Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Männän vaihto mopoon.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Männän vaihto mopoon."— Esityksen transkriptio:

1 Männän vaihto mopoon

2 1 ja 2 vaihe 1 vaiheessa sinun pitää ottaa tulpanhattu pois, sitten pitää irrtottaa kannen pultit. 2 vaiheessa pitää nostaa kansi pois paikaltaan.

3 3 ja 4 3 vaiheessa otetaan kannentiiviste pois sylinterin päältä.
4 vaiheessa nostetaan sylinteri pois lohkojen päältä.

4 5,6 ja 7 vaihe 5 vaihe alkaa männässä olevien pienien sokkien pois ottamisella. 6 vaiheessa otetaan männän tappi ja samalla pieni neulalaakeri. 7 kun olet suorittanut edelliset vaiheet otat männän pois kiertokangesta.

5 8,9 ja 10 vaihe 8 vaiheessa laitat uuden männän kiertokangen päähän.
9 vaiheessa laitat männän tapin ja neulalaakerin männän sisään ja lukitset sen sokilla jotta mäntä ei voi irrota sylinterissä. 10 vaiheessa ”pudotat” sylinterin männän päälle samalla pitäen männän renkaita (tiivisteet männässä) jotta mäntä menee sisälle sylinteriin.

6 11 ja 12 vaihe Vaiheessa 11 kun sylinteri on paikallaan ja mäntä sen sisällä, laitat uuden kannentiivisteen syliterin päälle. 12 vaiheessa lasket kannen sylinterin päälle ja kiristät sen tiiviiksi pulteilla ja laitat tulpanhatun takasin. 13 vaihe käynnistä mopo ja anna olla hetki käynnissä minkä jälkeen sammutat sen ja toistat saman, sen jälkeen alkaa sisään ajo, joka tarkoittaa että mopolla ajetaan rauhallisesti eikä nosteta kierroksia.


Lataa ppt "Männän vaihto mopoon."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google