Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Instagram Katariina Toivonen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Instagram Katariina Toivonen."— Esityksen transkriptio:

1 Instagram Katariina Toivonen

2 Yleistä Instagram on ilmainen kuvien jakopalvelu ja sosiaalinen verkosto, joka aukesi lokakuussa Palvelun avulla käyttäjät voivat jakaa kuvia, kommentoida toisten käyttäjien kuvia ja tykätä niistä. Palvelun käyttö kokonaisuudessaan edellyttää sovelluksen latausta, jonka voi ladata iOS- ja Android- käyttöjärjestelmille sekä epävirallisia vajaavaisilla toiminnoilla varustettuja versioita myös Windows Phone - käyttöjärjestelmälle. Instagramilla on tällä hetkellä noin sata miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ympäri maailman. Sovelluksen tarkoituksena on jakaa kuvia 16 erilaisen kuvafiltterin avulla, joilla voi muokata mm. kuvan saturaatiota, värejä sekä kontrasteja.

3 Historia Instagramin kehitys alkoi San Franciscossa, kun Kevin Systrom ja brasilialainen Michel ”Mike” Krieger alkoivat kehittää monipuolista kuvienjakopalvelua. Ensin palvelu tuki vain iPad-, iPod touch- ja iPhone- laitteita, joille palvelun pystyi lataamaan App Storesta. 3. huhtikuuta Instagram julkaistiin Android-älypuhelimille, jolle palvelun pystyi lataamaan Android Marketista (nykyinen Google Play). 12. huhtikuuta 2012 Facebook osti Instagramin omistusoikeudet noin miljardin dollarin hintaan.

4 Suosio Joulukuuhun 2010 mennessä palveluun oli rekisteröitynyt miljoona käyttäjää. Kesäkuussa 2011 Instagram ilmoitti rekisteröityneitä olevan viisi miljoonaa. Palvelu rikkoi kymmenen miljoonan rekisteröityneen käyttäjän rajan saman vuoden syyskuussa. Huhtikuussa 2012 ilmoitettiin, että palvelussa on jo kolmekymmentä miljoonaa käyttäjää. Instagram ilmoitti heinäkuussa 2011, että kuvia oli jo ladattu palveluun sata miljoonaa kappaletta. Saman vuoden elokuussa ilmoitettiin, että kuvia oli ladattu 150 miljoonaa. Instagramin uuden Android-käyttöjärjestelmän julkistuksen jälkeen jo ensimmäisten kahdentoista tunnin aikana sovellus ladattiin yli miljoona kertaa. Instagram on pyrkinyt viimeaikoinamilloin? otsikoihin tiedotteellaan siitä, että on kieltänyt sellaisten kuvien latauksen, joissa on vahingoitettu itseään tai jotka voisivat yllyttää itsensä vahingoittamiseen. Sama pätee myös käyttöehtoihin, joita käyttäjän pitää noudattaa. Käyttäjän pitää myös olla 13-vuotias tai vanhempi, eikä sivuille saa ladata alastonkuvia, osittain alastomia kuvia tai seksuaalisesti vihjailevia kuvia. Käyttäjä on itse vastuussa kuvistaan. Palvelua pystyy seuraamaan Webstagram-nimiseltä nettisivulta, jossa täytyy tietää käyttäjän nimi tai nimimerkki nähdäkseen tämän kuvat. Kesäkuussa 2013 Instagram lisäsi toiminnon jonka avulla palveluun pystyy lisäämään enintään 15 sekunnin pituisen videon. Toiminnan julkaisemisen jälkeen palveluun ladattiin kahdeksan tunnin aikana yli 5 miljoonaa videota.


Lataa ppt "Instagram Katariina Toivonen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google