Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Liittokokous 9.-10.6.2017 Helsinki Messukeskus.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Liittokokous 9.-10.6.2017 Helsinki Messukeskus."— Esityksen transkriptio:

1 Liittokokous Helsinki Messukeskus

2 Kokousedustajat Tuottajayhdistykset valitsevat
Jos ei muistettu syyskokouksessa valita, vielä nyt kevätkokouksessakin ehtii Läsnäolo- ja puheoikeudella liittojen johtokunnat ja MTK:n toimihenkilöt. Osallistumismaksu 100 €, jonka maksaa lähettävä taho, samoin matkakulut. Avecin saa ottaa mukaan. Hän maksaa em. osallistumismaksun ja matkakulut itse. Kokoukseen mennään ehdottomasti ilmoittautumispisteen kautta. Liittokokousedustajilla on läsnäolovelvollisuus messukeskuksessa kokouksessa. Avecit voivat osallistua kaupungilla oleviin tapahtumiin, mm. perinnekavalkadi ja tilavierailut. LIITTOKOKOUS 9.6. JA MTK 100 JUHLA 10.6.

3 Kulkemiset Tarkoitus on, että MTK Pohjois-Suomen edustajat lähtevät liikkeelle jo 8.6. junalla Oulun ja Kajaanin suunnasta. Helsingissä on varattu liittokokouksen osallistujille majoitusta 8 eri hotelliin, joista kaikista on bussikuljetus messukeskukseen tapahtumapäivinä. Jos tulee omin kyydein, messukeskuksen ovet aukeavat kumpanakin päivän klo 9 ja siellä on silloin aamiaista tarjolla. Lippukulkuetta ei ole. Kokoustila somistetaan yhdistysten lipuin. Liput pitää toimittaa paikoilleen kokoustilaan aamulla yhdeksän tienoilla. Vain liittojen liput kannetaan kokoussaliin kokouksen aluksi.

4 Ilmoittautuminen Ilmoittautuminen alkaa ihan lähiaikoina ja päättyy 12.5. Jotta voidaan päästä valitsemaan majoitushotelleja, ilmoittautumiset pitää hoitaa sutjakasti. ILMOITTAUTUMISET HOIDETAAN KESKITETYSTI LIITTOJEN KAUTTA eli liitto kerää tiedot lähtijöistä. SMT organisoi tapahtuman ilmoittautumiset, majoitukset ja kuljetukset.

5 Juhla 10.6. Kuka tahansa MTK:n jäsen voi osallistua, mutta omin kustannuksin, jos ei ole em. liittokokousedustaja tai läsnäolo-oikeutettu. Päivän ohjelma ja tarjoilut ovat jäsenille ilmaiset. Ohjelmassa on mm. MTK:n historianäytelmä, jossa käsikirjoittajana Enni Mustonen ja eturivin suomalaisia näyttelijöitä. Aamulla juhlajumalanpalvelus Helsingin tuomiokirkossa. Erikseen on juhlaillallinen liittokokoukseen osallistuville illalla 9.6. Hinta kuuluu osallistumismaksuun.

6 Ilmoittautumiset Etenevät ryhmittäin, ensin liittokokousedustajat avec. Niinkuin ilmoittautuminen myös laskutus tulee olemaan ryhmänä liitoittain. Myös huonevaraukset ja –kaverit ilmoitetaan liittojen kautta. Keskusliitto hoitaa valtuuskunnan jäsenten kulut avec, jos eivät ole liittokokousedustajia.


Lataa ppt "Liittokokous 9.-10.6.2017 Helsinki Messukeskus."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google