Isännöitsijöiden Auktorisointiyhdistys ISA ry perustettu 1987 taustalla Suomen Kiinteistöliitto ja Suomen Isännöintiliitto ISA:n perustaminen www.isa-yhdistys.org.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Isännöinnin asiakastyytyväisyys Kaikki isännöitsijät 2008 Esityksen sisältö 1.Tutkimuksen tausta ja toteutus v Hallitukset (vastaajat)7.
Advertisements

Kite – Kites – Leija ? Kites - Language Cluster Finland Kites-toimialalla tarkoitetaan tietotekniikan, kielen ja kulttuurin sekä.
Toimintajärjestelmän rakentaminen
KAUPPAKESKUSTEN TURVALLISUUSJOHTAMINEN Seminaari
TEKNOLOGIAOSAAMISEN JOHTAMINEN Kajaanin ammattikorkeakoulu • Keski-Pohjanmaan ammattikorkeakoulu 1 Ohjelma on tarkoitettu amk- insinööritutkinnon suorittaneille,
Yhdistyksen toiminnan kehittäminen
Isännöinnin uusi rooli taloyhtiön viestinnässä
Isännöinnin asiakastyytyväisyys 2007 Lehdistötilaisuus klo Suomen Isännöintiliitto ry.
Nuorisotakuu 2013 Valtiosihteeri Pilvi Torsti Opetus- ja kulttuuriministeriö
SVING Avaus ja Sving-hankkeen esittely  historia  tavoitteet  koulutus  harjoittelijavaihto  tiedottaminen Toimitusjohtaja Keijo Kaivanto SVING-ohjausryhmän.
Katsaus menneeseen ja kurkistus tulevaan
Tervetuloa seniori- opettajaksi!
Erja Vihervaara Piirikouluttaja
Kohti suunnittelu- ja konsulttialan tulevaisuutta Toimenpide-ehdotuksia Ohjausryhmä TEKES MK.
Keskeiset tavoitteet Tasaveroiset toimintaedellytykset ja yhteiset pelisäännöt valvontaan yksityiselle ja julkiselle sosiaalipalvelualalle Palvelusetelin.
Matinkylän Huollon arvot Luotettava •Mitä se on? –MH Oy:n historia paikallisena toimijana –Asiakkaiden omistama ja johtama –Tunnettu ja avoin Yhteistyökykyinen.
PORI Taloyhtiöiden info-ilta Tapio Kallioinen Projektipäällikkö Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy.
Taloyhtiön kuntotodistus
Kotihoidon haasteet •Maailma, julkinen terveydenhuolto on jatkuvassa muutoksessa •Tarvitaan muutoksen ymmärtämistä, organisaatio ei kykene hallitsemaan.
Kaikki lioneista Historia Organisaatio Palvelu
Big Society ja paikallisuuden paluu yhteiskuntapolitiikkaan Ilkka Haavisto yhteisöllisyyden.
Avainopistojen Lake-hanke ”Avainhanke II”
Isännöinnin Asiakastyytyväisyystutkimus Isännöinnin Asiakastyytyväisyystutkimus Tutkimuksen taustaa •Isännöintialan valtakunnallinen.
Varhaiskasvatus monikulttuuriseksi
Keski-Suomen ry Toimintasuunnitelma 2012.
Lastenneurologisen kuntoutuksen yhdistys - förening för barnneurologisk habilitering ry 35 vuotta Asiantuntijuutta ja kokemusta lasten neurologisesta kuntoutuksesta.
Hallituksen Kunnossapitotarveselvitys Pakkalan Sali
1 EU:n puutavara-asetus Suomessa – Mitä, kuka, miksi ja miten? Metsäekonomistiklubin EUTR-seminaari Helsingissä , Marko Lehtosalo.
NY Vuosi yrittäjänä.
EuroSkills 2010 Lissabon Portugal 4 – Esimerkkipohja.
YHDISTYSLAKI /503 Esim. patentti- ja rekisterihallituksen sivuilta: tai yhdistystoimintaa käsittelevien kirjojen liitteenä
Laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista
CIRP Certified Investor Relations Professional - sertifikaatti.
VTR/ts HP 2014 HallituspartneritYdinviesti
J Kangasniemi 2010 Osaava-ohjelman taustaa ja rakenne Tätä kalvosarjaa päivitetään verkossa. Varmistathan että käytössäsi on viimeisin versio. (viimeksi.
OTE PUTKISANEERAUKSEN HANKESUUNNITELMASTA:. PERUSTEET 1) Taloyhtiön yksi kerrallaan tapahtuva märkätilojen saneeraus johtaa todennäköisesti huonoon.
© Ahlstrom SIL Puheenjohtajapäivät Jukka Helminen Vaasa,
S OSIAALIALAN T YÖNANTAJAT RY Kohti kunnallisvaaleja 2012 Yksityisen sosiaalialan kunnallisvaaliteemat yhteiset pelisäännöt valvonnan toteuttamiselle tasaveroiset.
”Omistajan odotukset ja jäsenistön oman governance ohjeistuksen kehittäminen” ”Hallinto hallinnassa?” –seminaari Hannu Hulkkonen.
OPPILAS- JA OPISKELIJAHUOLTOLAKI
JATKAJAKOULU Jatkajakoulun kehittäminen ja tuoteimagon ylläpito - Miten varmistetaan JTK-laatu? Simo Saurio Suomalaisten Jatkajakoulutoimijoiden 2. tapaaminen.
Miten tästä eteenpäin? Valintojen laatulistaa kehitetty OKA:ssa Keskustelun jatkaminen tiedekunnissa ja laitoksissa hallituksen linjaukset tiedossa tilastotietoa.
Pohjoisimman Lapin Leader ry. INTOA, ROHKEUTTA JA OSAAMISTA PELOTON POHJOISIN
Hallituksen ja isännöitsijän tehtävät ja vastuut
Aikuiskoulutus ammattikorkeakoulussa Opetusministeriön Koulutuksen ja tutkimuksen kehittämissuunnitelma 2003 – 2008: Yhtenä painoalueena aikuisten koulutusmahdollisuuksien.
Isännöinnin Asiakaskuuntelututkimus 11/2014 JS-Audit Oy Yritysraportti Tulokset 12/2014 Vastaajamäärä 88.
Future Vision Planin vaikutukset klubien toiminnassa Suomen Rotarysäätiöseminaari Tampere Pentti Aspila Rotarysäätiö.
Tietoisku Merimieskirkosta Lappeenranta 2016 Timo Lappalainen hallituksen puheenjohtaja Suomen Merimieskirkko ry.
Energiarenessanssi Mahdollisuudet ja haasteet. Hallitus Huolto Isännöinti Asukkaat Taloyhtiö Osakkaat Sidosryhmät Muut kuin kaupungin 1.Kiinteistöliitto.
Riskienhallinta ja –valvontaprosessi rahoitussektorilla – Polina Heininen.
Mikä ihmeen tilaajavastuu – rehdillä kilpailulla Suomi nousuun
Hyvän mielen pelit ry Innovatiivista kuntoutusta mielenterveyskuntoutujille IT- ja media-alan parissa Tommi Gustafsson, hallituksen puheenjohtaja
SOVITTU MIKÄ SOVITTU JOHTAMISSOPIMUSTEN UUDISTAMINEN 2017
Henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOS)
Suomalainen asianajajakunta
Maahanmuuttajille suunnattu kieli- ja kotoutumiskoulutus Koulutuksella tuetaan aloittavia yrittäjiä ja uutta yrittäjyyttä. Yhteishankintakoulutukset.
Etsivän työn kehittämispäivät Corinne Björkenheim
Kotikunnan rekisteröinti maistraatissa
Malli 8:Asiakkaiden osallistumisen toimintamalli
Kotihoidon asiakkaat marraskuussa 2015
RAKENNUSALAN SUHDANNERYHMÄ Rakentaminen
Hyvän mielen pelit ry Innovatiivista koulutusta ja työharjoittelua mielenterveyskuntoutujille IT-, peli- ja media-alan parissa Tommi Gustafsson, hallituksen.
Tiedot, taidot ja osaaminen – osaamisesta kertominen
Suomalainen asianajajakunta
HTT- TAVARANTARKASTUS
Palkkatuki ja starttiraha
HOAY:n yhteysopettajapäivät
Suomalainen asianajajakunta Asianajajaliitto 100 vuotta vuonna 2019
Ammatillisen koulutuksen reformin vaikutus vankilaopetukseen
Pohjanmaan Kiinteistöyhdistyksen jäsenpalvelut taloyhtiöille
Esityksen transkriptio:

Isännöitsijöiden Auktorisointiyhdistys ISA ry perustettu 1987 taustalla Suomen Kiinteistöliitto ja Suomen Isännöintiliitto ISA:n perustaminen

auktorisoi ja valvoo määrätyt edellytykset täyttäviä isännöitsijöitä ja isännöintiyhteisöjä edistää ammattimaista ja kehittyvää isännöintiä edistää pitkäjännitteistä kiinteistöjen ylläpitoa ISA:n tehtävät

ISA auktorisoi erikseen henkilöisännöitsijät ja isännöintiyhteisöt Isännöintiyhteisössä koko henkilöstö on sidottu ISA- normeihin Auktorisoituja isännöitsijöitä 480 Auktorisoituja yhteisöjä 156 Auktorisointi

Kiinteistöjen ylläpidossa ratkaisevaa osaaminen ja ammattitaito Auktorisoiduilta edellytetään kokemusta ja koulutusta Vähintään 4 vuotta päätoimisena isännöitsijänä ja AIT-tutkinto tai muu ISA:n hyväksymä tutkinto Miksi ISA-isännöitsijä?

Noudattavat auktorisointiedellytyksiä ja hyvää isännöintitapaa Jatkuva kouluttautuminen ja toiminnan kehittäminen Vastuuvakuutukset kunnossa Miksi ISA-isännöitsijä?

Kurinpitomenettely, kanteluoikeus hallituksella ja tilintarkastajalla Vuosi-ilmoitukset Isännöintiyhteisöt auditoidaan säännöllisesti Valvonta