Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä 2008-2009 Ohjausta, kasvatusta ja suojelua kehittämään (OKS) –hanke 2008–2009 Hankkeessa kehitetään toimijoiden.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä 2008-2009 Ohjausta, kasvatusta ja suojelua kehittämään (OKS) –hanke 2008–2009 Hankkeessa kehitetään toimijoiden."— Esityksen transkriptio:

1 Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä 2008-2009 Ohjausta, kasvatusta ja suojelua kehittämään (OKS) –hanke 2008–2009 Hankkeessa kehitetään toimijoiden tietotaitoa tehdä työelämää kehittäviä ja palvelevia osaamiskartoituksia ja koulutustarvekartoituksia.

2 Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä 2008-2009 Lasten ohjaus-, kasvatus- ja suojeluasiat liittyvät kiinteästi sekä lastensuojelun toimijoiden työkenttään että koulunkäyntiavustajien työhön. Hankkeen kohderyhmät: Yksityiset lastensuojelulaitokset ja perhekodit Koulunkäyntiavustajat

3 Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä 2008-2009 Hankkeen toteuttajat Lapuan kristillinen opisto, koordinaattorioppilaitos Jyväskylän kristillinen opisto, partnerioppilaitos Lieksan kristillinen opisto, yhteistyöoppilaitos Valkealan kristillinen kansanopisto, yhteistyöoppilaitos Oppilaitosten muodostamien yhteistyöverkostojen avulla työelämälähtöistä kehittämistä toteutetaan pilottityöyhteisöissä eri puolilla Suomea. Hankkeelle on saatu rahoitusta Opetushallitukselta.

4 Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä 2008-2009 Mitä tehdään? Lastensuojelun työyhteisöt Kehitetään työelämäosaamisen osaamiskartoitusmalli, jonka avulla selvitetään yksityisten lastensuojelulaitosten ja perhekotien henkilökunnan osaamista.  Pilotointi tehdään yhteistyökumppaneiksi sitoutuneiden työyhteisöjen kanssa Etelä-Pohjanmaan, Keskisuomen, Kouvolan ja Lieksan alueilla. Selvitetään alustavasti lastensuojelulaitosten työntekijöiden ammatti- ja ydinosaamisen osaamisvajetta.

5 Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä 2008-2009 Mitä tehdään? Koulunkäyntiavustajat Toteutetaan koulutustarvekartoitukset uuden Kouvolan ja Lieksan –alueilla.  Vertaillaan tuloksia  kehitetään koulutustarvekartoitusta. Kehitetään työelämäosaamisen ja yksilöllisen ammattiosaamisen osaamiskartoitusmalli, jonka avulla selvitetään koulunkäyntiavustajien osaamista.  Pilotointi tehdään yhteistyökumppaneiksi sitoutuneiden koulujen koulunkäyntiavustajille Etelä-Pohjanmaan, Keskisuomen ja Kouvolan alueilla. Tuloksia käsitellään koulunkäyntiavustajien työelämäryhmän kanssa.

6 Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä 2008-2009 Tavoitteet Tukea työnantajaa työntekijöiden osaamisen kartoittamisessa sekä koulutus- ja kehittämissuunnittelussa Kehittää hankkeen kohderyhmien ammatillisen osaamisen laatua ja henkilöstön hyvinvointia  Tarjota ajantasaista ja laadukasta ammatillista henkilöstö- ja täydennyskoulutusta lastensuojelusektorin ja koulunkäyntiavustajien tarpeisiin työelämälähtöisesti Kehittää toimijoiden tietotaitoa tehdä osaamiskartoituksia Kehittää koulutustarvekartoitusvälinettä yhteistyökumppaneiden kanssa ja hankkia tietotaitoa siitä, miten koulutustarvekartoitustaitoja siirretään toiselle yksikölle Vahvistaa hankkeen toimijoiden työelämälähtöistä yhteistyötä ja keskinäistä verkostoyhteistyötä jakamalla tieto-taitoa ja hyviä käytänteitä


Lataa ppt "Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä 2008-2009 Ohjausta, kasvatusta ja suojelua kehittämään (OKS) –hanke 2008–2009 Hankkeessa kehitetään toimijoiden."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google