Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Janne Lång ja Wille Kiuru

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Janne Lång ja Wille Kiuru"— Esityksen transkriptio:

1 Janne Lång ja Wille Kiuru
KILPAILIJAT Janne Lång ja Wille Kiuru

2 Fit farm Personaltrainer palvelut netissä ja sen ulkopuolella, toimipiste Tampereella. Kauppaa netti sivuilla erilaisia personatrainer paketteja, ruoka –ja saliohjeita, tapaamisia ja ohjattuja treenejä. Suomen suurin personaltrainer palveluita tarjoava yritys. Paljon erilaisia kokonaisuuksia treenaamiseen, että jokaiselle varmasti löytyisi täydellinen valmennus. Asiakas kunta on kaiken ikäisiä parempaa kuntoa ja elämän laatua haluavia, jotka eivät siihen omin avuin kykene. Omistajina ja valmentajina tv:tä tutut Jari ”Bull” Mentula ja Jutta Gustafsberg

3 Trainer maister Tarjoaa personaltrainer palveluita netissä ja Tampereella. Kauppaa netti sivuilla erilaisia personatrainer paketteja, ruoka –ja saliohjeita, tapaamisia ja ohjattuja treenejä. Ei niin suuri personaltrainer yritys Suomessa. Selkeät ja yksinkertaiset nettisivut, mutta ei niin monipuolinen ja kattava. Kaiken ikäiset voivat osallistua, mutta enemmän aikuisten juttu.

4 PTvatanen Personaltrainer palvelut netissä ja paikanpäällä, toimipiste Porvoossa, Netissä mahdollisuus ostaa ruokavalio – ja saliohjelmia, tapaamisia ja ohjattuja treenejä. Suosituin Porvoon seudulla. Selkeät ja hienot nettisivut, myös monipuolinen ja kattava. Kaiken ikäiset ja kokoiset voivat ostaa palveluita. Omistajana ja ainoa työntekijä itse Jooel Vatanen.

5 Vahvuudet ja heikkoudet
Fit Farm: Ohjaus on laadukasta ja kokemusta löytyy jokaiselta valmentajalta. Trainer Master: Palveluita ei ole liikaa mutta hintaa tuntuu silti olevan. Valmentajilla ei ole kauheasti kokemusta eli hommat ovat välillä aina vähän hakusessa. PTVATANEN: PTVATANEN on laadukas yritys jolla löytyy paljon palveluita. Valmennus on hyvää ja tuloksia tulee varmasti. Hintaa löytyy myös paljon.

6 Perustelut 1. Fit Farm: Laadukasta valmennusta sopivalla hinnalla
2. PTVATANEN: Toimii Porvoon alueella, ei ole kilpailukykyinen Tampereella. 3. Trainer Master: Hintalaatusuhde ei ole kohdallaan ja palvelut eivät ole kovin laajoja. Sopivilla hinnoilla ja laadukkaalla ja kokeneella valmennuksella pärjäämme markkinoilla.


Lataa ppt "Janne Lång ja Wille Kiuru"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google