Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Lions Clubs Internationalilla on uusi jäsenyyteen liittyvä palkinto-ohjelma, jonka kautta annetaan tunnustusta lioneille, jotka auttavat järjestöä kasvamaan.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Lions Clubs Internationalilla on uusi jäsenyyteen liittyvä palkinto-ohjelma, jonka kautta annetaan tunnustusta lioneille, jotka auttavat järjestöä kasvamaan."— Esityksen transkriptio:

1 Lions Clubs Internationalilla on uusi jäsenyyteen liittyvä palkinto-ohjelma, jonka kautta annetaan tunnustusta lioneille, jotka auttavat järjestöä kasvamaan kutsumalla mukaan uusia jäseniä ja perustamalla uusia klubeja. Juhlavuoden jäsenyyspalkinnot antavat maailman kaikille lioneille mahdollisuuden osallistua juhlavuoteemme, jolloin juhlimme antamamme palvelun 100 vuotta.

2 100-vuotisjuhlan viettäminen aloitettiin virallisesti heinäkuussa 2014 kun ilmoitimme 100-vuotisjuhlan palveluhaasteesta - siinä kannustetaan lionsklubeja osallistumaan neljään Maailmanlaajuiseen palvelutyökampanjaan, jotka auttavat 100 miljoonaa ihmistä kesäkuuhun 2018 mennessä. Lionit ovat jo vastanneet tähän haasteeseen suunnittelemalla ja järjestämällä palveluaktiviteetteja, joissa autetaan nuorisoa, pelastetaan näkökyky, autetaan nälkää näkeviä ja suojellaan ympäristöä.

3 Juhlavuoden jäsenpalkinnot antavat lioneille ja klubeille mahdollisuuden osallistua juhlintaan ja auttaa vahvistamaan järjestöämme seuraavaa 100 vuotta varten.

4 100-vuotisjuhlat: Jäsenpalkinnot
Jäsenpalkintojen kaudet 1. huhtikuuta kesäkuuta 2018 Juhlavuoden jäsenpalkintojen kausi alkaa 1. huhtikuuta 2015 ja se päättyy 30. kesäkuuta 2018.

5 Miten lionit voivat ansaita jäsenpalkintoja?
Miten lionit voivat ansaita jäsenpalkintoja? Palkinnon voi ansaita kutsumalla uuden jäsenen mukaan klubiinne tai auttamalla uuden klubin perustamisessa.

6 Lionjäsenten palkinnot
Näin lionjäsenet voivat aloittaa palkintojen ansaitsemisen.

7 Lionjäsenten palkinnot
Kutsu mukaan uusi jäsen... Saa tunnustusta... Juhlavuoden kummi Uutta! Kaikki lionit, jotka toimivat uuden jäsenen kummeina 1. huhtikuuta kesäkuuta 2018 saavat tunnustusta juhlavuoden kummeina. Kummeina toimivat lionit saavat erityisen kummin pinssin ja todistuksen siitä, että he ovat auttaneet klubia kasvamaan. Lionit, jotka toimivat uuden jäsenen kummina 1. huhtikuuta kesäkuuta 2018.

8 Lionjäsenten palkinnot
Auta perustamaan uusi klubi... Saa tunnustusta... Uutta! Juhlavuoden klubin perustaja Kaikki lionit, jotka auttavat uuden klubien perustamisessa 1. huhtikuuta kesäkuuta 2018 saavat tunnustusta juhlavuoden klubin perustajina! Nämä lionit saavat erityisen klubin perustajan pinssin ja todistuksen siitä, että he ovat auttaneet lionismia kasvamaan. Lionit, jotka auttavat perustamaan uuden klubin 1. huhtikuuta kesäkuuta 2018 välisenä aikana.

9 Juhlavuoden lionien palkinnot - progressiivinen tunnustus
Jäsenpalkinto-ohjelma antaa progressiivista tunnustusta kriteerit täyttäville lioneille. Toimi uuden jäsenen kummina tai auta perustamaan uusi klubi ja saat automaattisesti lisää tunnustusta. 100-vuotisjuhlan jäsenpalkinnot antavat progressiivista tunnustusta lioneille, jotka ovat menestyksellisesti toimineet uuden jäsenen kummina tai auttaneet perustamaan uuden klubin. Ohjelmassa annetaan tunnustusta lioneille, kun he kutsuvat mukaan uusia jäseniä ja sitä kautta vahvistavat klubejaan ja perustavat uusia klubeja. Tämä tarkoittaa, että mitä kauemmin uusi jäsen tai uusi klubi toimii aktiiviseseti ja on hyvässä asemassa, sen enemmän tunnustusta lion voi ansaita.

10 Juhlavuoden lionien palkinnot - progressiivinen tunnustus
Diamond Juhlavuoden Lion Juhlavuoden jäsen/Juhlavuoden klubi pysyy hyvässä asemassa kolme vuotta ja yhden päivän. Gold Juhlavuoden Lion Juhlavuoden jäsen/Juhlavuoden klubi pysyy hyvässä asemassa kaksi vuotta ja yhden päivän. Silver Juhlavuoden Lion Juhlavuoden jäsen/Juhlavuoden klubi pysyy hyvässä asemassa yhden vuoden ja yhden päivän.   Joten kun lion on kerran tunnistettu Juhlavuoden kummiksi tai Juhlavuoden klubin perustajaksi, hän voi saada lisää tunnustusta jokaisesta vuodesta, jolloin uusi lion tai lionsklubi pysyy aktiivisena! Mitä pidempään aktiivisuus jatkuu, sen enemmän tunnustusta voi saada! Joten jos uusi lion tai uusi lionsklubi säilyy hyvässä asemassa vuoden ja yhden päivän, Juhlavuoden kummi tai klubin perustaja saa tunnustusta Silver juhlavuoden lionina. Joten jos uusi lion tai uusi lionsklubi säilyy hyvässä asemassa kaksi vuotta ja yhden päivän, Juhlavuoden kummi tai klubin perustaja saa tunnustusta Gold juhlavuoden lionina. Ja jos uusi lion tai uusi lionsklubi säilyy hyvässä asemassa kolme vuotta ja yhden päivän, Juhlavuoden kummi tai klubin perustaja saa korkeimman tunnustuksen – Diamond juhlavuoden lionina.

11 Juhlavuoden lionien palkinnot - progressiivinen tunnustus
Silver Juhlavuoden Lion - Juhlavuoden jäsen/Juhlavuoden klubi pysyy hyvässä asemassa yhden vuoden ja yhden päivän. Saavutuksesta annetaan tunnustusta seuraavasti: Erityinen rintaneula Nimi julkaistaan LCI:n juhlavuoden verkkosivulla Ja jokaisesta ansaitusta tasosta tunnustus kasvaa niille lioneille, jotka auttavat järjestöämme lisäämään jäsenmäärää! Kun lionista tulee hopeatason Juhlavuoden lion, hän saa erityisen rintamerkin ja tunnustusta Lions Clubs Internationalin verkkosivulla! Kun lionista tulee kultatason Juhlavuoden lion, hän saa erityisen rintamerkin ja tunnustusta aluefoorumeissa sekä piirin ja moninkertaispiirin vuosikokouksissa. Heidän nimensä lisätään myös LCI:n verkkosivulle.

12 Gold Juhlavuoden Lion -
Uusi jäsen/Uusi klubi pysyy hyvässä asemassa kaksi vuotta ja yhden päivän. Saavutuksesta annetaan tunnustusta seuraavasti: Erityinen rintaneula Julkinen tunnstus aluefoorumeissa ja MD- ja piirien vuosikokouksissa Nimi julkaistaan LCI:n juhlavuoden verkkosivulla

13 Juhlavuoden lionien palkinnot - progressiivinen tunnustus
Diamond Juhlavuoden Lion - Juhlavuoden jäsen/Juhlavuoden klubi pysyy hyvässä asemassa kolme vuotta ja yhden päivän. Saavutuksesta annetaan tunnustusta seuraavasti: Erityinen rintaneula Julkinen tunnustus kansainvälisessä vuosikokouksessa, aluefoorumeissa ja MD- ja piirien vuosikokouksissa Nimi julkaistaan LION-lehdessä yhdessä muiden voittajien kanssa Nimi ja valokuva julkaistaan LCI:n juhlavuoden verkkosivulla Kun lion ansaitsee timanttitason juhlavuoden lionin aseman, he saavat erityisen rintamerkin ja todistuksen. He tulevat myös saamaan tunnustusta kansainvälisessä vuosikokouksessa, aluefoorumeissa ja piirin sekä moninkertaispiirin vuosikokouksissa. He saavat myös tunnustusta sekä LCI:n verkkosivulla että LION-lehdessä. Muista, että mitä kauemmin uusi jäsen tai uusi klubi toimii aktiiviseseti ja on hyvässä asemassa, sen enemmän tunnustusta lion voi ansaita! Hyvässä asemassa tarkoittaa: kansainväliset jäsenmaksut ja uusien jäsenten liittymismaksut tulee olla maksettuna. Klubilla ei saa olla yli 90 päivää vanhaa, yli 50 dollaria ylittävää maksettavaa.

14 Lionsklubin palkinnot
Yksittäisten lionien saaman tunnustuksen lisäksi juhlavuoden jäsenyyspalkinnoilla huomioidaan myös lionsklubit, jotka pyrkivät kasvattamaan niiden jäsenmäärää ja auttavat lionismin vahvistamisessa alueella.

15 Lionsklubin palkinnot
Klubien saama tunnustus on progressiivinen ja sitä kautta klubeille annetaan tunnustusta klubien kasvusta ja laajennuksesta. Ja aivan kuten lionien saamat palkinnot, klubit voivat ansaita progressiivista tunnustusta sen perusteella miten kauan uudet jäsenet ja klubit pysyvät aktiivisina ja hyvässä asemassa.

16 Lionsklubin palkinnot
Premier Juhlavuoden lionsklubi Lionsklubi, joka ottaa vähintään kolme (3) uutta jäsentä yhden 100-vuotisjuhlan palkinto-ohjelman toimivuoden aikana. Uusien jäsenten tulee pysyä aktiivisina kaksi vuotta ja yhden päivän. TAI Lionsklubi, joka sponsoroi uutta klubia yhden 100-vuotisjuhlan palkinto-ohjelman toimivuoden aikana. Uuden klubin tulee pysyä aktiivisena kaksi vuotta ja yhden päivän. Premier juhlavuoden lionsklubi on ensimmäisen tason tunnustus tässä ohjelmassa. Tämä tunnustus ansaitaan kun lionsklubi ottaa jäseneksi vähintään kolme uutta jäsentä minkä tahansa toimivuoden aikana 100-vuotisjuhlan ohjelmassa TAI lionsklubi merkitään uuden klubin sponsoriksi minkä tahansa toimivuoden aikana 100-vuotisjuhlan ohjelmassa Kun uudet jäsenet tai uusi lionsklubi säilyy hyvässä asemassa KAKSI vuotta ja yhden päivän, klubi saa tunnustusta Premier juhlavuoden lionsklubina. Huomaa, että tässä ohjelmassa hyväksytyt toimivuodet ovat: , johon sisältyvät myös huhti-, touko- ja kesäkuu tämän vuoden aikana Ja Tämä tarkoittaa, että klubilla on mahdollisuua ansaita tämä erityispalkinto seuraavien kolmen vuoden aikana!

17 Tunnustus Premier juhlavuoden lionsklubeille
Uusi lippumerkki lähetetään kullekin Premier juhlavuoden lionsklubille kun uudet jäsenet tai uusi klubi on ollut aktiivinen kaksi vuotta ja yhden päivän ja klubi on hyvässä asemassa. Premier juhlavuoden lionsklubit saavat tunnustusta LCI:n juhlavuoden verkkosivulla Premier juhlavuoden lionsklubit saavat tunnustusta myös LCI:n klubihaku -toiminnossa virtuaalisella lippumerkillä Premier juhlavuoden lionsklubit saavat tunnustusta kansainvälisessä vuosikokouksessa, aluefoorumeissa, piirin ja moninkertaispiirin vuosikokouksissa. Mitä Premier juhlavuoden lionsklubit ansaitsevat heidän työstään? He saavat uuden lippumerkin, jota on vain rajattu määrä He saavat myös tunnustusta Lions Clubs Internationalin verkkosivulla, LCI:n klubihaussa ja kansainvälisessä vuosikokouksessa, aluefoorumeissa ja piirin ja moninkertaispiirin vuosikokouksissa.

18

19 Lionsklubin palkinnot
World Class Juhlavuoden lionsklubi Lionsklubi, joka ottaa vähintään kolme (3) uutta jäsentä jokaisen 100-vuotisjuhlan palkinto-ohjelman toimivuoden aikana. Sponsoroi uutta lionsklubia vähintään yhden toimivuoden aikana palkinto-ohjelmassa. JA Olemme laatineet erityistunnustusta lionsklubeille, jotka menestyvät klubin ja piirin kasvattamisessa 100-vuotisjuhlan jokaisen toimivuoden aikana. Tulemme huomioimaan lionsklubit, jotka ottavat vähintään kolme uutta jäsentä palkinto-ohjelman jokaisen toimivuoden aikana JA sponsoroivat vähintään yhtä uutta lionsklubia näiden kolmen vuoden aikana. Kun on varmistettu, että jäsenet ovat hyvässä asemassa ja uusi klubi on pysynyt hyvässä asemassa yhden vuoden ja yhden päivän, klubi saa World Class juhlavuoden lionsklubin nimikkeen! Tämän arvokkaan palkinnon ansainneille klubeille ilmoitetaan asiasta heinäkuussa 2019.

20 Tunnustus World Class juhlavuoden lionsklubeille
Piirikuvernööri ojentaa uuden lippumerkin ja erityisen palkinnon jokaiselle World Class juhlavuoden klubille palkintovuoden jälkeisen vuoden aikana World Class juhlavuoden lionsklubit listataan LION-lehdessä ja LCI:n verkkosivulla World Class juhlavuoden lionsklubit saavat tunnustusta myös LCI:n klubihaku -toiminnossa virtuaalisella lippumerkillä World Class juhlavuoden lionsklubit saavat erityistunnustusta aluefoorumeissa, kansainvälisissä vuosikokouksissa ja moninkertaispiirin vuosikokouksissa Lionsklubit, jotka ansaitsevat tämän tunnustuksen, saavat erityisen palkinnon ja lippumerkin, jolla annetaan tunnustusta heidän saavutuksistaan, ainutlaatuinen rintamerkki klubin jokaiselle aktiiviselle jäsenelle, kunniamaininta LION-lehdessä, erityistunnustus kansainvälisessä vuosikokouksessa, aluefoorumeissa sekä piirin ja moninkertaispiirin vuosikokouksissa.

21

22 LCI:n juhlavuoden jäsenyyspalkinnot ovat täydellinen tapa lioneille ja lionsklubeille osallistua tähän erityiseen ajanjaksoon järjestömme historiassa. Heillä on mahdollisuus kasvattaa klubien jäsenmäärää ja mainostaa lionismia, jotta voimme aloittaa järjestömme seuraavat 100 vuotta valmiina palvelemaan apua tarvitsevia. Juhlikaa klubissa!

23 100-vuotisjuhlan palkintojuhlat: Resurssit
Logo ladattavaksi Usein kysyttyjä kysymyksiä Ohjelmaesite Lehdistötiedotteen malli Miten voit lukea lisää juhlavuoden jäsenyyspalkinto-ohjelmasta? Tutustu uuteen verkkosivuumme osoitteessa lionsclubs.org! Löydät sieltä: Ladattavia juhlavuoteen liittyviä jäsenyyspalkintojen logoja, jotka voidaan lisätä klubin materiaaleihin Usein kysyttyjä kysymyksiä Ohjelmaesite, jota voidaan käyttää klubikokouksissa Lehdistötiedotteen malli, jolla kutsutaan paikkakunnan asukkaita juhlimaan 100-vuotisjuhlaa ja lisäämään yleisön tietoja lionsklubeista

24 Keskeiset viestit Sponsoroikaa uutta jäsentä. Ansaitkaa palkintoja!
Uusi pinssi! Kuten kerroimme jo esitelmän alussa, palkitsemme lioneita siitä mitä he tekevät parhaiten...auttavat kasvattamaan järjestöämme! Kaikki alkaa siitä, että pyydätte yhtä uutta henkilöä jäseneksi ja kun hän liittyy mukaan, tunnustusta saadaan välittömästi!

25 Keskeiset viestit Auttakaa perustamaan uusi klubi tai sponsoroikaa klubia. Ansaitkaa tunnustusta! Uusi pinssi! Uusien klubien perustaminen on hyvin tärkeää lionismin vahvistamiseksi. Ja lionit saavat vieläkin enemmän tunnustusta heidän työstään!

26 Keskeiset viestit Säilyttäkää uudet jäsenet ja klubit. Ansaitkaa vieläkin useampia jäsenyyspalkintoja! Ja muistakaa...mitä kauemmin uudet jäsenet ja uudet klubit pysyvät aktiivisina, sen enemmän tunnustusta lionit ja lionsklubit voivat saada.

27 Tulossa 1. huhtikuuta 100-vuotisjuhlan jäsenpalkinto-ohjelman verkkosivut Lisätietoja tulee myös 100-vuotisjuhlan jäsenpalkinto-ohjelman verkkosivulle, joka tulee käyttöön 1. huhtikuuta. OSALLISTUKAA JUHLINTAAN JA AUTTAKAA KLUBIANNE KASVAMAAN!

28 Kiitos!


Lataa ppt "Lions Clubs Internationalilla on uusi jäsenyyteen liittyvä palkinto-ohjelma, jonka kautta annetaan tunnustusta lioneille, jotka auttavat järjestöä kasvamaan."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google