Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

OHJAAJAN KOKEMUKSIA SÄHKÖISEN HOPS-TYÖKALUN KÄYTÖSTÄ espanjalainen filologia 2007-2008 Elina Liikanen Romaanisten kielten laitos Oodi-päivät 2.4.2008 ?

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "OHJAAJAN KOKEMUKSIA SÄHKÖISEN HOPS-TYÖKALUN KÄYTÖSTÄ espanjalainen filologia 2007-2008 Elina Liikanen Romaanisten kielten laitos Oodi-päivät 2.4.2008 ?"— Esityksen transkriptio:

1 OHJAAJAN KOKEMUKSIA SÄHKÖISEN HOPS-TYÖKALUN KÄYTÖSTÄ espanjalainen filologia 2007-2008 Elina Liikanen Romaanisten kielten laitos Oodi-päivät 2.4.2008 ? !!!! ! !

2 Sähköinen hops-työkalu Korvaa paperin, ei ohjausta! Heikkouksia: o Korvaavuudet (erityisesti siirtyjät) o Monta suoritusta, joilla sama koodi o Sivuaineet Hyviä puolia: o Ei enää suttuisella käsialalla tuherrettuja papereita o Ei enää mapitusta, hopsit pysyvät tallessa weboodissa o Toimii hyvin erityisesti alkuvaiheen opiskelijoilla o Toimiva suunnittelun väline opiskelijoille o Kaikki toiminnot samassa osoitteessa (WebOodi)

3 Paperihops

4

5 Sähköinen hops

6 Ennen…… ja jälkeen

7

8 Opiskelijoiden ja ohjaajien palautetta ”eHOPS on mielestäni erittäin hyvä idea, josta ei tulisi luopua. Sitä kannattaa kehittää opiskelijoita mahdollisimman hyvin palvelevaksi työkaluksi ja toivoisin sen olevan osa jokaisen HY:n opiskelijan arkea, tällöin muidenkin laitosten kursseille osallistuminen, suoritusten seuraaminen ja niiden liittäminen eHOPSiin olisi vaivatonta.” ”EHOPS on hieno keksintö kunhan se saadaan täysin yhteensopivaksi opinto-oppaan ja laitosten nettisivujen kanssa.” ”Opiskelijoilta ei ole tullut yhteydenottoja teknisistä vaikeuksista tai ongelmista. Uskon, että tämän päivän opiskelijalle eHOPS on varsin luotettava toimintaympäristö.”


Lataa ppt "OHJAAJAN KOKEMUKSIA SÄHKÖISEN HOPS-TYÖKALUN KÄYTÖSTÄ espanjalainen filologia 2007-2008 Elina Liikanen Romaanisten kielten laitos Oodi-päivät 2.4.2008 ?"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google