Laajennettu työssäoppiminen TOP LAAJA Verkostotapaaminen 7.11.2012.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Turvallisuusluvan ja luvan muutosten hakeminen Säteilyturvakeskuksesta Hakemuslomakkeet Säteilyn käyttö teollisuudessa, tutkimuksessa, opetuksessa, tuote-
Advertisements

Matkalippujen tilaaminen internetin kautta
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
Susanna Plathan1 Bambuser Ohjeet videon tekemiseen
ESR-hankkeen talousseuranta
TILINPÄÄTÖS 2013 Liite 7: Jäsenkunta- kohtaiset liitteet Yhteenveto.
Topirkka.fi portaali
EAKR JA ESR MAKSATUKSET Microteknia, auditorio Pirkko Markkanen Pohjois-Savon liitto.
OPETUSMINISTERIÖN VALTIONAVUSTUKSET Avustukset
Uusi JoJo - kurssi Kouluttajakoulutus Nosto ”Talous” Suomen Palloliitto Helsinki Veijo Vainikka.
Arvonlisävero budjetoinnissa
Suomen kansallinen tarkastus ja maksatusten hakeminen /MU.
Digioppi Kick-off Yleistä:  Omnialle ja Varialle on myönnetty € käytettäväksi Digioppi- hankkeen kustannuksiin. Kokonaisbudjetti on.
Projekti ja siinä työskentely
Suomen kansallinen tarkastus ja kansallisen vastinrahahan maksatushakemus Haaparanta /Maija Uusisuo.
Virtuaaliamk - Itä-Suomi Koordinaattoritapaaminen
TYÖHAKEMUS.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Ajankohtaispäivä HBC Hattulantie 2, Helsinki Rahoitus- ja vakuutusalan tutkintotoimikunta 8496.
Tukioikeuksien siirrot
SEURAFOORUMI OHJELMA: AVAUS Liikuntalautakunnan puheenjohtaja Lassi Kurittu LASTEN JA NUORTEN LIIKUNTAPAIKKAMAKSUT Liikuntalautakunnan päätös.
H2020 avustussopimus Artiklat Sopimuskoulutus Outi Kauppinen DM#
Avustuksen käytön raportoinnissa kehitettävää Anna-Leena Miettinen Seminaari
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Valtionavustusten käyttö ja käytön valvonta Yleistä avustusten myönnöstä Valtionavustuspäätös Avustuksen käyttötarkoitus/hyväksyttävät.
Työolosuhteiden järjestelytuki
SK Hämeen TE-keskus Työllisyyspoliittinen avustus Sinikka Kauranen Hämeen TE-keskus
Kasvihuonetuki 2014 Ohje hakijalle
HANKEPÄÄTÖS = Päätös hanketuesta = Tukipäätös = Myöntöpäätös Marjo Lindholm Keskipiste-Leader ry.
Yksityisteiden avustukset 2012 Kunnossapitoavustus Perusparannusavustus.
Hyrrä-verkkopalvelu Hanketukien infotilaisuus
Mikä HYRRÄ ? Anne Heikintalo, ProAgria Länsi-Suomi
HUKI – LAJIPÄÄLLIKKÖ- VALMENTAJAPÄIVÄ Valmennuslaskut - ja seurantatiedot Sinikka Nieminen Huki-projektisihteeri Skills Finland ry.
Sähköisen yhteishaun ohjeistus. Sähköinen yhteishaku Yhteinen hakuaika kaikille , mutta haku meidän koulussamme toteutetaan välisenä.
VALTIOVARAINMINISTERIÖ HKO, Valtion IT-toiminnan johtamisyksikkö Julkishallinnon sähköisen asioinnin rakenneosat Kehitettävät yhteiset alustat,
AHOT - Opiskelijalle. Lomakkeen hyödyntäminen Ei menetelmiä luotuna? Hyödynnyksessä kysymyksiä? Mikä on etenemis prosessi? Miten päätös näkyväksi? Onko.
Suomen Akatemian ja Tekesin tuki 6. puiteohjelman instrumenttien valmisteluun
Valtakunnallisten nuorisojärjestöjen avustaminen, järjestöpäivä
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Valintaperusteiden mallintaminen
Kevään yhteishaku ja aikataulut vuonna 2011 Kevään yhteishaku Pääsy-, soveltuvuus- ja kielikokeet: Jos hakutoiveissa.
Piiriapurahojen tarkoitus
Tiesitkö ?? Oodilla on kaksi tukipuhelinnumeroa ja kaksi sähköpostiosoitetta WinOodi -asiat: Puh WebOodi -asiat:
Silja Visanki Uudenmaan ELY-keskus
Tekesin Asiointipalvelut. Miksi Asiointiin?  Asioinnissa annetut tiedot tallentuvat suoraan Tekesin tietokantaan, mikä vähentää virheiden mahdollisuutta.
Tutkimus- ja innovaatiopalvelut Satu Lappalainen ITÄ-SUOMEN INNOVATIIVISET TOIMET -OHJELMAN HAKU Rahoitusasiamies Satu Lappalainen.
Kirjanpidon tilit 1/2 Liiketapahtumat kirjataan tileille Tili on kaksipuolinen laskelma, toiselle puolelle kirjataan lisäykset, toiselle vähennykset Tilin.
T Tietoliikenneverkon ja sähköpostin käytön ja valvonnan yleisohje Lisätietoa: intranetista: hakusana ’tietoturvallisuus’ Vastuuhenkilö N.N., yhteystiedot.
Vedenpinnan nosto -koulutus, Pori Suunnitteluinsinööri Ari Sallmen.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Opetushallituksen valtionavustusjärjestelmä Näin haen avustusta uudessa järjestelmässä.
Työolosuhteiden järjestelytuki Laki julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta 10 luku 3 § VnA JTYPL, 9: Ohje JTYPL, sivut 275, , ja.
PÄIJÄT-HÄMEEN HANKEILTAPÄIVÄ Etelä-Suomen yhteiset hankkeet ja painopisteet Petri Veijalainen (Ravintola Voitto, auditorio, Lahden urheilukeskus)
Future Vision Planin vaikutukset klubien toiminnassa Suomen Rotarysäätiöseminaari Tampere Pentti Aspila Rotarysäätiö.
Kuntatieto-ohjelma - valtionavustusohje - Ohjeen kuvat
Kirjanpidon tilit 1/2 Liiketapahtumat kirjataan tileille
Yleiset valintaperusteet lv alkaviin opintoihin
Hinnerjoen Metsästysseura Salo-Veikot r.y.
Eps2 / arkistolaitos
POISSAOLOLUVAN HAKEMINEN JA PÄÄTÖKSEN TEKEMINEN WILMASSA
Turvallisuusluvan ja luvan muutosten hakeminen Säteilyturvakeskuksesta Hakemuslomakkeet Säteilyn käyttö teollisuudessa, tutkimuksessa, opetuksessa, tuote-
KIILA-kuntoutuksen laskutusohjeet
Osaamisen näytön prosessi
Hyvinkää 100 vuotta.
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin
Osaamisen näytön prosessi
FibRobotics Ohjausryhmän 2. kokous Kampusareena, TTY
Granlund Manager, käyttöohje
Työnantaja: Näin haet korvausta työterveyshuollon kustannuksista verkossa 2018.
Ehdot avustuskelpoiselle tiekunnalle:
Ajankohtaista julkisista hankinnoista
”Suomen LVI-liitto SuLVI on LVI-alan ammattilaisten verkosto, jonka jäsenenä saat uusimmat uutiset ja vaikutat alaasi. Jäsenyhdistyksen jäsenenä tutustut.
Taloushallinnon koulutus
Lisenssikausi 2017 Lisenssisivut
Esityksen transkriptio:

Laajennettu työssäoppiminen TOP LAAJA Verkostotapaaminen

TALOUS  Avustuksen kustannukset eriteltävä jollain tavoin muusta kirjanpidosta (avattava oma kustannuspaikka, projektinumero tms. jolla seurataan avustukselle kertyneitä kustannuksia).  Avustuksen menojen tulee olla päätöksessä hyväksyttyjä menoja ja avustuksen käyttöaikana syntyneitä.  Hankintoja tehtäessä yksityisiltä tavaran tai palvelujen tuottajilta on otettava huomioon julkisia hankintoja koskevat säädökset. Kilpailutukset tulee dokumentoida ja liittää laskuihin.  Kaikkien henkilöiden joiden palkkakustannukset kirjautuvat avustukselle kuluksi, on pidettävä työajanseurantaa.

TALOUS  Jokainen osatoteuttaja täyttää oman OPH:n sivuilta löytyvän tilityslomakkeen ja toimittaa sen hallinnoijalle sovitussa aikataulussa. Lomakkeen allekirjoittaa allekirjoitusoikeuden omaava henkilö.  Liitteenä tulee olla kirjanpidon vastaavan henkilön allekirjoittama pääkirja kirjanpidosta siltä ajalta, jolta tilityshakemus tehdään. Hakemukseen ei liitetä muita dokumentteja.  Arvonlisävero voidaan hyväksyä kustannuksiin vain silloin, jos arvonlisävero jää hakijan lopulliseksi kustannukseksi. Osatoteuttajan organisaation sisällä tehdään päätös sisältävätkö haettavat summat arvonlisäveron vai haetaanko kustannukset ilman arvonlisäveroa. Kumman tavan tahansa osatoteuttaja valitseekin ensimmäisellä kerralla, se tapa säilyy koko avustuskauden samanlaisena.

TALOUS  Osatoteuttaja lähettää hallinnoijalle laskun, joka on saman suuruinen kuin varsinainen tilityslomakekin on. Osatoteuttaja ei lisää enää laskun loppusummaan arvonlisäveroa, koska kyseessä on vain rahansiirto hallinnoijalta osatoteuttajalle.  Hallinnoija kokoaa kaikkien osatoteuttajien aineistot ja tekee yhden kustannustilityslomakkeen OPH:een.  Jokainen organisaatio säilyttää omat aineistonsa mahdollista tarkastusta varten.  Tositteiden säilytysaika on 6 vuotta

TALOUS  YHTEENVETO:  Oph:n tilityslomake -liitteenä pääkirja ja allekirjoitusoikeudet (jos ei muutoksia kerta riittää) -lasku hallinnoijalle  Säilytettävät materiaalit: (säilytysaika 6 vuotta) -sopimukset -Työajanseurantalomakkeet (palkoissa) -laskut -kirjanpidontositteet

TALOUS  YHTEYSTIEDOT  Sirpa Aalto, PHKK projektitalous puh  Oph:n tilityslomake osoitteessa: oulutus