Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Piirileiri Kosmos’15.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Piirileiri Kosmos’15."— Esityksen transkriptio:

1 Piirileiri Kosmos’15

2 Kosmos ’15 Järvi-Suomen Partiolaisten kolmas piirileiri!
Kosmoksella on ohjelmaa kaikille partion ikäkausille. Leirillä on kaksi pituutta: Sudenpennut ja seikkailijat: la-ke Muut: ke-ke Vierailupäivä la 1.8. (vieraita noin 900) Leirille on tulossa lähes partiolaista.

3 Ohjelma Leirin ohjelmassa on neljä ohjelmalaaksoa: kädentaidot, seikkailu- , tähtitiede ja vesilaakso. Vapaa-ajalla on mahdollisuus osallistua Pop up-ohjelmiin niin yksin kuin yhdessä kavereiden kanssa. Lisäksi leiriin kuuluu johtajaohjelmaa, tapaamisia sekä yhteistä ohjelmaa (avajaiset, päättäjäiset, suuri iltanuotio ja partiomessu/aatteellinen ohjelma).

4 Jälki-ilmoittautuminen
Jälki-ilmoittautuminen mahdollista asti Jälki-ilmoittautumislisä 20€ Ilmoittautumiset Kuksaan viim. ma 1.6. Lisätietoja nettisivuilta:

5 Rakennus- ja purkuleiri
Rakennusleiri järjestetään Purkuleiri järjestetään Koko leirialue rakennetaan tyhjästä ja purkuleirin jälkeen alue jää täysin siistiksi. Molemmille ovat kaikki samoajat, vaeltajat ja aikuiset tervetulleita! Myös evp:t! Ilmoittautumiset suoraan Kuksaan viim raksa: purku:

6 Paikka Leiripaikkana toimii Puumalan Pistohiekka (entinen leirintäalue)

7 Leirialue

8 Alaleirit ja savut Alaleirejä on neljä: Jupiter, Saturnus, Uranus ja Neptunus. Neljän alaleirin lisäksi on perheleiri Pluto. Alaleirit on jaettu savuihin, joissa majoittuu noin partiolaista/savu. Tiedot savujaoista on lähetetty lippukuntiin viikolla 19 ja löytyvät leirin nettisivuilta. TEIDÄN LIPPUKUNNAN ALALEIRI JA SAVU

9 Leiriarki Majoittuminen tapahtuu vähintään 6 hengen teltoissa
Esim. niger- tai puolijoukkue –teltta Pienimmät leiriläiset saatetaan aina ohjelmapisteisiin ja oma johtaja on mukana. Yhteisiin ohjelmiin ja ruokailuihin lähdetään yhdessä oman savun kanssa. Ruokailut tapahtuvat kootusti alaleireittäin.

10 Leiriarki Sairastuminen leirillä:
Ohjelmapisteillä ja alaleireissä on valmius ensiapuun Isompia tapaturmia/sairaskohtauksia yms. varten löytyy Leirisairaala, joka päivystää 24/7 Leiritoimiston puhelinnumero on Numerossa on päivystys koko leirin ajan ympäri vuorokauden. Tämän numeron kautta välitetään viestejä leiriläisille vain hätätilanteessa. Numerossa ei vastata leiriläisiä koskeviin kysymyksiin, eikä leiriläisiä haeta puhelimeen. Jos leiriläiselle sattuu tapaturma tai vastaava, leiriltä ollaan välittömästi yhteydessä kotiväkeen. Mikäli leiriltä ei kuulu mitään, kaikki sujuu!

11 Varusteet Leirikirje saapuu kesäkuun puolivälissä kirjepostina ja se sisältää tarkan varustelistan. Tarvitset ainakin nämä: Rinkka/iso reppu (tavaroita varten) Makuualusta ja makuupussi Ruokailuvälineet ja niitä varten kangaspussi/kassi Käteistä rahaa kioskiostoksia varten! (Huom! Maksukortit eivät käy leirillä.) HUOM! Elektroniset laitteet saattavat hävitä, särkyä tai kastua, joten niiden mukaan ottamista kannattaa tarkoin harkita. Partiovakuutus ei korvaa niitä! Laitteille ei ole myöskään latausmahdollisuutta.

12 Pakkaaminen Kaikki tavarat tulee nimikoida ja pakata rinkkaan tai reppuun. Jokaisen pitää pakata omat tavaransa itse, jotta tietää missä mitäkin on. Ota mukaan vain sen verran, mitä jaksat kantaa! Jokaisen pitää jaksaa kantaa tavaroitaan jonkin matkaa. Tavarat kannattaa pakata esim. pieniin muovipusseihin. Jos sataa ja rinkka kastuu, niin kaikki tavarat eivät kastu.

13 Löytötavarat Leirin aikana löytötavarat kootaan Leiritoimistolle (keskusaukio) ja nimikoidut tavarat palautetaan omistajille. Leirin jälkeen löytötavarat siirretään Mikkelin Partiotoimistolle ja niitä säilytetään siellä syyskuun loppuun asti. Tiedustelut p Löytötavarat lähetetään omistajan kustannuksella. Huom! Sukat ja alusvaatteet sekä märät ja erittäin likaiset löytötavarat heitetään roskikseen to 6.8.

14 Kuljetukset Lippukunnat järjestävät itse tai yhdessä naapurilippukuntien kanssa kuljetukset leirille. Leirille saavutaan klo tai välisenä aikana ja poistutaan 5.8. klo välisenä aikana. Lippukunnille lähetetään tarkka aikataulu toukokuun aikana. TÄHÄN TEIDÄN LIPPUKUNNAN LÄHTÖ- JA SAAPUMISAJAT SEKÄ PAIKKA Lisätietoja kuljetuksista saa lippukunnan Kosmoscoutilta tai savunjohtajalta.

15 Vierailupäivä Leirin vierailupäivä on lauantaina 1.8. ja vierailuaika on klo 10 – 17. Vierailupäivämaksut: aikuiset 10 €, vuotiaat 5 €, alle 3-vuotiaat ilmaiseksi sis. ohjelman ja lounaan (maksetaan käteisellä). Lemmikkejä ei voi ottaa mukaan leirialueelle! Autot pysäköidään noin ½ kilometrin päähän leirialueesta. Mukaan: omat ruokailuvälineet, istuinalusta, sään mukaiset vaatteet ja tukevat jalkineet & tuliaiset leiriläiselle.

16 Postia leirille Leirille on mukavaa saada kotiväeltä postia!
Leirin postiosoite: Leiriläisen nimi/Lippukunta Alaleirin nimi/Savun numero PL 20, Puumala Leirille voi myös lähettää sähköpostia Leiriltä voi myös lähettää terveisiä kotiväelle! Postimerkkejä voi ottaa jo kotoa mukaan tai ostaa leiriltä.

17 Lisätietoa Lisätietoa löytyy: www.kosmos15.fi
Lippukunnan Kosmoscoutti ja savunjohtaja TÄHÄN HEIDÄN YHTEYSTIEDOT Leiritoimisto Pia Salmela p /


Lataa ppt "Piirileiri Kosmos’15."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google