Tietoa HuimaHemmolle 2: Eri ryhmien ilmoittautuminen Huimalle.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
-23. maailmanjamboree järjestetään Japanissa Yamaguchin maakunnassa Leirille odotetaan noin partiolaista yli 150 maasta. -Maailmanjamboree.
Advertisements

Pihtiputaan seurakunta Miten kehittää v. työtä?
 Leiri , sudarileiri  Raksaleiri ja purkuleiri  Paikkana Evon suurleirialue Hämeenlinnassa  Neljä alaleiriä:
Kiinteistöveroprojekti Tilanne: huhtikuu 2013
Kuuluu Kotka Kymin srk.yhtymään jäseniä n , Paljon lapsiperheitä, Laajenee uusien asuntoalueiden rakentamisen myötä.
Varainhankinnan uusi aikakausi!
Matkalippujen tilaaminen internetin kautta
By: LadyLine Ritz, Vaasa. Alkaen To 22//13 Lisää infoa & ilmoittautuminen: TAI 55+ KUNTOKURSSI Sinulle, joka haluat:
Suurjuhla – Storfest Tampere - Tammerfors.
Tervetuloa abiturienttien vanhempainiltaan
Suomalaisen Urbaanin unelman vaikutteet tulevat Englannin kirkon piirissä alkaneen uudistuksen parista luvulla kristityt totesivat heidän yrityksensä.
Ylioppilaskokelaiden aikataulua syksy kevät 2013
Kesän kisat •Kaikkiin kilpailuihin ilmoittaudutaan omatoimisesti kautta (pois lukien viestit ja seuraottelut)
Kuluttajan e-lasku Lyhyt tietopaketti kuluttajalle
Maksuyhteenveto ja osoitetarrat • Kirjautumisohjeet netissä • Käyttöohjeita voit tutkia kirjauduttuasi • Rekisteritietoja ei saa luovuttaa kellekään, niitä.
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
Pohjanmaan Partiolaiset Syyskokous
-23. maailmanjamboree järjestetään Japanissa Yamaguchin maakunnassa Leirille odotetaan noin partiolaista yli 150 maasta. -Ennen.
Perinataalitilasto − synnyttäjät, synnytykset ja vastasyntyneet
Harrastekiekon starttipalaveri harrasteliigat
LÄHIALUEYHTEISTYÖ Järvi-Suomen Partiolaiset ry
Lounais-Suomen Partiopiirin piirileiri
Ennakkomaksut Saadut ennakkomaksut Maksetut ennakkomaksut Muut ennakot
Lappileiri Perustiedot  Leirille saavat osallistua myös Zombit, ennakkotiedoista poiketen, jotta osallistujamäärä ei jää liian alhaiseksi. Leiri.
Virtuaaliamk - Itä-Suomi Koordinaattoritapaaminen
LÄHIALUEYHTEISTYÖ Järvi-Suomen Partiolaiset ry
Suunta 12˚ Miten lisään ilmoittautumisen Polkuun? Ohje Suunnanantajalle.
KESÄTYÖSETELI 2011 HML kaupungin maksama tuki työnantajalle, joka palkkaa vuosina syntyneen hämeenlinnalaisen nuoren kesätyöhön kesätyösetelillä.
SM-Kilpailuista FIS-kilpailut, mikä muuttuu TD:n tehtävissä.
Ahava Lapin Partiolaisten piirileiri. Ahava Lapin Partiolaisten piirileiri Järjestetään Inarin Kutturassa pääsiäisenä – (perjantai–maanantai)
62-vuotiaana vanhuuseläkkeelle Työttömyysturvalain mukaisilla lisäpäivillä olevalla henkilöllä on oikeus työeläkelakien mukaiseen vanhuuseläkkeeseen.
Organisaatio Stepi Sundberg. PT-kisatoimitsijakurssi (11) Organisaatio  Kilpailujen järjestelyorganisaatio voi koostua esim. seuraavista.
Hei Sinä 60 + vuotias! Oletko kiinnostunut liikunnasta? Tule vapaaehtoiseksi vertaisohjaajaksi Woimanurkkaan! Lisätietoja: Erityisliikunnan suunnittelijalta.
Pesäpallon juhlavuosi 2012 Koulukäynnit. Koulukäyntien konsepti 1. Koulukäyntien esittelydiat (liite) - Pesäpallon juhlavuoden tapahtumat - Pesäpalloseuran.
Tammi 01 heinä 07 kesä 06 helmi 02 maalis 03 huhti 04 touko 05 marras 11 loka 10 syys 09 elo 08 joulu 12 Rangers - Kesäleirien suunnittelu ja tilojen varaaminen.
KVV-maisteriohjelman HOPS-työskentely Miksi? Miten? Kuinka monelle?
Polun pyöreä pöytä Eero Tuomenoksa Polku Eero Tuomenoksa Ohjelma 18:00 Polun tämän hetken tilanteen esittely 18:50 Polun kehityssuunnat.
Koulutusjärjestelmän perusteet KoVa-koulutus Lippukuntapäivä 2014.
Laajennettu työssäoppiminen TOP LAAJA Verkostotapaaminen
Piirileiri Kosmos’15.
SITOVA ILMOITTAUTUMINEN ILTAPÄIVÄKERHOON lukuv
TIEDON SIIRTO SIIRTYMÄVAIHEESSA
Päivähoidon osallisuusfoorumi Alustava suunnitelma
Sähköisen yhteishaun ohjeistus. Sähköinen yhteishaku Yhteinen hakuaika kaikille , mutta haku meidän koulussamme toteutetaan välisenä.
 Ilmoittautuminen uusintakuulusteluun wilmassa ”Tentit”-osiossa  Uusintapäivät: ja klo alkaen. Uusintakokeesi sijoitetaan.
Kevään yhteishaku ja aikataulut vuonna 2011 Kevään yhteishaku Pääsy-, soveltuvuus- ja kielikokeet: Jos hakutoiveissa.
Virkkalan Kirin KESÄPESIS 5-8/2012.  Aikuisten kesäpesis  Noin joka toinen viikko vapaamuotoinen pesistelyilta sekä miehille että naisille ja nuorille.
Kirje joulupukille By Eetu, Olli & Tuukka.
Tiesitkö ?? Oodilla on kaksi tukipuhelinnumeroa ja kaksi sähköpostiosoitetta WinOodi -asiat: Puh WebOodi -asiat:
ROT Lukkareiden teko alkaa 7.4. oman koulun tarjottimelle. Muille kouluille ilmoittaudutaan opon kautta wilma-viestillä tai varaamalla.
VERKKOKAUPAT T-TK-1-2 Sara Rocco, Jaana Malm, Miko Pukkinen.
Piirileiri Kosmos’15.
Joulukampanja Vuoden 2015 kampanjan ”uutuudet” Nettimyynti Avainlippu Tilausjärjestelmä Kuksan kautta.
MITÄ PARTIO ON? Kavereita - Yhdessä tekemistä - Kaikille avointa - Vapaaehtoistoimintaa.
Näin ilmoitat ja maksat arvonlisäveron
100 uutta tapaa tehdä partiota
KOULULAISTEN ILTAPÄIVÄKERHO
Ilmoittautuminen syksyn 2016 kirjoituksiin, info
Ilmoittautuminen kevään 2017 kirjoituksiin, info
Yleistä , Hepohiekalla
7lk:n arviointi.
Aqua Sport Junior - uimakoulut
KAIKKIEN AIKOJEN PIIRILEIRI
Paimion Haka uudet joukkueet T-P-11mpainpalaveri
”Suomen LVI-liitto SuLVI on LVI-alan ammattilaisten verkosto, jonka jäsenenä saat uusimmat uutiset ja vaikutat alaasi. Jäsenyhdistyksen jäsenenä tutustut.
Rohkeutta Ystävyyttä Sinnikkyyttä Kekseliäisyyttä Elämyksiä
Liittokokous Helsinki Messukeskus.
Hämeen partiopiirin piirileiri Evolla
Tervetuloa(lippukunnan/ryhmän nimi) Tammileiri-infoon
Lukuvuosi-ilmoittautuminen ja lakiperusteiset poissaolot
Esityksen transkriptio:

Tietoa HuimaHemmolle 2: Eri ryhmien ilmoittautuminen Huimalle

Ilmoittautuminen Huimalle Alle 18-vuotiaat partiolaiset 18 vuotta täyttäneet partiolaiset Ei-partiolaiset KV-partiolaiset Perheleiriläiset Staabi Rakennusleiri

Alle 18-vuotiaat partiolaiset Leiriläinen Huoltaja HuimaHemmo Toimisto Täyttää lomakkeen Pärske ilmestyy Netissä on täytettävä lomake Täyttää ja tulostaa lomakkeen Huoltaja allekirjoittaa lomakkeen Kerää lomakkeet Syöttää tiedot Polkuun Arkistoi lomakkeet Listaa lippukunnan osallistujat Lähettää tiedon osallistujista Huima- Hemmolle tai

18 vuotta täyttäneet partiolaiset LeiriläinenHuimaHemmo Toimisto Täyttää lomakkeen Pärske ilmestyy Netissä on täytettävä lomake Täyttää ja tulostaa lomakkeen Kerää lomakkeet Syöttää tiedot Polkuun Arkistoi lomakkeet Listaa lippukunnan osallistujat Lähettää tiedon HuimaHemmolle tai Täyttää ilmoittautu- mislomakkeen Polussa Netti- ilmoittau- tuminen alkaa Polussa tai

Ei-partiolaiset (lapset ja aikuiset) Leiriläinen Allekirjoitus HuimaHemmo Toimisto Netissä on erillinen lomake ei- partiolai- sille Täyttää ja tulostaa lomakkeen Alle 18- vuotiaan huoltaja allekirjoittaa lomakkeen 18 vuotta täyttänyt allekirjoittaa lomakkeen itse Kerää lomakkeet Syöttää tiedot Polkuun*) Arkistoi lomakkeet Listaa lippukunnan osallistujat Lähettää tiedon Huima- Hemmolle *) Polussa on ei-partiolaisia ja perheleirin pikkulapsia varten erillinen tapahtumalinkki, joka on vain HuimaHemmojen tiedossa. Linkin kautta tiedot voi ilmoittaa ilman henkilökohtaista ilmoittautumistunnusta.

KV-partiolaiset Leiriläinen Allekirjoitus Matkanjohtaja Toimisto Netissä on erillinen lomake KV- partiolai- sille Täyttää ja tulostaa lomakkeen Alle 18-vuotiaan huoltaja allekirjoittaa lomakkeen 18 vuotta täyttänyt allekirjoittaa lomakkeen itse Kerää oman maansa lomakkeet ja tekee kansilehden, jossa on osallistujalista Lähettää lomakkeet toimistolle postitse, skannattuna tai faksilla Varmistaa, että osallistujat ovat partiolaisia Laskuttaa leirimaksut Maksujen saavuttua vahvistaa osallistujat retkikunnan johtajalle Lippukunnan tarvitsee vain kutsua kv-ystävänsä mukaan, ilmoittautumisten vastaanottamisesta huolehtii piiritoimisto (eli ilmoittautumiset eivät tule HuimaHemmolle)!

Perheleiriläiset Leiriperhekunnassa on 2 aikuista ja alle 8- vuotiaita lapsia Jokaisesta leiriperhekunnan jäsenestä täytetään tavallinen ilmoittautumislomake. Ei-partiolaiset perhekunnan jäsenet (myös lapset) täyttävät ei- partiolaisen lomakkeen. Aikuiset voivat tehdä ilmoittautumisen suoraan Polkuun Alle 8-vuotiaiden lasten allekirjoitetut ilmoittautumislomakkeet toimitetaan HuimaHemmolle

Staabi Huiman tekijät ilmoittautuvat tavallisella lomakkeella Jos on oikeutettu tekijäalennukseen, merkitsee rastin lomakkeessa sille varattuun kohtaan Tekijäalennustiedot tarkistetaan toimistolla ennen kuin lippukuntaa laskutetaan

Rakennusleiri Rakennus –ja purkuleirille voi ilmoittautua Polussa henkilökohtaisella ilmoittautumistunnuksella leirin alkuun saakka Alaikäisten osallistujien on tuotava rakennusleirille mukanaan kirjallinen lupalappu (on tulostettavissa nettisivuilta ennen leiriä)

Kysyttävää? Ota yhteyttä piiritoimistoon! – (09) –

Tietoa HuimaHemmolle 3: Leirimaksut, aikataulu, Polku, laskutus ja muuta tietoa

Leirimaksut Partiolaiset, leiriaika 29./ € Partiolaiset, leiriaika € Päivämaksu (vaeltaja- ja johtajaikäiset) 25 € 0-3 –vuotiaat lapset 0 €, 4-7 –vuotiaat lapset 50 € Ei-partiolaiset maksavat samat leirimaksut, mutta heillä ei ole partiovakuutusta KV-partiolaiset, leiriaika € + matkakulut Vuonna 2011 pestatut staabin jäsenet (osa-aluepestissä toimiva tai savunjohtaja) saavat 40% alennuksen leirimaksusta Rakennus- ja purkuleiri on ilmainen

Aikataulu Pärske ja ilmoittautumislomake ilmestyvät. Ilmoittautumislomakkeet ovat myös nettisivuilla HuimaHemmot saavat toimistolta listat tähän mennessä ilmoittautuneista. Vastaavat listat lähetetään myös helmikuun lopulla Ilmoittautuminen päättyy. HuimaHemmoilla on vielä n. 2 viikkoa aikaa syöttää tietoja Polkuun Lippukunnan taloudenhoitaja saa piiristä laskun osallistujien leirimaksuista ja ennakkoon tilatuista leirituotteista Rakennus- ja purkuleirin ilmoittautuminen päättyy

HuimaHemmo ja Polku (1/2) HuimaHemmo kerää lippukuntansa leirille lähtijöiltä paperiset lomakkeet aikana Hän menee nettiin Huiman Polku- tapahtumailmoittautumissivulle. Sivun osoite kerrotaan HuimaHemmoille ilmoittautumisen alkaessa. Hän syöttää lomakkeiden tiedot Polkuun kunkin partiolaisen omalla ilmoittautumistunnuksella, jonka partiolainen on kirjoittanut paperilomakkeeseen Ei-partiolaisten tiedot HuimaHemmo syöttää erilliseen ei- partiolaisten Polku-tapahtumailmoittautumiseen, jossa ei vaadita ilmoittautumistunnusta lainkaan HuimaHemmo säilyttää paperiset lomakkeet ja luovuttaa ne leirillä savunjohdolle

HuimaHemmo ja Polku (2/2) HuimaHemmo EI siis tarvitse erillisiä, omia Polun käyttötunnuksia! HuimaHemmon kannattaa syöttää ilmoittautumisia Polkuun sitä mukaa, kun niitä tulee, jottei viimeisen illan paniikki iske Jos HuimaHemmolla on kysyttävää, hänen kannattaa ottaa yhteyttä piiritoimistoon

Laskutus Piiritoimisto lähettää lippukunnan taloudenhoitajalle laskun kaikista leiriläisistä. Laskun voi maksaa kahdessa erässä. Laskun summa koostuu ilmoittautuneiden leirimaksuista sekä ennakkoon tilattujen tuotteiden hinnasta. Lippukunta laskuttaa leiriläisiä itse valitsemallaan tavalla. HUIMA 2012 Huimalla jaetaan myös ennakkoon tilatut leirituotteet. Ilmoittautuminen alkaa. Ilmoittautuminen päättyy. Huimahemmot syöttävät viimeiset paperilomaketiedot vielä Polkuun. Piiritoimistolla kootaan lista lippukunnan ilmoittautuneista Huhtikuu

Muuta Kaikkien leiriläisten laskutus tapahtuu lippukunnan kautta: lasten, aikuisten, leirin tekijöiden ja ei-partiolaisten. Kaikki ei-partiolaiset tulevat leirille lippukunnan mukana: he ovat äitejä, isejä ja kavereita, jotka ovat tervetulleita mukaan! Vain KV-vieraat hoitavat leirimaksunsa suoraan piiritoimiston kanssa. Lippukunta järjestää itse tai yhteistyössä muiden lippukuntien kanssa kuljetuksen Huimalle ja takaisin.

Kysyttävää? Ota yhteyttä piiritoimistoon! – (09) –