Lohjan kaupungin työhyvinvointikysely 2008 Lehdistötilaisuus 24.4.2009.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Maankäyttö-lehden lukijatutkimus
Advertisements

. AKL:n 42. Autokauppiaspäivät Hilton Helsinki Kalastajatorppa Puheenjohtaja Pekka Helander Autoalan Keskusliitto ry.
Kirjailijoiden taloudellinen asema Suomessa , Lavaklubi, Kansallisteatteri, Helsinki Tutkimuspäällikkö Mikko Grönlund BID Innovaatiot ja.
Rinnakkaislääketutkimus 2010
Unen määrä ja laatu Tuomas Saarela 3D.
Työhönvalmennuksella työelämään
1 Tiivistelmä (sivu 1/3) Telma-lehden lukeminen  Vastaajista 5 prosenttia on lukenut Telma-lehden uusimman numeron kokonaan ja noin neljännes (26 %) on.
Lapista tulevaisuus Lapin korkeakouluista valmistuneet työelämässä.
1 ©TNS 2012 Tämän tutkimuksen tulokset on tarkoitettu vain tilaajan omaan käyttöön. Niitä ei saa lainata, luovuttaa, jälleenmyydä tai julkaista ilman tutkimusyrityksen.
Työhyvinvoinnin tekijät Akavan Erityisalojen työmarkkinatutkimusten tuloksia Tiivistelmädiat
Pardian jäsentutkimus 2013: Työssäjaksaminen koetuksella jatkuvassa muutoksessa 1.
Jäsenkysely 2011 Tarja Ikonen Kyselyn toteuttaminen ja palautetut lomakkeet •Kysely lähetettiin 245 jäsenelle Kemin kaupungin varhaiskasvatuksen.
Mielikuvat ja odotukset senioritaloista
MIELIPIDEKYSELY SOSIAALI- JA TERVEYSPALVELUJEN TUOTTAMISESTA elokuu 2008.
Diabeetikoiden hoitotyytyväisyys Suomessa. Taustaa •Kansallisen diabetesohjelman, Dehkon, yhtenä tavoitteena on, että diabeetikot hallitsevat omahoidon,
Puu- ja kivitalojen vertaileva asumistyytyväisyystutkimus 2008 | |1T-6370VR Puu- ja kivitalojen vertaileva asumistyytyväisyystutkimus 2008 Suomen.
Alueellinen urheiluseuratutkimus 2005, 2007, 2009.
X:t ja Y:t toimituksissa
Osallistuminen sidosryhmien näkökulmasta -kysely metsäneuvostojen jäsenille Marjo Laitala.
1 ©TNS 2012 NEUVOLOIDEN VASTAANOTTOJEN ASIAKASTYYTYVÄISYYSMITTAUS Neuvolat - suurten kaupunkien vertailu 2012 Kaupunkikohtainen vertailu.
T IEDOSTA M ENESTYS Hämeenlinnan kaupunki Asiakastyytyväisyys 2013 – Lasten ja nuorten palvelut Varhaiskasvatus Tutkimusraportti Mikko Kesä Minna.
Kulttuuri ja taide työyhteisöjen tukena — mitä vaikutuksia?
Tutkimusosasto Mitä ja miksi? Tutkimuksen tavoitteena on selvittää, millaisia kokemuksia nuorilla on täystyöllisyysmallista ja työvoimatalossa työskentelystä.
Anna tutki: Naisen asema työelämässä.
Akavan Erityisalat Valtiosektorin työmarkkinatutkimus 2009.
Asiakastyytyväisyyskysely ulkomaisen tutkinnon tunnustamispäätöstä hakeneille 2009 Opetushallitus Tutkintojen tunnustaminen ja vertailu –yksikkö.
OPS-KOULUTUKSEN YLEINEN TILA JA SEN KEHITTÄMINEN HEIKKI SUOMALAINEN SELVITYSMIES OPSO-KOKOUS
Perusopetuksen ryhmäkoko
LEMPÄÄLÄN KUNTA TYÖHYVINVOINTIKYSELY 2013 (OTTEITA) Vastaajia yhteensä: 856 – Vastausprosentti 59 % Analyysi tuloksista.
Lohjan kaupungin asiakaspalvelukyselyjen tulokset 2008.
Pia Virtanen Hyvät ratkaisut kaupan työssä Pia Virtanen Marketpäällikkö.
Työhyvinvointikysely 2013
Kuntalaisten mielipiteet - kunnallisvaaleissa äänestämisestä, - kunnallisista kansanäänestyksistä sekä - kunnanjohtajan valinnasta suoralla kansanvaalilla.
Esaimaa.fi Profiilitutkimus Helmikuu Esaimaa.fi-palvelun profiilitutkimus, helmikuu 2009 InterQuest Oy Tutkimuksen toteutus Tutkimuksen tarkoituksena.
Akavan Erityisalat/ Jäsentutkimus 2008 Jäsentyytyväisyystutkimus 2008.
Työaika-autonomialla kohti työhyvinvointia
Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY Henkilöstötutkimus 2013
Support from the top: supervisors' perceived organizational support as a moderator of leader- member exchange to satisfaction and performance relationships.
Liite Patu 8/ KIRKKONUMMEN KUNTA Palvelutuotannon käyttäjäkysely
Työolobarometrikysely 2012 Henkilöstötoimikunta Leena Hirvonen Kehittämispäällikkö.
KANSALLISKIRJASTO - Kirjastoverkkopalvelut Kooste Finna-organisaatioiden palautekyselystä Finna-konsortiokokous
Työhyvinvointikysely Esityksen sisältö: 1.Työhyvinvointikyselyn toteutuksen prosessi 2.Kyselyn uudet mitattavat ulottuvuudet.
Työhyvinvointikysely 2010 Teknisen tuotannon liikelaitos Raportoinnin tulokset
Yleistä tutkimuksesta
Palautteenanto työpaikalla
Rauman kauppakamarin Työvoima- ja osaamiskysely  Sähköinen kysely –  Kysely lähetettiin 307 kauppakamarin jäsenelle  Vastanneita 114,
Sosiaali- ja terveystoimen henkilöstön työtyytyväisyyskysely 2011
Valmistuneiden näkökulmia työelämätaitojen kehittymiseen Reeta Eloranta / U&R.
Jäsentyytyväisyyskysely 2016 Etelä-Karjalan kauppakamari.
Terveyspalvelujen tulevaisuus kunnissa Yhteenveto kuntapäättäjien ja kuntalaisten parissa toteutettujen tutkimusten tuloksista.
EL- ja EHL-koulutuksen arviointi 2014 Kysely toteutettu huhtikuussa 2015.
OAJ:n Työolobarometrin tuloksia OAJ:n Työolobarometrin perustiedot Kysely toteutettiin loka-marraskuussa 2013 Kyselyn vastaajia 1347 – Opetusalan.
KANSALLISKIRJASTO - Kirjastoverkkopalvelut Finnan käyttäjäkysely 2014 Katsaus tuloksiin Käytettävyystyöryhmä
Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry Hyvinkään kaupunki Lohjan Kaupunki Porvoon kaupunki Nuorisotutkimusseura Monialaisten yhteistyöverkostojen kehittämishanke.
Pääkaupunkiseudun lukio-opiskelua koskeva kysely 2016 Kauniainen
Yhteisten palvelujen asiakasohjauksen uudistaminen
Pääkaupunkiseudun lukio-opiskelua koskeva kysely 2016 Vantaa
PRIIMA-seuran aikuisliikkujien palautekysely 2016 – koonti
Suomen Terveystalo Oyj
Finnan käyttäjäkysely 2014 Katsaus tuloksiin
Uraseurantakysely vuosina
Yliopisto professorin työnantajana -selvitys 2016 Focus Master Oy 8. 8
Finnan käyttäjäkysely 2014 Katsaus tuloksiin
Kuntaraportti Siikalatva
Kauppakamarien Yritysparlamentti-kyselyn tulokset
Suomalaisten mielipiteet aktiivimallista
HELSINGIN KAUPUNGIN TYÖHYVINVOINTIKYSELY
Kauppakamarien Yritysparlamentti-kyselyn tulokset
Kevään markkinointiaktiviteetit
Työhyvinvointia varhaiskasvatuksessa
Esityksen transkriptio:

Lohjan kaupungin työhyvinvointikysely 2008 Lehdistötilaisuus

TAUSTAA JA TUTKIMUKSEN TAVOITE Kysely toteutettiin joulukuussa 2008 Kysymysten suunnittelussa hyödynnettiin Lohja kaupungin aiemmin käyttämää kyselylomaketta sekä Taloustutkimuksen Corporate 360° Employee -tutkimuskonseptin tutkimuslomaketta Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää Lohjan kaupungin työntekijöiden työhyvinvoinnin tila. Tutkimus toteutettiin pääasiallisesti internetkyselynä. Henkilöstön oli mahdollista vastata kyselyyn myös paperilomakkeella. Kyselyyn oli mahdollista vastata suomeksi ja ruotsiksi. Vastaajat arvioivat tutkittuja väittämiä 4-portaisella asteikolla, missä 1 tarkoitti täysin eri mieltä ja 4 tarkoittaa täysin samaa mieltä. Tutkimukseen vastasi määräaikaan mennessä vastaajaa, vastausprosentti oli 70. Taloustutkimus vastasi tietojen tallennuksesta, taulukoinnista ja raportoinnista.

VERTAILUA VERTAILUPANKIN TULOKSIIN Väittämistä 17 oli sellaisia joita voitiin verrata Taloustutkimuksen vertailupankin kunta- tai kuntayhtymävastaajiin. Seuraavissa väittämissä Lohjan kaupunki sai merkittävästi paremman arvosanan kuin Taloustutkimuksen vertailupankissa. –Työyhteisössäni huolehditaan uusien henkilöiden/uusiin tehtäviin perehdyttämisestä –Esimieheni kykenee tekemään päätöksiä –Työyksikköni ilmapiiri on hyvä –Työyksikössäni pystytään ratkaisemaan ristiriitoja –Miten Lohjan kaupunki (tai kuntasi) on mielestäsi muuttunut työpaikkana parin viime vuoden aikana? –Saan esimieheltäni riittävästi tukea ja ohjausta –Esimieheni vaikuttaa myönteisesti työyksikköni ilmapiiriin –Esimieheni ottaa huomioon työntekijöiden näkemyksiä ja ideoita – Ainoastaan väittämässä ”Saan riittävästi työni suorittamiseen liittyvää tietoa” Lohjan kaupungin vastaajat antoivat huonomman arvion kuin Taloustutkimuksen vertailupankin kunta- tai kuntayhtymävastaajat.

YHTEENVETO Muutokset vuoden 2006 tuloksiin verrattuna ovat lähinnä positiivisia. Suurin muutos on (+ 0,65) tekijässä ”Työssäni on riittävän selkeät tavoitteet ja tiedän, mitä minulta odotetaan (väittämä oli vuonna 2006: Työlleni/työryhmäni työlle on sovittu 1-3 seurattavaa tavoitetta). Negatiivinen muutos on ainoastaan tekijässä ”Olen tyytyväinen työterveyshuollosta saamiini palveluihin ”. Arvio omasta työkykyisyydestä on laskenut ja näillä kahdella tekijällä voi olla vaikutusta toisiinsa. Työyksikön ilmapiirillä, esimieheltä saadulla tuella ja esimiehen oikeudenmukaisuudella on suurin vaikutus kokonaistyytyväisyyteen työnantajana. Nämä tekijät ovat Lohjan kaupungissa paremmalla tasolla kuin kuntasektorilla yleensä. Taloustutkimuksen vertailupankkiin verrattuna (kunta, kuntayhtymä) heikommin koetaan Lohjalla tekijä ” Saan riittävästi työni suorittamiseen liittyvää tietoa”.