Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Varainhankinnan uusi aikakausi!

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Varainhankinnan uusi aikakausi!"— Esityksen transkriptio:

1 Varainhankinnan uusi aikakausi!
Pilkkoset Verkkokauppa

2 pilkkoset.fi/kauppa -helpoin tapa ansaita-
Pilkkoset verkkokaupan avulla tarjoamme asiakkaillemme uuden keinon hankkia lisäansioita. Voitte ansaita ajasta ja paikasta riippumatta.

3 Kumppanuusohjelma Verkkokaupan kumppanuusohjelmassa jokainen ryhmä, joka on tehnyt Pilkkosetin kanssa varainhankintakampanjan vuonna 2012, voi jatkaa lisäansioiden hankkimista verkkokaupan avulla. Näytekassikampanjan jälkeen laaditaan verkkokauppasopimus. Jos ette vielä ole tehneet kampanjaa, aloittakaa tilaamalla näytekassit.

4 Varainhankinnan uusi aikakausi
Pilkkoset Verkkokauppa mahdollistaa ryhmäsi tulojen kertymisen ja lisäostojen tekemisen ainutkertaisen tehokkaasti. Toimitamme ryhmällesi bannerivaihtoehtoja sekä linkkitunnisteet (Url). Lisätkää bannerit ohjeiden mukaisesti ryhmänne sivuille. Mitä enemmän jaat verkkokauppanne linkkiä ryhmäsi jäsenille, ystäville, sukulaisille ym., ryhmäsi tuotot kasvavat! Linkkiä voit jakaa esim. Facebookissa, sähköpostilla tai tekstiviestillä.

5 Yksilöllinen linkki ohjaa verkkokauppaan
Toimitamme teille linkin (url). Linkin kautta tulevien asiakkaiden ostokset kartuttavat kassaanne € / tuote. Etusivun yläreunassa lukee ryhmänne nimi. Jos sinä tai asiakas menette Pilkkosetin verkkokauppaan osoitteella pilkkoset.fi/kauppa, ohjautuu 2 € / tuote aina kauden kohteelle, esim. Syöpäsäätiölle.

6 Banneri ryhmästäsi riippuen
Kun ryhmänne on tehnyt verkkokauppasopimuksen, toimitamme teille bannereita. Lisätkää sopivin ryhmänne nettisivuillenne. Banneri ohjaa asiakkaat ryhmänne ”omaan verkkokauppaan”.

7 Ideoita kampanjointiin / Facebook
Toimitamme kuukausittain uusia vinkkejä, kampanjaideoita ja kuvia sinulle, jotka voit lisätä Facebookiin omalle tai ryhmäsi sivulle.  Voisiko varainhankinta olla enää helpompaa ja mukavampaa!

8 Myynninedistämispalkkio
Ryhmälle maksetaan myynninedistämispalkkiota kaksi (2) euroa jokaisesta myydystä tuotepakkauksesta. Verkkokauppasopimuksen allekirjoitushetkellä voimassa olevan lainsäädännön mukaan yleishyödylliset yhteisöt ovat verovelvollisia elinkeinotoiminnasta saamastaan tulosta yleisen yhteisöverokannan mukaisesti (vuonna ,5 %). Myynninedistämispalkkio ei sisällä arvonlisäveroa (Alv.0). Mikäli Ryhmänne on arvonlisäverovelvollinen, tilitykseen lisätään voimassa oleva arvonlisäveronmäärä myynninedistämispalkkion päälle. Myynninedistämispalkkionne on siis 2 € + alv / myyty tuote. Pilkkoset ei vastaa Ryhmälle maksettavan myynninedistämispalkkion mahdollisesti aiheuttamista veroseuraamuksista.

9 Myynninedistämispalkkion maksu
Pilkkoset maksaa Ryhmälle sopimuskaudella kertyneen myynninedistämispalkkion seuraavasti:  Näytekassikampanja tehty syksyllä Sopimuskausi  ,  myynninedistämispalkkio maksetaan mennessä. Näytekassikampanja tehty keväällä Sopimuskausi  ,  myynninedistämispalkkio maksetaan mennessä. Sopimuskauden päättyessä kannattaa sopia ryhmän kanssa seuraavan varainhankintakampanjan aloittamisesta.                                  

10 Toimi nyt! Aloituspäätös kannattaa tehdä nyt! Ota yhteyttä meihin, niin avaamme teille verkkokaupan: Toimitamme teille ohjeet, sopimuksen, bannerit ja linkin verkkokauppaanne. Jos jokin asia jäi epäselväksi, soita ja kysy Satua tai Sailaa.


Lataa ppt "Varainhankinnan uusi aikakausi!"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google