Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Ravelry.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Ravelry."— Esityksen transkriptio:

1 Ravelry

2 Ravelry Kansainvälinen käsityöharrastajien yhteisö
Yli miljoona jäsentä, myös tuhansia suomalaisia Ilmainen, mutta vaatii rekisteröitymisen Keskusteluryhmiä myös suomeksi Neulonta- ja virkkausohjeita: sekä ilmaisia että maksullisia Omassa profiilissa voi pitää kirjaa omista langoista, työvälineistä, käsityöohjeista ja käsityöprojekteista eli voit jakaa harrastustasi muille eri tavoin

3 Rekisteröityminen osa 1
Klikkaa ”Join now!”

4 Rekisteröityminen osa 2
Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja paina ”Send a signup link”. Sähköpostiisi lähetetään kirjautumislinkki. Mene sähköpostiisi ja klikkaa viestissä olevaa linkkiä, jonka ravelry.com sinulle lähetti. (Sähköpostin ensimmäinen linkki.)

5 Rekisteröityminen osa 3
Sait auki tämän sivun. Valitse käyttäjätunnus (Kirjoita ensimmäiseen laatikkoon.) Valitse salasanasi (Kirjoita toiseen laatikkoon.) Vahvista salasanasi, eli kirjoita se uudelleen (Kirjoita kolmanteen laatikkoon.) Klikkaa ”Create my account!” ja rekisteröitymisesi on valmis. (Jos valitsemasi käyttäjätunnus on jo käytössä, sinua pyydetään valitsemaan jokin muu käyttäjätunnus.)

6 Sanastoa: Craft = käsityö Crochet = virkkaus Knitting = neulonta
Pattern = malli, ohje Sewing = ompelu Englannin kielen avulla pääset Ravelryssä käsiksi hyvin suureen määrään erilaisia käsityöohjeita. Ohjeita löytyy kyllä myös suomen kielellä.

7 Patterns-välilehti: malleja
Voit hakea ohjeita ja malleja patterns-välilehdeltä (ks. nuoli). Voit hakea esimerkiksi: 1. Search patterns: Sanahakuna kirjoittamalla hakusanan/sanat pikahakulaatikkoon. 2. Hot rifht now: Uusia ja suosittuja malleja klikkaamalla nimeä. 3. Browse categories: Selailemalla aihealueita. Jos klikkaat view all categories –linkkiä pääset selailemaan kaikkia kategorioita. Kokeile esim. fingerless (kynsikkäät ym.).

8 Ilmaisia käsityömalleja
Jos näet kiinnostavan hakutulosten otsikon vieressä free-sanan, olet löytänyt ilmaisen, vapaasti omaan käyttöön kopioitavan ohjeen. Pääset malliin, kun klikkaat mallin otsikkoa ja etsit linkin, jossa lukee free Ravelry download.

9 Mallin tiedot Pääset malliin, kun klikkaat mallin otsikkoa ja etsit linkin, jossa lukee free Ravelry download. Tämän kohdan klikkaamisen jälkeen valitse Download PDF. Näet vasemmalla kuvia mallista. Oikealla ja ylhäällä on tietoja mm. langasta sekä Ravely-yhteisön jäsenistä, jotka ovat tehneet tämän mallin mukaisen käsityön merkitsemällä sen Ravelryssä projektikseen (projects). Kiinnostavia käyttäjiä voi lisätä omiksi kavereikseen yhteisön sisällä. Jos et halua katsoa / tulostaa ohjetta itsellesi juuri nyt, voit lisätä sen suosikkeihisi (Add to favs), jolloin mallin tiedot ja ohje jäävät talteen omaan profiiliisi. Huom! Omaan profiiliisi pääset aina oikeasta yläkulmasta klikkaamalla käyttäjänimeäsi.

10 Haku ryhmän projekteista
Myös ryhmän (=group), johon olet liittynyt, projekteista on mahdollisuus tehdä hakuja. (Valitse ryhmä > ryhmän välilehti Projects (ks. nuoli) > advanced search > kirjoita hakusana > paina search)


Lataa ppt "Ravelry."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google