Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kaksi nunnaa lähti luostarista kaupunkiin myymään pikkuleipiä

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kaksi nunnaa lähti luostarista kaupunkiin myymään pikkuleipiä"— Esityksen transkriptio:

1 Kaksi nunnaa lähti luostarista kaupunkiin myymään pikkuleipiä
Kaksi nunnaa lähti luostarista kaupunkiin myymään pikkuleipiä. Toinen heistä oli nimeltään Sisar Matemaattinen (SM), toinen puolestaan Sisar Looginen (SL). Paluumatkalla alkaa jo tulla pimeää ja he ovat vielä kaukana luostarista kun...

2 SL: Oletko huomannut, että tuo mies on seurannut meitä jo puolisen tuntia? SM: Olen, ja miettinyt mitä hän oikein haluaa. SL: Sehän on ihan loogista. Hän haluaa raiskata meidät. SM: Voi ei! Tätä vauhtia hän saa meidät viimeistään neljännestunnin päästä >kiinni! Mitä ihmettä me voimme tehdä?

3 SL: Loogista, Sisar: tietenkin kävellä nopeammin. SM: Ei auta
SL: Loogista, Sisar: tietenkin kävellä nopeammin. SM: Ei auta. SL: Ei tietenkään. Mies toimii täysin loogisesti ja kävelee hänkin nopeammin. SM: Mitä me siis teemme? Tätä vauhtia hän saa meidät kiinni jo minuutin kuluttua. SL: Loogista: me hajaannumme. Sinä menet tuonnepäin ja minä tännepäin. Hän ei voi seurata meitä kumpaakin yhtä aikaa.

4 Mies päätti seurata Sisar Loogista
Mies päätti seurata Sisar Loogista. Sisar Matemaattinen pääsee perille luostariin ja on huolissaan. Sitten tulee Sisar Looginen.

5 SM: Sisar Looginen! Jumalan kiitos olet täällä! Mitä tapahtui?

6 SL: Loogisesti ajatellen mies ei voinut seurata meitä molempia
SL: Loogisesti ajatellen mies ei voinut seurata meitä molempia. Niinpä hän seurasi minua. SM: Niin, aivan niin! Mutta entä sitten, mitä sitten tapahtui? SL: Loogisesti ajatellen aloin juosta niin kovaa kuin pääsin ja hän alkoi juosta niin kovaa kuin pystyi. SM: Ja sitten?

7 SL: Loogista, sisar: hän saavutti minut. SM: Voi hyvänen aika
SL: Loogista, sisar: hän saavutti minut. SM: Voi hyvänen aika! Mitä sinä teit? SL: Loogista, sisar: nostin helmani ylös. SM: Voi hyvänen aika! Mitä mies teki? SL: Loogista, sisar: hän veti housunsa alas. SM: Voi ei! Mitä sitten tapahtui?

8 SL: Eikö se ole täysin loogista, Sisar
SL: Eikö se ole täysin loogista, Sisar? Nunna jolla on helmat kainalossaan, juoksee nopeammin kuin mies jolla on housut nilkoissa

9 Ja sinä kuvittelit että tämä olisi tuhma juttu
Ja sinä kuvittelit että tämä olisi tuhma juttu! Hyi häpeä - mene nurkkaan ja rukoile anteeksiantoa!!!


Lataa ppt "Kaksi nunnaa lähti luostarista kaupunkiin myymään pikkuleipiä"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google