Ria Slides Tässä tavaratalossa naisille annettiin mahdollisuus valita itselleen aviomies eri ehdokkaista.....

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Perusevankeliumia tähän päivään
Advertisements

Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin.
Havaintoja Liikunnan tasa-arvon näkökulmasta.  urheilu-uutisia 13, kaksi naisurheilu-uutista: naisten SM-liigassa 14-vuotias pelaaja ja aitajuoksija.
Tehtävä 3: PowerPoint Heli Lämsä.
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
Suora ja epäsuora esitys
Sarahin tarina. Nimeni on Sarah ja olen 10 vuotta. Tykkään naruhyppelystä ystävieni kanssa.
OLISIKO SINUSTA JOHTAJAKSI?. Johtajaksi kasvetaan, ei synnytä.
Pikkupoika kysyi isältään...
LUJAA LAATUA??.
Elämän juna Elämä on kuin junamatka.
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
Jumalan kanssa.
Murtolukujen kertolasku
Mies kysyi ”Kokeilisimmeko uusia asentoja tänä iltana?"
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
OTA TÄMÄ VIESTI VAKAVASTI!
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Miten islam suhtautuu naisen asemaan.
Mitä nuorille kuuluu? Eveliina Karjalainen.  Toisilla näyttää menevän paremmin kuin koskaan, toisilla huonommin kuin koskaan. Molemmat ryhmät tuntuvat.
Kaikkea mahdollista! Tässä esityksessä on arvoituksia ja muuta pakollista asiaan kuuluvaa. Tämä esitys on lopullinen eikä siitä voi valittaa. Aloitetaanpa…
おぼえていますか。 En puhu kiinaa ollenkaan. Saisinko kahvia.
Luetaan! Kota-projekti, Diat laati Maija-Liisa Halme-Briedis.
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Tehtävä 3: PowerPoint Hans Laihia Hans Laihia.
Lupa tulla näkyväksi Kemissä
Nainen Koraanissa Islam ei tee kerrassaan mitään eroa naisten ja miesten välillä heidän suhteessaan Allahiin (swt). Molemmille luvataan sama palkkio hyvästä.
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
Naisen ainoa vika.
Tehtävä 3: PowerPoint Harjoitus.
Tehtävä 3: PowerPoint Toni Kääpä.
Tehtävä 3: PowerPoint Ville Julkunen.
Kaksi nunnaa lähti luostarista kaupunkiin myymään pikkuleipiä
Ikäihmiset ongelmapelaajina Narratiivisuus apuna
NAISEN ITSETUNTO.
Tässä kerron ja näytän, mitä minä olen tehnyt ATK tunnilla 9lk:lla.
Lasten suusta.
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
TEKSTITYYPIT RK s. 238.
Mitä on hijab: alistamista vai vapautusta?
Rippikoulu ja nuoren hyvinvointi Avainsanat LIMINAALISUUS JA INTENSIIVINEN YHTEISÖLLISYYS KIUSAAMATTOMUUS PUHTAAN PÖYDÄN MAHDOLLISUUS SUORITTAMISEN VÄHÄISYYS.
Jouni Viuhko 2010 Pilkun käyttäminen.
Mitä profeetta Muhammed (r.h.k) sanoo (naisesta)?
Aihe: 30 Asiaa 30 asiaa, jotka olemme oppineet pornoleffoista.
Pakkauksen kasaaminen
Kauneuden käytänteet HL-N. n Sama ryhmänohjaaja ensimmäisestä vuodesta kolmanteen vuoteen n Moduloitu opetus, jolloin yksi opettaja opettaa.
AITOLAN RYHMÄPERHEÄIVÄKOTI SADUTUSKOKEILUN KAUTTA KOHTI SADUTUKSEN TOIMINTAKULTTUURIA Helena Lindqvist Sadutus, dokumentointi, pienryhmä- ja teematyöskentely.
PILKKU.
Täydennyskoulutuksen verkostomalli – Vaihe I - II OSAAVA - ohjelma
Sukupuolten roolit islamissa
Valoa idästä Reino Saarelma Matt. 2: Matteus 2:1-12 – Valoa idästä 1. Kun Jeesus oli syntynyt Juudean Betlehemissä kuningas Herodeksen aikana,
Pikkupoika kysyi isältään...
Tehtävä 3: PowerPoint Ilkka Huttunen. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Tervetuloa seuraamaan esitystä meidän tämän vuoden töistä
Tehtävä 3: PowerPoint Tomi Ilmonen. Ohjeistus Tämä on tehtävä 3: Power Point Etene tässä olevien ohjeiden mukaan. ◦ Älä ”hypi” eli käy kohta kohdalta.
Tehtävä 3: PowerPoint Jarmo Lautamäki. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Häiriköivät mopoilijat
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
KUMMITUKSET KARKUTEILLÄ
Joulun runoja © Jorma Piippo. Musta joulu Maa oli valkoinen viime viikolla, lunta oli mukavasti, sopivasti. Tuntui hyvältä, kun tuli lumi, ei ollut synkkää,
Palveluvalikko 2017.
Painojakauma Suomessa ja maailmalla
Finaalin palkinnot: Naiset Miehet Kinkku kinkku
Tehtävä 3: PowerPoint Maria Rahkola.
Tehtävä 3: PowerPoint Jouni Koski.
Sukupuolivaikutukset vammaispalveluissa
Esityksen transkriptio:

Ria Slides Tässä tavaratalossa naisille annettiin mahdollisuus valita itselleen aviomies eri ehdokkaista.....

Ria Slides Tavaratalossa oli viisi kerrosta ja mitä ylemmäs päästiin, niin sen parempi oli miesten laatu.

Ria Slides Mutta oli olemassa sääntö: jos oli valinnut kerroksen, niin edelliselle tasolle ei enää voinut palata. Joko valittiin mies siitä kerroksesta, jossa kulloinkin oltiin, tai sitten jatkettiin seuraavaan kerrokseen... Jos näin ei tehnyt, niin henkilö poistettiin tavaratalosta. STOP

Ria Slides Kaksi ystävätärtä päätti mennä vierailemaan tavarataloon.

Ria Slides He menivät ensimmäiseen kerrokseen ja näkivät ilmoituksen jossa luki: Miehet tässä kerroksessa käyvät töissä ja rakastavat lapsia.

Ria Slides “Hyvä...Olisi huonompi juttu jollei heillä olisi töitä eivätkä he pitäisi lapsista, MUTTA: Miltähän miehet näyttävät seuraavassa kerroksessa” ystävykset miettivät ja päättivät jatkaa seuraavaan kerrokseen.

Ria Slides Toisessa kerroksessa oli kyltti jossa luki: Miehet tässä kerroksessa käyvät töissä, ansaitsevat hyvin, pitävät lapsista ja ovat hyvännäköisiä.

Ria Slides “Näitkö tuon?" – toinen naisista sanoi. “Minkähänlaisia miehiä seuraavassa kerroksessa onkaan?" Ja nopeasti he päättivät jatkaa seuraavaan kerrokseen.

Ria Slides Kolmannen kerroksen kyltissä luki: Miehet tässä kerroksessa käyvät töissä, ansaitsevat hyvin, pitävät lapsista, ovat hyvännäköisiä ja auttavat kotitöissä.

Ria Slides “¡¡¡Uau!!!" – toinen naisista sanoi – “Houkuttelevaa, mutta miltähän miehet näyttävät seuraavassa kerroksessa..." Vielä kerran he päättivät jatkaa seuraavaan kerrokseen.

Ria Slides Jännityksen vallassa he lukivat neljännen kerroksen kyltin, jossa luki: Miehet tässä kerroksessa käyvät töissä, ansaitsevat hyvin, pitävät lapsista, ovat hyvännäköisiä, auttavat kotitöissä ja ovat mahtavia sängyssä.

Ria Slides “Ooooh hyvä Jumala! Mitä meitä odottaakaan viidennessä kerroksessa!!!! Ajattelematta asiaa enempää he päättivät mennä tarkistamaan asian.

Ria Slides Koko kerros oli tyhjä ja kyltissä oli seuraava teksti:

Ria Slides Tämä kerros on olemassa vain sen todistamiseksi, että naisten miellyttäminen on täysin mahdotonta! Olkaa ystävällinen ja jatkakaa kohti uloskäyntiä. Hyvää päivänjatkoa. Olkaa ystävällinen ja jatkakaa kohti uloskäyntiä. Hyvää päivänjatkoa.