Järvenpään kaupunkiTekijä, muokkaa Perustyylissä SORTUMAVAARA 5.5.2011, Johtava rakennustarkastaja Jouni Vastamäki Rakennusvalvonta, Järvenpää p. 0403152581.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
ILMOITTAUTUMINEN Ilmoittautuminen kevään 2009 kirjoituksiin viimeistään pe henkilökohtaisesti lukion kansliassa
Advertisements

Akavalaisten työaikakäytännöt esimerkkejä jäsenliitoista
Orientaatio ammatillisiin opintoihin NITOJA-hankkeen päätösseminaari Ulla-Maija Arminen Ulla-Maija Arminen.
Pohjois-Suomen aluehallintovirasto, lääninelintarviketarkastaja Raisa Romppanen1 Kokemuksia yleisötilaisuuksien turvallisuuden tarkastamisesta.
PaLaVa-projekti Toimijoiden aloituspalaveri klo
SUOMEN KULTTUURIRAHASTON KIRJATALKOOT SKR. Kirjatalkoot -Suomen Kulttuurirahaston kaikkien aikojen suurin tukihanke, johon Svenska litteratursällskapet.
SUOMEN PANKKI | FINLANDS BANK | BANK OF FINLAND Kansantaloutemme menestystekijät, uhat ja mahdollisuudet Tammikuun kihlaus –seminaari Pääjohtaja.
Lapista tulevaisuus Lapin korkeakouluista valmistuneet työelämässä.
Hajajätevesiasetus – rakennusvalvonnan uusi riesa?
FinELib 10 vuotta Kuntarakenteen muutoksesta kirjasto- ja tietopalvelujen kannalta Kristiina Kontiainen Etelä-Suomen lääninhallitus.
Työmarkkinajärjestökysely tasa-arvosuunnitelmista ja palkkakartoituksista 2012 Akava
Oodin versiot, havaittujen virheiden korjaus sekä kehitysehdotusten eteneminen Laura Vuorinen Kehittämisosasto / Opiskelijarekisteri.
KUNTOUTTAVA TYÖTOIMINTA
Mökkiläiset rautakaupan näkökulmasta
Keskeiset tavoitteet Tasaveroiset toimintaedellytykset ja yhteiset pelisäännöt valvontaan yksityiselle ja julkiselle sosiaalipalvelualalle Palvelusetelin.
eTentti Jyväskylän yliopistossa
1. Turvallisuustutkinta lyhyesti
Sisäilmayhdistys ry Korjausvastuut1 TAUSTA  vastuut lainsäädännössä  AOYL  AHVL, LHVL  ongelman syy vaikuttaa vastuuseen  rakenteellinen vika  huono.
SUOMEN PANKKI | FINLANDS BANK | BANK OF FINLAND Maailmantalouden muutoksesta ja Euroopan talouden haasteista Erkki Liikanen Pääjohtaja Suomen Pankki.
Ohjaajakouluttajat Työryhmässä 15 jäsentä, paikalla 10. Lisäksi 5 työryhmän ulkopuolista.
©Tampereen kaupunki Vipu-projektin kysely Videoneuvottelujen käyttö ja tarpeet hyvinvointipalveluissa lokakuussa 2007.
Ilmastonmuutospolitiikat ja terve kaupunki Jouni Tuomisto, akatemiatutkija THL, Ympäristöterveyden osasto.
Ylioppilaskirjoitukset
Ajankohtaiskatsaus Henna Virkkunen Hallinto- ja kuntaministeri
Tutkimusosasto Mitä ja miksi? Tutkimuksen tavoitteena on selvittää, millaisia kokemuksia nuorilla on täystyöllisyysmallista ja työvoimatalossa työskentelystä.
MANNER-SUOMEN ESR-OHJELMAN TOTEUTUMINEN
Työmarkkinatutkimus 2012 Yksityinen sektori
Orientoivat opinnot Hallintotieteiden tutkinto-ohjelma
Mainonnan kiinnostavuus aikakauslehdissä KMT Kuluttaja syksy 2009 / kevät 2010.
1 Mielipiteet mainonnasta aikakauslehdissä KMT Kuluttaja syksy 2009/kevät 2010.
Perusopetuksen ryhmäkoko
SUOMEN PANKKI | FINLANDS BANK | BANK OF FINLAND 1 Maailmantalouden näkymät ja Suomen haasteet Pääjohtaja Erkki Liikanen
Näin varmistamme viihtyisät ja turvalliset
Innovaatiotilastot 2012 ja Pohjois-Savon ja Kuopion seudun asema Lähde: Tilastokeskus, tutkimus- ja kehittämistoiminta (tietokanta) Tekes, Teknologiateollisuus.
AAIEye – Palveluiden valvonta ja käyttötilastot Hakassa Mika Suvanto Tieteen tietotekniikan keskus CSC
Millainen liikkuja olen? Kuljen koulu matkat yleensä pyörällä. Illalla koulunjälkeen, kun olen kavereiden kanssa tai vapaa- ajalla tulee hyötyliikuntaa.
Jotain siitä -seminaari Kehitysvammaisten Tukiliiton Kaveri-projekti Projektipäällikkö Kati Ruotsalainen.
Suomen Kauppakeskusyhdistys ry Missio Suomen Kauppakeskusyhdistys ry on kauppa- ja ostoskeskusten järjestö, jonka toiminnassa omistajat, kauppa, palvelut,
OPEDA (OPH:n rahoittama EU-hanke) Opiskelijoiden erityisyyden huomiointi ja pedagogisen johtajuuden kehittäminen Peruskoulun lopettaneiden tukeminen jatko-opintoihin.
Sosiaali- ja terveysjärjestöt kumppanina yhteispalveluissa Anu Kari Keski-Suomen sosiaali- ja terveyspolitiikan kehittämispäivät
Eviva-hanke Vertaistukea ja voimaa ryhmätoiminnoilla päivät Sanna Forsell Ikääntyvien ja iäkkäiden Hankekoordinaattori, Eviva-hanke Turun kaupunki,
Raideliikenne aluepolitiikan ja liikennepolitiikan synteesi?
SUOMEN PANKKI | FINLANDS BANK | BANK OF FINLAND 1 Suomen talouden näkymät Pääjohtaja Erkki Liikanen
Valmius tulevaisuuteen Arto Saloranta.
CAF Poliisihallinnossa
Tulevan hallituskauden tiede- ja yliopistopoliittiset painopisteet (Edistyksellinen tiedeliitto ) Rehtori Keijo Virtanen Turun yliopisto Suomen.
Järvenpään kaupunkiKaarina WilskmanTekijä, muokkaa Perustyylissä Varpusta vaarin ja vaariin, myös seutuyhteistyössä VARPU-seminaari Kaarina.
© Ahlstrom SIL Puheenjohtajapäivät Jukka Helminen Vaasa,
S OSIAALIALAN T YÖNANTAJAT RY Kohti kunnallisvaaleja 2012 Yksityisen sosiaalialan kunnallisvaaliteemat yhteiset pelisäännöt valvonnan toteuttamiselle tasaveroiset.
W w w. h a m k. f i Uuden kirjastojärjestelmän valmisteluryhmän Sinikka Luokkanen Valmisteluryhmän pj
SRV – Rakentavasti erilainen
Juho Niskanen  Turvallisen ryhmän muodostumiselle on tärkeää, että osataan kommunikoida tunnetasolla ja ylläpitää tätä kommunikaatiota.
Suun terveydenhuollon hoitoonpääsy Lokakuussa 2014 Tieto-osasto / PATI.
Huippuostajat Fiksu kysyntä luo markkinoita yritysten uusille ratkaisuille Tekes Asiantuntija Sampsa Nissinen.
Uudistuva intranet Henkilöstötoimikunta Riitta Lehtonen Juhani Lassander.
F odf aödofij öodfij aöiodjf ödfaök ök fkd f… Kuljettaja tarkastaa moottoriöljyn. Säiliössä on öljyä ihan riittävästi. Tällä kertaa ei siis tarvitse lisätä.
SOSIAALITYÖN LUOKITUKSET KEHITTÄMISTYÖN KOHTEENA
VALOA Valmennuksella kansainvälisiä osaajia työmarkkinoille
W w w. h a m k. f i Verkko-opiskelu Yrittäjyyden ja liiketoiminnan KT-keskuksessa Emmi Tarvainen
VANHUSTEN ELÄMÄNHALLINNAN TUKEMINEN PALVELUOHJAUKSELLA
Heuristinen arviointi Käyttöliittymäseminaari Jere Salonen.
Pk-yritysbarometri, kevät 2015 Seuturaportti, Etelä-Savo 1.
Yksityinen palvelutuotanto sosiaali- ja terveyspalveluissa 2009
Järvenpään kaupunkiTekijä, muokkaa Perustyylissä Nollaenergiahankkeen toteuttaminen rakennusvalvonnan kannalta Johtava rakennustarkastaja Jouni Vastamäki.
Uudenkaupungin lukiosta valmistuneiden ylioppilaiden SIJOITTUMISTIETOJA Opinto-ohjaaja Mirja Niiranen Uudenkaupungin lukio
Pk-yritysbarometri, kevät 2015 Seuturaportti, Pirkanmaa 1.
Laitos-Oiva kunnan näkökulmasta
Tutkija Heikki Harri Onnettomuustutkintakeskus
Kimmo Tiilikainen, asunto-, energia- ja ympäristöministeri
Hybridikytkennät kaukolämmössä – Tampereen Sähkölaitos
Esityksen transkriptio:

Järvenpään kaupunkiTekijä, muokkaa Perustyylissä SORTUMAVAARA , Johtava rakennustarkastaja Jouni Vastamäki Rakennusvalvonta, Järvenpää p

HALLIROMAHDUS  Rakennesuunnittelijan kelpoisuus oli erikseen todettu riittäväksi.  Rakennesuunnitelmat olivat monilta osin puutteelliset.  Ei ulkopuolista tarkastusta  Riskillisiä rakenteita on ympäri Suomea.  Katsastusmenettely käyttöön Järvenpään kaupunki syksy 2008Järvenpään kaupunki kevät 2007

JÄRVENPÄÄN JALKAPALLOHALLI  Asiantuntijan silmämääräinen tarkastus oli ok. Tosin yp rakenteet hankalasti tarkastettavissa  Laskelmien tarkastus osoitti vakavia puutteita.  Lupa. Korjaussuunnitelmien ulkopuolinen tarkastus.  Luvanvarainen korjaus käynnissä. Järvenpään kaupunki syksy 2008Järvenpään kaupunki kevät 2007

 Onnettomuustutkintakeskus tutki.  Virheellinen kiinnitys. Samanlaisia paljon ympäri Suomea.  Kaupungin kohteita on kartoitettu.  Mahdolliset korjaukset luvanvaraisia. Järvenpään kaupunki syksy 2010 Kyrölän sisäkatto romahti

Kuka tarkastaa ja valvoo nousukaudella? Järvenpään kaupunki syksy 2010 Lauri Jääskeläinen RTY -päivät 2011:  Miten viranomainen mitoittaa voimavaransa suuriin volyymivaihteluihin?  Perinteinen keino: tarkastetaan vähemmän  Jos yksityinenkin sektori on kiireen alla, ja julkinen valvonta minimissään, niin kasvavatko virheiden mahdollisuudet?

Nyt on asiantuntijoiden aika. Suuri kiitos kaikille luennoitsijoille ja muille tilaisuuden järjestelyihin osallistuneille. Jouni Vastamäki Johtava rakennustarkastaja Järvenpään rakennusvalvonta