Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

VOLVO PERSONVAGNAR AB Volvo Personvagnar AB on ruotsalainen henkilöautoja valmistava yhtiö. Volvo Personvagnar AB oli AB Volvon omistuksessa vuoteen 1999.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "VOLVO PERSONVAGNAR AB Volvo Personvagnar AB on ruotsalainen henkilöautoja valmistava yhtiö. Volvo Personvagnar AB oli AB Volvon omistuksessa vuoteen 1999."— Esityksen transkriptio:

1

2 VOLVO PERSONVAGNAR AB Volvo Personvagnar AB on ruotsalainen henkilöautoja valmistava yhtiö. Volvo Personvagnar AB oli AB Volvon omistuksessa vuoteen Ford Motor Company hankki Volvon henkilöautovalmistuksen omistukseensa vuonna 1999, jonka se myi vuonna 2010 kiinalaiselle Zheijang Geelylle.

3 AB VOLVO AB Volvo on ruotsalainen kuorma- ja linja-autojen, maanrakennuskoneiden ja merimoottoreiden valmistaja. Perustettiin Göteborgissa vuonna Volvo päätti 6 syyskuuta 1993 yhdistyä Renaultin kanssa, fuusio ei kuitenkaan toteutunut.

4 Yleistä Volvo tarkoittaa latinan kielessä ”minä pyörin”.
Volvo on maailmanlaajuinen osakeyhtiö. Volvo oli mm. ensimmäinen autovalmistaja, joka käytti istuimissaan kolmipisteturvavyötä.

5 Ensimmäinen Volvo valmistui Göteborgissa vuonna 1927
Globaali brändi: valmistaa autoja Ruotsissa, Belgiassa ja Kiinassa. Volvo Car Groupin (Volvo Cars) omistaa kiinalainen Zhejiang Geely Holding (Geely Holding).

6 Rakennettu moottoriurheilua varten

7 VOLVO FMX

8 Järeä ja kookas karjapuskuri, sekä puskurin kulmaosat.
Keskellä sijaitsevalla valurautaisella hinauspisteellä voi vetää jopa 32 tonnin kuorman. Uudet ajovalot sijoitettu entistä korkeammalle Helmapaneelit ovat suunniteltu helposti irrotettaviksi ja vaihdettaviksi.

9

10 Takailmajousitus Uudenmallisessa jousituksessa taka-akselin taakse ei jää kippaamista häiritseviä osia. Volvon insinöörit laittoivat ilmajousituksen uusiksi ja sijoittivat sen vetoakselin yläpuolelle. Kallistuksenvakaajat on sijoitettu keskelle akselien väliin ja käännetty ylösalaisin

11 Lähteet: volvotrucks.fi, volvocar.fi,


Lataa ppt "VOLVO PERSONVAGNAR AB Volvo Personvagnar AB on ruotsalainen henkilöautoja valmistava yhtiö. Volvo Personvagnar AB oli AB Volvon omistuksessa vuoteen 1999."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google