Käyttäytymisen arviointi

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
JÄRJESTYSÄÄNNÖT   Toiminnan ja käyttäytymisen tiloissa on oltava asiallista. Toiminta ei saa loukata tai syrjiä ketään. Alkoholin ja muiden päihdyttävien.
Advertisements

JÄRJESTYSSÄÄNNÖT Järjestyssääntöjen tarkoituksena on
. Rauman freinetkoulu.
Nummenpakan koulun aurajoen yksikön järjestyssäännöt
Jokaisella koululla tulee olla järjestyssäännöt, joilla ei kuitenkaan saa rajoittaa jokaiselle perustuslaissa taattuja oikeuksia. Järjestyssäännöt eivät.
OHJAUKSEN PAIKAT Anitta Huotari, Innostus ky..
4. Opiskelijan osaamisen arviointi työpaikoilla
HOTELLI JA RAVINTOLA-ALAN PERUSTUTKINTO NÄYTTÖ
Vesa Artman Tammikuu  Lasten säännöt koskevat sarjoja 13 v ja alle  Normaali (kansainvälinen sääntö) koskee sarjoja 14 v ja yli  Veteraanisarjoilla.
Opiskelijatyöpäivien ja rahoituksen seuranta aikuiskoulutuksessa
Älä kiusaa Kiusaamista on, kun oppilas joutuu toistuvasti ja systemaattisesti toisten tahallisen, kielteisen toiminnan kohteeksi. Nimittely, pilkkaaminen,
ARVOT Johtaa parempaan (Kohti hyvää elämää) Suojelee Suuntaa toimintaa (Tiedetään mihin pyritään) Yhteinen käsitys suunnasta (Pelisääntöjä) Selkeä rakenne,
VASTUUNTUNTO Ohjaus Käydään eettisiä keskusteluja (oikein, väärin). Kiitetään ja kannustetaan. Kontrolli Tarkastetaan tehtävät ja välineet. Vaaditaan,
Kolarissa leivomme kunnon kansalaisia
Nummenpakan koulu Nummen yksikön järjestyssäännöt
ARVIOINTI Vanhempainilta
7 luokan vanhempainilta
Suomen Ajokoirajärjestö Suomen Beaglejärjestö. Koulutuspaketti 2011 Metsästysinto.
Kivimäen koulu 1. luokkien vanhempainilta
Vanhempainilta Hamulan koulu 3 B
Päärnäisten päiväkodin esiopetussuunnitelma
Tehtävätunnit – miten korvata jälki-istunto kasvatuksella?
Erilaiset käsityön tekijät Oppilaskohtaisen ohjauksen suunnittelu ©Riitta Huovila 2008.
Oppilaan päättöarviointi perusopetuksessa. 2 Nykyiset linjaukset…  Oppilaan oikeusturvan kannalta on tärkeää, että päättöarvosanat on annettu samoin.
Päiviönsaaren koulun yleiset ja yhteiset käyttäytymisen odotukset
ARVIOINTI Kauhajoen yhteiskoulu ARVIOINTI JA SEN TEHTÄVÄT KÄYTTÄYTYMINEN OPPIMIS- TULOKSET TYÖSKENTELY ARVIOINNIN TULEE OLLA YKSILÖLLISTÄ, TOTUUDENMUKAISTA.
Hankekoordinaattori Päivi Ristimäki Puh
Liikunnan arviointi luokilla
Harjun koulun OPS-ajatuksia, kevät 2014
Kirsi Nuorsaari ja Jonna Heikkilä
Raunistulan koulun oppimis- ja osallisuuskysely luokille syyskuussa OHJE: Opettaja ohjaa työskentelyä. Kuva/dia heijastetaan videokameralla.
 Jäälin koulu 5-6D VANHEMPAINILTA MAANTIEDON PROJEKTI  Syksyn maantiedon projektissa tutustumme Euroopan valtioihin ja niiden tärkeimpiin.
Päättötyö 9.lk Mikä on päättötyö Tutkielman tyyppinen kirjallinen työ
Opetussuunnitelma uudistuu Syksy 2016 Perusopetuksen opetussuunnitelma (ops) uudistetaan noin 10 vuoden välein. Taustalla valtioneuvoston asetus, jossa.
NUORTEN ITSEARVIOINTI- JA AUDITOINTIKRITEERIT NUORISOTALOTOIMINTAAN.
1B Tervetuloa vanhempainiltaan OPE: ERJA ASKOLIN.
Työpaja 2: KansainväliSYYSpäivät Lahti Tiina Sarisalmi.
PurisProjekti TAVOITTEENA PAREMMAT OPPIMISTULOKSET JA VIIHTYISÄMPI KOULU.
ARVIOINNISTA 3. luokan taide- ja taitoaineiden valinnaiset TUNNIT luokan valinnaiset AINEET 8. ja 9. luokan taide- ja taitoaineiden valinnaiset TUNNIT.
NUMMENPAKAN KOULUN AURAJOEN YKSIKÖN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT Tarkennukset /Opp.kunta. Päivitetty
LUOKAN SÄÄNNÖT 3.b. 1.EI SAA KIUSATA 2. PITÄÄ ANTAA TYÖRAUHA.
Vanhempainilta 3 c Keskustelun aiheet Esittelyt Laitoin vanhemmille kiertämään nimilistan, johon kaikki voivat merkitä puhelinnumeronsa oppilaiden.
 Tervehtiminen kuuluu hyviin tapoihin  Häirinnäksi luetaan puhuminen, kuiskuttelu, lörpöttely, leikkiminen puhelimella, puhelimeen vastaaminen, meikkaaminen.
Käsitelty henkilöstökokouksessa Käsitelty Nummen luottamusoppilaiden kanssa Nummenpakan koulun Nummen ja Halisten yksiköiden tarkennukset.
RYHMÄYTTÄMINEN/RYHMÄYTYMINEN
Ops-iltapäivä
Uuden opetussuunnitelman mukainen arviointi Mukkulan koulussa
sanallisen arvioinnin todistuspohjat:
RAUMAN KAUPUNGIN KOULUPSYKOLOGIEN TYÖNKUVA
4. MONO-päivä Klo
SMART Table (Kaijan kokeilu)
Meidän koulu Keskustelua wilma-merkinnöistä, järjestyssäännöistä ja perusopetuslain muutoksesta.
MIKÄ ON OPETUSSUUNNITELMA?
Opetussuunnitelma uudistui- mikä muuttuu?
Arviointi Hyökkälän koulussa lv
MIKSI LUKIOON???.
Keskustelua wilma-merkinnöistä ja järjestyssäännöistä
KODIN JA KOULUN YHTEISTYÖ
Opetussuunnitelma uudistui – mikä muuttuu?
7lk:n arviointi.
Arviointi.
Meidän koulu Keskustelua wilma-merkinnöistä, järjestyssäännöistä ja perusopetuslain muutoksesta.
Maaselän koulun 4. lk:n vanhempainiltaan
Lukion päättötodistus
Yhteiset odotukset Me kuuntelemme aina toisiamme ja käyttäydymme kunnioittavasti toisiamme kohtaan. Me emme ole aggressiivisia toisiamme kohtaan ja pyrimme.
Valinnaisiaineista Valinnaiset tunnit ovat osa yhteisinä oppiaineina opetettavien taide- ja taitoaineiden opetusta ja ne myös arvioidaan osana tätä opetusta.
Jatkossa varhaisen tuen perhetyö
Arvioinnin linjaukset perusopetuksessa
TURUN Lyseon koulun esittelyilta
Esityksen transkriptio:

Käyttäytymisen arviointi 1-4- luokilla sanallisesti todistuksen liitteessä 5-6- luokilla käyttäytymisen numero

Muistat hyvät käytöstavat kohteliaisuus rehellisyys kielenkäyttö luokan ja koulun sääntöjen mukaan toimiminen hyvät ruokailutavat vastuun ottaminen tekemisistä työrauha

Osaat toimia yhteistyössä toisten kanssa toisten huomioonottaminen kyky ja halu toimia yhteistyössä toisten kanssa oman vuoron odottaminen

Huolehdit tehtävistäsi ja tavaroistasi läksyt ja muut annetut tehtävät omista ja yhteisistä välineistä huolehtiminen

Työsi jälki on siistiä Käden työn huolellisuus eri oppiaineissa

Työskentelet aktiivisesti yritteliäisyys ohjeiden kuuntelu ja niiden noudattaminen osallistuminen luokkatyöskentelyyn oma-aloitteisuus ja kyky työskennellä itsenäisesti pitkäjänteisyys työhön keskittyminen

Arviointi 1-4- luokilla arvosana ”useimmiten” = 5-6- luokilla arvosana 8 (hyvä) Oppilas suhtautuu koulunkäyntiin ja kouluyhteisöön myönteisesti osaa arvostaa omaa ja toisen työtä antaa toisille työrauhan käyttäytyy yleensä hyvin ja on huomautuksin ojennettavissa ei ole saanut rangaistuksia huonosta käytöksestä oppilaita tai henkilökuntaa kohtaan

toimii esimerkkinä toisten ihmisten ja ympäristön huomioonottamisessa 1-4-luokilla arvosana ”säännöllisesti” = 5-6- luokilla kiitettävät numerot 9-10 Oppilas toimii esimerkkinä toisten ihmisten ja ympäristön huomioonottamisessa arvostaa esimerkillisesti omaa ja toisen työtä ylläpitää aktiivisesti työrauhaa ja noudattaa yhteisiä sääntöjä käyttäytyy kaikkia kohtaan kohteliaasti ei ole saanut rangaistuksia

suhtautuu koulunkäyntiin ja sääntöihin joskus välinpitämättömästi 1-4- luokilla arvosana ”vaihtelevasti” = 5-6- luokilla numero 7 (tyydyttävä) Oppilas suhtautuu koulunkäyntiin ja sääntöihin joskus välinpitämättömästi suhtautuu joskus tehtäviinsä ja yhteiseen omaisuuteen välinpitämättömästi häiritsee joskus toisten työskentelyä käyttäytyy hyvien tapojen vastaisesti, josta häntä täytyy huomauttaa on saanut joitakin rangaistuksia

1-4- luokilla arvosana ” ei onnistu vielä” = 5-6- luokilla numerot 6(kohtalainen) tai 5(välttävä) Oppilas suhtautuu koulunkäyntiin enimmäkseen kielteisesti laiminlyö usein tehtäviään ja suhtautuu yhteiseen omaisuuteen toistuvasti välinpitämättömästi häiritsee usein toisten työskentelyä käyttäytyy usein tavalla, joka vaatii huomauttamista on saanut useita rangaistuksia tai rangaistuksen väkivaltaisesta käyttäytymisestä Mikäli oppilas ei sopeudu kouluyhteisöön tai ei ole koulun kasvatus- ja kurinpitokeinoin ojennettavissa, saa hän numeroarvostelussa arvosanan 4(heikko).