Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Uuden jäsenen perehdytys

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Uuden jäsenen perehdytys"— Esityksen transkriptio:

1 Uuden jäsenen perehdytys
[Lisää klubin nimi tähän] Vinkki kouluttajalle: Lisää tähän muuta tarvittavaa tietoa kuten uuden jäsenen perehdytyksen kouluttajan nimi.

2 Yhteenveto uuden jäsenen perehdytyksestä
Uuden jäsenen perehdytys on jaettu neljään osaan: Keitä lionit ovat Sinun klubisi Piiri ja moninkertaispiiri Lions Clubs International (LCI)

3 Keitä lionit ovat Lionit ovat miehiä ja naisia, jotka ovat sitoutuneet palvelemaan apua tarvitsevia joko omilla paikkakunnillaan tai eri puolilla maailmaa. Lähes 1,4 miljoonaa jäsentä Yli 200 maassa Yli klubia

4 Keitä lionit ovat Näkemyksemme: Olla maailmanlaajuisesti johtavassa asemassa yhteisö- ja humanitäärisessä palvelussa. Toiminta-ajatus: Tehdä mahdolliseksi vapaaehtoisille palvella paikkakuntiaan, vastata humanitäärisiin tarpeisiin, rohkaista rauhaan ja edistää kansainvälistä yhteisymmärrystä lionsklubien välityksellä. Motto: "Me palvelemme" Lionsperiaatteet: LCI on määritellyt lionsperiaatteet, jotka asettavat tietyt standardit lioneille. Tarkoitukset: LCI:lla on lista tarkoituksista, jotka ilmaisevat miksi lionsklubit ovat olemassa.

5 Jäsenyys Lionsklubin jäsenyys tuo mukanaan monia etuja, mukaan lukien:
Puutteenalaisten auttaminen Paikkakunnalla vaikuttaminen Vaikuttaa ihmisten elämään kaikkialla maailmassa Johtamistaitojen kehittäminen Kommunikointitaitojen parantaminen Suunnittelu- ja organisaatiokykyjen käyttäminen Käytännön työ paikkakunnan parantamiseksi Uusien ihmisten tapaaminen Verkostoitumismahdollisuudet Matkustamismahdollisuudet

6 [Lisää klubin nimi tähän]

7 Historia Perustamisvuosi: Perustajajäsenten lukumäärä:
Klubit, joita sponsoroimme: Tärkeät palkinnot tai saavutukset: Vinkki kouluttajalle: Muokkaa tätä kalvoa tarpeen mukaan. Poista asiat, jotka eivät liity teidän klubiinne ja lisää muita klubiinne liittyviä asioita.

8 Klubivirkailijat Presidentti: Edellinen presidentti: Varapresidentti:
Sihteeri: Rahastonhoitaja: Klubimestari: Vastuussa klubin omaisuudesta (liput, lippumerkit, nuijat, jne.). Klubimestari pitää myös järjestystä ja jakaa materiaalit kokouksissa. Tail Twister: Edistää klubikokouksissa harmoniaa, hyvää tunnelmaa ja innostusta jakamalla "sakkoja" jäsenille. Jäsenjohtaja: Vinkki kouluttajalle: Lisää nykyisten klubivirkailijoiden nimet. Lisää tai poista kohdat, jos klubilla on eri virkailijat kuin ne jotka on mainittu tässä.

9 Perinteet [Listaa perinteet, joita klubilla on ja kerro miksi klubilla on nämä perinteet.]

10 Vaalit Virkailijat valitaan joka vuosi
Klubipresidentti nimittää nimitystoimikunnan maaliskuussa Nimitystoimikunta valitsee ehdokkaat Klubi äänestää huhtikuussa Virkakausi alkaa 1. heinäkuuta

11 Palvelu- ja varainkeruuaktiviteetit
[Listaa palveluprojektit, joihin klubi osallistuu.] Vinkki kouluttajalle: Voit lisätä valokuvia projekteista tälle kalvolle.

12 Kokoukset Milloin: Missä:
Vinkki kouluttajalle: Lisää muuta kokouksiin liittyvää tietoa.

13 Jäsenmaksut ja budjetit
Jäsenmaksut yhteensä Klubin jäsenmaksut: Piirin ja moninkertaispiirin jäsenmaksut: Kansainväliset jäsenmaksut: US$41 (vuonna ) ja US$43 per vuosi sen jälkeen. Aktiviteettibudjetti Hallintobudjetti Vinkki kouluttajalle: Selitä, että aktiviteettibudjetti koostuu yleisöltä kerätyistä varoista ja niitä voidaan käyttää vain paikkakunnan tai yleisön tarpeiden täyttämiseen. Hallintobudjetista hoidetaan klubin toiminta ja nämä varat tulevat yleensä klubin jäsenmaksuista.

14 Miten pidämme yhteyttä
[Listaa kaikki viestintätavat kuten uutiskirjeet, sähköposti, Facebook, nettisivu, jne.]

15 Piiri ja moninkertaispiiri

16 Organisaation rakenne
Piirejä on 750, joissa on vähintään 35 klubia ja vähintään 1250 jäsentä. Jokaisella piirillä on piirikuvernööri Kaksi tai useampi piiriä muodostaa moninkertaispiirin tietyllä alueella. Meidän moninkertaispiirimme: Meidän piirimme: Vinkki kouluttajalle: Voit lisätä muuta tietoa tähän piiristä ja moninkertaispiiristä kuten piirikuvernöörin nimi sekä piirin aluerajat sekä tietoja moninkertaispiiristä.

17 Piirin vuosikokous Piirikokouksella on seuraavat tarkoitukset:
Antaa piirin lioneille tilaisuuden tavata toisiaan ja ystävystyä Johtaa piirin toimintaa yleensä Valita piirikuvernööri ja muita vaaleilla valittavia virkailijoita Järjestää seminaareja [Lisää tietoa tämän vuoden vuosikokouksesta.]

18 Miten piiri ja moninkertaispiiri hoitavat viestinnän
[Listaa kaikki tavat joilla piiri ja moninkertaispiiri viestivät, kuten uutiskirjeet, Facebook, sähköpostit, nettisivut, jne.]

19 Lions Clubs International

20 Historia 1917: Melvin Jones perusti LCI:n.
1920: LCI:sta tulee kansainvälinen kun Kanadaan perustetaan klubi. 1925: Helen Keller kutsuu lioneita toimimaan "sokeiden ritareina." 1945: LCI auttaa määrittelemään YK:n perustamisasiakirjan. 1957: Leoklubiohjelma perustetaan. 1968: Lions Clubs Internationalin säätiö perustetaan. 1987: LCI:sta tulee ensimmäinen palveluklubijärjestö, joka ottaa naisia jäseniksi. 1990: SightFirst aloitetaan. Tänä päivänä: Kansainvälinen verkostomme on kasvanut kattamaan yli 200 maata ja maantieteellistä aluetta.

21 Nimi ja logo Järjestön virallinen nimi on "The International Association of Lions Clubs" tai lyhyemmin "Lions Clubs International." Nimi valittiin salaisella lippuäänestyksellä usean eri vaihtoehdon väliltä, koska leijonat edustavat voimaa, rohkeutta, luotettavuutta ja toimintaa. Logo muodostuu kultaisesta "L" -kirjaimesta sinisellä pohjalla ja sitä ympäröi kultainen rengas. Ympyrän molemmilla puolilla on leijonan pään profiili, yksi katsoo taaksepäin kohti ylpeää menneisyyttä ja toinen katsoo optimistisena kohti tulevaisuutta.

22 Organisaation rakenne
Kansainväliset virkailijat toteuttavat toimintaperiaatteita ja palvelevat maailman lionien inspiraationa. Kansainvälinen presidentti: Ensimmäinen varapresidentti: Toinen varapresidentti: Edellinen presidentti/LCIF:n puheenjohtaja: Kansainvälinen hallitus on järjestön johtoelin. 34 jäsentä ja 8 hallituksen nimitettyä jäsentä Kansainväliset ohjesäännöt ja mallisäännöt ohjaavat järjestön toimintaa ja määrittelevät säännöt, joiden puitteissa toimitaan.

23 Kansainvälinen vuosikokous
Vuosikokous tuo joka vuosi viikon ajaksi yhteen tuhansia lioneita eri puolilta maailmaa käsittelemään järjestön asioita, saamaan koulutusta ja juhlimaan ystävyyttä. 2013: Hampuri, Saksa 2014: Toronto, Ontario, Kanada 2015: Honolulu, Havaiji, USA  2016: Fukuoka, Japani 2017: Chicago, Illinois, USA  LCI palaa Chicagoon juhlimaan 100-vuotisjuhlavuotta!

24 Kansainvälinen päämaja
Sijaitsee Oak Brookissa, Illinoisin osavaltiossa, USA:ssa Noin 275 työntekijää 11 jaoksessa: Klubitarvikkeet ja jakelu Vuosikokous Piiri- ja klubihallinto Laajennus ja jäsenyys Talous Tietotekniikka Palveluaktiviteetit Johtajakoulutus Lakiasiat LCIF PR ja viestintä

25 Lions Clubs Internationalin säätiö (LCIF)
LCIF myöntää vuosittain keskimäärin 30 miljoonan dollarin arvosta apurahoja. Se antaa klubeille mahdollisuuden rakentaa kouluja, terveysklinikoita, ammattikoulutustiloja, kurssikeskuksia ja muita projekteja, jotka vastaavat paikkakuntien tarpeisiin. LCIF SightFirst vähentää ja poistaa sokeutta kaikkialla maailmassa. Ohjelman kautta keskitytään ennaltaehkäistävän sokeuden suurimpiin syihin, jotka vaikuttavat miljooniin ihmisiin joka vuosi. Sen jälkeen kun SighFirst perustettiin vuonna 1990, lionit ovat keränneet yli 415 miljoonaa dollaria tehden LCIF:stä maailman suurimman sokeutta vastaan taistelevan järjestön.

26 Johtajakoulutus LCI tarjoaa koulutus- ja kehittämismahdollisuuksia lioneille. Maailmanlaajuinen johtajakoulutusryhmä (GLT) on näiden ohjelmien taustalla, mukaan lukien: Aloittavien lionjohtajien koulutusinstituutit Kouluttajien koulutusinstituutit Alueelliset lionjohtajien koulutusinstituutit Tulevien piirikuvernöörien seminaari Moninkertaispiirin johtajakoulutuksen rahoitus Piirin GLT-rahoitustukiohjelma Webinaarit Lionien oppimiskeskus

27 Palveluaktiviteetit Palveluaktiviteetit kuuluvat johonkin seuraavista kategorioista: Yhteisöpalvelut Hätätilavalmius ja hätäapu Ympäristönsuojelupalvelut Terveys ja hyvinvointi Kansainväliset suhteet Tilaisuudet nuorisolle Palvelut lapsille Maailmanlaajuiset palvelukampanjat Palvelut ilmoitetaan käyttämällä lionsklubien aktiviteetti-ilmoitusta.

28 Tiedotus LION-lehti Sähköpostiviestit Verkkosivut
Sosiaaliset verkostot Facebook Twitter

29 Tervetuloa lionsklubiimme!
Kysymyksiä?


Lataa ppt "Uuden jäsenen perehdytys"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google