Työelämän kehittämishanke ”Taitopuisto III”. Hankkeen keskeinen tavoite Seudulla ja laajemminkin tunnettu ja arvostettu, asiakaslähtöinen, joustavasti.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Korkeakoulujen laatujärjestelmien seuranta- ja kehittämisseminaari Saimaan ammattikorkeakoulun laadun ja laatujärjestelmän kehittäminen Terttu.
Advertisements

FOOTPASS-ARVIOINTI Suomen Palloliitto.
PÄÄTAVOITE: Maamme kunnissa, palvelualueilla ja maakunnissa vallitsee hyvinvointijohtamisen kulttuuri, joka perustuu aktiivisesti toimiviin hyvinvointirakenteisiin.
RASEKO ja yhteinen koulutusstrategia 2015+
KULTTUURI KUNTAORGANISAATION MUUTOKSESSA / Hanna-Mari Kokkonen.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Valtionavustuksilla tukea moniammatillisen ohjauksen ja opiskelijahuollon kehittämiseen klo Verkostotapaaminen/ohjaustilaisuus.
LAHDEN AMMATTIKORKEAKOULUN LAADUNVARMISTUS
1 Opiston Moodleopas KALVOSTO 1 – JOHDANTO KTOL:n Moodle-työryhmä Olli Ruohomäki.
”KaaSu” - Kaakkois-Suomen välityömarkkinoiden kehittäminen – hanke 2008 – 2010.
Laatujärjestelmä marjatiloilla/jatkojalostajalla
laatujärjestelmä= asiakaspalautejärjestelmä?
ENO - ennakoiva ohjaus työelämässä
• Verkostossa mukana: –Tampereen Aikuiskoulutuskeskus –koordinoi – Salon seudun aikuisopisto – Vaasan aikuiskoulutuskeskus – Pohjois-Satakunnan Aikuiskoulutuskeskus.
Inno- opettajat ja pääkaupunkiseudun teknologiapolku
Rastor Oy, Itä- ja Pohjois-Suomen yksikkö
Valmis-hanke – Ammatillisen koulutuksen läpäisyn tehostaminen Varsinais-Suomessa
PARAS-ARVIOINTITUTKIMUSOHJELMA
ALUEKESKUSOHJELMAN KULTTUURIVERKOSTO Verkostoitumisen iloja Anu Perttunen Oulun RYSÄ
ENO - ennakoiva ohjaus työelämässä. Hankkeen tavoitteet Työelämän ohjaustarpeiden tunnistaminen ja määritteleminen Tuotteistaa ja mallintaa verkostoyhteistyössä.
Verkko-opetuksen laadunhallinta yliopistoissa – millä toimenpiteillä yhdessä eteenpäin Janne Sariola, Annikka Nurkka, Sari Tervonen
PK-YRITYSTEN HSE-PALVELU Yrityksen kehittämispalvelu, josta yritys saa apua  terveys- (Health),  turvallisuus- (Safety) ja  ympäristö (Environment)
Ajankohtaista oppisopimuskoulutuksesta Tampere Lea Lakio Opetusneuvos, Ammattikoulutus/kehittäminen
Ministeriöverkoston kokous Kohti kestävää tuottavuutta - työelämän laatu, innovaatiot ja tuottavuus -hankkeen käynnistäminen.
Toimintasuunnitelma 2010 Draft 1.0 AYYE iltakoulu
OPPIMISYMPÄRISTÖN KEHITTÄMINEN
Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä Ohjausta, kasvatusta ja suojelua kehittämään (OKS) –hanke 2008–2009 Hankkeessa kehitetään toimijoiden.
Kehittämistyö hankkeessa KTOL r.y Teija Enoranta.
Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä Uudistunut aluehallinto ja työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä -seminaari Helsinki Merja Leinonen.
”KaaSu” - Kaakkois-Suomen välityömarkkinoiden kehittäminen – hanke 2008 – 2009.
Strategisesti eheytyvä kaupunkiseutu? Näkökulmia Tampereen seudun rakennesuunnitelmatyöhön Jari Kolehmainen Olli Ruokolainen Tampereen yliopisto.
YRITTÄJYYDEN OPETTAMINEN TURUN AMMATTI- INSTITUUTTI TALOTEKNIIKKA 5ov.
OSAAMISTA TYÖHÖN Työelämäpalvelut toimintaan - 1. vaihe v
J Kangasniemi 2010 Osaava-ohjelman taustaa ja rakenne Tätä kalvosarjaa päivitetään verkossa. Varmistathan että käytössäsi on viimeisin versio. (viimeksi.
1 Maahanmuuttajanuorten VaSkooli Nuorten maahanmuuttajien koulutustakuumallin kehittäminen ja käyttöönotto Turun ja Salon seutukunnissa –
2. Markkinoiden käyttäytyminen
Toiminnan suunnittelu
TYÖELÄMÄN KEHITTÄMIS–JA PALVELUTEHTÄVÄ hanke-esittely: Työelämäohjauksella voimavarat käyttöön ja tukea kehittämistyöhön VOIMIKS -hanke Sirkka Peltola.
Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskus Tiedosta hyvinvointia Jyväskylän alueyksikkö1 Kehittämisyksiköt : mitä pysyvä kehittämisrakenne.
Uusia avauksia korkeakouluyhteistyössä tutkimuksen tukipalveluiden ja hallinnon alueella - Tutkimuksen tuen ja hallinnon verkosto RAKETTI -päätösseminaari.
Kulttuuripalveluiden tavoitetila Yksikön toimenpiteet MittaritAikatauluVastuu- henkilö Laadukkaiden ja korkeatasoisten tapahtumien ja näyttelyiden tuottaminen.
Kirjastopalveluiden tavoitetila Yksikön toimenpiteet MittaritAikatauluVastuu- henkilö 1.Päivitetään keskeiset palveluketjut 2.Palveluketjut toimivat osana.
Oulaskankaan yhteistoiminta alue Alustava toimintasuunnitelma 02/2007 – Vaihe 1 esiselvitys Vaihe 2 yhteistoiminta- alueen suunnittelu Vaihe.
Innova Länsi-Suomen akk
OSAAMISEN KASVATTAMISTA YHTEISELLÄ KEHITTÄMISELLÄ - HYVINVOINTITOIMIALAN INFO /Eeva Nuottasaari.
Satakunnan käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksella on työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä.
JYVÄSKYLÄN KRISTILLINEN OPISTO TYÖELÄMÄPALVELUT SEURAKUNNAN TYÖNTEKIJÄN HYVINVOINTIKARTOITUS.
KoulutusPotkuri+ Neuvontapalvelut alkaville ja toimiville yrityksille Turun seudun yrityspalvelukeskus Potkurissa - yhden paikan periaatteella - yrityksen.
EWorking, eLearning käytännöt TKI:n ja opetuksen integroinnissa Leena Vainio, HAMK
HUIPUT KEHIIN Innovatiivisuusmittarin kehitystyö.
Aikuis- ja työpaikkakoulutusyksikkö Virpi Pikkuaho
Verkostossa mukana: – Turun aikuiskoulutuskeskuksen Paimion yksikkö (ent. Paimion aikuiskoulutuskeskus PAKK) –koordinoi – Salon seudun aikuisopisto Rahoitus:
TYÖELÄMÄN KEHITTÄMIS- JA PALVELUTEHTÄVÄ TykePartner III–hanke 2008 – ohjausryhmä.
CRM-työryhmä. HANKKEEN TAVOITE KEHITTÄÄ JA PARANTAA JO OLEMASSA OLEVAA INREO- JÄRJESTELMÄÄ joustavaksi helppokäyttöiseksi siten, että sillä voidaan seurata.
Aihe 1. -hanke Nelivuotinen ( ) Kolmivaiheinen - toteutetaan kolmessa vaiheessa, kolmella pilottipaikkakunnalla, mukana kolme kieli- ja kulttuurivähemmistöä.
W w w. h a m k. f i Kanta-Hämeen haasteita Matala kansainvälistymisen taso Yritystoiminnan rakenne Verkostoituminen ja yhteistyö Palveluliiketoiminta,
Osaava Itä-Suomi -verkosto Osaava Itä-Suomi hankkeen kuvaus Osaava Itä-Suomi hanke on viiden itäsuomalaisen aikuiskoulutustoimijan yhteinen Työelämän kehittämis-
Puurakentamisen verkko- osaamiskeskus
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Hyvien käytäntöjen tunnistaminen ja jakaminen Johdanto iltapäivän työskentelyyn Työskentelyn taustamateriaalia Opetusneuvos.
Sosiaalinen markkinointi Monikulttuurinen ehkäisevä päihdekasvatus Ohjausryhmän suunnittelupäivä
1 PROSESSIN OMISTAJA Tutkimusjohtaja PROSESSIKUVAUKSEN HYVÄKSYJÄ Johtoryhmä PRSESSIKUVAUS LUOTU JA PÄIVITETTY Kesäkuu – lokakuu 2008 PROSESSIKUVAUS HYVÄKSYTTY.
Perusopetus Osaamisen kehittäminen TOIMINTAKULTTUURIN MUUTOS - OPS 2016 Organisaation osaaminen – yhteisön osaaminen – yksilön osaaminen.
ABC – Askeleet nuorten tieto- ja neuvontapalvelun
- Johtoryhmän toimintasuunnitelma
Työelämäosaajana OKM.
Polkuja läpäisyn tehostamiseen 4 JAO
YRITTÄJYYDEN OPETTAMINEN
Tyyli – Työelämäjaksoja ja työssäoppimista yliopisto-opintoihin
VAKA-verkko Hämeenlinnan ja Riihimäen seuduilla -varhainen tukeminen monimuotoistuvassa varhaiskasvatuksessa – Marjatta.
Osatyökykyisille tie työelämään
Osatyökykyisille tie työelämään
Esityksen transkriptio:

Työelämän kehittämishanke ”Taitopuisto III”

Hankkeen keskeinen tavoite Seudulla ja laajemminkin tunnettu ja arvostettu, asiakaslähtöinen, joustavasti ympäristöstä tuleviin tarpeisiin ja muutossignaaleihin vastaava työelämän ja oman osaamisen kehittäjähanke yhteistyössä kumppaneiden ja verkostojen kanssa

1. Verkostoituminen ja kumppanuus Yhteistyön jatkaminen ja laajentaminen seudullisten koulutusjärjestäjien kanssa Yhteistyön käynnistäminen Satakunnan hyvinvointihankkeiden verkoston kanssa Yhteistyön käynnistäminen Seniori Osaamiskeskus hankkeen kanssa Yhteistyön jatkaminen hankkeessa jo aiemmin luotujen työelämäkumppaneiden ja muiden verkostojen kanssa

2. Asiakaslähtöinen työelämän kehittäminen (tuoteperhe) Asiakaslähtöisten, räätälöityjen uusien tuotteiden kehittäminen, markkinointi ja toteuttaminen Olemassa olevien tuotteiden jatkokehittely, markkinointi ja toteuttaminen Hankkeen alojen hyvien käytäntöjen tunnistaminen ja levittäminen

3. Henkilöstön osaamisen kehittäminen ja jakaminen Henkilöstön osaamisen kehittäminen usean koulutusjärjestäjän yhteistyöverkostossa, jossa asiantuntijavalmentajana HAMK Osaamisen kehittämisen jakaminen työyhteisössä Henkilöstön osallisuutta hankkeessa lisätty, hankepäällikkö 3 kk Seudulliset koulutuksenjärjestäjät/verkosto –Kankaanpään yhteislyseo –Pohjois-Satakunnan Aikuiskoulutuskeskus –Kankaanpään Sivistystoimi/Pohjois-Satakunnan alueopisto –Noste-Hanke –Kankaanpään opisto

4. Hankkeen arvioinnin kehittäminen Opiston olemassa oleva oma laatujärjestelmä (ISO 9001) Jatkuva laadun kehittäminen ja prosessien päivittämistyö Uusien arvioinnin työkalujen (ohjelmistot, palvelut) käyttöönotto

5. Viestinnän ja imagon kehittäminen Viestintäsuunnitelma laadittu ja toteutus aloitettu Hankkeen nettisivut avattu; parannellaan ja kehitellään ( työelämäpalvelut) Markkinointia kehitetty sidosryhmien osalta ja markkinointikanavia täsmennetty

“Taitopuisto III-vaihe” Viestintä- Suunnitelman luominen Raportit Hankehakemus Verkostoituminen, kumppaneiden hakeminen Internetsivusto avattu; parannellaan Markkinoinnin kehittäminen Viestinnän kehittäminen Tuotekehittely Asiakaslähtöisten tuotteiden toteuttaminen Mittaaminen ja arviointi Raportointi Henkilökunnan osaamisen kehittäminen yhteistyöverkostossa Toimintasuunnitelma 2008

Hankkeessa mukana Hallinnon tiimi + työelämän verkosto Hyvinvointi- ja kasvatustiimi+ verkostokumppanit Kulttuuritiimi+ verkostot ” Se on paree Ettei ole tän piree”