Tulla tietoiseksi niistä olettamuksista Tacit olettamuksista jotka määräävät ja hallitsevat ja myötävaikuttavat lukita estää késkustelu.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
VAIKUTTAJAPÄIVÄT. VAIKUTTAJAPÄIVÄT 2014 • Vaikuttaja-päivät on vuosittain järjestettävä vantaalainen foorumi, jossa koulut, päiväkodit, muut.
Advertisements

Sijaisvanhemmuus ja henkinen hyvinvointi. 1.Palauta usein mieleesi, ettet ole syypää lapsen ongelmiin, et ole niistä vastuussa, mutta voit toimia ensisijaisena.
Jumalan kanssa.
Murtolukujen kertolasku
Tiedonhaku Internetistä PODCASTING Katarina Andersson TU08se
Toimintaohjeet opelle
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
KORIPALLON PERUSASIAT
1. kysymys  Ikäjakauma vuotta  Teemahaastatteluun vastanneista on:  Miehiä 60%, naisia 40%  Työssäkäyviä 55%, opiskelijoita 45%  Tampereella.
4. Opiskelijan osaamisen arviointi työpaikoilla
Ajankäytön hallinta Ajankäytön hallinta
Eri kielitaidon osa-alueet, materiaalit ja suunnittelu
Listening comprehension
ELÄMÄN VARRELLE On hyvä säilyttää luottamus siihen,
Vektorit MA 05 Mihin lukiolainen tarvitsee matematiikkaa
KE Teknillisen kemian seminaarikurssi. Seminaariesitykset Ti klo 9-10 Ohjeita esim. –J. W. Niemantsverdriet: How to give successful oral.
Lukemaan oppii vain lukemalla
Elämänkulku- lapsi ja nuori keskiössä
Kymmenen metodia tehdä lyhytkestoista psykoterapiaa
Työrauha ja haastavat tilanteet
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Luovia ihmisiä ajaa eteenpäin ns. kosmologinen motiivi eli pyrkimys rakentaa kosmosta, järjestystä, suhteessa itseen ja maailmaan. Kulttuurin alojen suurista.
HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA VASTUUALUE 1VASTUUALUE 3 VASTUUALUE 4 VASTUUALUE 2 SIHTEERI MALLISEURA RY / HALLITUS - dynaamisen organisaatiokaavion esittely.
TASAPAINON RAKENTAMINEN
VARHAINEN PUUTTUMINEN
Jorma Ronkainen / IT-laitos
Oletetaan, että kello on Olet oikein väsynyt ja turhautunut…
Kielellinen tietoisuus ja sen tukeminen
VESO – päivän teemana OPPIMISKÄSITYS - vaiheet ja menetelmät
AITOLAN RYHMÄPERHEÄIVÄKOTI SADUTUSKOKEILUN KAUTTA KOHTI SADUTUKSEN TOIMINTAKULTTUURIA Helena Lindqvist Sadutus, dokumentointi, pienryhmä- ja teematyöskentely.
Esittäytyminen Vastaa esitettyihin kysymyksiin omalta kohdaltasi lyhyesti. Korvaa kysymykset omilla vastauksillasi. Kiitos!
TYÖN AIHE Oma nimi ja ryhmän tunnus
Murtoluvun supistaminen
A SIAKASPALVELUKOULUTUS Antin kalvot M ITEN KEHITTÄÄ ASIAKASPALVELUA ? Kehittämistä voi lähestyä kahdesta suunnasta 1. Organisaation Miten luomme.
Opinnäytetyön tekijä: Etunimi Sukunimi
Koulutuksen rakenteet ja mallit tekniikan amk-koulutuksessa Työpaja Lahti.
PELIEN SUUNNITTELUA ALGORITMIT JA NIIDEN SUUNNITTELU Jussi RaskuSeinäjoen Kansalaisopisto Aki Sirviö2014.
Rinnakkaisuus Järjestelmässä, jossa voi olla useita prosesseja rinnakkain suorituksessa voi tulla tilanteita, joissa prosessien suoritusta täytyy kontrolloida.
Terapeuttiset kirjeet ja dokumentit- narratiivisen työtavan koulutus
Digitarina Multimedia oppimisprojektina 2012 Vaka.
Digitarina Multimedia oppimisprojektina 2012 Vaka.
Tapahtukoon sinun tahtosi
OHJEITA TET-RAPORTIN TEKEMISEEN
LUOKAN PELISÄÄNNÖT Millainen on luokka, jossa on hyvä opiskella ja missä on hyvä luokkahenki ? Jokainen kirjoittaa paperille aiheesta 4-6 asiaa. Jaetaan.
Toimintaohjeet opelle
OSAAVA PÄRJÄÄ HSAK:n ja sen jäsenliittojen valtakunnallinen projekti osana Nostetta Htehtävänä –tiedottaa Noste-ohjelmasta –aktivoida työyhteisöjä kouluttautumiseen.
NÄKEVÄT KÄDET KU 1: MINÄ, KUVA JA KULTTUURI / TEHTÄVÄ 1.
Taitajat framilla Taru Toivonen & Teemu Vesalainen.
2. Oppimiskerta PERSISTENT
Ryhdistä yhdistystä treffille: Miten jäsenistä huolehditaan?
ROSKATUTKIMUS.
OIVALTAVA LUKEMINEN: TENTTIIN LUKEMISEN HAASTEET
Innokas harrastus 7. Oppimiskerta EAGER.
Jyväskylä Arto Riihimäki SEL ry.
Mikä ihmeen pecha kucha?
Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän Kirjoita tähän.
OHJEITA MATEMATIIKAN YLIOPPILASKIRJOITUKSIIN
VOIKO JUMALAN OLEMASSAOLOA TODISTAA
Aineistosta kirjoittaminen
Tervetuloa Suomi 4B –kurssille!
Mittaamisen punainen lanka - tukimateriaali turvallisuusindikaattorien kehitykseen ja hyötykäyttöön Arviointipalvelut / Jukka Hovi.
Kaksi erää Tässä ppt:ssä ohjeet pelin johtajalle Opus-työryhmä 2014
Muutoskortit Tarvittavat välineet
Esko Sario Varapääjohtaja Contoso Pharmaceuticals Pääkatu 12, Helsinki
Naapuriapu Jokainen kirjoittaa lappuun (konkreettisen) asian, jolla voisi edistää avoimuutta (Tässä vaiheessa ei vielä kerrota, mitä seuraavaksi). Kun.
T Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
H Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
Avoimuus – kolme askelta
H Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
Esityksen transkriptio:

Tulla tietoiseksi niistä olettamuksista Tacit olettamuksista jotka määräävät ja hallitsevat ja myötävaikuttavat lukita estää késkustelu Synteesien tekeminen edellyttää monialaisuutta ja – tieteellisyyttä. Uusien maailmojen luoja ei voi olla pelkkä spesialisti. ” Jussi T. Koski: Luova hierre

American Inventors? Ei vaan Mervi ja Sari näyttävät esimerkin siitä, miten refelektoiva parityö sujuu otsalampun valossa. Tiedän, että Oskar Korkman pitäisi tästä. Innovointi ei ole arkipäivästä irrallaan olevaa toimintaa, vaan liittyy ennen kaikkea osaksi normaalia elämää. Korkman sanookin (Fakta 9/2009) että tärkeintä on innovatiivisyyden mer- kityksen ymmärtäminen: pysyvyyden arvostaminen, jonkinlainen “anti- innovaatio”. Hyvin sanottu!

1. Kuvaa bisnesmallisi Kuvaa lyhyesti pelkistäen bisnesmallisi Kirjoita jokainen bisnesmallin elementti erilliselle post-it lapulle ryhmässä tai yksin 2. Piirrä jokainen bisnesmallin elementti Korvaa jokainen kirjoitettu post-it lappu piirroksella, joka kuvaa elementin sisältöä Tee piirros yksinkertaisesti, vältä yksityiskohtia, mutta sanoma pitää olla selkeä 3. Määrittele ja muotoile tarina Millä piirroksella aloitat, kokeile erilaisia kuvajärjestyksiä 4. Kerro tarina Kerro tarina post-it lappu kerrallaan Voit käyttää post-it lappujen sijaan powaria, ei ole niin yksilöllinen!

Lainattu Jukka Hassisen materiaaleista