Elder Scrolls III: Morrowind - Morrowind on tietokoneelle ja Xboxille ilmestynyt roolipeli. - Morrowindin alussa valitaan hahmo ja sille luonne ja tähtikuviot.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Ota aivosi narikasta: PELAA BRIDGEÄ!
Advertisements

Minecraft Palikkapeli!.
Tunne ja Älyä! ©Mervi veini 2004.
TODENNÄKÖISYYSLASKENTA
Sarahin tarina. Nimeni on Sarah ja olen 10 vuotta. Tykkään naruhyppelystä ystävieni kanssa.
Heikki Saarilampi Kot9sn2 Syksy 2011
Tiedonhaku Internetistä PODCASTING Katarina Andersson TU08se
Kalenterit ja ajanhallintaohjelmat Sanna, Laura, Nelli, Pilvi, Anne-Mari, Emilia, Suvi, Katariina, Elsa, Veera, Marjo-Riikka, Monika LUKO 1B.
Jos sinulla vain on hieman aikaa keskittyä... Hei! Alkaako ruudun tuijottaminen rasittaa silmiä??? Alkaa siis.. Pikakalibrointitesti on nyt paikallaan!
(Made By: Jouko ja Mikko Pynnönen)
Pelit, pelillisyys ja kirjastojen palvelun muutos (verkkoversio ilman useita kuvia) Kirjastoseminaari 2013 FT J. Tuomas Harviainen Vantaan kirjasto- ja.
Eläinsatu ”Muurahainen”
Historia • Blogger-palvelun perusti pieni sanfranciscolainen yritys nimeltään Pyra Labs jo vuoden 1999 elokuussa • Bloggerin kehittivät kolme kaveria,
Nuorten Tietokoneenkäyttö.
Otsikko2 Linkki1 Kamoja Hahmoja Kuvia Tietoa Banner Guildwar Conquer online on ilmainen mmprog peli (kehitetään leveleitä) jonka salaisuudet ei lopu koskaan.
Pelin suunnittelu Antti-Jussi Lakanen Nuorten peliohjelmointi 2009 /
Aikuisten suunnistuskoulutus 15. ja
Suklaa on vihannes.
Ohjelmistokehittäminen. Luku 1 – Mitä on ohjelmistokehittäminen?
14 websuunnitteluvinkkiä!
Lapsi ja internet Seppo Mentula
Etusivun otsikko Alarivit tulevat näin lorem ipsum dolor Lorem ipsum dolor sed diam TK00507 Mikrotietokoneet I 3 opintopistettä Petri Nuutinen.
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
Peliohjelmointia Jypelillä Tero Jäntti Tomi Karppinen Vesa Lappalainen Jonne Itkonen Jyväskylän yliopisto/Tietotekniikan laitos Helsinki
Massive Multiplayer Online Role Playing Game Pelissä pelaajat luovat valtakuntia Pelaajat voivat tuhota toisiaan sekä toisten luomia valtakuntia Kehitetään.
Opettajan työelämäjakso Pia Törnwall Opin hengen luoja, verhoilu- ja sisustusala.
Suomen Suunnistusliitto ry Suomen Suunnistusliitto.
Erica de Wit & Kirsi Haarto 09A
Laskulaatikoissa on eläimiä piilossa. Yhteensä eläimiä on kymmenen.
Laskulaatikoissa on eläimiä piilossa. Osa eläimistä lähtee pois laatikosta. Laske, kuinka monta eläintä jää laatikkoon. Näpäytä oikeaa vastausta. Tehtävä.
Todennäköisyyslaskennan alkeet ennen esikoulua
TIETO JA TIETOKONEOHJELMA TIETOKONEOHJELMA KÄSITTELEE TIETOJA TIETOJA VOIDAAN KÄSITELLÄ OHJELMASSA VAIN SALLITUILLA MENETELMILLÄ.
Yhdessä vahvemmaksi kasvaminen
Minna Saarenpää, Tiia Virtanen, Riikka Trygg, Pauliina Kielinen
Sademetsä.
TYÖSUHTEEN ALUSSA: Työelämän pelisääntöjä
Miksi tämä on vaikeaa? Ilman minkäänlaisia rajoitteita ongelmat ei ole vaikeita ratkaista. Siihen löytyy jopa valmis ”kaava”. Valitettavasti jokaisessa.
Algoritminen ajattelu
Transmedia-tarinankerronta
Peliohjelmointia Jypelillä Tero Jäntti Tomi Karppinen Syksy 2009.
Sanna Jokinen & Tiia Enckell
Kukka ja mehiläinen Emma ja Satu, tekno11a
Matkailun nettisivujen analysointi
World of Warcraft Maailman kovin Nettirooli peli kautta aikain.
Tekoälyalgoritmit rooli- ja seikkailupeleissä Otso Mäkinen.
TAIKURI KOULUSSAMME Magic Seth –taikuri vieraili koulussamme toista kertaa Tämän shown aikana myös yleisö pääsi tekemään taikoja!
Kuvia Rodut Lineage 2 on netissä pelattava massiiviroolipeli. Se tapahtuu Adenin fantasiamaailmassa. Pelin kotisivut.
Yo-kirjoitukset Yleisohje Matematiikka. Koetehtävät 15 samanarvoista tehtävää, laadittu pakollisten ja syventävien kurssien perusteella saa vastata enintään.
Koira - Koira on nelijalkainen - Nisäkäs - Sille voi opettaa erilaisia temppuja - Yleensä ne ovat ihmisten lemmikkejä, mutta niitä voi myös käyttää pelastajakoirina.
Komodonvaraani Varanus komodoensis.
KIINALAINEN KULTTUURIPIIRI
Counter-Strike on tietokone peli jota, pelataan Internetissä tai lähiverkossa. Counter-Strike on Halflife pelin modi. On olemassa Counter-Strike klaaneja.
INTIAN KULTTUURIPIIRI
Counter-Strike on lähiverkossa tai internetissä pelattava verkkopeli.Se on ollut jo vuosia verkkopelien ykkönen. Pelaajia on monista kymmenistä maista,
TVT101 - Johdatus tieto- ja viestintäteknologiaan
Täit.
Vihellän aloituksen VierasKoti Vierasjoukkue aloittaa ottelun.
Kilpailijat.
UUSI OPETUSSUUNNITELMA MUUTTAA KOULUTYÖTÄ
Rokokoo 1700-luku.
Yritykseni pahimmat kilpailijat
Pahimmat kilpailijat.
Pelit opetuksen tukena
Janne Lång ja Wille Kiuru
Ohjeita Valmentajille/ joukkueenjohtajille tehtävät ennen fba tapahtumaa - pelaajien lisäys - joukkuetapahtumien lisäys (valmentaja)
Mihin feminiiniset strategiat ja taktiikat johtavat tietokonepeleissä?
Suomalaisen ja espanjalaisen koulun välinen projekti
Oppilaiden omiin laitteisiin Antti Karvonen
MAALIVAHTIPELI ja MAALIVAHTIVALMENNUS
Isä taivaan, Isä suurin tätä kaupunkia kädelläsi siunaa
Esityksen transkriptio:

Elder Scrolls III: Morrowind - Morrowind on tietokoneelle ja Xboxille ilmestynyt roolipeli. - Morrowindin alussa valitaan hahmo ja sille luonne ja tähtikuviot. - Morrowindissa on todella laaja maailma jonkaa huomaa varmasti pelin mukana tulevasta paperikartasta. - Pelin mukana tulee Hyvä ohjekirja josta näkee mitä alussa voi tehdä. - Peli on kuvakulmaltaan first person eli niin kuin hahmon silmistä kuvattu.

Hahmot Hahmoja on yhteensä 10 erilaista. Ja kaikille voi valita hiukset ja kasvot. valita hiukset ja kasvot. Hahmolle valitaan sen vahvuudet ja mahdolliset heikkoudet. ja mahdolliset heikkoudet. Muutamat hahmot ovat hyviä uimaan ja sukeltamaan toiset taas vahvoja tai kenties nopeita.

Aseet ja muut varusteet Aseita pelissä on vaikka kuinka paljon ja monen tyyppisiä. On keihäitä, miekkoja, Jousipyssyjä, varsijousia, Kirveitä,taikasauvoja ja yms. Hahmolle opetetaan käyttämään eriase tyyppejä joita se osaa jo alussa hieman valitsemiesi lunteiden ja taitojen mukaan. Peli sisältää myös lukemattomia taikoja joita voi myös itse tehdä. Taiat voivat olla kosketuksesta tehoavia tai niin että se lentää kohteeseensa. Taikoja on parannuksista hyökkäyksiin.

Kaupungit Pelissä on kymmeniä eri kaupunkeja ja pelin lisä osa Morrowind Tribunal lisää peliin pääkaupungin Mournholdin. Neljässä kaupungissa on Mages Guildit joista voi ostaa taikoja tai tehdä niitä. Balmorasta löytyy yksi Mages Guildeista ja sieltä löytyy myös yksi Fighters guild. Vivec on suurin pelin kaupungeista varsinkin kun mukaan lasketaan kaikki viemäristöt.

Pluginit Pluginejä saa ladattua netistä vaikka etsimällä googlesta Pluginejä on monenlaisia. Ne lisäävät esim jonkun hienon kypärän tai aseen. Suosittelen kaikille roolipeleistä pitäville.