Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

KOSKI TAMMER STRATEGIA PARHAAT MENEE KATOSTA LÄPI HEINÄKUU 2014.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "KOSKI TAMMER STRATEGIA PARHAAT MENEE KATOSTA LÄPI HEINÄKUU 2014."— Esityksen transkriptio:

1 KOSKI TAMMER STRATEGIA PARHAAT MENEE KATOSTA LÄPI HEINÄKUU 2014

2 TAHTOTILA Tammerkoski on Tampereella toimiva nuorten ammattilaisten aktiivinen liiketoimintaverkosto. Jäsenillämme on kamarissa parhaat puitteet henkilökohtaiseen kehittymiseen sekä verkostojen rakentamiseen.

3 ARVOT Kokeilemme ennakkoluulottomasti uutta. Olemme tekijöinä uskottavia ja luotettavia. Teemme tulosta.

4 STRATEGIA

5 Tammerkosken Nuorkauppakamari KEHIT Ä

6 SINÄ KAMARI YHTEISKUNTA Osallistu ja opi. Tee projekteja. Verkostoidu. Panosta monipuoliseen laadukkaaseen jäsenistöön. Luo ja käytä verkostoja. Sitouta haastavien, taloudellisesti kannattavien projektien kautta. Vaikuta näkyvien merkityksellisten projektien kautta.

7 SINÄ Jokainen tammerkoskelainen osallistuu monipuoliseen jäsenistön kehitys- ja oppimistarpeisiin pohjautuvaan toimintaan. Toiminta painottuu projektimuotoiseen työskentelyyn, jossa opitaan työskentelyä uusissa rooleissa. Verkostoituminen tapahtuu aktiivisen osallistumisen ja tekemisen kautta. Tammerkoskessa yksilö on tärkein

8 KAMARI Tammerkoski panostaa laadukkaaseen ja monipuoliseen jäsenistöön muokaten toimintaansa vastaamaan jäsentensä etuja ja tarpeita. Kamari avaa ovia ja luo puitteet uusille mahdollisuuksille sekä verkostojen rakentamiselle. Tammerkoski sitouttaa jäseniään haastavilla ja kehittävillä, taloudellisesti kannattavilla projekteilla. Kamari luo jäsenilleen parhaan mahdollisen ympäristön

9 YHTEISKUNTA Tammerkoski vaikuttaa yhteiskuntaan välillisesti toteuttamalla näkyviä merkityksellisiä projekteja. Toteuttamamme projektit kasvattavat Tammerkosken tunnettuutta ja brändiä.

10 SISÄLTÖ RATKAISEE TAMMERKOSKI


Lataa ppt "KOSKI TAMMER STRATEGIA PARHAAT MENEE KATOSTA LÄPI HEINÄKUU 2014."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google