ROTOCHOPPER B66 / E66 YHDELLÄ AJOLLA TÄYDELLISTÄ BIOPOLTTOAINETTA TAI VÄRJÄTTYÄ MAISEMOINTIHAKETTA!

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Jatkokurssi III 1. Ke Ke Ke 4.4 (Ma 9.4 EI) 4. Ke 11.4
Advertisements

Hiihtokeskus Paljakka
Seite 1 Montag, 22. Februar 2010 Alois Pöttinger Maschinfabrik GmbH Noukinvaunun silppuriterien täysautomaattista teroitusta: „autocut“ UUSI.
Kokemuksia viljan kuivauksesta automatisoidulla hakekuivurilla
Tuohitähti.
Ketjujen kiinnitys Muotti nostetaan ja asennetaan pakettina
Esitys Romukauppiasliiton luokittelupäivään Jyväskylässä
Hitsaus ja kokoonpanotöitä tehnyt kyseisten erikoistuotteiden parissa.
Venyttely ohjeet CLASSIC E-99.
Esimerkki digitaalisesta portfoliosta
Metsät ja hyvinvointi – metsien käytön mahdollisuuksia Sini Harkki Vapaus valita.
Suomen kulttuuri- ja tiedeinstituuttien neuvottelupäivät Kulttuuriviennin rahoitus Neuvotteleva virkamies Kimmo Aulake OPM/KUPO/KVY.
Unen määrä ja laatu Tuomas Saarela 3D.
Juolukka Tuntomerkit: Juolukka on varpu, joka voi kasvaa jopa metrin korkeaksi, mutta tavallisemmin 30–50 cm korkeaksi. Yleensä kasvusto on helposti huomattavissa.
Hyvästä Paras Jim Collins.
Fysioterapeutti Petri Jalava
Jukka Heinonen, tutkija
Projekti • Sähköauton talvikäytön testaaminen – testiympäristön kehittäminen ja toteutus – testiympäristöön soveltuva reaaliaikainen tiedonsiirtojärjestelmä.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Screen on Wheels™ on vastaus tapahtumajärjestäjien haasteisiin tarjota yleisölle ikimuistoisia tapahtumia ja elämyksiä.
Polttoleikkaus (kaasuleikkaus)
Työ, teho ja yksinkertaiset koneet
O3 Well purifier Puhdistaa avokaivosi tehokkaasti käyttäen luonnon menetelmiä veden puhdistuksessa. Crystal Air O3 Well purifier puhdistaa kaivosi veden.
Ipon Laajakaistapuhelin
Sami Salonen, Johannes Saarinen, Mikko Harju
ERIKOISKULJETUS TRAKTORILLA
Kahdet markkinat.
Venäläinen riepunukke
Ahoplan OY. Yritys Suunnittelutoimisto – 2 työntekijää – LVI alan suunnittelu Laskee myös säästön saneerauskohteelle – Suunnittelee ilmanvaihto- ja lämmitysjärjestelmiä.
Laaja-alaista ja systemaattista vaarojen tunnistamista ja niiden aiheuttamien riskien suuruuden sekä merkityksen arvioimista. Ennakoivaa työsuojelua -
Ohjeita animaation tekoon:
Spaceinvasionin Alukset. Pienkuljetus Pienkuljetus on kuljetusalusten ensimmäinen kehitysaskel. Vaatimukset: Asetehdas [Taso 2] Rakettimoottorit [Taso.
Tulos ennen satunnaisia eriä Me 7,1 6,5 3,3 4,3 4,
Hionnan perusteita Avaa -> Diaesitys -> Alusta
teräaineet Lastuavan työstön TERÄAINEITA Avaa -> Diaesitys
 Lasin kierrätykseen menee kaikenlaista lasia, mutta ikkunalaseja ei laiteta alueellisiin lasinkeräyspisteisiin.  Lasia kuljetetaan keräyspisteistä.
Raskaankaluston moottorit
miten teet rytmisoittimen ilmapallosta ja sanomalehtipaperista
Kiinnittämisen mekaniikkaa KAPPALEEN KIINNITTÄMINEN Avaa
Biddle Technology Presentation Biddle-ilmaverhon toiminta verrattuna perinteiseen ilmaverhoon Perinteinen kone-ON Perinteinen kone-OFF BIDDLE- OFF BIDDLE.
Seinäjoki kisa A Tuomari: Tytti Lintenhofer ALO 12kyl, 4pys Kyl:
Fiksu Opiskelija. Opetusaineisto jätteen synnyn ehkäisystä HSY Jätehuolto. Kulutusväittämiä Elena Saarikallio, Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus.
YHDELLÄ AJOLLA TÄYDELLISTÄ BIOPOLTTOAINETTA TAI VÄRJÄTTYÄ HAKETTA!
1 Turun kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi Investointilaskelma Case: Mobiilijärjestelmän hankinta yhdistyvään kotihoitoon TIIVISTELMÄ Petri.
ROTOCHOPPER FP 66 YHDELLÄ AJOLLA TÄYDELLISTÄ BIOPOLTTOAINETTA TAI VÄRJÄTTYÄ MAISEMOINTIHAKETTA!
Oulun yliopisto, Konetekniikan koulutusala, Tuotantotekniikka PL 4200, OULUN YLIOPISTO, Valmistustekniikka 2015.
Metalliseoksia.
Biopolttoaine Biopolttoaine on biomassasta eli eloperäisestä aineesta valmistettu polttoaine; Biopolttoaineesta saatavaa energiaa kutsutaan bioenergiaksi.
Näytönvarret TC500 näytönvarren avulla asetat vaivattomasti näytön juuri oikealle korkeudelle teitpä työtä istuen tai seisten. Kaasujousellinen kaksinivelinen.
Potilasvuode, potilaspöytä, vuoteen petaaminen
BRUKS 1006 ST/PT. Rungot Runko kiinteälle asennukselleRunko kääntökehälle.
Suunnistuksen kuivaharjoitus Aapo Leskinen/Sporzz.
 Apuvälineitä, joilla voidaan säädellä tarvittavan voiman suuruutta ja/tai suuntaa  (yksinkertaiset koneet)
1 Osa 12b Oligopoli ja monopolistinen kilpailu (Mankiw & Taylor, Chs 16-17) Oligopoli on markkinamuoto, jossa markkinoilla on muutamia yrityksiä, jotka.
Ergonomia – tasapainoinen juttu,
19 Yritys tavoittelee voittoa s
Taukojumppa Työterveysergonomia.
Opettajan esitysaineisto kurssi 1 kappaleet 1–3
- YLEISRUUVIT Jälleenmyynti: Parkanon Puupiste Oy Vaasankatu 12, PARKANO Puh /
Uusi suomalainen keksintö tulee valloittamaan maailman
Männän vaihto mopoon.
Henkilö-auton renkaan vaihto
Hydrokopteri Fysiikan ilmiö teknisen käsityön aihepiirinä luokka
APTEEKKI- tuotesarjan arjen apuvälineet
Harava Vanha työkalu Tehty aivan aluksi kokonaan puusta
LISÄKILPAILUSÄÄNTÖMUUTOSESITYKSET
Karttamerkit 2
Tehnyt: Tomi, Veeti ja Emmi
Puutarhurin oksasakset
Green Care tiimi/ POKE luonnonvara-ala
Esityksen transkriptio:

ROTOCHOPPER B66 / E66 YHDELLÄ AJOLLA TÄYDELLISTÄ BIOPOLTTOAINETTA TAI VÄRJÄTTYÄ MAISEMOINTIHAKETTA!

B66 Diesel-/sähkömoottorilla 700-950(C-18-C-27) Hv CAT diesel- tai 500-700 hv sähkömoottorilla Syöttöaukko; lev. 1700 x kork. 900mm Teräksinen ”heavy duty”syöttömatto lev. 1700 x pit. 5000mm Aggressiivinen yläsyöttörulla halk. 820 mm Roottorin halk. 1100 mm Roottorissa 28 terää 2 laajapintaista murtopultein varustettua seulaverkkoa, valittavissa 40-250 mm reikäkoolla Polttoainetankki 1497 litraa, jos dieselmoottori Pyörä- tai tela-alustainen Koneen paino: 30.617 – 40.370 kg, pituus 12,5 m, lev. 3 m, kork. 4 m Materiaalit: Pyöreä puu, ranka, risu, kierrätyspuu, kanto Erittäin korkealaatuista puupolttoainetta yhdellä ajolla!!!

Terävaihtoehtoja Perinteiset murskaavat terät 1:llä tai kahdella pultilla esim. kannon sekä kierrätyspuun murskaukseen. - terät kestävät hyvin epäpuhtauksia ja ovat käännettäviä. Erittäin pitkä kestoikä. - terät pysyvät hyvin kiinni järeiden pulttien ansiosta Hot Saw leikkaavat terät pyöreän puun sekä puntaan risun murskaukseen. - leikkaava terä joka puhtaan puun murskauksessa pienentää polttoaineen kulutusta ja tekee hakkeesta entistä laadukkaampaa. - terät myös käännettäviä

Rumpu ja terän kiinnitys Rumpu on sylinterimäinen täysin umpinainen joten epäpuhtaudet eivät pääse rummun sisälle tekemään tuhoja. Terän jalan ja itse terän kiinnitys erittäin järkevä ja kestävä. Terän pultti/pultit järeitä joten terä pysyy hyvin kiinni terän koko eliniän. Terän jalka tukevasti kiinni rummussa.

Syöttöpöytä 1,7 m leveä ja 5 m pitkä teräksinen erittäin kestävä umpinainen syöttömatto mahdollistaa kaikenlaisen materiaalin tehokkaan syöttämisen. Teräsmatolla erittäin pitkä kestoikä! Isossa yläsyöttörullassa aggressiiviset kammat.

Magneetit Murskiin saatavissa lisävaruisteena tehokkaat magneetit metallien poistamiseen hakkeesta. Poistokuljettimen yläpuolinen erittäin tehokas magneetti joka poistaa suurimman osan metalleista Jos kuitenkin yksittäiset metalliesineet pääsevät kuljettimen pohjaa pitkin 1. magneetin ohi, poistokuljettimen uloimman rullan sisällä on toinen magneetti joka poistaa viimeiset metalliesineet hakkeesta.

Vastaterähylly( ”Slab Ramp”) Vastaterähylly on erittäin tärkeä kun samalla koneella murskataan erilaisia materiaaleja. Vastaterähyllyä voidaan säätää 5 eri asentoon riippuen onko materiaalia isoa ja kovaa jolloin voidaan pitää hyllyä ala-asennossa tai sitten jos ajetaan ohutta sitkeätä materiaalia kuten aika tuoretta risua tai vaneria niin nostetaan hyllyä ja saadaan parempaa leikkuuta jotta murska ei ylisyö. Vastaterähylly alhaalla Vastaterähylly ylhäällä

Hakkeen värjäys Haluatko hieman enemmän rahaa tehdystä hakkeen kuutiosta kuin ennen? Jos vastasit kyllä, ratkaisu on hakkeen värjäämisessä maisemointiin. Rotochopperissa ainutlaatuinen hakkeen värjäysmahdollisuus jopa samalla kuin murskaat. Täydellistä värjättyä haketta kovalla tuotolla!

Tela-/ pyöräalustainen Rotochopper B66 murskaa on mahdollista valita joko pyöräalustaisena tai tela-alustaisena riippuen käyttötarkoituksesta. Esim. terminaalimurskauksessa tela-alustainen on erittäin järkevä ratkaisu kun voidaan kauko-ohjaimella siirtää murskaa eikä tarvita veto-autoa. Jos taas on paljon siirtoja ja pidempiä matkoja sekä murskausta tien varressa, pyörä-alustainen on järkevämpi ratkaisu.

Sähkö- / dieselmoottori käyttöisenä Rotochopper B66 murskaa on mahdollista valita joko dieselmoottorilla tai sähkökäyttöisenä. Sähkökäyttöisen murskan etuja on halpa hakkeen teko verrattuna dieselmoottorikäyttöön ja ylläpitokulut huomattavasti pienemmät. Ei ole suodattimien vaihtoja eikä myöskään tankkaamisia.

ROTOCHOPPER B66 TÄYDELLISTÄ PUUPOLTTOAINETTA TAI VÄRJÄTTYÄ HAKETTA YHDELLÄ AJOLLA! ”PERFECT IN ONE PASS” - JÄREÄ - LAADUKAS - JÄRKEVÄ - MONIPUOLINEN