Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin"— Esityksen transkriptio:

1 Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin
TJS-tuki Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin

2 TJS-tuki Opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää taloudellista tukea ohjattuun oppimiseen, esim. Lähiopetus verkko-opetus / etäopetus seminaarit luennot (myös jäseniltojen infotilaisuudet ja ryhmätyöskentelyt) ohjatut vierailut ja opintomatkat Tukea ei myönnetä kokouksiin tai huvitilaisuuksiin.

3 Miksi TJS-tukea kannattaa hakea?
Helppo hakea: täyttäminen verkossa kestää n. 10 min. Helpotusta yhdistyksen talouteen: yhdestä koulutuksesta voi tienata yhdistykselle 175 €* kuusi hakemusta tuottaa €* Hakulomaketta voi käyttää koulutuksen menojen ja tulojen arviointiin eli kokonaiskulujen hallintaan. Kaikille tasapuolista rahanjakoa. *koulutus, jossa 7 opetustuntia, menoja väh. 385 €

4 Miksi TJS-tukea kannattaa hakea?
Tilastojen (koulutusten määrät ja tunnit) avulla tehdään ay- toimintaan liittyvä koulutus näkyväksi OKM:lle → toiminnan vaikuttavuus. Valtio myöntää tukirahaa tuntimäärien perusteella. Mitä enemmän tunteja, sitä enemmän myös jaettavaa rahaa. Valtionavun kautta TJS on olemassa eli TJS-tuki osaltaan vaikuttaa siihen, että TJS pystyy tarjoamaan koulutus-, kehittämis-, tutkimus- ja kulttuuripalvelujaan.

5 Edellytykset tuen saamiselle
Tuki määräytyy koulutustilaisuuden keston osanottajamäärän (väh. 10) ja hyväksyttyjen menojen mukaan Ohjelmaan TJS:n logo tai maininta: Toteutetaan yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa. Tuen hakijan tulee olla akavalainen tai STTK:lainen liitto tai yhdistys. Samaa tilaisuutta varten ei voi saada muuta valtion tukea.

6 TJS-tuen hakeminen TJS-tuki haetaan TJS-verkkopalvelun kautta. Sitä varten tarvitset käyttäjätunnukset, jotka voit hakea verkossa olevan tunnuksenhakulomakkeen avulla: Tuki haetaan kahden kuukauden sisällä koulutuksen pitämisestä. Joulukuun koulutuksista 31. tammikuuta mennessä. Mikäli eri organisaatiot järjestävät yhteistä koulutusta, osapuolet sopivat keskenään kumpi hakee TJS-tuen. Yhdestä tilaisuudesta voi olla vain yksi hakija.

7 Hakemuksessa vaadittavat dokumentit
Vaaditut liitteet ovat: ohjelma osanottajaluettelo kopiot koulutuksen laskuista

8 Koulutuksen ohjelma Ohjelmassa tulee näkyä: päivämäärä(t)
tuntien alkamis- ja päättymisajat opetusaiheet kouluttajat ja mahdolliset ryhmäopetustunnit maininta: Toteutetaan yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa tai TJS:n logo.


Lataa ppt "Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google