Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Vantaan kaupungin alueraha Vantaan kaupungin aluerahaa myöntävät aluetoimikunnat ja Svenska Kommittén Eri aluetoimikunnilla.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Vantaan kaupungin alueraha Vantaan kaupungin aluerahaa myöntävät aluetoimikunnat ja Svenska Kommittén Eri aluetoimikunnilla."— Esityksen transkriptio:

1 VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Vantaan kaupungin alueraha Vantaan kaupungin aluerahaa myöntävät aluetoimikunnat ja Svenska Kommittén Eri aluetoimikunnilla on oikeus omiin paikallisiin painotuksiin aluerahan myöntämisessä ja käyttämisessä. Alueraha maksetaan jälkikäteen tilityksen perusteella. Hakemukset hakukaavakkeilla. Jatkuva haku

2 VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Alueraha-anomuksessa on oltava Lyhyt kuvaus,mihin aluerahaa haetaan: tapahtuma, tilaisuus, hanke, joskus jopa hankittava esine (esim. lastenpuistoon leluja tai korttelikerhoon askarteluvälineitä. Alkamis-ja päättymisaika tai tapahtuma-aika. Kustannukset: arvioidut tulot ja menot eriteltyinä.HUOM! Aluerahan saamisessa on suureksi eduksi, jos hakija osoittaa aktiivisuutta myös oman rahoituksen hankkimisessa. Omaan rahoitukseen lasketaan myös talkoo-ja vapaaehtoistyö. Hakija ja/tai yhdyshenkilö yhteystietoineen. Toteuttajat: ne tahot, jotka ovat hankkeessa mukana tai järjestäjinä (esim. yhdistykset, taloyhtiöt, korttelikerhot).

3 VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Aluerahaa ei myönnetä tai käytetä: Ensisijaisesti kaupalliseen mainontaan tai voiton tavoitteluun. Valtiollisiin, kunnallisiin tai EU-vaaleihin liittyviin tapahtumiin paitsi jos aluetoimikunta tai Svenska Kommitten itse on mukana järjestelyissä. Hankkeisiin, joihin on olemassa määräraha kaupungin talousarviossa tai joita varten esitetty määräraha on talousarvion valmistelussa ja käsittelyssä karsittu pois. Jos hankkeisiin tai tapahtumiin on saatu tai saadaan muuta kaupungin avustusta. Alueraha voidaan myöntää ennakkoon sitoumusta vastaan. Kaupunki voi sopimuksen mukaan maksaa palkan, palkkion tai muut aiheutuneet laskut.

4 VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Mihin aluerahaa voi saada? Aluerahalla tuetaan ensisijaisesti hankkeita tai tapahtumia, jotka edistävät tietyn alueen asukkaiden hyvinvointia ja alueen kestävää kehitystä. Laajempana tavoitteena on viihtyisä ja turvallinen elinympäristö sekä monipuoliset ja omaleimaiset yhdyskunnat. Aluerahalla voidaan tukea myös alueellisia hankkeita tai tapahtumia, jotka lisäävät asukkaiden osallistumis-mahdollisuuksia, parantavat tiedon välittymistä asukkaiden ja kaupungin toimielinten välillä ja edistävät alueen myönteistä kehittymistä. Hankkeiden tai tapahtumien tulee kohdentua alueen asukkaisiin yleisesti ja tasapuolisesti.

5 VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Esimerkkejä aluerahan käyttökohteista ! Asukasyhdistyksen nettisivut. Paikalliset tapahtumat ja juhlat. Ympäristön kunnostus ja parantaminen. Ympäristösuunnitelmien laadinta. Asukasyhdistyksen käynnistäminen. Turvallisuustalkoot. Päihteiden käytön vastustaminen. Talkooavustukset.

6 VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Hakemuksissa esiintyvät tavallisimmat ongelmat Vuokrat, palkat, palkkiot vain eritystapauksissa Kustannuserittely puuttuu tai on liian ylimalkainen Yhteystiedot puutteelliset Järjestö saa kaupungin avustusta jo muualta. Kohderyhmä on liian suppea (esim. leirikouluavustukset) Anotaan liian isoja summia (vrt. aluerahan suuruus) Taannehtivia hakemuksia ei hyväksytä

7 VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Toimintakohtaiset aluerahat v. 2005 Myyrmäki45924Euroa Martinlaakso36088Euroa Tikkurila63474Euroa Korso35675Euroa Koivukylä27368Euroa Hakunila38339Euroa


Lataa ppt "VANTAAN KAUPUNKI VANDA STAD Vantaan kaupungin alueraha Vantaan kaupungin aluerahaa myöntävät aluetoimikunnat ja Svenska Kommittén Eri aluetoimikunnilla."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google