Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Yhteiset odotukset Me kuuntelemme aina toisiamme ja käyttäydymme kunnioittavasti toisiamme kohtaan. Me emme ole aggressiivisia toisiamme kohtaan ja pyrimme.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Yhteiset odotukset Me kuuntelemme aina toisiamme ja käyttäydymme kunnioittavasti toisiamme kohtaan. Me emme ole aggressiivisia toisiamme kohtaan ja pyrimme."— Esityksen transkriptio:

1 Yhteiset odotukset Me kuuntelemme aina toisiamme ja käyttäydymme kunnioittavasti toisiamme kohtaan. Me emme ole aggressiivisia toisiamme kohtaan ja pyrimme aina puhumaan rauhallisella ja ei-aggressiivisella tavalla. Osastolle ei saa tuoda alkoholia tai huumeita, jotta jokainen kokisi olonsa turvalliseksi. Me jokainen kunnioitamme ja välitämme ympäristöstämme ja ilmoitamme vaurioista tai epäkohdista. Jos sotkemme niin myös siivoamme jälkemme. Kunnioitamme toistemme omaisuutta. Kukaan ei saa ottaa mitään toiselle kuuluvia tavaroita. Pyrimme jokainen huomioimaan valojen ja äänen käytön yöaikaan. Tupakointi tulee tapahtua sille tarkoitetulla alueella ulkona eikä osastolla. Omaa musiikkia tulee kuunnella kuulokkeilla ettei musiikki häiritse muita. Potilailla on mahdollisuus keskustella ajatuksistaan henkilökunnan kanssa kahden kesken. Henkilökunta tarjoaa kuunteluapuaan mikäli potilaat ovat huolissaan lääkehoidostaan. Potilaita informoidaan selkeästi heidän lääkityksestään, sen sivuvaikutuksista ja seurauksista jos he eivät ota lääkkeitään. Potilailla on mahdollisuus työskennellä henkilökunnan kanssa muotoillakseen omaa hoitosuunnitelmaansa. Henkilökunta huomioi potilaiden pyynnöt ajoissa Potilaita informoidaan saatavilla olevista aktiviteeteista ja terapioista ja heitä kannustetaan osallistumaan niihin. Henkilökunta informoi potilaita aktiviteeteista ja terapiamahdollisuuksista ja siitä kuinka nämä toiminnot parantavat hoidon laatua. Henkilökunnan tulee käyttää henkilökorttia näkyvällä paikalla.


Lataa ppt "Yhteiset odotukset Me kuuntelemme aina toisiamme ja käyttäydymme kunnioittavasti toisiamme kohtaan. Me emme ole aggressiivisia toisiamme kohtaan ja pyrimme."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google