© T 2 O Consulting Oy 18.12.2004 Liiketoiminnan tasapainoinen kehittäminen T 2 O Consulting Oy Juhani Pylkkänen Maj-Britt Rytkönen.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
1 TERVEYSTOIMI Terveystoimen strategia Arvot, toiminta-ajatus ja visio Kriittiset menestystekijät Arviointikriteerit ja mittarit Terla
Advertisements

Osaamisen kehittämissuunnitelma Haminan kaupungin hallintopalvelut.
Pyhtään kuntastrategia Khall.
Avauspuheenvuoro Sosiaalialan AMK- verkostopäivillä Subjektiivisia näkökulmia sosiaalialan osaamistarpeeseen [ ] Juha Luomala.
Mielenterveys- ja päihdeasiakas terveyskeskuksessa - Palvelumuotoilulla parempia palveluita riskiryhmille päätösseminaari Salon avoterveydenhuollon.
Innokylä 2.1 – Innovatiiviset julkiset hankinnat Innokylään
SenioriKaste Lapin toiminnallinen osakokonaisuus Ohjausryhmä Projektipäällikkö Leila Mukkala.
Yleiset kompetenssit (Generic competences) Osaamisen kuvaus (description of the competence) Oppimisen taidot (Learning competence) Tradenomi  osaa arvioida.
CAVE – työskentelytapa: prosessi, muutokset, lopputulos Tiina Yli-Karhu, suunnittelukoordinaattori Jyrki Jääskeläinen, arkkitehti.
Itsensä johtaminen. Mitä on itsensä johtaminen? Itsensä johtaminen Oman mielen johtamista” Helena Åhlman (2003), tekniikan tohtori ”Ajatusten, tunteiden.
Luma-keskus Majakka, Iisalmi Satu Roos, FK, yhteisötyönohjaaja.
Arvot Ammattikorkeakoulun perusarvoja ovat luottamus, yhteistyökykyisyys ja muutoskykyisyys. Arvot Ammattikorkeakoulun perusarvoja ovat luottamus, yhteistyökykyisyys.
JOHTAMISEN OSA-ALUEET:  Strateginen johtaminen / johtoryhmä  Visio, missio ja strategia  Johtamismetodit / taktiikat  Tavoitejohtaminen, yrityksen.
Ylemmän toimihenkilön rooli Suomen tulevaisuuden menestyksessä Ole Johansson puheenjohtaja, EK.
Tradenomiksi oikealla tekemisellä - Laurea Business Ventureksen LbD-pohjainen opetussuunnitelma Vesa Taatila Laurea University of Applied Sciences, Finland.
BUSINESS MODEL CANVAS KUMPPANIT YDINTOIMINNOT ARVOLUPAUS ASIAKASSUHDE
Vaikuttavuuden arviointi
TYÖVOIMAKOULUTUS JA REFORMI
NYKYTILAN KUVAUS Maaseudun kehittäminen
Ammattiopisto on mylly elinikäisen oppimisen virrassa
Yrittäjä, sinä ja työntekijäsi olette yrityksesi tärkein voimavara!
Asiakaslähtöisyys hankinnoissa Innomarkkinat
Työelämäosaajana OKM.
Henkilökunta Tavoitteet Visio Lapsi Laadukas vaka, eo, po Vanhemmat
Opetuksen suunnittelu ja toteutus
Tuhat uutta työpaikkaa Pohjois-Karjalan Työvoima- ja yrityspalvelujen alueellinen kokeilu Pohjois-Karjalan ELY-keskus.
TOIMINTA-REFLEKTIO-OPPIMINEN.
Smart Tampere Tero Blomqvist © SRV/Studio Libeskind.
Työntekijöiden, yritysten ja yrittäjien sopeutuminen muutoksiin
Tavoitteena poistaa työelämän hukkia (työelämän hukkaa)
Kv-toiminnan skenaariot
Sote-järjestöt osana sosiaali- ja terveydenhuollon uudistumista
Tieteellisen tekstin peruselementit
Aikuissosiaalityö moniammatillisessa päihde- ja mielenterveystyössä Monialaisen yhteistyön asiakaslähtöinen palvelumalli PPPR hankkeen päätösseminaari.
TK- johdon ja PPSHP:n yhteistyöseminaari
Kokemuksia etävalmennuksesta
OSUMA-Visio syntynyt työpajassa
Sosiaalialan tehtävärakenne
Suuhygienisti (AMK), 210 op
näkökulmia toimistotyön organisointiin ja kehittämiseen
Sosiaalisen kuntoutuksen valtakunnallinen kehittämishanke SOSKU
Tiimitoimintamalli arkipäivän työssä
Digityökalujen valmistelu järjestämistehtävää varten
OT-keskus Erityistaso
Yrittäjyys- ja innovaatiotoiminta ammatillisessa koulutuksessa ja korkeakouluissa Johanna Kolhinen Juha Vettenniemi Anni Tuurnas Kansallinen koulutuksen.
YTY AKATEMIA: MIHIN SUUNTAAN KUNTOUTUS? YTY & STM
Lasten ja perheiden palvelut: tiedotettavat asiat
TäsmäKoulutus ja muut osaamisen kehittämisen palvelut
Yrittäjyys ja yritystoiminta BUS1LH001-opintojakso, 6 op
OTE maakunnassa -Polut kuntoon
YtT Tiina Soininen, analyytikko HyTe – näkökulma?
toim resu toim määr arvi kilp tavo Stratox Oy / HN / Oct 01 / for SiX
Viestinnän työkalupakki
Lapin Digistep, ryhmätyö
Tilaus-toimitusprosessin esimerkki – miten saadaan tuotteet asiakkaille ajallaan ja mitä asiakirjoja liikkuu? Lähde:
Tervetuloa Innokylään!
Tilapäinen työskentely ei-laillistettuna sosiaalityöntekijänä kunnassa – Talentian linjaus
SOSIONOMI 210 OP Sosionomi osaa ratkaista sosiaalialan ongelmia, ennakoida tulevaisuuden muutoksia, tuottaa ja kehittää sosiaalipalveluja. Hän osaa ohjata.
YtT Tiina Soininen, analyytikko HyTe – näkökulma?
Tilapäinen työskentely ei-laillistettuna sosiaalityöntekijänä kunnassa – Talentian linjaus
HAAGA-HELIA amk Liiketalouden koulutusyksikkö Pasila
Opinnäytetyö Metodologia Raisa Ilkko.
OY-Oamk-yhteistyön organisointi
Ohjaus ja yhteistyö -korin tilanne - JORY 7. 5
”Projektin nimi” -projekti
Teollisen suunnittelun vaikuttavuus
Pasi Patrikainen Johtaja, Pohjois-Savon TE-toimisto
Markkinointi - tuote/tuotevalikoima
ARKI NÄPPÄRÄSTI HALTUUN- Neuropsykiatrisesti oireilevien nuorten palveluiden kehittäminen Lohjalla ALKUTILANNE 1/2017 Mitä palveluita Lohjalla on nepsy-
Koulutuskiertue Suomen Sotaveteraaniliitto, Leena Seppälä.
Esityksen transkriptio:

© T 2 O Consulting Oy Liiketoiminnan tasapainoinen kehittäminen T 2 O Consulting Oy Juhani Pylkkänen Maj-Britt Rytkönen

© T 2 O Consulting Oy Erinomainen liiketoiminta on kuin sinfoniaorkesteri, joka soittaa juuri sellaista musiikkia, mitä asiakkaat mieluiten kuuntelevat. Erinomainen soittaminen perustuu mestariteoksiin, nuotteihin, huippuosaamiseen, valmennukseen ja harjoitteluun sekä johtamiseen. Menestymiseen tarvitaan vielä ripaus omaperäistä inspiraatiota. Kapellimestari luo orkesterin ja johtaa nautinnon harmoniaan. Menestys rakennetaan koko orkesterin ja taustojen toiminnan laadun kautta konserteissa, pelkät cd-levyt eivät riitä vaikka ne olisivat kuinka hyviä tahansa. Samoin on liiketoiminnassakin - asiakas on kiinnostunut koko yrityksen toimintatavasta ja soittajista. Liiketoiminnan erinomaisuus

© T 2 O Consulting Oy T 2 O Consulting Oy:n tarjoama 1. Liiketoiminnan tasapainoinen kehittäminen  Tuotestrategia  Tuotantostrategia  Osaamisstrategia 2. Henkilöstöhallintopalvelut  Työsuhteen elinkaaren aikaiset henkilöstöpalvelut  Pk-yritykset 3. Tutkimus- ja teknologiaohjelmat  Tutkimus- ja teknologiaohjelmien suunnittelu  Teknologia-arvioinnit  Tutkimus- ja teknologiaohjelmien johtaminen  Aloittavien teknologiayritysten toiminnan kehittäminen 4. Kumppanit

© T 2 O Consulting Oy Liiketoiminnan tasapainoinen kehittäminen Liiketoiminnan tasapainoinen kehittäminen tarkoittaa, että tuote-, tuotanto- ja osaamisstrategiat johdetaan samoista lähtökohdista sekä toteutetaan tasapainoisesti oikeassa järjestyksessä. Tuotestrategia  asiakastarpeen ja kilpailutilanteen kartoitus  markkinastrategia ja kuvaus tarjoamasta  tuotestrategia  tuote- ja teknologiakartta  tarjoaman kilpailukyvyn ja kehittämisnopeuden mittaaminen Tuotantostrategia  asiakaslähtöinen valmistus- ja hankintakonsepti  yhden pisteen ohjaus valmistusketjussa  nettotehdas Osaamisstrategia  menestystekijöiden tunnistaminen  kartoitus  hankinta ja kehittäminen

© T 2 O Consulting Oy Työsuhteen elinkaaren aikaiset henkilöstöpalvelut Visio ja henkilöstöstrategia  Strategian arviointi/luominen  Menestystekijöiden tunnistaminen Suorituksen johtaminen ja palkitseminen  Tavoitteiden asettaminen  Suorituksen mittaaminen ja palkitseminen Henkilöstön kehittäminen  Osaamistarpeiden määrittäminen  Kehittämis- ja koulutusohjelmat Rekrytointi ja resursointi  Henkilöstötarpeen täyttäminen  Ura- ja seuraajasuunnittelu  Vaihtuvuuden hallinta Palkkahallinto Henkilöstöhallintopalvelut Työhyvinvointi  Työtyytyväisyystutkimukset  TYKY-toiminta, terveys ja turvallisuus

© T 2 O Consulting Oy Tutkimus- ja teknologiaohjelmat Tutkimus- ja teknologiaohjelmien suunnittelu  Tarvekartoitukset ja selvitykset  Yritysten haastattelut  Tutkimuslaitosten osaamis- ja resurssikartoitukset Teknologia-arvioinnit  Kehityspolku, kypsyys ja soveltuvuus  Kilpailuedut ja panostukset Tutkimus- ja teknologiaohjelmien johtaminen  Ohjausryhmätyöskentely  Projektien koordinointi  Ohjelmapäällikkyys Aloittavien teknologiayritysten toiminnan kehittäminen  Tuotestrategian luonti  Tuote- ja teknologiakartta  Tuotearvioinnit

© T 2 O Consulting Oy Tasapainoisen liiketoiminnan toteuttaminen Optimaalinen toteuttaminen ja nopea tulosten saavuttaminen perustuvat:  Yrityksen liiketoimintaosaamiseen  Yrityksen strategioiden kirkastamiseen ja tasapainoiseen toteuttamiseen  Yrityksen osaamisien ja resurssien tasapainoiseen käyttöön  T 2 O:n konsulttien ja partnereiden maailmanluokan asiantuntemukseen  T 2 O:n virtaviivaisen toiminnan konsepteihin, malleihin ja esikuviin  T 2 O:n menetelmiin ja työkaluihin  Mittareihin ja edistymisen seurantaan

© T 2 O Consulting Oy Kiitos!