Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Naapuriapu Jokainen kirjoittaa lappuun (konkreettisen) asian, jolla voisi edistää avoimuutta (Tässä vaiheessa ei vielä kerrota, mitä seuraavaksi). Kun.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Naapuriapu Jokainen kirjoittaa lappuun (konkreettisen) asian, jolla voisi edistää avoimuutta (Tässä vaiheessa ei vielä kerrota, mitä seuraavaksi). Kun."— Esityksen transkriptio:

1 Naapuriapu Jokainen kirjoittaa lappuun (konkreettisen) asian, jolla voisi edistää avoimuutta (Tässä vaiheessa ei vielä kerrota, mitä seuraavaksi). Kun kaikki ovat saaneet ideansa lapulle valmiiksi lähdetään etenemään niin , että ensimmäinen antaa lappunsa seuraavalle ja tämä seuraava henkilö/naapuri sanoo ääneen mitä lapussa lukee ja joutuu perustelemaan, miksi asiaa pitäisi edistää Lappu liimataan seinään tai fläppiin Sen jälkeen lapun perustellut henkilö antaa puolestaan oman lappunsa seuraavalle ja tämä seuraava naapuri puolestaan kertoo, miksi lapussa oleva asia pitäisi toteuttaa. Näin edetään kunnes kaikkien laput on käsitelty. Kun kaikki ovat antaneet lappunsa ja perustelleet vierutoverin lapun saa jokainen äänestää seinällä/ fläpillä olevista lapuista/asioista kahta jatkoon (tarralla tai + merkillä) Tuloksena on fläppi, jossa pointit ja äänestystulos. Tämä dokumentoidaan valokuvaamalla. Jos aikaa on voidaan keskustella ja jatkojalostaa äänestyksessä eniten ääniä saaneita. Välineet Fläppitaulu tms Post it lappuja ja kyniä

2 Naapuriapu Mitä meidän itse/organisaatiossamme/yhdessä muiden kanssa pitäisi tehdä avoimuuden eteen? Kirjaa konkreettinen ideasi lapulle

3 Naapuriapu 2/2 Kukin vuorollaan antaa lappunsa naapurille ja naapuri/vierustoveri selittää/perustelee muille osallistujille, miksi ehdotus on toteuttamisen arvoinen. Lappu teipataan fläppitauluun/seinälle. Lopuksi kaikki saavat äänestää kahta parasta ideaa.


Lataa ppt "Naapuriapu Jokainen kirjoittaa lappuun (konkreettisen) asian, jolla voisi edistää avoimuutta (Tässä vaiheessa ei vielä kerrota, mitä seuraavaksi). Kun."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google