Frederika Andreasjan 11b

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tulikivi-konserni Tulikivi-konsernin muodostavat Tulikivi Oyj ja sen tytäryhtiöt Maailman suurin ja teknisesti johtava vuolukiven jalostaja Suurin teollisesti.
Advertisements

VAASAN PUUVILLATEHDAS OY PÄHKINÄNKUORESSA
Metsäteollisuuden ympäristö- ja vastuullisuussitoumukset
Realismi Syntynyt 1800 luvulla Rami, Anniina ja Tomi.
Poimintoja Suomen lääketeollisuuden historiasta
Sisäilmayhdistys Allergia- ja Astmaliitto Asumisterveysliitto Hengitysliitto Sosiaali- ja terveysministeriö Ympäristöministeriö Sisäilmayhdistys Allergia-
Pylvästuotanto Jerolpylväät valmistetaan
Yrityssaunailta Otaniemi
Sisäilmayhdistys Allergia- ja Astmaliitto Asumisterveysliitto Hengitysliitto Sosiaali- ja terveysministeriö Ympäristöministeriö Sisäilmayhdistys Allergia-
Epilepsia: erillaista tositarinaa -kampanja.
Copyright © Tekes Cleantech-yritykset ”Viisi tähteä”
Monikäyttöinen paperi
”P.O.R.K – 100 % omaleimaisia ilmakuivattuja lihatuotteita
Irti fossiileista Puusta uusiutuvaa materiaa ja voimaa.
Kalamarkkinat kansainvälistyvät osaksi elintarviketaloutta Jari Setälä Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos Kalantutkimuspäivät 2002 Rauma.
7/1/2014 E-aineistot: kartoitus ja käytönseuranta.
Uudenlainen työpiste Hidesk HI-A tietokoneella työskentelyyn Hidesk Oy 2004.
8. Energiavarat.
Univaikeudet.
GVK Historia Perustettu vuonna 1946
Vasta n. 30% jalankulkijoista käyttää heijastinta. Liikenneturva tiedottaa jalankulkuun liittyvistä vaaroista. Kotimaiset heijastimien valmistajat huolehtivat.
*HARRASTUS, JOKA KOKOAA PERHEEN* Suomen Islanninhevosyhdistys ja yhteistyökumppanit.
Diskurssi Oy VUOROVAIKUTUS YVA:SSA MÄÄRITELMÄ (YVAL 2 §)  Tavoite:... lisätä kansalaisten osallistumista ja tiedonsaantia  Osallistumisella vuorovaikutusta.
Esaimaa.fi Profiilitutkimus Helmikuu Esaimaa.fi-palvelun profiilitutkimus, helmikuu 2009 InterQuest Oy Tutkimuksen toteutus Tutkimuksen tarkoituksena.
Tervetuloa LADECiin Tomi Tura. LADEC lyhyesti Tukee Lahden kaupunkiseudun elinkeinoelämän uusiutumista ja kasvua Syntyi vuoden 2013 alussa Lahden tiede-
Ympäristö- ja yhteiskuntavastuuraportointi Seminaarityön esittely Finska 1 Emilia Rosenberg.
FSD:n seminaari Tutkimusmenetelmien oppimateriaalit ja verkko-opetus Tampere Tapani Alkula, HY Esimerkkinä on Helsingin yliopiston sosiologian.
VENÄJÄ-VISA TESTAA TIETOSI JA TAITOSI Oikeat vastaukset voit kurkistaa luukusta oikealta.
Laatua verkko-opetukseen Vopla-hankkeella Helsingin yliopisto Kuopion yliopisto Lappeenrannan teknillinen yliopisto.
Tenttiakvaario.
Erityisasiantuntija Teija Mikkola Suurten kaupunkien terveydenhuollon kustannukset vuonna 2008 Espoo, Helsinki, Jyväskylä, Kotka, Kuopio, Lahti, Oulu,
Juha Sivonen Tulikivi Oyj tiedotustilaisuus.
EVTEK t&k-päivä Sanomalehtien laatukilpailu ja graafiset mittapalvelut Seija Ristimäki.
Harjoittelupaikka - mekaniikkasuunnittelu
Standardit, mitä ne ovat? Jari Välkkynen, Lähde:
KANSALLISKIRJASTO - Kirjastoverkkopalvelut Juuli-julkaisutietoportaali Seminaari tutkimuslaitosten ja yliopistollisten sairaaloiden julkaisutiedonkeruusta.
Kuinka monenteen diaan asti pysyt perässä? Koita sanoa ääneen monennessako diassa olet ja minkä värinen sen tausta on. Jos sinulla on kaveri vieressä,
Suomalaisia teollisuuden uranuurtajia
Suomalainen teatteri Vapautuminen, sirpaloituminen Yhteiskunnan sääntely vähentynyt: kysyntä ja tarjonta määräävät mitä tehdään = markkinateatteri.
Erilainen ruokavalio – oma valinta Hurtig
ÖLJYVAHINGOT ja VARAUTUMINEN Knorring Oy Ab Marko Hintsala turvallisuusinsinööri, kouluttaja 0400 –
Elinympäristömme tärkeitä aineita Vettä tarvitaan elämiseen. Suomalaisen vedenkulutus on keskimäärin 155 litraa vuorokaudessa. Saastunut juoma- ja käyttövesi.
Lehtosen Konepaja Oy on raskaan metalliteolli- suuden tilauskonepaja. Tuotannon osa-alueita ovat järjestelmätoimitukset, koneen runkojen sekä vaativien.
EAKR-rahoitteisten yritysten toimintaympäristöhankkeiden arviointi Business Arena Oy Satakunnan ELY-keskus Maija Saari.
” Helsingin tapahtumia yhdessä applikaatiossa”
Teollisuuden perintö Pirkanmaalla
Teollistuminen tuontitavarana
Miina Sillanpää Miina Sillanpään 150-vuotisjuhlanäyttely on saakka esillä Forssan kaupunginkirjaston 2. kerroksessa sijaitsevassa näyttelytila.
”ompeluseurat” kouluissa 2017
Nova Scola Finlandia Teemaseminaarin Osanottajat
Korkeakulttuurit ja Egypti
Energian säästäminen.
Psykologian arviointiperusteet
Vastuullinen valinta KIILTO NATURA -SARJA
Samuli Jakobsson / Sanoma Media Finland
Televisiot.
Lampaanliha.
Vaatteideni vaikutus ympäristöön
Tiimarin uuden sukupolven testimyymälät avattu
GVK 70V historia Uudenvuodenaattona 1945 muutama nuori herra Turusta ja apteekkari Uusi-Kaarlepyystä päättivät perustaa yrityksen valmistamaan Eau de Colognea.
Hyvä ympäristö syntyy aina uudelleen
VOLVO PERSONVAGNAR AB Volvo Personvagnar AB on ruotsalainen henkilöautoja valmistava yhtiö. Volvo Personvagnar AB oli AB Volvon omistuksessa vuoteen 1999.
Fender musical instruments corporation Mika vahtola tlpt16b
Reetta Eskola, Niklas Kaikonen, Saku Kaikkonen, Pauli Kanervo, Sami Korhonen, Essi Nora, Viktor Petuhov, Markus Roslakka.
Lentoliikenne luvulla
Energiavuosi 2017 Kaukolämpö
Typpihappo 60%.
Energiaeksperttikoulutus Kaukolämpö - Energiakäänne
Consentido Macabeo Tuotetiedot Tuottaja: La Purisima Maa: Espanja Alue: Yecla Ala-alue/Luokitus: Yecla Alkoholiprosentti: 12.5% Rypaletyyppi: Macabeo 100%,
Ripasso Bosan Tuotetiedot Tuottaja: Gerardo Cesari Maa: Italia Alue: Veneto Ala-alue/Luokitus: Veneto Alkoholiprosentti: 14% Rypaletyyppi: Corvina 80%,
Esityksen transkriptio:

Frederika Andreasjan 11b Finlayson Frederika Andreasjan 11b

Historia Vuonna 1820 skotlantilainen koneenrakentaja, James Finlayson, perusti Tampereelle puuvillatehtaan. Tehdas avasi Tampereen ensimmäisen säästöpankin ja asuuskaupan. Finlaysonin korkealaatuiset tuotteet saivat useita kansainvälisiä palkintoja.

Historia Lehdissä oli usein Finlaysonin mainoksia. Valmislakanat koristeltiin brodeerauksin, painokuvion tai kudolla reunuksella. Finlaysonin ensimmäiset pussilakanat valmistettiin. Uutuutta kutsuttiin aluksi myös peitepussiksi ja unipussiksi.

Historia Voimakkaat värit, herneenvihreä, keltainen, oranssi ja ruskea sekä kuviot olivat suosittuja. Finla-tuotesarja lanseerattiin. Sisustustekstiilejä aletettiin suunnitella kokonaisuuksiksi, jollion pussilakanat, froteepyyhkeet ja verhokankaat sopivat yhteen. Vuonna 2001 Finlayson siirtyi Espe Group Oy:n omistukseen. Sen seurauksena tunnetut Familon peitteet, tyynyt ja patjat ovat kuuluneet Finalyson Oy:n tuotevalikoimaan vuodesta 2004 lähtien.

Historia Ensimmäinen uudenlainen Finlayson- konseptimyymälä avattiin Helsinkiin Kampin kauppakeskukseen. Finlayson tunnetaan edellen laadukkaista vuodetekstiileistä, froteepyyhkeistä, kankaista ja edistyksellisistä kotimaisista vuoteista.

Tutkittua ja testattua turvallisuutta Finlayson panostaa materiaalien laadun, toimivuuden ja miellyttävän kosketuksen lisäksi voimakkaasti tuoteturvallisuuteen. Koko tuotanto noudattaa laatu-, ympäristö- ja tuoteturvallisuusjärjestelmiä, joita vaaditaan myös yhteistyökumppaneilta. Jatkuva yhteistyö Allergia- ja Astmaliiton kanssa takaa vaihtoehtoja myös erikoisherkälle iholle. Materiaalien soveltuvuus yleiseen käyttöön ja uudet aineet testataan aina etukäteen. Valmistuksessa käytetty moderni tuotantotekniikka säästää energiaa ja vettä.

Tuotteet Joustinsängyt Joustinpatjat Sijauspatjat Jalkasarjat ja sidemekanismit Vaahtomuovipatjat Lastenpatjat Suojukset Tyynyt Peitteet Lastentyynyt Lastenpeitteet Tyynynsuojukset