Strategiset tavoitteet Käytämme monipuolisesti ammattiyhdistystoiminnan keinoja jäsenten asioiden ajamiseen. Vaikutamme luottamusmiesjärjestelmän toimivuuden.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Akavan Erityisalat Opiskelijatoiminta TAKUn koulutuspäivä
Advertisements

TEKNIIKAN JA TIEDON TOIMIHENKILÖT TTT RY
T AKU RY Taide- ja kulttuurialan ammattijärjestö Riina Virkkunen Järjestö- ja kehitysvastaava.
 REKISTERINUMERO MERKITTY REKISTERIIN
SEPA Ohjelma 12.00Lounas, kahvit ja ilmoittautuminen 13.00Tervetuloa - ESATKY, ITKY ja Tietotekniikan Liitto tänään Antti Pellinen, Tikura Oy 13:05Sähköinen.
Yhteistyössä Tietohallinto liikunnassa ja urheilussa
R INNAKKAISOHJELMIEN IDEAT JA OIVALLUKSET, RYHMÄ 2 M YÖTÄTUULESSA – TOIMINTAA JA TULOKSIA AMMATILLISEEN KOULUTUKSEEN Kari Laine
Huippukäytäntöjä, elämyksiä, kontakteja. Missio Työelämän ja vapaa-ajan huippukäytäntöjä ja vahvoja elämyksiä sekä kontakteja Sinulle ja Sinulta.
Vanhuspalvelulaki käytännön työssä
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
Markus Söderlund Kanuuna-seminaari, Tampere Miksi ja miten nuorisojärjestöjen työtä kannattaa arvioida? #nuorisojärjestöt #laatu #arviointi #palaute.
Konsulttinuoret Toimintasuunnitelma
TYÖPAIKKAOHJAAJIEN KOULUTUSOHJELMAN PERUSTEET 2 OV Aineisto koottu Heli Korkiakosken ( ) materiaalista.
Mihin strategiaa tarvitaan?
Tutkintojen perusteet I II III I-tason tutkinto väh 50 h opintokokonaisuus Korkeakoulututkinnot Ammatilliset tutkinnot Laji- /toimialatutkinto suoritettu.
Työelämän kehittämis- ja palvelutehtävä Ohjausta, kasvatusta ja suojelua kehittämään (OKS) –hanke 2008–2009 Hankkeessa kehitetään toimijoiden.
Opiskelijakunta Pekka Halosen akatemiassa Päivitetty
Vapaaehtoisvaliokunta JäKo/sn VAPAAEHTOISTEN KOULUTUSJÄRJESTELMÄ.
VTR/ts HP 2014 HallituspartneritYdinviesti
1 YRITTÄJÄNAISTEN KESKUSLIITTO ry YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN v
Uusi, yhteinen yhdistys – AKKL&KJY 1/3 1.Toiminta-ajatuksena parantaa ammatillisen koulutuksen järjestämisedellytyksiä. Ammatillisen koulutuksen laadun.
Nokian kaupungin strategia
KOSKI TAMMER STRATEGIA PARHAAT MENEE KATOSTA LÄPI HEINÄKUU 2014.
TOIMINNAN PAINOPISTEET 2014 JYTYLIITTO ITÄ-SUOMI ALUEHALLITUS, Liite 2.
Hallitusohjelman teemat, ehdotuksia 1. Johdanto Pirkkala huolehtii alueensa asukkaiden hyvinvoinnista itsenäisenä kuntana. Toteutamme kestävän.
VISIO KMO: Kestävää hyvinvointia monimuotoisista metsistä TULEVAISUUSKATSAUS: Metsät ja osaaminen- kasvavaa hyvinvointia Liite 2.
Miksi kuulua Tietotekniikan liittoon? OSAAMISEN KEHITTÄMINEN Maaliskuu 2007.
HENKILÖSTÖSTRATEGIA Yhteistyötoimikunta
Projekti- ja yleisavustukset 2013 Ville Ranta, Teppo Suominen, Maija Valkeapää Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta 22.1.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Ammatillisen perus- ja lisäkoulutuksen valtionavustusten tiedotustilaisuus Seppo Hyppönen Yksikön päällikkö Ammatillinen.
Tekniikan Akateemisten Liitto TEK ry Toiminta-ajatus ” Parantaa jäsenen työmarkkina-arvoa, elämän laatua ja ammattikunnan vaikuttavuutta. ”
Varsinais-Suomen maakunnan yhteistyöryhmän (MYR) koulutusjaosto.
Vapaaehtoistyön kansallinen strategia – hanke Aspa yhteistyössä Kansalaisareena ry:n kanssa Jatta Vikström
TYÖELÄMÄN KEHITTÄMIS- JA PALVELUTEHTÄVÄ TykePartner III–hanke 2008 – ohjausryhmä.
Toimitusjohtaja Petri Lempinen #ammatillinenkoulutus #työllistyminen Kuva: Helsingin kaupunginmuseo/Simo Rista Kuva: Helsingin kaupunginmuseo Huippuosaamista.
Huippukäytäntöjä, elämyksiä, kontakteja. Missio Työelämän ja vapaa-ajan huippukäytäntöjä ja vahvoja elämyksiä sekä kontakteja Sinulle ja Sinulta.
Ops seminaari Askola.
Ulkoisen hallituksen merkitys liiketoiminnassa Veli-Matti Nopanen Pohjois-Suomen Hallituspartnerit ry.
KLUBIKOULUTTAJA - klubin oma koulutussuunnitelma Esittäjä IPDG/DT Kari Kontula Pori Karhunpää Rk Päivämäärä Suomen Rotary © 2010.
Tästä pois logo Koulutusorganisaatiot innovaatiojärjestelmän toimijoina -projekti Verkostotapaaminen Koulutuksen järjestäjien yhdistys KJY.
MITÄ LAAJA-ALAINEN OSAAMINEN JA OPPIMISKOKONAISUUDET TARKOITTAVAT ESIOPETUKSEN ARJESSA? Huom! Esityksestä on poistettu valokuvat.
11 ETELÄ-POHJANMAAN PIIRI RY TOIMINTASUUNNITELMA 2016.
KOULUTUSTA JA YHTEISTYÖTÄ RAVITSEMISALAN OSAAJILLE.
Seminaarin kokoava puheenvuoro LasSe –hankkeen päätösseminaari Kehittämispäällikkö Arja Hastrup.
T E - PALVELU - UUDISTUS MAAHANMUUTTAJIEN OSALTA Bahar Mozaffari
Arviointituloksista kehittämiseen Ammatillisen koulutuksen reformin tilannekatsaus Opetusneuvos Tarja Riihimäki.
J YVÄSKYLÄN YLIOPISTO EFQM- MALLI 2013.
Ajankotaista Skills Finlandin toiminnasta ja tulevaisuudesta
Tavoitteena hyvinvoinnin edistämisen kumppanuus
Nokian seurakunnan strategia
Mervi Jansson Oppimiskumppanuuksien johtaja Omnia
ETELÄ-POHJANMAAN PIIRI RY
YHTEISTYÖSSÄ ON VALOVOIMAA
Elinikäinen ohjaus Suomessa
Kuntaliiton kehittämistoiminnan vaikuttavuus
Kehityskulkuja Työelämä muuttuu entistä nopeammin
SUOMEN SOTILASURHEILULIITON
Klubin brändin markkinointi
ORNAMO 2020 UUSI ORNAMO Muotoilijan tehtävät muutoksessa
Yhdistysohjelman toimenpide-ehdotukset
ORNAMO 2020 UUSI ORNAMO Muotoilijan tehtävät muutoksessa
Tampereen kaupunkiseudun TVT-suunnitelma, Treduka
TE-toimiston yrityspalvelut
Miten Turussa edistetään hvvinvointia ja ehkäistään syrjäytymistä?
Lukuvuoden aloituskokous
Valvira Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto
Saimaan ammattiopisto Sampo
ETELÄ-POHJANMAAN PIIRI RY
Brändi sosiaalityössä
Ammatillisen koulutuksen reformin vaikutus vankilaopetukseen
Esityksen transkriptio:

Strategiset tavoitteet Käytämme monipuolisesti ammattiyhdistystoiminnan keinoja jäsenten asioiden ajamiseen. Vaikutamme luottamusmiesjärjestelmän toimivuuden kehittämiseen. TAKUn työehtosopimustoiminnan kautta turvaamme jäsenille kunnolliset työ-, virka- ja palvelussuhteet sekä oikeudenmukaisen palkkatason suhteessa korkeaan koulutukseen. 1. Jäsenvaikuttavuus

Strategiset tavoitteet TAKU liittoutuu ja fuusioituu muiden alan järjestöjen kanssa muodostaakseen taide- ja kulttuurialan kattavimman ammattijärjestön. Taku huolehtii yhdessä muiden toimijoiden kanssa monipuolisten ja jäsenten kannalta yksilöllisten jäsenpalvelujen toteuttamisesta. Vahvistamme TAKUn tunnettuutta ja brändiä kulttuurityöntekijöiden piirissä. 1. Jäsen-vaikuttavuus

Strategiset tavoitteet Yhä kasvava jäsenmäärä vahvistaa TAKUn asemaa ammattijärjestönä ja edistää takulaisten etujen ajamista. Turvaamme henkilöstön osaamisen, motivoitumisen ja työhyvinvoinnin. TAKU on esimerkillinen työnantaja. Aktivoimme jäseniä vaikuttamaan oman alansa ammatilliseen kehittämiseen. TAKUlaiset luottamustoimet ovat kiinnostavia, mielekkäitä ja haluttuja. Hyödynnämme jäsenistön asiantuntemusta ja osaamista edunvalvonnassa. 2. Voimavarojen hallinta

Strategiset tavoitteet Kehitämme sidosryhmätyöskentelyä ja tiedotusta alastamme organisoidusti. Panostamme TAKUn julkisuuskuvaan ja TAKUn merkittävyyteen ammattijärjestönä. TAKUn uudistuu jatkuvasti pystyäkseen tarjoamaan "muutoksen harjalla" elävälle jäsenistölleen sen tarvitsemaa tukea ja uusinta tietoa. TAKU tiedottaa ja järjestää koulutusta jäsenistölle ja luottamushenkilöille. 3. Kehittäminen ja oppiminen

Strategiset tavoitteet Laadimme prosessikuvaukset prosessien tunnistamiseksi ja tehtäväkokonaisuuksien hallitsemiseksi. TAKUn toimintatapa ja tuloksellinen toiminta perustuu aktiiviseen sidosryhmä-/verkostoyhteistyöhön. Varmistamme TAKU-lehden ja verkkosivujen jatkuvan hyvän tason tulevaisuudessakin. 4. Järjestön toiminta

Strategiset tavoitteet TAKUn hallitus on jäsenistölle helposti lähestyttävä ja tietoinen jäsenkentän yleisistä ongelmista. TAKUn brändi on vahva, jonka kehittymistä tuemme laadukkaalla markkinointi- ja tiedotussuunnitelmalla. Hankimme tarkempaa tietoa jäsenkunnan ja eri ammattiryhmien asemasta, toiminnasta ja palvelutarpeista. 4. Järjestön toiminta