Web 2.0 sivut 18 - 24. Lego Hyvä esimerkki toiminnan muuttamisesta Web2.0 henkeen Tekivät runsaasti tappiota kunnes kehittivät Mindstorm ohjelman jolla.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Internet ohjelmointi ympäristönä- webtop -web 2.0 kulttuurin alkuaskelet tietosovelluksien siirto yksittäisistä laitteista ja käyttöjärjestelmistä> www-alustaisiksi.
Advertisements

SOME Eli sosiaalinen media ja lähinnä sitä Facebook Roast.
Arvonlisävero kirjanpidossa
Markkinointikampanjan suunnittelu
Kymen Sanomien mobiilipalvelu m.kymensanomat.fi. Mobiilin käyttö •Internetin käyttö matkapuhelimella on yleistynyt tuntuvasti viimeisten parin vuoden.
Toimitusjohtajan katsaus. Liikevaihto Kotimaa Vienti.
Perintö-, lahja- ja sukupolvenvaihdoksen verotuksen muutokset Kauniaisten Yrittäjien koulutustilaisuus
Ravelry.
Haminan halutuin hoitopaikka Tervetuloa Kymen Hoito- ja Kuntoutuskeskukseen.
Tuulivoimaloiden vaikutus valvontasensoreihin toteutettu tutkimusprojekti Markku Sipilä, VTT.
Kuvittele jos käytössänne olisi IT- monitoimityökalu, jolla hallitsette useita organisaation tiedonhallinnan haasteita?! 1. Ajanhallinta -jaettava kalenteri.
Innostavan esityksen muistavat kaikki. Ideasta käytäntöön NY 12h –leirin esitys2008.
Yritysfoorumi Työpajat. Työpaja 1: Liiketoimintamahdollisuuksien kasvattaminen sähköisen myynnin ja markkinoinnin avulla (vetäjä Mari Uusitalo)
Tutkimustuloksia asunnonvaihtoprosessista ja Igglon ensimmäisistä kuukausista Jaana Wikström.
”Yrityskauppa myyjän ja ostajan näkökulmasta!”
Sinikka Hiidenmaa KHT Mikkelin Tilitoimisto Oy
ARVOPAPERISIJOITTAMINEN KAPPALE 6: JOHDANNAIS- INSTRUMENTIT
S ysteemianalyysin Laboratorio Teknillinen korkeakoulu Kimmo Berg Optimointiopin seminaari - Kevät 2005 / 1 Sähköinen kaupankäynti Kimmo Berg.
SYYSMARKKINAT Nummenpakan koulun Nummen yksikön 6A lk
Asiakkuudet luovalla alalla
Esitelmä YOUTUBE.
Asuminen ja asuntokauppa
Sähköisen kaupan toimintaympäristö
LibraryThing. fi.librarything.com/ • Maailman suurin kirjakerho. Sisältää n. 50 miljoonan kirjan luettelointitiedot käyttäjää. • Et tarvitse.
- Vuokra-asunto: - Asunnon voi vuokrata yksityiseltä tai julkiselta taholta esim. kunnalta (yleensä edullisempia) - Ei tarvita suuria pääomia, pääsee helposti.
KAUSIJULKAISUPÄIVÄT ELEKTRONISEN AINEISTON HANKINTA YRITYSTIETOPALVELU – KEMIRA OYJ.
Arvonlisävero budjetoinnissa
1 Suomi24 – Suomen suurin yhteisö •Kävijät –Noin eri kävijää/vko –Suomen suurin käyttäjien tuottama palvelu •Palvelut –Aloitussivu & haku –Keskustelu.
Enemmän toimeksiantoja
Saatavuus kilpailukeinona
Verkkosivut opettajan apuna
Metoditehtävä 1.Tee ohjelma, jonka tehtävänä on laskea jonkin tietyn käyttäjän syöttämän välin numeroiden summa. (Esim. käyttäjän syötöllä 1 ja 5 ohjelma.
Kuvittele jos Yrityksellänne olisi käytössään IT- linkkuveitsi, jolla hallitsette useita Yrityksenne tiedonhallinnan haasteita?! 1. Yrityksen tiedostojenhallinta.
Toiston tekeminen Javalla  Mikä toistorakenne on?  while toistorakenne  do-while toistorakenne  for toistorakenne 1.
Verkkokaupan perustaminen
Asuntokaupassa piilee kaksi sudenkuoppaa Kiinteistönvälittäjäbarometri ja asuntomarkkinat syksyllä 2014 Sisä-Suomi.
Instagram Katariina Toivonen.
WEB 2.0 — Sitä sun tätä Juha Kurri. Folksonomia Flickrissä on luovuttu tieteellisestä, tai muusta vakiintuneesta luokittelusta ja hierarkisesta lajittelusta,
Tulos vs. Kassa / #1 MYYNTI
Aini Iivari, Merja Maijala, Sirpa Mäkinen Google -markkinointi.
JHS:N SUOSITUKSET VAATIMUSMÄÄRITTELYLLE SEPPO RÄSÄNEN SAVONIA-AMMATTIKORKEAKOULU TERVEYSALA, KUOPIO Ohjelmistotekniikka ja projektinhallinta,
TYKY-KUNTOSETELI YHTEISTYÖKUMPPANINA Kohdennettuhuin maksuvälineisiin erikoistunut yksityinen yritys Luotettava kumppani ( toiminut yli 4 vuotta alalla.
Marjatilan kirjanpito-ohjelmisto Esa Hill Vaasan ammattikorkeakoulu.
KH Kirjasampo NYT Yleisten kirjastojen neuvosto
Pienyritykset ja käytettävyys Ville Juhani Lehtonen, 49515B.
Metsänomistajan verosuunnittelua
AYY vuosijuhlat Budjettiselvitys.
Asukastoiminnan ja yhteisöllisyyden mahdollisuudet kerrostalossa
Surffailun salat Internet tutuksi. Mikä on Internet? Internet on samaan verkkoon liitettyjen palvelimien, reitittimien, kytkimien, keskittimien ja tietokoneiden.
Kalevankankaan koulun mainosprojekti Mediavaikuttamisen parhaat eurooppalaiset käytännöt.
S ysteemianalyysin Laboratorio Teknillinen korkeakoulu Lauri Sommarberg Optimointiopin seminaari - Kevät 2005 / (8) Verkkohuutokaupat Huutokauppojen yhdistäminen.
Markkinoinnin kilpailukeinot Jakelu, vai Saatavuus ? Asiakaslähtöisyys. Vaikuttaako ajattelu toimintaan, ja vaikuttaako muutos ajat- telussa.
Verotuksen perusteet III, luovutusv.
Olet ostamassa omaa asuntoa Pirkanmaalta. Bruttopalkkasi on 2971 €/kk, josta sinulle käteen jää verojen jälkeen 2018 €/kk. Omia säästöjä sinulla on 8000.
Heigo Anto WWW-sivuston Google-optimointi Heigo Anto
Created by BM|DESIGN|ER MA3 määräaikaisvuokra portaali default I II III Ulkoistettu Sisältä.
TALOUSTIETO Markkinat ja hinta Kysyntä ja tarjonta.
MITEN ELÄÄ KRISTITTYNÄ?. Yleistä Kirkko on kristittyjen yhteisö. Apostolien teot kuvaavat kristinuskon syntyä. Apostolit olivat Jeesuksen opetuslapsia.
Kilpailumuodot Toni Uusimäki TÄYDELLINEN KILPAILU Teoreettinen malli, täydellinen kilpailu erittäin harvinaista Torikauppa(vihannesten ja marjojen.
19 Yritys tavoittelee voittoa s
Vapaa kilpailu hyödyttää kuluttajaa
WWW-sivuston ja verkkopalveluiden rakentaminen
Kaksinkertainen kirjanpito
LAINA JA KORKO.
YRITYKSENI PAHIMMAT KILPAILIJAT
TALOUSTIETO Kilpailu.
www-sivuston ja verkkopalveluiden rakentaminen
3 Tiedonhaku Sanahakupalvelut.
Markkinointisuunnitelma
Dos and don’ts #effiefinland #sanomista
Esityksen transkriptio:

Web 2.0 sivut

Lego Hyvä esimerkki toiminnan muuttamisesta Web2.0 henkeen Tekivät runsaasti tappiota kunnes kehittivät Mindstorm ohjelman jolla käyttäjät saivat suunnitella uusia lego tuotteita Riistäytyi kuitenkin käsistä kun ihmiset onnistuivat hakkeroimaan ohjelman Lego käänsi tämänkin kuitenkin voitoksi ja teki ohjelmasta hakkeroitavan eli kiinnostus ohjelmaan nousi, lego sai lisää ilmaisia työntekijöitä Kehittivät edelleen uusia ohjelma versioita, tällähetkellä erilaisia malleja varastoissa yli

Igglo Suomalaisen Web2.0 pioneeri Erikoistunut asuntokauppaan ns. ”Hiljaisella myynnillä” Ostajat ja myyjät voivat ensin selvittää kiinnostuksen ja hinnan ilman todellista osto tai myynti tarkoitusta Palvelu toimii täysin anonyyminä eli ostajan tai myyjän tietoja ei luovuteta toiselle osapuolelle ennen kuin molemmat sen ovat hyväksyneet Igglo on kehittänyt myös karttapalvelun asunnon ostajille josta ostajat voivat valita tietyn alueen ja nähdä asunto tarjonnan siitä

Google, Yahoo ja Amazon - Automatisoidut mainosjärjestelmät Web 2.0 edelläkävijöitä, ovat suosituimpien ja kannattavimpien www-yhtiöiden kärjessä Kaikki generoivat mainoksia tai tuotetarjouksia hakuihin, myös epätavallisiin ja harvoin tehtyihin Googlella on loputtomat datavarastot ja hyvin kehittynyt indeksointi Yahoo on sitouttanut käyttäjät itseensä monipuolisilla ja maksullisilla palveluilla Amazonilla varat kertyvät tuotteiden välityspalkkioista ja mainonnan hoitavat itse asiakkaat Google käyttää Adsense -palvelua, käyttäjä klikkaa mainosta ja sivun omistaja saa pienen provision Kaikkien näiden kilpailuetu perustuu vaikeasti tuotettavaan dataan