KLUBI ja KLUBIVIRAT. KLUBIN TARKOITUS Luoda ja ylläpitää yhteisymmärryksen henkeä maailman kaikkien kansojen kesken.Luoda ja ylläpitää yhteisymmärryksen.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Rotary Internationalin kansainväliset kokoukset PETS DGN Leila Risteli Suomen Rotary © 2008.
Advertisements

Hampuri, Saksa Löytää suunta, joka mahdollistaa Lions Clubs Internationalin saavuttavan sen täyden potentiaalin kansainvälisenä.
Suomen Lions-liitto r.y./Presidentti RJ/OE
Green Building Council Finland Sovitut toimintatavat
Yhdistyslaki – Järjestökoulutus
Uuden jäsenen perehdytys
Uuden klubin perustaminen Anna ihmisille valta muuttaa omaa elämäänsä sekä muiden elämää.
Piiri 107-B DGe Sanna Siissalo
Rotarynuorisovaihto / Monipiiri VIII 2006 NUORISO- VAIHTO NUORISO- VAIHTO haasteet ja mahdollisuudet PETS 2008.
Kaikki lioneista Historia Organisaatio Palvelu
Rotaryn nuorisovaihto
Uuden jäsenen ottaminen ja pitäminen klubissa Esitys lohkon klubien varapresidenteille.
Laajennustoiminnan tärkeys. 2Lions Clubs InternationalLaajennustoiminnan tärkeys Miksi laajennus on tärkeää? Jäsenkannan uudistaminen ja kasvattaminen.
Kriisiviestintä Thorleif Johansson Viestintäjohtaja.
Lions piiri 107 – D toimintasuunnitelma 2011 – 2012 We Serve – Me Palvelemme Olli Katila.
Keski-Suomen ry Toimintasuunnitelma 2012.
ROTARACT Rotarypiirissä /2006 Esa Irri, Tampereen Rotaract-klubi.
Säätiön tarkoitus, toimintatavat, Arne Ritari -killan jäsenmaksut
1 Tervetuloa maailman suurimpaan palvelujärjestöön Olet Lion Tiivistetty esitys Lions-järjestöstä ja - toiminnasta uuden lionin perehdytykseen (syksy 2009)
Tervetuloa maailman suurimpaan palvelujärjestöön Olet Lion PV.
Lions Clubs International D 107-N ”NETTIKLUBI” Koulutus- ja keskustelutilaisuus toimivien klubien.
LIONS INTERNATIONAL LEO MONINKERTAISPIIRI 107 SUOMI LEO MULTIPLE DISTRICT 107 FINLAND * Yhdessä haasteisiin * * Tillsammans inför utmaningar.
LOHKON PUHEENJOHTAJA ALUEEN PUHEENJOHTAJA
Lions Clubs International MD 107 Finland Suomen Lions-liitto r.y./Lionsklubin johtaminen RJ/OE Lions-toiminta on meidän yhteinen iloinen asia.
Taru Mattsson ja Antti Tuomikoski1 N-piirin koulutustoimikunnan toimintasuunnitelma Kauden aikana koulutustoimikunta toteuttaa monipuolista.
PID Harri Ala-Kuljusta 2. kansainvälinen varapresidentti SUOMI JOHTOON Kampanjan tavoite.
Tervetuloa maailman suurimpaan palvelujärjestöön
Alueen- ja lohkon puheenjohtajat piirikuvernöörin 1. tehtävä
6.5.08/R JunttilaSuomen Lions-liitto r.y./Presidentti I1 KLUBIN PRESIDENTTI.
Lions Clubs International  Lohkon puheenjohtajan koulutus.
N-piirin johtamisvalmennus Lionsklubin muutosjohtaminen.
Inner Wheel Suomen Inner Wheel Kansallinen neuvosto varapresidentti Hannele Karhunen.
Piiri D1420 UUDEN ROTARYVUODEN SUUNNITTELU HARRY HEDMAN, AG Munkkiniemi-Munksnäs RK President Elects-Training Seminar Dipoli Espoo.
Lionsklubin muutosjohtaminen 107 N Apj-Lpj seminaari Bykulla
Tervetuloa maailman suurimpaan palvelujärjestöön Olet Lion PV.
Kenttäorganisaation tulevaisuus. Aikataulu Kuopion liittokokous päätti järjestöorganisaation tulevaisuudesta Liiton on suosittanut, että kaikissa piireissä.
Jalanjäljet... Näyttävät meille missä olemme olleet Osoittavat suunnan
JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO. MERKKIPAALUJA 1917 Järjestö perustettiin USA:ssa 1920 Järjestöstä tuli kansainvälinen, kun Kanadaan perustettiin ensimmäinen.
Rakennetaan vahvempi B-piiri Mitä teet seuraavaksi Alue 2, Espoo Harri Ala-Kulju PID B-piirin rakentaminen 1.
YK on julistanut Kansainvälisen osuustoimintavuoden 2012 OSUUSTOIMINNAN NEUVOTTELUKUNTA.
HEKA MAUNULA TALOTOIMIKUNNAT TERVETULOA!
Lions Clubs International MD 107 Finland Presidenttivalmennus 1 Klubin presidentti
Ennen kuin aloitat. Apua saat oman klubin IT-vastaavalta tai elektronisesta oppimiskeskuksesta osoitteessa: Tämä koulutus tulee.
Lions Clubs International Suomi-Finland MD 107-M Finland Jäsenjohtajakoulutus / IPDG Matti Reijonen 1 Jäsenjohtajakoulutus.
Jäsenfoorum palautekooste Sanna Mustonen.
Uusien jäsenten rekrytointi Jäsenjohtajakoulutus
TOIMINTASUUNNITELMA 2017 Hallituksen ehdotus
Hinnerjoen Metsästysseura Salo-Veikot r.y.
Maailmanlaajuinen johtajakoulutusryhmä
Lions Clubs Internationalilla on uusi jäsenyyteen liittyvä palkinto-ohjelma, jonka kautta annetaan tunnustusta lioneille, jotka auttavat järjestöä kasvamaan.
Lions tietoa uusille jäsenille
klubi vetovoimaiseksi Jäsenjohtajakoulutus
ICC-toiminta Markku Holopainen
Sääntövaltuuskunnanpäätöksiä
PDG Maija-Liisa Heikkilä
Lions tietoa Presidenteille
Lions tietoa uusille jäsenille
Klubin brändin markkinointi
ROTARACT–toiminta pähkinänkuoressa
Palveleminen “klubin konsulttina”
Mitä hyötyä on olla Lions-klubin jäsen?
Lions tietoa uusille jäsenille
Tuomas Aunila N-piirin jäsentoimikunta
Lions tietoa uusille jäsenille
Keinoja jäsenten pysyvyyden parantamiseksi
ULVILA GMT Raimo Gröhn GMT Raimo Gröhn.
Suomen Lions-liitto r.y./Presidentti RJ/OE
Lionsklubin muutosjohtaminen
Lionsklubin muutosjohtaminen
Terveyspoliittinen työ reumaliitossa
Esityksen transkriptio:

KLUBI ja KLUBIVIRAT

KLUBIN TARKOITUS Luoda ja ylläpitää yhteisymmärryksen henkeä maailman kaikkien kansojen kesken.Luoda ja ylläpitää yhteisymmärryksen henkeä maailman kaikkien kansojen kesken. Edistää yhteiskunnallista ja yleishyödyllistä toimintaa.Edistää yhteiskunnallista ja yleishyödyllistä toimintaa. Kannustaa palvelunhaluisia henkilöitä epäitsekkääseen toimintaan kansalli- sella ja kansainvälisellä tasolla ilman henkilökohtaista taloudellista hyötyä.Kannustaa palvelunhaluisia henkilöitä epäitsekkääseen toimintaan kansalli- sella ja kansainvälisellä tasolla ilman henkilökohtaista taloudellista hyötyä. Luoda ja ylläpitää hyvää toveruutta, keskinäistä yhteisymmärrystä ja kiinteitä ystävyyssiteitä klubin jäsenten samoin kuin kaikkien ihmisten kesken.Luoda ja ylläpitää hyvää toveruutta, keskinäistä yhteisymmärrystä ja kiinteitä ystävyyssiteitä klubin jäsenten samoin kuin kaikkien ihmisten kesken. Antaa tilaisuuksia vapaaseen keskusteluun kaikista yleisesti kiinnostavista asioista, ei kuitenkaan väittelyyn puoluepolitiikasta eikä uskonnosta.Antaa tilaisuuksia vapaaseen keskusteluun kaikista yleisesti kiinnostavista asioista, ei kuitenkaan väittelyyn puoluepolitiikasta eikä uskonnosta. Osoittaa aktiivista harrastusta yhteiskunnan taloudellista, sivistyksellistä, sosiaalista ja siveellistä menestystä kohtaan.Osoittaa aktiivista harrastusta yhteiskunnan taloudellista, sivistyksellistä, sosiaalista ja siveellistä menestystä kohtaan. Toimia yhteistyössä lionsklubien kansainvälisen järjestön Lions Clubs Internationalin sekä moninkertaispiirin MD 107 eli Suomen Lions-liitto r.y:n kanssa niiden jäseninä.Toimia yhteistyössä lionsklubien kansainvälisen järjestön Lions Clubs Internationalin sekä moninkertaispiirin MD 107 eli Suomen Lions-liitto r.y:n kanssa niiden jäseninä.

KLUBITOIMINTA Klubit rekisteröityjä yhdistyksiä Klubitapaamiset kerran kuukaudessa Toimintakausi Kesä- ja heinäkuussa ei kokouksia Klubin juoksevia asioita hoitaa hallitus ja toimikunnat Kaksi virallista kokousta: loka- ja huhtikuussa

SUOMEN LIONS-KLUBIT kokoavat naisia ja miehiä toimimaan lions-klubeissa tavoitteenaan jäsenten oma kehittyminen, oman yhteiskunnan palveleminen ja ystävyyden sekä yhteisymmärryksen rakentaminen ihmisten ja kansojen kesken. kasvattavat jäseniään suvaitsevaisuuteen ja auttamishaluun. Järjestön aktiviteeteilla saadut varat kohdennetaan vanhusten, nuorison, kulttuurin, kansainvälisyyskasvatuksen sekä liikunnan hyväksi. tarjoavat jäsenilleen maailmanlaajuiset ystävyyskontaktit sekä mahdollisuudet toteuttaa yhteisiä aktiviteetteja kotipaikkakunnalla, kotimaassa ja maailmassa.

KLUBIN SISÄISIÄ VAHVUUSTEKIJÖITÄ Keskinäinen luottamus Toisistamme huolehtiminen Jokainen tekee oman osuutensa Ristiriitojen rakentava ratkaiseminen Toistemme huomioiminen ja kiitoksen antaminen Yhteydet muihin klubeihin ja muihin toimijoihin

KLUBIN SISÄISIÄ VAHVUUSTEKIJÖITÄ Armollisuus ja joustavuus tarvittaessa Kummin tehtävän sisäistäminen Koulutuksiin osallistuminen Piirin ja liiton tapahtumiin osallistuminen Yhdessä touhuaminen Yhteishengen ylläpitäminen

KLUBIN SISÄISIÄ VAHVUUSTEKIJÖITÄ Yhteiset retket ja juhlat Huumori ja leikkimieli ja rentous Sisäisesti vahva ja yhteiset tavoitteet sisäistänyt klubi saa paljon hyvää aikaan ja näkyy Muista, että jokainen klubin jäsen, myös Sinä, vaikuttaa klubin hyvinvointiin ja menestykseen!

KLUBIN JÄSENET KLUBIN JÄSENET toimiva jäsentoimiva jäsen ulkojäsenulkojäsen etuoikeutettu jäsenetuoikeutettu jäsen kunniajäsenkunniajäsen ainaisjäsenainaisjäsen liitännäisjäsenliitännäisjäsen tukijäsentukijäsen

KLUBIN JÄSENET KLUBIN JÄSENET TOIMIVA JÄSEN = puhe ja äänioikeus; läsnäolovelvollisuus kokouksissa ja aktiviteeteissä; jäsenmaksuvelvollisuus. ULKOJÄSEN = estynyt toimimaan säännöllisesti; enintään puoli vuotta; puhe- ja äänioikeus; jäsenmaksuvelvollisuus. KUNNIAJÄSEN= ei klubin jäsen; merkittäviä palveluksia; puheoikeus; klubi maksaa jäsenmaksun. ETUOIKEUTETTU JÄSEN = haluaa luopua iän, sairauden yms. johdosta; vähintään 15 v. puhe- ja äänioikeus; jäsenmaksuvelvollisuus; ei virkailijaksi.

KLUBIN JÄSENET KLUBIN JÄSENET AINAISJÄSEN= 20 v. huomattavia palveluksia klubille; vakavasti sairas; 15 v v; klubi maksaa kansainväkisen jäsenmaksun; itse klubin jäsenmaksun; toimivan jäsenen oikeudet. LIITÄNNÄISJÄSEN = muun klubin jäsen; asuminen tai työ muuttunut; tarkistetaan vuosittain; saa äänestää, mutta ei edustaa. TUKIJÄSEN = ei pysty osallistumaan; haluaa toimia aktiviteeteissä; äänioikeus; ei tehtäviä; jäsenmaksu 25 % korkeampi

KLUBIN VIRAT PresidenttiPresidentti Edellinen presidenttiEdellinen presidentti 1. ja 2. varapresidentti1. ja 2. varapresidentti SihteeriSihteeri RahastonhoitajaRahastonhoitaja JäsenjohtajaJäsenjohtaja TiedotussihteeriTiedotussihteeri KlubimestariKlubimestari Seremoniamestari (Tail twister)Seremoniamestari (Tail twister) Muut valitut puheenjohtajatMuut valitut puheenjohtajat asiamiesleijonatasiamiesleijonat