TIETOVERKOISSA TOIMIVA KIRKKO Ajankohtaista kirkon tietohallinnosta Kirkon hallintovirkamiehet ry Seinäjoki 21.9.2007 Aimo Karjalainen tietohallintojohtaja.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Doctoradvice Hoitajan Puhelinneuvonnan Tuki –palvelu Copyright © 2007 Doctoradvice All Rights Reserved.
Advertisements

Yhteisöllisyys – utopiaa vai arjen tekoja
Elämää ja elinvoimaa maaseudulla
TIETOHALLINTO JA TIETOJÄRJ. KEH. PERUSTEET Pekka Makkonen ja kump.
Hypermedian perusteet, Sami Hautakangas, TTKK, Hypermedialaboratorio Oppimisympäristöjen suunnittelusta © Sami Hautakangas, Hypermedialaboratorio.
Yleiset kirjastot - tekijänoikeus Kirjastopäivät Hallitusneuvos Jorma Waldén, kulttuuriyksikkö, opetus- ja kulttuuriministeriö.
Yhteistyössä Tietohallinto liikunnassa ja urheilussa
Tietohallintomalli käytännössä – ICT-johtamisesta kilpailuetua
Liikunnan ja kulttuurin PARAS –seminaari Kokkolassa
Keski-Pohjanmaan Lapsi- ja Nuorisopoliittinen strategia
Kirkkovaltuusto § 29, liite nro 9 Strategia 2015
Diakonian olemus ja ajankohtaiset haasteet
Sähköisen kaupan toimintaympäristö
Valtioneuvoston periaatepäätös valtionhallinnon IT- toiminnan kehittämisestä Valtionhallinnon IT-strategia Tyytyväiset asiakkaat, tehokas.
Korkeakoulukirjastojen rakenteellisen kehittämisen hanke
Oivaltamisen iloa © Mitä seurasi tietojen yhteentoimivuuden toteuttamisesta? Matti Hartikainen Tietohallintojohtaja.
Metropolian tietoturvapolitiikka Tai miltä se voisi näyttää.
Keravan seurakunta - matkakumppanisi
TYP-järjestelmän tiedot – kolme eri vaihetta
Helluntaiseurakuntien valtakunnallinen kampanja - muistuttaa perustehtävästä - tarjoaa teeman ja välineet evankeliointiin - vahvistaa kotimaan työtä pitempiaikaisesti.
Veijo Nikkanen: Verkonkäytön mahdollisuudet Kaikille hyvä -seminaari Selko-e Verkonkäytön mahdollisuudet Veijo Nikkanen Kehitysvammaisten Tukiliitto.
Liikkumalla tasapainoa Ikäihmisten kuntoutumista tukevat hoito- ja toimintaympäristöt hanke 2006 – 2008 Ikäihmisen hyvä elämä – ympäristön merkitys vanhenemisessa.
CSC / Tietohallinnon asiakkaat ja tuotteet / Teemu Kemppainen Käsitemalli kuvaa relevantit tiedot kohdealueelta. Tietotarpeet määrittävät relevantit.
TIETO- JA VIESTINTÄ- TEKNIIKKA OPETUKSESSA -opettajien täydennyskoulutus Johanna Karppinen Info
Skills-laivaseminaari Yrittäjyyskasvatus ammatillisen koulutuksen näkökulmasta Paula Kyrö Yrittäjyyskasvatuksen professori Aalto Yliopisto, Kauppakorkeakoulu.
Kuusamon kunnan tietohallinto
MITÄ MAASEUDUN ASUKAS ODOTTAA PALVELUILTA? Kuntatalo Liisa Häme
Anu Mustonen Mediakasvatus ja sen merkitys. Mediakasvatus 1.Mediataitojen kartuttaminen 2.Median käyttö oppimisympäristönä 3.Media tiedonkäsittelyn välineenä.
Kirkon hallintovirkamiesten päivät Ajankohtaista kirkon keskushallinnossa Pirjo Pihlaja.
Tietohallintostrategia
Ikali Karvinen, TtT, sh AMK Diakonia-ammattikorkeakoulu
Porin kaupunki Tietohallinto Jesse Pihlajamäki
Kauniaisten tietohallintostrategia
Läsnäolon yhteisö Hallintovirkamiehet Voitto Huotari.
TIETOHALLINTOSTRATEGIA
Evankelis-luterilainen kirkko Tietohallintostrategia Esitelmä Lauri Lehto.
Oulun seurakunta- hallinto- ja toimintarakenneselvitys
Helsingin yliopiston tietohallinto Tietotekniikkapalveluita tuotetaan Helsingin yliopistossa keskitetysti tietotekniikkakeskuksessa sekä hajautetusti tiedekunnissa.
TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2012 Yhdistyksen 25. toimintavuonna painopisteinä ovat edelleen valtakunnalliset jätehuoltopäivät ja niiden yhteydessä pidettävä.
Keke-kasvatus: kriittistä tarkastelua & onnistumisen avaimia
HeTa1 Taloushallinnon palvelujen keskittämismahdollisuudet HeTa- esiselvitys 2007.
TIMEKuntaTIMEKuntaIT TIME-putki Julkishallinnon tietohallinnon uudistaminen - Uudet rakenteet - Uudenlainen yhteistyö - Uudet toimintatavat - Uudet (sähköiset)
Opintohallinnon tietojärjestelmän modernisointiprojekti Pekka Kähkipuro,
Matti Piispanen Seurakuntarakenteiden kehittäminen kunta- ja palvelurakenneuudistuksessa Paikallisidentiteetin merkitys
Valtionhallinnon IT- strategia
Osaamisen ja sivistyksen asialla YLIOPISTOJEN YHTEISHAKU JA SÄHKÖINEN HAKUJÄRJESTELMÄ Vilho Kolehmainen VALTAKUNNALLISET OPO-PÄIVÄT
EVTEK T&K -seminaari EVTEK Mobiilisovellusten laboratorio Auditorio, Big Dry (B 327) Jörgen Eriksson Kehityspäällikkö.
Pohjois-Savon tietohallintostrategia 1 Pohjois-Savon tietohallintostrategia Strategian esittely
Verkko-oppimisympäristöt oppimisen tukena Tieto- ja viestintätekniikka pedagogisena työvälineenä Sallariina Haarala Pia Lipponen.
Talous- ja strategiaryhmä Väkiluvun muutos tammi-elokuussa 2005 ja 2006 Tampereen seutukunta Lähde: Tilastokeskus, ennakkotieto Koko seutukunta yhteensä.
LUTERILAINEN KIRKKO.
Verkko-opetuksen laatukäsikirja Kristiina Karjalainen, Ulla Ritvanen Erika Löfström Laadun teoriasta käytäntöön työpajat
Sininauhaliitto on kristillisten päihdejärjestöjen keskusliitto
Oodi-konsortio ja yliopistojen yhteistyö
INTERNET ja ROTARY Piiri 1420 Piirineuvottelu ROTARY INTERNATIONAL PIIRI 1420 PIIRINEUVOTTELU INTERNET JA ROTARY Jaakko Castrén Lauttasaaren.
Talous- ja strategiaryhmä Väkiluvun muutos tammi-syyskuu 2006 Tampereen seutukunta Lähde: Tilastokeskus, ennakkotieto.
OHJAAJAN KOKEMUKSIA SÄHKÖISEN HOPS-TYÖKALUN KÄYTÖSTÄ espanjalainen filologia Elina Liikanen Romaanisten kielten laitos Oodi-päivät ?
MAHDOLLISUUKSIEN MARKKINAT IHMISARVOFOORUMI 2010 KANAVATYÖSKENTELY klo Ihan sama ihmisarvo?
Tampereen kaupunkiseudun ICT-tilanne ICT muutostuen verkostoseminaari Jarkko Oksala/tietohallintojohtaja, Tampere Jarkko Oksala.
TIETOTURVA INTERNETISSÄ. MITÄ ON TIETOTURVA? Tietoturvalla pyritään suojaamaan yritykselle tärkeitä tietoja ulkopuolisilta. Tietoturvalle on asetettu.
Kuntien ja sairaanhoitopiirien välinen tietohallintoyhteistyö Miten meillä ja miten muualla? LSHP, Tietohallinto - Vesa-Matti Tolonen, tietohallintojohtaja1.
Nokian seurakunnan strategia
Tietoturva internetissä
Tutustu nettisivuihin
KTPO-CSC-vuosisopimuksen 2018 näkymiä ym
Aineistoa seurakuntien työpaikkakokouksia varten
Kirkkona monikulttuurisessa yhteiskunnassa
ICT –ympäristön yleiskuvaus
Verkkoaivoriihi helmikuussa 2014
TYP-järjestelmän tiedot – kolme eri vaihetta
Esityksen transkriptio:

TIETOVERKOISSA TOIMIVA KIRKKO Ajankohtaista kirkon tietohallinnosta Kirkon hallintovirkamiehet ry Seinäjoki Aimo Karjalainen tietohallintojohtaja Kirkkohallitus

Tietoverkoissa toimiva kirkko Kirkon tietohallinnon johtoryhmän mietintö 1/2006. Kirkon tietohallintostrategian päivityksen väliraportti. Kirkkohallituksen täysistunto Internetissä osoitteessa

Painopisteitä Kirkon tietohallintostrategia 2.Kirkon hengellinen perustehtävä Internetissä 3.Kirkon työpaikkatori 4.Kirkonkirjojenpito ja sen tietojärjestelmät (KITKE) 5.Talous- ja henkilöstöhallinto ja niiden tietojärjestelmät (HeTa-hanke) 6.KIRKKO-verkon etä- ja mobiilityötekniikka (TYP) 7.Kirkon tietojärjestelmien käyttöoikeuksien hallintajärjestelmä (TYP) 8.Tietoturva

Tärkein painopiste – kirkon hengellisen perustehtävän toteutuminen Internetissä ”Esimerkiksi nuorille Internet on jo tänään aito elämän ympäristö, jossa ollaan, tutustutaan ja tavataan ystäviä. Kirkollekaan Internet ei ole enää vain viestintäväline, vaan uusi toimintaympäristö. Kyse ei ole vain teknisistä ratkaisuista, vaan asialla on vaikutuksia myös seurakuntien ja koko kirkon toimintatapoihin. Tarvitaan esimerkiksi pappeja, joilla on taidot ja mahdollisuudet tehdä töitä Internetissä.”