Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Vihellän aloituksen VierasKoti Vierasjoukkue aloittaa ottelun.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Vihellän aloituksen VierasKoti Vierasjoukkue aloittaa ottelun."— Esityksen transkriptio:

1 Vihellän aloituksen VierasKoti Vierasjoukkue aloittaa ottelun

2 Vihellän aloituksen

3

4

5

6 ”Harmaa” tuomari seuraa pelaajanumeroita!

7 ”Valkoinen” tuomari seuraa pelaajanumeroita!

8 Vahdin ringetteviivarikkeitä Vahdin maalivahdin alueen rikkeitä

9 Neljä alueella. Mitäs nyt tehdään? Neljä alueella. Mitäs nyt tehdään? Joukkueella jolla on 4 pelaajaa alueella on myös rengas. Peli vihelletään poikki ja aloitus annetaan punaisille hyökkäysalueeltaan

10 Neljä alueella. Entäs nyt? Punaiset pelaa! Neljä alueella. Entäs nyt? Punaiset pelaa! Käsi pystyyn siirretyn rangaistuksen merkiksi. Pelikatkosta punaisille tuomitaan 2 minuutin rangaistus pelin viivyttämisestä. Aloitus vihreille hyökkäysalueeltaan.

11 Neljä alueella. Entäs nyt? Punaiset pelaa! Neljä alueella. Entäs nyt? Punaiset pelaa! Käsi pystyyn siirretyn rangaistuksen merkiksi. Pelikatkosta punaisille 2 minuutin rangaistus pelin viivyttämisestä. Aloitus vihreille hyökkäyspään aloituksena.

12 Maalivahdin alueella vihreä pelaaja. Mitä nyt? Pelikatko. Aloitus punaisille hyökkäyspään aloituksena

13 Maalivahdin alueella punainen. Näytetään rike. Lasketaan 5 sekuntia kun punainen poistuu MV alueelta. Jos punainen saa haltuun laskettaessa, pelikatko ja aloitus vihreälle Huom! Rike nollautuu jos rengas poistuu alueelta

14 Vihreät saivat renkaan. Ennakoin hyökkäyksen, siksi olen jo täällä!

15 Mitkä renkaat ovat maalissa? Kaksi oikealla olevaa ovat varmasti. Neljä vasemman puoleista sen sijaan eivät varmasti ole maaleja. Kolmas oikealta… tuomari katsoo onko viivalla vai ei ja päättää!

16 1) Mitkä renkaat maalivahti voi vetää alueelle? 1) Maalivahti voi ottaa neljä oikean puolimmaista alueelle 2) Mitä vihreä kenttäpelaaja voi tehdä millekin renkaalle? 2) Vihreä voi ottaa vasemman puoleisen sekä tökätä alueen ulkopuolelle yltäviä renkaita sisäänpäin MV:n alueelle kunhan maila ei osu maalivahdin alueelle 3) Mihin renkaisiin punainen voi koskea? 3) Punaisella on oikeus koskea vain kaikkein vasemmanpuoleiseen renkaaseen.

17 Siniviivarikkeet Siniviivan yli kuljettaminen Kahden viivan syöttö Viivan yli syöttö, jos menee itse perässä ottamaan renkaan

18 Huom! Siniviiva kuuluu aina kokonaan siihen alueeseen jolta rengas on tulossa. Esimerkki: Pelaaja kuljettaa rengasta joka on kosketuksissa viivaan ja palaa alueelle josta oli tulossa. Tässä ei siis synny viivarikettä!

19 Vasta kun rengas ylittää siniviivan kokonaan, syntyy viivarike.

20 Vihellän siniviivarikkeen ja osoitan kädellä ensin viivaa, sitten aloituksen suunnan, minkä?. Annan aloituksen punaisille hyökkäyspään aloituksena. Katso animaatio: Mitä tuomarin on tilanteessa tehtävä?

21 Vihellän siniviivarikkeen ja osoitan kädellä ensin viivaa, sitten aloituksen suunnan joka on mikä? Aloitus punaisille keskialueelta

22

23


Lataa ppt "Vihellän aloituksen VierasKoti Vierasjoukkue aloittaa ottelun."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google