Piiri 20 Status of Women and Service – toimikunta Naisen teko - kunniamaininta 2006 on myönnetty TeilleFil.tri Marjut Jyrkinen ansioistanne naisen asemaan.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kauppa tuottavuuden ja talouskasvun lähteenä
Advertisements

NUORTEN SEKSUAALIOIKEUDET
Osaamisen ja sivistyksen asialla USKONTOJEN VÄLISESTÄ DIALOGISTA Pekka Iivonen.
GLOBAALIKASVATUS Nomadic Lass cc flickr. Globaalikasvatuksen tavoitteena on ….... avata ihmisten silmät ja mieli maailman erilaisille todellisuuksille...
Terveyden edistämisen politiikkaohjelma Kulttuurin hyvinvointivaikutusten toimintaohjelman asiantuntijaryhmä
SUOMEN PANKKI | FINLANDS BANK | BANK OF FINLAND Maailmantalouden muutoksesta ja Euroopan talouden haasteista Erkki Liikanen Pääjohtaja Suomen Pankki.
Maahanmuuttajien yrittäjyys ei ole pelkkää pizzaa ja pubeja Maahanmuuttajien yrittäjyys Suomessa on tuoreen väitöstutkimuksen mukaan melko samanlaista.
Esitys Juha Mieskolainen
Tutkijan itsenäistyminen
Ammattikorkeakoulujen TKI-johtajaverkosto
ROTARYSÄÄTIÖ OPINTO-OHJELMAT Esittäjä: DRFCC District 1410, ARRFC Zone 15 Tauno Lovén Päivämäärä Suomen Rotary © 2009.
FUAS-liittouma – maan suurin ammattikorkeakoulukokonaisuus July 2,
KALAJOKILAAKSON KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ Educational Municipal Federation
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
Eduskuntavaalit Huolehdi päästäsi Pidä pyörät pyörimässä Polje kestävämpi maailma Ehkäise ongelmat ennalta.
VANHUSTYÖN OSAAJAT ry  moniammatillinen yhdistys  valtakunnallisesti toimiva  perustamiskokous Tampereella Vakka Verkostoon –Leonardo da Vinci.
Uudet ulkomaiset yritykset v Lehdistötilaisuus Invest in Finland Tuomo Airaksinen
Kaikki erilaisia –kaikki samanarvoisia
Unohdettu rauha - sodat ja konfliktit historianopetuksessa.
Mitä profeetta Muhammed (r.h.k) sanoo (naisesta)?
Nyt puhuvat tytöt Esitys oppituntikäyttöön
OECD:n Pisa 2006-tutkimuksen ensituloksia
Anna kehitysmaiden lapsille hyvä koulutus – ja tulevaisuus! Päivätyökeräys 2014–2015.
BPW Finland BPW ja samapalkkaisuus Samapalkkaseminaari, Leena Roivas BPW Finland Puheenjohtaja
LAPSEN OIKEUDET.
LÄHELLÄ AVOIMIA TYÖMARKKINOITA – Palkkatukityöllistämiseen ja työkokeiluihin liittyvät vastuut Punaisen Ristin Tampereen Kontti-kierrätystavaratalon näkökulmasta.
Etelä-Karjalan hyvinvointistrategia 2010 Terveyden ja sairaanhoidon kehittämisalue.
Demokratian ja oikeudenmukaisuuden edistäminen Suomessa
Tekoja-kampanja Maailmassa on tällä hetkellä ennätysmäärä nuoria ihmisiä. Enemmistö heistä asuu kehitysmaissa. Moni nuori on kasvanut konfliktin.
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Pilotoinnin tavoite Tavoitteena on testata kriteeri- ja arviointiprosessiehdotusten toimivuutta ja tunnistaa niihin.
Inner Wheel Suomen Inner Wheel Kansallinen neuvosto varapresidentti Hannele Karhunen.
MITÄ TIETOA JA OSAAMISTA LASTENSUOJELUTYÖ TARVITSEE? Lastensuojelun tila nyky-Suomessa Helsingin yliopisto Ylisosiaalineuvos Aulikki Kananoja.
Dynaamista kristinuskoa Afrikassa Auli Vähäkangas
VISIO KMO: Kestävää hyvinvointia monimuotoisista metsistä TULEVAISUUSKATSAUS: Metsät ja osaaminen- kasvavaa hyvinvointia Liite 2.
Terveyden edistäminen
21. Kulttuuriala s. 96‒99 Kulttuuriala.
Markus Talvio Quest-kouluttaja, tutkija, luokanopettaja Lions Quest tunne- ja vuorovaikutustaitojen ohjelmien laatukriteerien valossa
Itä-Suomen EAKR-SKOM NSPA – Pohjoisen harvaan asuttujen alueiden politiikkalinjaukset Satu Vehreävesa ohjelmapäällikkö, Pohjois-Savo.
Suomi palaa 2011 EU:n kulttuuripääkaupunkivuosi Mahdollisuus vaikuttaa lähetyskäskyn toteutumiseen Itämeren alueella EU:n kulttuuripääkaupunkivuosi.
Tapahtukoon sinun tahtosi
Ammattitaitokilpailut 2020 Skills-laivaseminaari
INTEGRAATIO SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLLOSSA Sosiaali- ja terveydenhuollon integraatio Keski-Suomessa -seminaari Sairaanhoitopiirin johtaja Jouko.
Lähipalveluseminaari RAY Hyvän tahdon pelejä!
Esitys aluetoimikuntamalliksi Vapaa-ajan asukaspalveluiden lautakunta §65.
Toimitusjohtaja Petri Lempinen #ammatillinenkoulutus #työllistyminen Kuva: Helsingin kaupunginmuseo/Simo Rista Kuva: Helsingin kaupunginmuseo Huippuosaamista.
Tieteen yhteiskunnallinen vaikuttavuus / Suomen tieteen tila ja taso yhteiskunnallinen vaikuttavuus syntyy, kun tieto ja osaaminen konkretisoituu muutoksessa.
Savuton Kainuun sote -toimintaohje
VISIO ARVOT KEHITTÄMIS- TOIMET MISSIO Naisten aseman, sukupuolten välisen tasa-arvon ja tyttöjen ja naisten ihmisoikeuksien edistäminen yhdessä jäsenjärjestöjen.
Lasten oikeudet. Lapsen oikeuksien sopimus Maailman laajin ihmisoikeussopimus Hyväksyttiin 1989, Suomessa voimaan maata hyväksynyt, vain Yhdysvallat.
Musiikin koulutusseminaari - valtakunnallinen koulutusrakenne ja työnjako Maija Innola Korkeakoulu- ja tiedepolitiikan osasto.
Työpaja 2: KansainväliSYYSpäivät Lahti Tiina Sarisalmi.
Tervetuloa Welcome Pauliina Lampinen Tominnanjohtaja Vammaisten lasten ja nuorten tukisääitö Rifi ry:n puheenjohtaja.
Toimikauden kansainväliset vaikuttamisen tavoitteet ja niiden toimeenpano paikallisella tasolla Kristiina Sihvonen Pärnu
Nizzan yleiskokouksen päätökset Tuija Kirveskari-Tähtinen.
Tiedonjulkistamisen neuvottelukunta
VALINNAISET AINEET Piirros Mika Kolehmainen.
Koulutuksen tavoite Tavoitteena on, kehittää sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön valmiuksia havaita ja arvioida kotonaan asuvien asiakkaidensa palo-
Auta konfliktialueiden naisia saamaan äänensä kuuluviin.
Terveyskulttuuri.
MITÄ HISTORIA ON? Johdantoluku, s. 8–13.
Lions tietoa uusille jäsenille
Viestit kansalaisille, ammattilaisille ja päättäjille
Puolue D Vaihtoehtobudjetti vuodelle 2018:
Kansainväliset stipendit ja niiden hakuajat
Musiikkipedagogi (AMK), 240 op
Lihavuus laskuun - Hyvinvointia ravinnosta ja liikunnasta
1. Ilman lukevia aikuisia ei kasva lukevia lapsia
Kristiina Kontiainen, ylitarkastaja, ESAVI
Miten Turussa edistetään hvvinvointia ja ehkäistään syrjäytymistä?
Kirjastopäivät 2019 tulee! Kirjastoseuran ajankohtaiset
Esityksen transkriptio:

Piiri 20 Status of Women and Service – toimikunta Naisen teko - kunniamaininta 2006 on myönnetty TeilleFil.tri Marjut Jyrkinen ansioistanne naisen asemaan kohdistuvasta laajasta ja monipuolisesta tutkimuksesta. Seksuaalisuuden kaupallistumisen nopea kasvu on tapahtunut Suomessa ja sen lähialueilla viimeisen kymmenen vuoden aikana suurien taloudellisten ja yhteiskunnallisten muutosten vanavedessä. Olette nostanut esille erityisesti tieto- ja viestintäteknologian keskeisen roolin pornografian, pedofilian, perinteisen prostituution ja naiskaupan leviämisessä. Tutkimuksenne tulosten avulla olemme saaneet realistisen kuvan siitä, minkälaisia naisen asemaa parantavia strategioita ja toimintakäytäntöjä pitäisi toteuttaa kansainvälisissä sopimuksissa, lainsäädännössä, liikeyrityksissä ja organisaatioissa. Naisjärjestöillä on nyt tutkittua tietoa oman toimintansa suuntaamiseksi. Lahdessa 4. päivänä helmikuuta 2006 Mirja Jarimo - Lehtinen Irma Ertman Governor Puheenjohtaja Zonta International, piiri 20 Status of Women Service -toimikunta

Zonta Status of Women – Pankinjohtaja Sinikka Salon puhe: Naiset ja talouspolitiikka Vapaa sana (pääruoan jälkeen) Musiikkia Muisteluita STWS- toimikunnan 10-vuotistaipaleelta Naisen teko – kunniamaininta STWS-toimikunnan uuden puheenjohtajan tervehdys

Piiri 20 Status of Women and Service – toimikunta Naisen teko – kunniamaininta 2006 on myönnetty Teille Musiikkineuvos Anneli Kuparinen ansioistanne kanteleensoiton koulutuksen kehittämisessä kuuden eri vuosikymmenen aikana. Olette toiminut Finn – Kanteleet- orkesterin johtajana ja orkesterin perustaneen äitinne Tyyne Niikon työn jatkajana. Finn –Kanteleet on ollut nimenomaan tyttöjen kouluttaja. Orkesterista on noussut useita kanteleensoiton ammattilaisia, opettajia ja taiteilijoita, jotka ovat sekä välittäneet Kalevalaista perinnettä että esittäneet modernia kanteleelle sävellettyä musiikkia. Samalla olette edistänyt naismuusikkojen ammatillista asemaa. Olette suunnitellut Suomen musiikkioppilaitoksiin kanteleelle muiden soittimien tasoiset kurssitutkinnot sekä konservatorioiden ammattitutkinnot. Esiintymiset ulkomailla ovat tehneet suomalaista kulttuuria tunnetuksi eri mantereilla ja tukeneet ihmisten ja kansojen välistä yhteisymmärrystä. Tiedon ja osaamisen edistämisen ohella olette ollut musiikin välittäjä sydämestä sydämeen. Lahdessa 4.. päivänä helmikuuta 2006 Mirja Jarimo-Lehtinen Irma Ertman Governor Puheenjohtaja Zonta International, piiri 20 tatus of Women Service- toimikunta

Piiri 20 Status of Women and Service – toimikunta Naisen teko - kunniamaininta 2006 on myönnetty TeilleAkateemikko Pirjo Mäkelä ansioistanne lasten aivokalvontulehdusta sekä muita lasten vakavia infektiotauteja vastaan käydyssä taistelussa. Tieteellinen tutkimustyönne rokotteiden kehittäjänä ja rohkea osallistumisenne kansalaiskeskusteluun rokotteiden puolesta edistää lasten ja naisten terveyttä ja hyvinvointia kaikkialla maailmassa. Näin omalla työllänne osoitatte, että terveyden edistämiseen ei tarvita korkeaa teknologiaa ja suuria investointeja vaan ammattitaitoa. Lääkärinä ja tiedenaisena kannatte globaalia vastuuta.Toimintanne vahvistaa niin teollisuusmaiden kuin kehitysmaidenkin naisten asemaa ja heidän mahdollisuuksiaan vaalia rauhaa,ihmisoikeuksia ja terveyttä. Helsingissä helmikuun 4. pnä 2006 Mirja Jarimo - Lehtinen Irma Ertman Governor Puheenjohtaja Zonta International, piiri 20 Status of Women Service -toimikunta

Piiri 20 Status of Women and Service – toimikunta Naisen teko - kunniamaininta 2004 on myönnetty TeilleAkateemikko Pirjo Mäkelä ansioistanne lasten aivokalvontulehdusta sekä muita lasten vakavia infektiotauteja vastaan käydyssä taistelussa. Tieteellinen tutkimustyönne rokotteiden kehittäjänä ja rohkea osallistumisenne kansalaiskeskusteluun rokotteiden puolesta edistää lasten ja naisten terveyttä ja hyvinvointia kaikkialla maailmassa. Näin omalla työllänne osoitatte, että terveyden edistämiseen ei tarvita korkeaa teknologiaa ja suuria investointeja vaan ammattitaitoa. Lääkärinä ja tiedenaisena kannatte globaalia vastuuta.Toimintanne vahvistaa niin teollisuusmaiden kuin kehitysmaidenkin naisten asemaa ja heidän mahdollisuuksiaan vaalia rauhaa,ihmisoikeuksia ja terveyttä. Helsingissä lokakuun 4. pnä 2004 Mirja Jarimo - Lehtinen Ulla Salonen Governor Puheenjohtaja Zonta International, piiri 20 Status of Women Service -toimikunta

Zonta Staus of Women – Pankinjohtaja Sinikka Salon puhe: Naiset ja talouspolitiikka Vapaa sana (pääruoan jälkeen) Musiikkia Muisteluita STWS- toimikunnan 10-vuotistaipaleelta Naisen teko – kunniamaininta STWS-toimikunnan uuden puheenjohtajan tervehdys