Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Tervetuloa(lippukunnan/ryhmän nimi) Tammileiri-infoon

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Tervetuloa(lippukunnan/ryhmän nimi) Tammileiri-infoon"— Esityksen transkriptio:

1 Tervetuloa(lippukunnan/ryhmän nimi) Tammileiri-infoon
Tervetuloa(lippukunnan/ryhmän nimi) Tammileiri-infoon. Tammileiri Aarnivalkea järjestetään ensi kesänä ja se on järjestysluvultaan seitsemästoista.  Tässä infossa käydään läpi leirin ajankohtaisia ja tärkeitä asioita erityisesti leiriläisen ja kotiväen kannalta. 

2 Leirille ovat tervetulleita Lounais-Suomen Partiopiirin kaikkien lippukuntien sudenpennut (vuosina syntyneet partiolaiset) sekä heidän johtajansa. Tekijöiksi ja osallistujiksi ovat tervetulleita myös he, jotka eivät ole vielä partiolaisia. Partiolaiset voivat siis ottaa mukaansa ystäviään ja sukulaisiaan!  Leirille odotetaan 2000 leiriläistä ja tekijää ympäri Lounais-Suomen Partiopiiriä.  Ilmoittautuminen on käynnissä maaliskuun kolmanteen päivään asti. Tammileirille ilmoittaudutaan partion jäsenrekisterijärjestelmä Kuksan kautta PartioID-tunnuksella. Alle 18-vuotiaan leiriläisen ilmoittautumisen tekee leiriläisen huoltaja omalla huoltajan PartioID-tunnuksella.  Huoltajan PartioID-tunnuksen rekisteröimiseen tarvitaan huoltajanumero sekä Kuksaan merkitty sähköpostiosoite; nämä tiedot saa oman lippukunnan jäsenrekisterinhoitajalta. Myös ei-partiolaiset, perheleirille tulevat lapset ja partioon tutustujat ilmoittautuvat Kuksa-ilmoittautumislinkin kautta. 

3 Tammileiri Aarnivalkean teema on suomalainen kansanperinne ja –tarusto
Tammileiri Aarnivalkean teema on suomalainen kansanperinne ja –tarusto. Sudenpennut pääsevät leirillä etsimään Aarnivalkeaita, eli tulia, joiden alla kerrotaan olevan aarre. Aarretta vartioi Aarniksi kutsuttu haltija, joka esiintyy leirin logossakin. Leirillä sudenpennut pääsevät kehittämään yhteistyötaitojaan, kokeilemaan ja oppimaan uusia asioita.  

4 Tammileiri järjestetään perinteiseen tapaan Sauvon Ahtelassa, Turun kaupungin omistamassa valtakunnallisessa nuorisoleirikeskuksessa, noin 50 kilometrin päässä Turusta. Tammileiri on järjestetty Ahtelassa ensimmäisen kerran jo vuonna 1979.  Ahtela tarjoaa toimivan ympäristön 2000 leiriläisen leirille jo olemassa olevan infrastruktuurinsa myötä. Valmis infrastruktuuri helpottaa huollon ja tekniikan osa-alueita, minkä myötä resursseja jää enemmän muihin osa-alueisiin, esimerkiksi ohjelman tuottamiseen. 

5 Leirimaksu 85€ (koko leiri 6. -9. 6
Leirimaksu 85€ (koko leiri ) sisältää Tammileirin järjestämän yhteiskuljetuksen, sekä meno että paluukuljetuksen, ja leiripaidan sekä leirihuivin. Leiripaidan kokoa kysytään ilmoittauduttaessa. Ilmoittautuessa voi myös tilata maksullisia leirituotteita.    Leirin vuorokausihinta on 25€/vrk, jos leirille osallistuu osittaiseksi ajaksi. Mikäli osallistuu yksittäisiksi leiripäiviksi, ei hintaan sisälly yhteiskuljetuksia tai leirituotteita.   Tammileirin osallistumismaksuun on mahdollista hakea stipendiä joko koko leirimaksuun tai puoleen siitä. Stipendin tarkoituksena on mahdollistaa leirikokemus mahdollisimman monelle ja tukea sitä, ettei kenenkään mukaan lähteminen olisi kiinni perheen taloudellisesta tilanteesta.  Stipendiä haetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja sen hakeminen edellyttää perheen tulotietojen selvittämistä. Stipendin hakemiseen liittyvät tiedot käsitellään luottamuksellisesti eivätkä ne mene esimerkiksi lippukunnan tietoon. Stipendit jaetaan hakemusten perusteella hakijan kokonaistilanne huomioon ottaen siten, että mahdollisimman monen osallistuminen leirille mahdollistuu.   Stipendiä hakeneille ilmoitetaan erikseen siitä onko stipendi myönnetty, ja ilmoittautuminen on mahdollista perua vielä päätöksen saannin jälkeen

6 Aarnin ja muiden suomalaisista kansantaruista tuttujen hahmojen lisäksi Tammileirin tarinassa seikkailee myös Aamu –niminen partiolainen vartionsa kanssa. Heidän seikkailuunsa pääsee tutustumaan jo ennen leiriä Lounais-Suomen Partiopiirin youtube-kanavalta. 

7 Leirin viestintää voi seurata niin nettisivuilta tammileiri
Leirin viestintää voi seurata niin nettisivuilta tammileiri.fi (tässä kohtaa voidaan yhdessä käydä kurkkaamassa nettisivuille ja katsoa esimerkiski UKK-sivu  sekä sosiaalisesta mediasta.

8 KUVA: KRISTIAN JOKINEN
ILMOITTAUDU NYT! TAMMILEIRI.FI KUVA: KRISTIAN JOKINEN


Lataa ppt "Tervetuloa(lippukunnan/ryhmän nimi) Tammileiri-infoon"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google