Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Counter-Strike on tietokone peli jota, pelataan Internetissä tai lähiverkossa. Counter-Strike on Halflife pelin modi. On olemassa Counter-Strike klaaneja.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Counter-Strike on tietokone peli jota, pelataan Internetissä tai lähiverkossa. Counter-Strike on Halflife pelin modi. On olemassa Counter-Strike klaaneja."— Esityksen transkriptio:

1

2

3 Counter-Strike on tietokone peli jota, pelataan Internetissä tai lähiverkossa. Counter-Strike on Halflife pelin modi. On olemassa Counter-Strike klaaneja jotka pelaavat toisiaan vastaan. Mappeja pelissä on Hirveän paljon ja niitä voi pienen harjoittelun jälkeen tehdä itsekkin esim. World craft ohjelmalla. MIKÄ ON COUNTER-STRIKE?

4 ASEET JA VARUSTEET Terroristeillä ja Erikoisjoukoilla on eri aseita ja myös samoja aseita. Aseita on monenlaisia Esim. Pistooleja Haulikoita Kiväärejä Konepistooleja Ja varuisteita on Savukranaatit, Sokaisu kranaatit, ja räjähtävät kranaatit. Pelissä on myös Suojaliivit Kaikkien pelin aseiden panokset ja Pommin purkuvälineet sekä Pimeässä näkölasit +jotain muuta.

5 HAHMOT Terroristeillä ja Erikoisjoukoilla on molemmilla 4 hahmoa joilla voi liikkua. Hahmoilla ei ole eri kykyjä mutta vaatetus kannataa ajatella kentään menemisessä sillä kannattaa ottaa maastoon sopeutuva puku.


Lataa ppt "Counter-Strike on tietokone peli jota, pelataan Internetissä tai lähiverkossa. Counter-Strike on Halflife pelin modi. On olemassa Counter-Strike klaaneja."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google