Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Ripasso Bosan Tuotetiedot Tuottaja: Gerardo Cesari Maa: Italia Alue: Veneto Ala-alue/Luokitus: Veneto Alkoholiprosentti: 14% Rypaletyyppi: Corvina 80%,

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Ripasso Bosan Tuotetiedot Tuottaja: Gerardo Cesari Maa: Italia Alue: Veneto Ala-alue/Luokitus: Veneto Alkoholiprosentti: 14% Rypaletyyppi: Corvina 80%,"— Esityksen transkriptio:

1 Ripasso Bosan Tuotetiedot Tuottaja: Gerardo Cesari Maa: Italia Alue: Veneto Ala-alue/Luokitus: Veneto Alkoholiprosentti: 14% Rypaletyyppi: Corvina 80%, Rondinella 20%, Sokeripitoisuus: 7.5 Väri: Syvä, tummanpunainen Maku: Täyteläinen, pehmeä, punaisia marjoja, kypsää kirsikkaa, kaakaota, paahdettua kahvia Tuoksu: Punaisia marjoja, kypsää kirsikkaa Suljin: Luonnonkorkki Maahantuoja: Hartwa-Trade Alkon tuotenumero: Koko: 75CL Pakkauskoko: 6PLO/LTK Alkon hinta: 26,5€/PLO Sopii ruokiin: Grilli- ruoka Juustot Nautiske- lujuoma Riista Ominaisuudet: Ripasso-viininvalmistus on osa Valpolicellan alueen historiallista perimää. Siinä Amarone-viinien käymisestä jäänyt sakka siirretään Valpolicella-viinin sekaan. Tästä alkaa toinen, hidas käyminen, joka kestää n. 15 vuorokautta. Menetelmä vahvistaa korkealaatuisen Valpolicellan makua tuoden siihen syvyyttä ja intensiivisiä aromeja. Bosan on Cesarin huippuluokan ripasso, johon on käytetty vain Bosanin tarhan rypäleitä ja saman tarhan amaronen valmistuksesta saatua kuorisakkaa. Kuorisakan poistoa seurasi malolaktinen käyminen, jonka jälkeen viiniä kypsytettiin ensin 12 kuukautta pienissä ranskalaisissa tammitynnyreissä sitten 6 kuukautta suurissa tammisammioissa. Pullokypsytys kesti vähintään 8 kuukautta. Ripasso Bosan on parhaimmillaan, kun avaat sen kaksi tuntia ennen tarjoilua. Cesari Veneton alueella toimiva, vuonna 1936 perustettu Gerardo Cesari on kuuluisa erityisesti Amaroneistaan, mutta tuotanto kattaa myös muita klassikoita kuten Ripasso, Soave ja Valpolicella. Kansainvälisiä palkintoja voittaneella Cesarilla on viinitarhoja yhteensä yli 100 hehtaaria Valpolicellan ja Luganan alueilla. Cesarin viinit ovat uniikkeja, hienostuneen elegantteja ja tasapainoisia, ja ne syntyvät, kun viininvalmistuksessa kunnioitetaan perinteitä ja hyödynnetään tuoreinta teknologiaa luontoa arvostaen. Gerardo Cesari voitti IWSC Trophy 2012 "Best Italian Wine Producer" Lontoon International Wine & Spirit -kilpailussa.


Lataa ppt "Ripasso Bosan Tuotetiedot Tuottaja: Gerardo Cesari Maa: Italia Alue: Veneto Ala-alue/Luokitus: Veneto Alkoholiprosentti: 14% Rypaletyyppi: Corvina 80%,"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google