten avustuskohteidemme laajentamiseksi ja suuremman vaikutuksen aikaansaamiseksi. Maailmassa on nykyään paljon tarpeita. Nämä haasteet saattavat tuntua muista liian vaikeilta voitettaviksi – mutta eivät lioneista. Lionit näkevät maailman tarpeet ja vastaavat sanomalla ”Me palvelemme”. Kampanja 100:n avulla kasvatamme palveluvaikutustamme... laajentamalla tämänhetkisiä ohjelmiamme keskittymällä näkökykyyn, nuorisoon, hätäaputyöhön ja humanitaarisiin aloitteisiin taistelemme diabetesta vastaan... vähentämällä diabeteksen esiintymistä parantamalla diabetesta sairastavien elämänlaatua laajennamme maailmanlaajuisia avustuskohteitamme... selvittämällä, missä apua tarvitaan eniten ja missä on mahdollisuuksia auttaa uusien maailmanlaajuisten avustuskohteidemme, eli nälän helpottamisen, lapsuusiän syövän ja ympäristönsuojelun aloilla. toteutamme pilottiprojekteja kehitämme kestäviä ja pitkäaikaisia ohjelmia Tiedämme, että tavoitteemme ovat kunnianhimoisia. Kukaan yksittäinen lion, klubi tai piiri ei pysty niihin omin avuin. Mutta yhdessä maailmanlaajuisen säätiömme avustamana me yhdessä pystymme niihin. (siirry seuraavaan diaan)

14 Mikä on Kampanja 100? 100 palvelun vuotta 100 %:n osallistuminen
100 $ vuodessa Kampanjamme nimi on Kampanja 100: LCIF:n palveluvoimaa. Ehkä pohdit, mitä tämä nimi tarkoittaa. Sata vuotta sitten kaikki alkoi Melvin Jonesista. Hänellä oli visio, ja lionit marssivat yhä kohti tätä samaa visiota: joukkomme haavoittuvimpien palvelemista. Tätä yksittäinen lion, klubi tai piiri ei voi toteuttaa omin päin. Mutta yhdessä me pystymme siihen. Kun lionit muistelevat ylpeydellä sadan ensimmäisen vuotemme saavutuksia, me katsomme myös tulevaisuuteen. Me näemme, että tarpeet maailmalla ovat suurempia kuin koskaan. Me näemme edessä olevat haasteet. Entä jos 100 % lioneista osallistuisi näihin maailmanlaajuisiin pyrkimyksiin? Mitä sinun 100 dollarin vuosittainen lahjoituksesi – vain 2 dollaria viikossa – voi saada aikaan? Lioneille tärkeintä on palvelu. Palvelu on sitä, mitä me teemme. Mutta emme tee sitä yksin. LCIF vahvistaa lioneita. LCIF:n ansiosta lioneilla on tarvitsemansa resurssit vastata ongelmiin, jotka ovat lähellä sydäntämme. Koska ymmärrämme, että palvelu on sekä antamista että tekemistä, vaikutuksemme kestää seuraavien 100 vuoden ajan ja kauan sen jälkeen. Me annamme samoista syistä kuin me palvelemme. (siirry seuraavaan diaan)

15 Mitä 100 $ saa aikaan? Näkökyky Kaksi kaihileikkausta
Nälän helpottaminen Säännöllisesti ruokaa 14 ihmiselle, jotka kärsivät nälästä Nuoriso Lions Quest -materiaalit yhdelle luokalle yhdeksi vuodeksi Mitä 100 $ saa aikaan? Diabetes Seulonta 18 riskialttiille ihmiselle Lapsuusiän syöpä Auttaa hankkimaan tarvikkeita kahdeksan lapsen diagnosoimiseksi/hoitamiseksi Kuten juuri kerroin, pyydämme kaikkia lioneita harkitsemaan 100 dollarin lahjoittamista kampanjan jokaisen vuoden aikana. 100 dollaria on noin kahdeksan dollaria kuukaudessa tai kaksi dollaria viikossa. Tämä ei ehkä vaikuta suurelta summalta, mutta ajattele kaikkia niitä asioita, joita 100 dollarilla saa aikaan LCIF:n kautta: kaihileikkaukset, Lions Quest -ohjelma, diabetesseulonnat, tuhkarokkorokotukset, hätäaputyö, puhdas vesi, lapsuusiän syövän diagnosointilaitteisto, ruoka-apu... nämä ovat vain muutamia esimerkkejä! Kuvittele, miten paljon enemmän me voisimme saada aikaan, jos kaikki voisivat lahjoittaa viikossa kaksi dollaria – tai enemmän! (siirry seuraavaan diaan) Ympäristö Puhdasta vettä 14 ihmiselle Humanitaarinen apu Tuhkarokkorokotus 100 lapselle Hätäaputyö Välitöntä apua neljälle ihmiselle luonnonkatastrofin jälkeen

16 Miten lionit voivat osallistua
Lionit voivat osallistua kampanjaan ja tukea säätiötä kolmella keskeisellä tavalla: Lahjoitukset Puolestapuhuminen Vapaaehtoistyö Klubisi lionit saattavat siis kysyä sinulta – miten voimme osallistua? Lionit voivat osallistua kampanjaan ja tukea säätiötä kolmella keskeisellä tavalla: He voivat tehdä lahjoituksen: Lionit ovat suurimpia tukijoitamme ja suurin osa lahjoituksista tulee heiltä – mutta sellaisiakin lioneita on paljon, jotka eivät ole vielä tehneet lahjoitusta. Lahjoitustensa avulla lionit voivat tukea säätiötä ja tehdä työmme – lionien palvelun – mahdolliseksi. He voivat toimia puolestapuhujina: Lionit voivat muita paremmin kertoa tarinamme ja työmme vaikutuksesta. Mitä useampi lion kertoo tarinansa, sitä laajemmalle viestimme kantaa ja sitä enemmän osallistumista me näemme! He voivat toimia vapaaehtoisina: Lionit johtavat ja toteuttavat säätiön tukemia projekteja. Lionien palvelu auttaa meitä saavuttamaan LCIF:n tavoitteet – vapaaehtoisina toimimalla he toteuttavat palvelun, jonka LCIF haluaa tehdä mahdolliseksi! (siirry seuraavaan diaan)

17 Oma roolisi Olet nyt oppinut lisää LCIF:stä, sen vaikutuksesta ja Kampanja 100:sta. Tarkastelemme nyt sinun rooliasi menestyksemme kannalta! (siirry seuraavaan diaan)

18 Oma roolisi Klubin LCIF-koordinaattorina sinulla on tärkeä rooli maailmanlaajuisessa tiimissämme Sinä varmistat klubisi kaikkien lionien osallistumisen neljän keskeisen tehtävän kautta: Osallistuminen Kerro tarinasi Laadi suunnitelma Kokoa tiimi Kerää varoja Klubin LCIF-koordinaattorina toimit yhteyshenkilönä klubin ja LCIF:n välillä ja tarjoat klubille monenlaisia osallistumistapoja. Tekemäsi työ heidän osallistumisensa varmistamiseksi tukee menestystämme! Olet elintärkeä osa maailmanlaajuista johtajatiimiämme. Roolisi koostuu neljästä ensisijaisesta tehtävästä, jotka keskittyvät yhteen tavoitteeseen – jokaisen lionin osallistumisen edistämiseen: Kerro tarinasi: auta jäseniä ymmärtämään LCIF:n vaikutus paikkakunnallasi ja koko maailmassa. Laadi suunnitelma: lue monista tavoista, joilla sinä ja klubisi voitte tukea Kampanja 100:aa. Asettakaa sitten tavoitteenne. Kokoa tiimi: perusta toimikunta auttamaan varojen keräämisessä ja yhteyden luomisessa paikkakuntaan. Kerätkää varoja: tee oma lahjoituksesi ensin. Pyydä sitten muita osallistumaan Kampanja 100:n tukemiseen ja tarjoa heille osallistumistapoja. Seuraavassa webinaarissa opit lisää roolistasi ja siitä, miten voit menestyä! (siirry seuraavaan diaan)

19 Seuraavat vaiheet Tutustumme vielä seuraaviin vaiheisiin ennen kuin lopetamme. (siirry seuraavaan diaan)

20 Seuraavat vaiheet Tee tähän webinaariin liittyvä testi ja testaa tietosi Tutustu käsikirjaasi, josta saat esimakua seuraavan webinaarin sisällöstä Ota yhteyttä piirisi LCIF- koordinaattoriin, jos sinulla on kysyttävää Tutustu verkkosivustoomme: lcif.org ja lcif.org/be100 Ennen kuin osallistut seuraavaan webinaariin, sinun tulisi tehdä seuraavat: Tee tee tähän webinaariin liittyvä testi ja testaa tietosi tänään käsittelemistämme asioista. Pääset tähän testiin klubin LCIF-koordinaattorin resurssisivulta. Lue käsikirjasi ja tutustu seuraavan webinaarin aiheisiin! Ota yhteyttä piirisi LCIF-koordinaattoriin, jos sinulla on kysyttävää, ja kerro hänelle, että olet osallistunut tähän webinaariin. Tutustu verkkosivustoomme ja siltä löytyviin resursseihin. Siirry sivuille LCIF.org ja LCIF.org/be100 ja lue lisää! (siirry seuraavaan diaan)

21 Kiitos jälleen, että liityit seuraamme
Kiitos jälleen, että liityit seuraamme! Toivottavasti pääset osallistumaan seuraavaankin webinaariin! (päätä esitelmä)


Lataa ppt "Klubin LCIF-koordinaattorin koulutus"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google