Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Onnittelut, moninkertais- ja yksittäispiirien 100-vuotisjuhlan koordinaattorit! Kukaan ei ole koskaan ennen ollut moninkertais- tai yksittäispiirin 100-vuotisjuhlan.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Onnittelut, moninkertais- ja yksittäispiirien 100-vuotisjuhlan koordinaattorit! Kukaan ei ole koskaan ennen ollut moninkertais- tai yksittäispiirin 100-vuotisjuhlan."— Esityksen transkriptio:

0 Yleiskatsaus 100-vuotisjuhliin
Johdanto (10:00) Toivota osallistujat tervetulleiksi moninkertais- ja yksittäispiirien 100-vuotisjuhlan koordinaattoreiden koulutukseen. Moninkertais- ja yksittäispiirien 100-vuotisjuhlan koordinaattoreiden koulutus

1 Onnittelut, moninkertais- ja yksittäispiirien 100-vuotisjuhlan koordinaattorit!
Kukaan ei ole koskaan ennen ollut moninkertais- tai yksittäispiirin 100-vuotisjuhlan koordinaattorin asemassa loistavassa organisaatiossamme! Sinulla ja vertaisillasi ympäri maailman on erityinen vastuu, jota ei myönnetä millekään johtajaryhmälle seuraavaan 100 vuoteen. On kunnia-asia seisoa edessänne ja auttaa vetämään tämänpäiväinen oppimistilaisuus. Odotan innolla suunnitelmiemme ja unelmiemme jakamista kanssanne, jotta voimme järjestää unohtumattoman 100-vuotisjuhlan, joka korostaa aiempia saavutuksiamme, tuo esille nykyisen vaikutuksemme ja valmistaa meitä loistavaan tulevaisuuteen. Teidät on valittu moninkertais- ja yksittäispiirien 100-vuotisjuhlan koordinaattoreiksi, koska te olette osoittaneet järjestömme tehtävään kohdistuvan sitoumuksenne sekä kykynne johtaa lionit tulosten saavuttamiseen. Teillä on suuri vastuu ja useita tärkeitä suoritettavia tehtäviä tässä roolissa. Teistä jokaisella on jakamisen arvoisia taitoja sekä merkityksellisiä kokemuksia ja me arvostamme kaikkia ponnistelujanne. Onneksi teidän ei tarvitse työskennellä yksin. Apunanne on useita resursseja. Käytämme suuren osan tästä päivästä resursseihin tutustumiseen, ryhmää hyödyttävien henkilökohtaisten kokemusten jakamiseen sekä niihin avaintaitoihin perehtymiseen, joita tulette käyttämään tulevien kuukausien aikana. Käytämme ensin hetken aikaa tutustuaksemme toisiimme paremmin. Siirry tunnelman keventämiseen tähtäävään harjoitukseen: Täydennä lause Pyydä osallistujia kääntämään Osallistujan käsikirjan sivulle 1. Pyydä jokaista huoneessa olevaa henkilöä esittelemään itsensä ryhmälle kertomalla nimensä, klubinsa nimen ja lionina vietettyjen vuosien määrän. Pyydä heitä myös kertomaan vastauksensa kahteen sivulla esitettyyn kysymykseen. Kiitä kaikkia osallistujia heidän panoksestaan. Vakuuta, että olemme onnekkaita, koska lionien 100-vuotisjuhlan mainostamisesta on vastuussa näin sitoutunut ja lahjakas joukko johtajia. Siirry perehdytykseen sisältyvien aiheiden yleiskatsaukseen.

2 Tänään ohjelmassa Lionien 100-vuotisjuhla ja sinä Johtamistaidot
Koulutuksen suunnittelu ja vetäminen Käsittelemme tänään kolmea laajaa osa-aluetta: Tietoa 100-vuotisjuhlan ohjelmasta ja roolistasi moninkertais- tai yksittäispiirin 100-vuotisjuhlan koordinaattorina Tärkeitä käyttöön otettavia johtajuustaitoja työskennellessäsi lionien kanssa alueellasi Vinkkejä ja tietoa käytettäväksi perehdyttämisen suunnittelussa piirinne 100-vuotisjuhlan koordinaattoreille alueellasi. Ensimmäinen vinkki: Pidä tämä tärkeä tehtävä mielessäsi tämänpäiväisten istuntojen aikana. Tämänpäiväinen työmme toimii mallina perehdyttämiselle, joka sinun on vedettävä piirisi 100-vuotisjuhlan koordinaattoreille. Moninkertais- ja yksittäispiirien 100-vuotisjuhlan koordinaattoreiden koulutus

3 Yleiskatsaus 100-vuotisjuhlaan: istunnon tavoitteet
tunnistaa 100-vuotisjuhlan tiimi ja teema ymmärtää Lions100:n strateginen vaikutus tuntea 100-vuotisjuhlan tärkeimmät osat Aloitetaan. Ensimmäinen istunto tarjoaa yleiskatsauksen 100-vuotisjuhlaamme. Tämän istunnon jälkeen: tunnistat 100-vuotisjuhlan tiimin ja teeman ymmärrät lionien 100-vuotisjuhlan strategisen vaikutuksen tunnet 100-vuotisjuhlan kolme tärkeintä osaa Moninkertais- ja yksittäispiirien 100-vuotisjuhlan koordinaattoreiden koulutus

4 100-vuotisjuhlan tiimi Johtajat 100-vuotisjuhlan toimintaryhmä
PIP J. Frank Moore III, CAC-puheenjohtaja PIP Joe L Wroblewski, CAC-kunniapuheenjohtaja 100-vuotisjuhlan toimintaryhmä Kaksi edustajaa jokaisesta vaalipiiristä ja yksi Afrikasta sekä edustajat tärkeistä toimikunnista MODUULI 1: 100-vuotisjuhlan tiimi, teema ja strateginen vaikutus (10:00) Kuten tiedätte, työtämme opastamaan on laadittu rakenne, jotta voimme juhlia menestyksekkäästi järjestön ensimmäistä 100 vuotta: 100-vuotisjuhlan toimikuntaa johtaa entinen kansainvälinen presidentti J. Frank Moore III, joka on toimikunnan puheenjohtaja. Häntä tukee kunniapuheenjohtaja, entinen kansainvälinen presidentti Joseph Wroblewski. 100-vuotisjuhlan toimikuntaan kuuluu myös kaksi edustajaa jokaisesta vaalipiiristä ja yksi Afrikasta. Kansainvälisen hallituksen talous-, PR-, palveluaktiviteetti-, jäsenyys- ja vuosikokoustoimikuntien edustajat ovat myös tämän toimikunnan jäseniä. 100-vuotisjuhlan toimikunta ohjaa ja opastaa moninkertais- ja yksittäispiirien 100-vuotisjuhlan koordinaattoreita, jotka tekevät yhteistyötä vastaavien GMT-, GLT- ja piirikuvernööritiimien kanssa. Klubin 100-vuotisjuhlan puheenjohtaja johtaa kaikkien satavuotisjuhlan aktiviteettien mainostamis-, suunnittelu- ja toteuttamistoimia klubin tasolla. Koko 100-vuotisjuhlan tiimiä tukee LCI:n päämajan henkilökunta, joka tarjoaa resursseja ja apua lioneille (esimerkiksi 100-vuotisjuhlan toimikunnan jäsenille ja moninkertais- ja yksittäispiirien ja piirien 100-vuotisjuhlien koordinaattoreille) heidän osallistuessaan 100-vuotisjuhlan ohjelmiin. Luonnollisesti kannustamme kaikkia lioneita olemaan ylpeitä rikkaasta historiastamme ja toivomme, että se inspiroi heitä heidän omassa palvelutyössään. Todellisuudessa kaikki lionit ovat ylpeitä LCI:n 100-vuotisjuhlan tiimin jäseniä! LCI Henkilökunta Moninkertais- ja yksittäispiirien 100-vuotisjuhlan koordinaattorit Piirien 100-vuotisjuhlan koordinaattorit Klubien 100-vuotisjuhlan puheenjohtajat Lionsklubien jäsenet

5 100-vuotisjuhlan teema 100-vuotisjuhlamme teema on Where there's a need, there's a Lion - Missä tarve, siellä lion. Tarpeet, joihin lionit vastaavat, ovat aivan yhtä erilaisia kuin palvelemamme yhteisöt. Sitoutumisemme hyvin monenlaisten tarpeiden tyydyttämiseen on määritellyt lionien ainutlaatuisen identiteetin. Tämän vuoksi 100-vuotisjuhlan juhlistaminen oli sopivaa aloittaa 8. heinäkuuta 2014 Toronton kansainvälisessä vuosikokouksessa, jossa julkistettiin 100-vuotisjuhlan palveluhaaste. Tämä kunnianhimoinen kutsu haastaa lionit kaikkialla maailmassa palvelemaan yli 100 miljoonaa ihmistä 30. kesäkuuta 2018 mennessä sekä ilmoittamaan palvelun tuloksista. Lionit olivat 31. lokakuuta 2015 ilmoittaneet palvelleensa jo 57 miljoonaa ihmistä: tämä tarkoittaa, että olemme päässeet tavoitteessamme yli puoleen väliin, kun palveluaikaa on jäljellä vielä yli 2,5 vuotta! (Ohjaajan muistiinpano: Nämä tulokset on poimittu raporteista, jotka on toimittanut alle 50 % klubeista.) 100-vuotisjuhlan palveluhaasteen lisäksi tutustumme tänään 100-vuotisjuhlan ohjelman muihin osiin, joita ovat esimerkiksi 100-vuotisjuhlan jäsenpalkinnot ja paikkakunnan 100-vuotisjuhlan perintöprojektit.

6 Lions100:n strateginen vaikutus
Innostaa laajempaan palveluun Antaa lioneille tarmoa ja kasvattaa jäsenmäärää Edistää lionien tehtävää, vaikutusta ja tulevaisuuden tavoitetta Ottaa uudet kumppanit mukaan Kysy: Miksi meidän pitäisi järjestää 100-vuotisjuhla? Pyydä useita osallistujia jakamaan mielipiteensä lionien 100-vuotisjuhlan huomioimisen tärkeydestä erityisillä palvelukampanjoilla ja juhlatapahtumilla. * Kansainvälinen hallitus on tunnistanut useita 100-vuotisjuhlan ohjelmien eri osiin liittyviä strategisia perusteluita. 100-vuotisjuhlan osaksi suunnittelemamme ja toteuttamamme aktiviteetit tukevat ja vahvistavat jäseniämme ja klubejamme siten, että olemme valmiita vaikuttamaan entistä voimakkaammin seuraavien sadan vuoden aikana. Tarkemmin sanottuna: Kun lionit kuulevat tai lukevat muiden lionien palvelusta ja oppivat ymmärtämään lionien palvelun kokonaisvaikutuksen maailmassa, he innostuvat kokeilemaan uusia projekteja tai uusia palvelutapoja. Tieto paikallisiin yhteisöihinsä todella sitoutuneiden energisten klubien työstä antaa tarmoa muillekin lioneille, jolloin he palvelevat enemmän. Tämä into siirtyy eteenpäin yhteisössä mahdollisille uusille klubin jäsenille, jotka haluavat osallistua liikkeeseen. Yhä useamman klubin raportoidessa palvelustaan voimme kehittää vahvempia viestejä palvelumme vaikutuksesta ja voimme visioida paremmin tulevaisuuden suunnan järjestöllemme. Nämä samat viestit lioneiden paikallisesta ja maailmanlaajuisesta vaikutuksesta saavat työmme tuntumaan houkuttelevalta uusille kumppaneille, jotka alkavat palvella kanssamme. Nyt, kun olemme tutustuneet joihinkin tärkeisiin syihin, jotka kannustavat kaikkia lioneita juhlistamaan 100-vuotisjuhlaamme, perehdymme hetken verran 100-vuotisjuhlan tärkeimpiin osiin.

7 100-vuotisjuhlan osat Johtaminen palvelun kautta
Kutsu vaikutuksen lisäämiseksi Paikkakunnalla tiedottaminen MODUULI 2: 100-vuotisjuhlan osat (35:00) Moninkertais- tai yksittäispiirin 100-vuotisjuhlan koordinaattorina tärkeä osa rooliasi on tuntea 100-vuotisjuhlan osat sekä edistää ja avustaa niiden toteuttamisessa omassa moninkertais- tai yksittäispiirissäsi. Käytämme tämän istunnon jäljellä olevan ajan jokaisen kolmen tärkeän osan pääelementtiin tutustumiseen: Johtaminen palvelun kautta – 100-vuotisjuhlan palveluhaaste Kutsu vaikutuksen lisäämiseksi – 100-vuotisjuhlan jäsenpalkinnot Paikkakunnalla tiedottaminen – 100-vuotisjuhlan perintöprojektit. Jokaisesta ohjelmasta on tiedotettu ja ohjelmia on mainostettu useilla tavoilla, esimerkiksi 100-vuotisjuhlan koordinaattoreiden uutiskirjeessä, Lions100.org-sivustolla sekä aluefoorumeiden esitelmissä.

8 100-vuotisjuhlan palveluhaaste
Johtaminen palvelun kautta 100 miljoonan henkilön palveleminen kesäkuuta mennessä Keskittyminen palveluun neljällä osa-alueella Lionien motto on "Me palvelemme" ja olemme maailman johtava humanitaarisen palvelun järjestö. Missään muussa palvelujärjestössä ei ole yhtä monta jäsentä, jotka ovat sitoutuneet vastaamaan yhtä monen yhteisön ainutlaatuisiin tarpeisiin. 100-vuotisjuhlan palveluhaasteen kautta lionit kanavoivat palvelunsa neljään osa-alueeseen voidakseen saavuttaa ennen näkemättömän määrän edunsaajia 30. kesäkuuta 2018 mennessä. Tarkemmin sanottuna lionit palvelevat: 25 miljoonaa nuorta henkilöä projekteilla, jotka edistävät terveellistä kasvua ja kehitystä 25 miljoonaa henkilöä sokeuden estämiseen ja näköhuoltoon liittyvillä projekteilla 25 miljoonaa henkilöä poistamalla tarpeettoman nälän kärsimyksen 25 miljoonaa henkilöä ympäristön tilaan tehtävin parannuksin

9 100-vuotisjuhlan jäsenhaaste
Kutsu vaikutuksen lisäämiseksi Keskivertolion palvelee 50 henkilöä vuosittain 100-vuotisjuhlan jäsenpalkinnot antavat tunnustusta onnistuneesta kasvusta ja pitkäaikaisesta jäsentyytyväisyydestä Jäsenyyden ja 100-vuotisjuhlan juhlistamisen välinen yhteys on selkeä: Lionit kutsuvat useampia henkilöitä liittymään klubeihimme, joten useampi henkilö auttaa meitä palvelemaan seuraavien sadan vuoden aikana! Keskivertolioni palvelee noin 50 henkilöä vuosittain. Kasvattamalla jäsenmääräämme ja ottamalla uudet jäsenet mukaan toimintaamme voimme lisätä jokaisen yksittäisen lionin sekä koko järjestömme vaikutuksen määrää. 100-vuotisjuhlan jäsenpalkinnot antavat tunnustusta järjestöämme kasvattavien ja nämä uudet jäsenet ja klubit mukaan ottavien ja aktiivisina pitävien lionien ja klubien ponnistuksille. Palkinnot ovat tärkeä osa juhlaamme, koska ne kunnioittavat jäseniämme – koko järjestömme perimmäistä olemassaolon syytä!

10 Paikkakunnan 100-vuotisjuhlan perintöprojektit
Paikkakunnalla tiedottaminen Projektit, jotka sekä palvelevat tarvetta että luovat näkyvän ja kestävän läsnäolon lioneille Lionit ottavat yhteisönsä mukaan palveluprojektien ja juhlien avulla. Suuremman näkyvyyden saavuttaminen yhteisössä nivoutuu suoraan uusien jäsenten saamiseen, mikä, kuten olemme huomanneet, liittyy lionien kykyyn palvella yhteisöä yhä enemmän. Kaiken kokoiset projektit, olivat ne sitten pieniä, keskikokoisia tai suuria, korostavat lionien julkista profiilia yhteisössä. 100-vuotisjuhlan kolmella erillisellä teemalla, eli johtamisella palvelun kautta, kutsulla vaikutuksen lisäämiseksi sekä paikkakunnalla tiedottamisella, on erilaiset ohjelmaosiot, vaikkakin ne kaikki ovat sidoksissa toisiinsa ja vahvistavat toisiaan. Kysy: Nosta kätesi ylös, jos uskot ymmärtäväsi täysin kaikki 100-vuotisjuhlan tärkeät ohjelmat. Luultavasti muutama henkilö nostaa kätensä ylös. Nosta kätesi ylös, jos tietämyksesi 100-vuotisjuhlan tärkeistä ohjelmista on laaja. Useammat osallistujat nostavat kätensä ylös. Nosta kätesi ylös, jos tunnet 100-vuotisjuhlan tärkeitä ohjelmia vain vähän tai et lainkaan. Muutama osallistuja saattaa ajatella, että hän ei tunne niitä lainkaan. Siirry tietokilpailuun selittämällä, että ennen kuin käsittelemme tarkemmin jokaisen ohjelman avainasiakirjoja, tarkistamme ensin miten paljon tiedämme asiasta jo tässä vaiheessa. Toivottavasti voimme pitää hieman hauskaa tämän prosessin aikana.

11 100-vuotisjuhlan tietokilpailu
Tähän istuntoon sisältyy 100-vuotisjuhlan tietokilpailu. On tärkeää mainita, että tämä on hauska leikki, emmekä oleta, että osallistujat tietävät oikeat vastaukset kaikkiin kysymyksiin. Jos tällainen tietokilpailu ei ole TV:stä tuttu kaikille osallistujille, selitä että tässä mitataan osallistujien tietoja eri kategorioissa. Selitä, että jaamme osallistujat joukkueisiin (tai pareihin tai yksittäisiin pelaajiin ryhmän koosta riippuen) pelataksemme peliä, jolla testataan tietämyksemme 100-vuotisjuhlan ohjelmista. Koska eri henkilöt ovat tutustuneet ohjelmatietoihin vaihtelevin määrin, luotamme vain nykyiseen tietämykseemme ja pelaamme peliä tuodaksemme esille tietoja ohjelmista. Aloita harjoitus: Jaa osallistujat kolmeen joukkueeseen, pareihin tai yksittäisiin pelaajiin - Joukkue 1, Joukkue 2 ja Joukkue 3. Vastaukset annetaan tässä järjestyksessä. Pyydä jokaista joukkuetta valitsemaan edustaja. Tämä edustaja valitsee ja vastaa joukkueensa kysymyksiin. Valitse pisteidenlaskija. Tämä osallistuja kirjoittaa fläppitaululle joukkueiden pisteet. Jaa kaikille 100-vuotistietokilpailun ohjeet -moniste ja käy läpi harjoituksen säännöt. Kysy, onko kenelläkään kysymyksiä. Avaa Tietokilpailun PowerPoint-esitys ja jatka kilpailua, kunnes kaikki kysymykset on valittu. Laske pisteet yhteen kilpailun jälkeen ja ilmoita kuka on voittaja, mutta korosta, että pistemääristä huolimatta ja kaikkien innokkaan osallistumisen ansiosta kaikki ovat voittajia. Jaa kaikille 100-vuotistietokilpailun vastauslomake.

12 100-vuotisjuhlan palveluhaaste
Olemme pitäneet hauskaa testatessamme, kuinka paljon olemme tähän mennessä oppineet 100-vuotisjuhlan ohjelmista. Käymme nyt pikaisesti läpi jokaisesta ohjelmasta saatavilla olevat resurssit. Jaa moniste: 100-vuotisjuhlan palveluhaasteen esite (IAD 465) 100-vuotisjuhlan palveluhaaste – Usein kysyttyjä kysymyksiä 100-vuotisjuhlan palveluhaasteen tavoite palvella yli 100 miljoonaa henkilöä jokaisella neljällä palvelualueella – nuoriso, näkökyky, nälän helpottaminen ja ympäristö – on jo innoittanut lioneita raportoimaan kymmenistä tuhansista palvelutoimista MyLCI:n palveluaktiviteetti-ilmoituksen kautta. * MyLCI:n kautta raportointi on ainoa tapa saada selville, toteutuuko 100-vuotisjuhlan palvelutavoitteemme. Jos aktiviteeteista ja edunsaajista ei ilmoiteta, emme voi lisätä niitä saavutettuun kokonaismäärään. Lisäksi vain klubit, jotka ilmoittavat palveluaktiviteeteistaan MyLCI:n kautta, saavat erityisen 100-vuotisjuhlan lippumerkin tunnustuksena palvelustaan. * Klubin jäsenet voivat myös saada inspiraatiota sekä ideoita palveluprojekteihin Lions100.org-sivustolla saatavilla olevista resursseista sekä sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa julkaistuista projekteista.

13 100-vuotisjuhlan jäsenpalkinnot:
Jaa moniste: 100-vuotisjuhlan jäsenpalkinnot - Keskustelunaiheita 100-vuotisjuhlan palveluhaasteen avulla lionit herättävät laajempaa julkista huomiota humanitaarisen palvelumme tärkeään vaikutukseen. Yhteisön jäsenet innostuvat liittymään mukaan oppiessaan lisää tästä vaikutuksesta. Kun työhön on käytettävissä useampi pari käsiä, saamme palveltua enemmän! 100-vuotisjuhlan jäsenpalkinto-ohjelma käynnistyi virallisesti huhtikuussa 2015 ja se päättyy 30. kesäkuuta * Ohjelma kannustaa lioneita hyödyntämään työhömme kohdistuvaa kasvavaa julkista huomiota sponsoroimalla uusia jäseniä ja auttamalla perustamaan uusia klubeja. * Sekä yksittäiset lionit että klubit voivat ansaita tunnustusta. Kuten tiedät, jäsenen sponsorointi tai klubin perustamisessa avustaminen muodostavat vain yhden osan aktiivisen ja energisen jäsenyyden vaalimista. 100-vuotisjuhlan jäsenpalkinnot kannustavat sponsoroivia lioneita ja klubeja tarjoamaan jatkuvaa tukea uusille jäsenille ja klubeille. * Kun uudet jäsenet ja klubit pysyvät aktiivisina ja hyvässä asemassa pitkien ajanjaksojen ajan, heille myönnetään lisätunnustusta.

14 Paikkakunnan 100-vuotisjuhlan perintöprojektit
Kestävän ja näkyvän perinnön luominen Projektien mainostaminen paikallisten tiedotusvälineiden kautta Projekteista raportoiminen MyLCI:n kautta tunnustuksen saamiseksi Jaa moniste: Paikkakunnan 100-vuotisjuhlan perintöprojekti – UKK 100-vuotisjuhlan viimeistä teemaa, paikkakunnalla tiedottamista, kuvaa parhaiten paikkakunnan 100-vuotisjuhlan perintöprojekti. Perintöprojektit ovat paikkakunnalle annettavia näkyviä lahjoituksia, joiden kautta juhlimme lionien satavuotista historiaa ja luomme kestävän perinnön antamamme palvelun kunniaksi. Kolme eri osallistumistasoa on määritetty siten, että millä tahansa paikkakunnalla sijaitsevat klubit voivat osallistua: Taso 1: Lisää klubin näkyvyyttä paikkakunnalla esimerkiksi seuraavilla tavoilla: polkupyöräteline, puiston penkki tai suihkulähde. Taso 2: Anna paikkakunnalle lahja esimerkiksi rakennuttamalla jalankulkusilta vilkkaan kadun yli, lahjoittamalla ajoneuvo jollekin paikkakunnan järjestölle tai kunnostamalla lasten leikkinurkka tai leikkikenttä. Taso 3: Vaikuta yhteisöön esimerkiksi laajentamalla kirjastoa tai ammatillista koulutuslaitosta tai kustantamalla uusia laitteita alueella toimivaan sairaalaan. Älä unohda kannustaa klubeja, piirejä ja moninkertais- sekä yksittäispiirejä mainostamaan perintöprojektejaan paikkakunnalla sekä raportoimaan projekteista MyLCI:n kautta.

15 Yhteenveto: istunnon tavoitteet
tunnistaa 100-vuotisjuhlan tiimi ja teema ymmärtää Lions100:n strateginen vaikutus tuntea 100-vuotisjuhlan tärkeimmät osat Yhteenveto (5:00) Tarkastellaan tämän päivän ensimmäisen istunnon tavoitteita: tunnistaa 100-vuotisjuhlan tiimi ja teema ymmärtää lionien 100-vuotisjuhlan strateginen vaikutus tuntea 100-vuotisjuhlan kolme tärkeintä osaa Tieto on tehokkaiden johtajien korvaamaton ominaisuus. Kuten tulemme huomaamaan seuraavan istunnon aikana, tieto 100-vuotisjuhlan rakenteesta ja ohjelmista on olennainen osa kykyäsi menestyä roolissasi ja vastuissasi moninkertais- tai yksittäispiirin 100-vuotisjuhlan koordinaattorina. Kysy: Olemmeko päässeet tavoitteisiimme? Vastaa tarvittaessa viime hetkellä esitettyihin kysymyksiin.

16 Arviointi Päätä istunto pyytämällä osallistujia täyttämään istunnon arviointilomake. Moninkertais- ja yksittäispiirien 100-vuotisjuhlan koordinaattoreiden koulutus


Lataa ppt "Onnittelut, moninkertais- ja yksittäispiirien 100-vuotisjuhlan koordinaattorit! Kukaan ei ole koskaan ennen ollut moninkertais- tai yksittäispiirin 100-vuotisjuhlan."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google