Projekti- ja yleisavustukset 2013 Ville Ranta, Teppo Suominen, Maija Valkeapää Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta 22.1.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
TOIMINNAN SUUNNITTELU
Advertisements

Opiskelijat työmarkkinoilla vuonna 2011 Ympäristöasiantuntijoiden Keskusliitto Lokakuu 2011 Real Stats Oy.
AVARTTI – NUORET SEN TEKEVÄT THE INTERNATIONAL AWARD FOR YOUNG PEOPLE
BPW Finland Hallituksen esitys toimintasuunnitelmaksi 2013 Leena Roivas Puheenjohtaja
Korson koulun vanhempainyhdistys ry
Green Building Council Finland Sovitut toimintatavat
INNOVAATIOT JULKISISSA HANKINNOISSA Rahoitusta hankintojen kehittämiseen 1.
Ainejärjestöjen kansainvälisyyskoulutus Sanna Patja, JYYn kv-sihteeri Sarianna Hirvonen, kv-valiokunnan pj.
Vaasan yliopiston ylioppilaskunta KuVa-valiokunnan kokous klo 16 - Akvaario Skål!
TJS-TUKI Koulutustilaisuudet Opintokerhot. TJS-tuki TJS-tuki on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää taloudellista tukea ohjattuun oppimiseen, esim.
SEPA Ohjelma 12.00Lounas, kahvit ja ilmoittautuminen 13.00Tervetuloa - ESATKY, ITKY ja Tietotekniikan Liitto tänään Antti Pellinen, Tikura Oy 13:05Sähköinen.
Mäntsälän Kokoomus ry Toimintasuunnitelma 2014
Suomen laivaninsinööriyhdistys Laradi ry PL283, TURKU Suomen laivainsinööriyhdistys Laradi ry Yhdistysesittely.
YLÖJÄRVEN YRITTÄJÄT Toimintasuunnitelma vuodelle 2010 Toimintavuoden yleispuitteet EdunvalvontaTiedotus Vapaa-aika ja harrastustoiminta KoulutusJärjestötoiminta.
Konsulttinuoret Toimintasuunnitelma
TURUN YLIOPISTO KOKOUS Eduskunnan kirjasto, Helsinki, Sirkka-Liisa Kivelä, professori, ylilääkäri Turun yliopisto, yleislääketiede Turun yliopistollinen.
AVUSTUKSET LIIKUNTATOIMINTAAN
OPETUSMINISTERIÖN VALTIONAVUSTUKSET Avustukset
Ainejärjestöjen kansainvälisyyskoulutus Sanna Patja, JYYn kv-sihteeri Hanna-Mari Savolainen, JYYn hallituksen kv- vastaava Kari Säkkinen, kv-valiokunnan.
4H-järjestö Tekemällä oppii parhaiten!. 4H-järjestön toiminta-ajatus •4H-harrastuksessa lapsi ja nuori kasvaa kohti vastuullista ja yritteliästä aikuisuutta.
Mikä O’Diako on?.
OPISKELIJAKUNTA O’DIAKO - Sinun opiskelijakuntasi.
TTL Sosiaalisessa mediassa
Joukkoistamisen ja vertaistuotannon edistäminen yhdistysten kansalaistoiminnassa Käytännön kehittäjän näkökulma.
BPW Finland UUSIA AJATUKSIA TOIMINNASTAMME - MITEN NE TOTEUTETAAN Leena Roivas Puheenjohtaja
Suomen laivaninsinööriyhdistys Laradi ry PL283, TURKU Suomen laivainsinööriyhdistys Laradi ry Yhdistysesittely.
Toimintasuunnitelma 2010 Draft 1.0 AYYE iltakoulu
TJS-TUKI Koulutustilaisuudet Opintokerhot. TJS-tuki TJS-tuki on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää taloudellista tukea ohjattuun oppimiseen, esim.
VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Vantaan kaupungin alueraha Vantaan kaupungin aluerahaa myöntävät aluetoimikunnat ja Svenska Kommittén Eri aluetoimikunnilla.
Jäsenyysseminaari Rotarypiiri TITLE | 2.
Toimintasuunnitelma kaudelle Joukkueenjohto Johtokunta Open
Opiskelijakunta Pekka Halosen akatemiassa Päivitetty
Näin järjestät tapahtumia ja koulutusta ViSiOn kanssa Ville Ylikahri
Lisää laatua liikuntaan Liikkeelle – liikuntavavstaavan käsikirjan avulla.
Toimintakertomus 2013 Kevätkokous , Parainen.
NUORISOPALVELUIDEN AVUSTUKSET
Uusi, yhteinen yhdistys – AKKL&KJY 1/3 1.Toiminta-ajatuksena parantaa ammatillisen koulutuksen järjestämisedellytyksiä. Ammatillisen koulutuksen laadun.
TOIMINNAN PAINOPISTEET 2014 JYTYLIITTO ITÄ-SUOMI ALUEHALLITUS, Liite 2.
Toimintasuunnitelma & Vuosikertomus Alueelliset järjestöpäivät
Pohjois-Karjalan järjestöpäivät 2011 Monikulttuurisuustyöpaja
Strategiset tavoitteet Käytämme monipuolisesti ammattiyhdistystoiminnan keinoja jäsenten asioiden ajamiseen. Vaikutamme luottamusmiesjärjestelmän toimivuuden.
Suomen Latu Liity – se kannattaa. Suomen Latu on ulkoilun kattojärjestö Suomen Latu on retkeilyn edistäjä, ulkoilun asiantuntija ja kaikille avoin järjestö.
Miksi kuulua Tietotekniikan liittoon? OSAAMISEN KEHITTÄMINEN Maaliskuu 2007.
Miten teen hyvän (apu)raha- hakemuksen? Hannele Niemi
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin ja opintokerhoihin TJS-tuki.
SUK-verkoston palkitseminen Ansioristit – kriteerit, aikataulut ja hinnat.
Tampereen kaupungin kulttuuriavustukset
1 Vammaispalvelut Ann-Mari Einola, johtava sosiaalityöntekijä Kirjoita tähän nimi Dian perustyyli -tilassa: Lisää alatunniste.
Kohti yhteistä tavoitetta – liiton hallituksen ja yhdistysten välinen yhteistyö Kuurojen liiton hallitus Tiina Eskelinen Iso-Syöte Kuurojen Liitto.
Esitys aluetoimikuntamalliksi Vapaa-ajan asukaspalveluiden lautakunta §65.
Poliittinen Historia.
ESTEETÖN OPISKELU Matti Uusitupa Rehtorien neuvosto
SJTL hallitus Jäsenyhdistyksellä täytyy olla vuosikokouksen valitsema hallitus. Hallituksen tehtävät koskevat yhdistyksen hoitamista huolellisesti.
OULUN KAMERASEURA RY Yleisesittely. SISÄLTÖ Historia Visio Toiminta.
YLIOPPILASKUNTA JA SINÄ. KUKA ON AYY? jäsentä yli 100 alaa ja 93 kansallisuutta 45 jäsentä edustajistossa 10 jäsentä hallituksessa 50 työntekijää.
Katja Asikainen.  Hankkeen kesto: –  Hankkeen hallinnoija: Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys  tavoitteet: ◦ maakunnallinen järjestöstrategia,
Toimiva yhdistys ja sen haasteet Eija Eloranta projektipäällikkö Turun yliopiston Brahea-keskus
Järjestötoiminnan ABC
Etsivän työn kehittämispäivät Corinne Björkenheim
SUHO Mikä SUHO? Suomen harjoittelukoulujen opettajat ry
Kassos ry.
Aalto-yliopiston ylioppilaskunta
Mansikan teemahaut syksyllä 2017
vaikuttaminen - järjestötoiminnan perusteet ammattiin
Avustussääntö Hyvinvointipalvelut Vanhusneuvosto
ESPOON JULKISTEN JA TEKNISTEN ALOJEN TYÖNTEKIJÄT JHL RY
Yhdistysten kannusteet
Yhdistysten kannusteet
TOIMINNAN TILASTOINTI
Marttayhdistyksen vuosikello
Esityksen transkriptio:

Projekti- ja yleisavustukset 2013 Ville Ranta, Teppo Suominen, Maija Valkeapää Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta 22.1.

Tulevia tapahtumia Järjestökoulutusseminaari Ympäristökoulutus Opinkiven saunalla Yleisavustushaku viikolta 8 viikolle 13 Sikariklubi 1/13 helmikuun aikana

Projektiavustukset 2013  Myönnetään ympäri vuoden hallituksen toimesta  Enintään 500€ hakevaa tahoa kohden vuodessa  Jaetaan yhteensä 3000€  Halutaan tukea erilaisten toimintamuotojen käynnistämistä  Tarkoituksena on tukea tasapuolisesti JYYn piirissä toimivien yhdistysten kannalta merkittäviä projekteja ja kannustaa yhdistyksiä aktiivisuuteen ja omaehtoisuuteen  Tositteet toimitetaan jälkeenpäin jäsenpalvelusihteerille

Projektiavustusten kriteerit  projekti on selvästi rajattu kokonaisuus  projekti tavoittaa yhdistyksen jäsenistöä mahdollisimman laajasti  projektista on laadittu yksityiskohtainen kuvaus (toimitetaan liitteenä)  projektista on realistinen talousarvio (toimitetaan liitteenä)  projektilla on nimetty vastuuhenkilö  yhdistyksen uuden toiminnon käynnistämiseen, kokonaan uuden yhdistyksen perustamiseen tai vanhan yhdistyksen rekisteröitymiseen voidaan myöntää starttirahaa välttämättömiin kuluihin

Suositaan projekteja, jotka  tukevat opiskelijan hyvinvointia  kannustavat laajaa joukkoa opiskelijoita osallistumaan  ovat avoimia ja huomioivat esteettömyyden  kannustavat myös kansainvälisiä opiskelijoita osallistumaan  ottavat huomioon opiskelijan edunvalvonnan  ovat luonteeltaan yleissivistäviä, lisäävät tietämystä eri tieteenaloilta, tukevat opintoja ja ovat poikkitieteellisiä  huomioivat kattavasti ympäristön  järjestetään Jyväskylässä tai lähialueilla

Projektiavustuksia ei etupäässä myönnetä  voittoa tavoitteleviin tapahtumiin  bileisiin, saunailtoihin tai muihin vastaaviin, joihin ei liity muuta ohjelmaa  vuosijuhliin  järjestön yleisiin hankintoihin  matkakorvauksiin tai majoituskustannuksiin  vuosittain toistuviin tiedealakohtaisiin seminaareihin, kokouksiin ja tiedepäiviin

Yleisavustukset  Jaetaan yhteensä 16500€ kaikkien hakijoiden kesken  Tarkoituksena turvata järjestöjen perustoiminnot ja tukea vuosittaista toimintaa  Hakemukseen liitetään:  Talousarvio ja tilinpäätös  Vapaamuotoinen selvitys JYYhyn kuuluvien jäsenten määrästä ja tänä vuonna aloittaneiden opiskelijoiden määrä laitoksella/laitoksilla  Toimintakertomus edellisvuodelta ja kuluvan vuoden toimintasuunnitelma  Sähköinen pisteytyslomake

Yleisavustukset (jatkuu)  Jäsenmäärä toimii hakemusta painottavana tekijänä  Pisteytyslomakkeen tarkoituksena on selvittää järjestön toiminnan laajuutta ja toimintamuotoja  Selvitetään järjestön varallisuustilannetta, talouden vakautta ja talouden omavaraisuutta  Tuetaan ensisijaisesti toiminnallisesti kehittyviä ja perustoiminnot täyttäviä järjestöjä

Harrastejärjestöjen tilanne (JYYn piirissä toimivan järjestön määritelmä)  Rekisteröity yhdistys  Vähintään puolet jäsenistä JYYn jäseniä  Toiminta kohdistuu JYYn jäsenistöön ja edistää heidän hyvinvointiaan, pyrkimyksiään tai asemaansa