25/06/2014 1 Digi-demohakemukset. 2 Yleiskriteerit -kuuluuko hanke yleensä tuen piiriin, ts. kyseessä on kulttuuriin liittyvä sisältötuotantohanke; -ei.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
TAITOTASO 1 = ALKEISTAIDOT
Advertisements

Sivu VALINTAKRITEERIT. Ohjelman varojen kohdennus Sivu 2 Julkinen rahoitus yhteensä miljoonaa euroa kaudella.
Tämä on SUUNTA-työkalun käyttöön opastava diaesitys
Tekesin innovaatiorahoitus
1 Selvitysmiehen raportti Panu Kalmi. 2 Taustaa Työ on jatkoa viime kerralle esitetylle selonteolle. Selvityksen osan 2 muodostaa viime kerralla esitetyt.
TJS-TUKI Koulutustilaisuudet Opintokerhot. TJS-tuki TJS-tuki on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää taloudellista tukea ohjattuun oppimiseen, esim.
Sauna Contact Point Finland Miksi Cannes Lions? • Jos-et-ole-siellä-et-ole-olemassa -tapahtuma • Maailman mielipidemanipulaattorit ja mainosalan.
Verkonkäytön ongelmat
LUONTOKUVASTA APPLIKOINTITOTEUTUS
Työhyvinvoinnin tekijät Akavan Erityisalojen työmarkkinatutkimusten tuloksia Tiivistelmädiat
Copyright © Tekes Cleantech-yritykset ”Viisi tähteä”
Julkisen sektorin tukemisen merkitys kehityspolitiikassa Sanna Vesikansa YK:n väestörahasto/ Etiopia
Oulu Juha Pulkkinen Tekes.
Asiantuntija-ammattien etiikka
Hanke- ja hakuinfo Länsi-Suomen EAKR -ohjelma Pirjo Peräaho Keski-Suomen liitto.
Hyvä lapsuus kaikille! Maria Kaisa Aula
Finnvera - rooli pk-yritysten rahoittajana ja tulevaisuuden näkymät Yrittäjävaltuuskunnan kokous Timo Kekkonen Elinkeinoelämän keskusliitto,
TYÖHAKEMUS.
Antti-Jussi Lakanen Nuorten peliohjelmointi 2009 / Jyväskylän yliopisto.
VKS Matti Nissinen Rikosprosessi osana ihmiskaupan torjuntaa.
Luovia ihmisiä ajaa eteenpäin ns. kosmologinen motiivi eli pyrkimys rakentaa kosmosta, järjestystä, suhteessa itseen ja maailmaan. Kulttuurin alojen suurista.
TJS-TUKI Koulutustilaisuudet Opintokerhot. TJS-tuki TJS-tuki on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää taloudellista tukea ohjattuun oppimiseen, esim.
HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJA VASTUUALUE 1VASTUUALUE 3 VASTUUALUE 4 VASTUUALUE 2 SIHTEERI MALLISEURA RY / HALLITUS - dynaamisen organisaatiokaavion esittely.
VARHAINEN PUUTTUMINEN
Työelämävalmiuksia | Yrittäjyyskasvatusta | Oman talouden hallintaa Toimintasuunnitelma.
Työolosuhteiden järjestelytuki
Eikö talous enää kasva? Timo Lindholm / Sitra
Kuvaa mahdollisimman selkeästi yrityksenne käyttämä mobiiliratkaisukokonaisuus, jolla osallistutte Most Mobile Enterprise - kilpailuun. Kilpailun esiraati.
Esittäytyminen Vastaa esitettyihin kysymyksiin omalta kohdaltasi lyhyesti. Korvaa kysymykset omilla vastauksillasi. Kiitos!
− työkalu toiminnan suunnittelun ja suunnitelman arvioinnin tueksi
Tekesin ja innovaatiotoiminnan vaikutukset 2014
MuotoCon tavoitteena on luoda palvelu, josta pk-yritys saa kootusti tietoa muotoilun käytön hyödyistä, löytää tekijät ja saa tietoa rahoitusmahdollisuuksista.
10/2009 © Copyright Tekes Kilpailukykyä ja työelämän laatua Tekesin työorganisaatioiden kehittämisen rahoitus (TYKE) Tekesin työorganisaatioiden kehittämisen.
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin ja opintokerhoihin TJS-tuki.
Vammaispalvelulaki Vammaispalvelulain tarkoituksena on edistää vammaisen henkilön edellytyksiä elää ja toimia muiden kanssa yhdenvertaisena yhteiskunnan.
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin ja opintokerhoihin TJS-tuki.
Creative Campus - yliopisto innovaatioympäristönä Sisältöliiketoiminnan luovien prosessien johtaminen (Creative Processes and Content Busines.
Itä-Suomen lääninhallitus Hankkeiden valintamenettely, välttämättömät ja hankevalintaa ohjaavat kriteerit sekä päätöksenteko EU-projektipäällikkö Timo.
Piiriapurahojen tarkoitus
© SUOMEN AKATEMIA 1 Suomen Akatemia Tehtävät Myöntää rahoitusta tieteelliseen tutkimukseen, tutkijankoulutukseen ja tutkimusedellytysten kehittämiseen;
Keskustan Pohjoisen alueen pohdintoja Jokaisella oppilaalla on oikeus hyvään opetukseen * Pätevät opettajat, riittävä resurssointi ei liian suuriksi kasvavia.
Kestävää kasvua ja työtä
Laajennetun työssäoppimisen kokeilussa Opiskelijan henkilökohtainen ohjaus Työssäoppiminen laajenee - laajeneeko ohjaus ja tuki?!?
Antti-Jussi Lakanen Nuorten peliohjelmointi 2011 / Jyväskylän yliopisto.
Projektityökurssi KLTITE06SU/OH Projektitöiden seminaariohjeet.
Projektityökurssi KLTITE05SU/OH Projektitöiden seminaariohjeet.
Leader-yritystuet Marskin Maja, Loppi Ihmisten kokoisille ideoille!
Innovatiiviset julkiset hankinnat – yritysten mahdollisuudet uuteen liiketoimintaan Tuomas Lehtinen HSY Älykäs Vesi
Suomen Jääkiekkoliitto1 TUKEA JÄÄKIEKON HARRASTAMISEEN.
Opiskelevan urheilijan talous Jari Savolainen ja Jukka Tirri Korkea-asteen kaksoisuraseminaari, Helsinki
Uusiutuvan energian tukijärjestelmät valinkauhassa Uusiutuvan energian ajankohtaispäivä Hallitusneuvos Anja Liukko.
Työolosuhteiden järjestelytuki Laki julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta 10 luku 3 § VnA JTYPL, 9: Ohje JTYPL, sivut 275, , ja.
DigiDemo CreaDemo CreMa Tuotantoneuvoja Milla Moilanen.
Agora Delta Tutkimus- ja innovaatiopalvelut Elja Kallberg (KOHINA –hanke)
Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI
Toimintasuunnitelma.
Miten kirjoittaa hyvä apurahahakemus
Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI
Työkaluja tehtävien tueksi
NY Vuosi yrittäjänä Yrittäjyyttä ja työelämäoppeja käytännössä
Taloudellinen tuki liittojen ja yhdistysten koulutuksiin
Internethuijaukset Opinnäytetyö © Hans Lindström 2007.
Yritystukityöryhmän kuulemistilaisuus ELY-keskukset
Yritystuet ja yritysten kansainvälinen kilpailukyky
Hankeviestintää - miksi ja miten?
Vähämerkityksinen tuki eli de minimis -tuki
Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI
”Idea on siemen…” …joka alkaa itämään.
Lapsivaikutusten arviointi LAVA
Työllisyyspoliittinen avustus – rahoituksen haku vuodelle 2020
Esityksen transkriptio:

25/06/ Digi-demohakemukset

2 Yleiskriteerit -kuuluuko hanke yleensä tuen piiriin, ts. kyseessä on kulttuuriin liittyvä sisältötuotantohanke; -ei hankkeen tekniseen kehittelyyn -ei opetus- eikä markkinointimateriaalia -ei verkkokauppahankkeitaonko hankkeella mahdollisuus saada yleisempiä elinkeinopolitiittisia tukia -kyse ei ole yritystuesta, vaan projektikohtaisesta tuesta

25/06/ Digitaaliset demot •hanke täyttää liiketoiminnan tunnusmerkit; ts. hankkeet ovat kaupallisesti hyödynnettävissä •monistettavuus (tavalla tai toisella) •tuotteistaminen •yleinen kasvun mahdollisuus •myös riskin ottamisen kannustaminen (vrt. ”taiteellisemmat” hankkeet) •hanke on innovatiivinen ja ”uusi” •hanke sisältää merkittävää uutta sisällöllisesti tai käytettävyyden/toiminnallisuuden kannalta •monikanavavaisuus on etu •budjetin realistisuus ja hyväksyttävyys (esim. matkakuluja ei huomioida); •oman rahoitusosuuden toimivuus •yrityksen taloudellinen tilanne on riittävän hyvä •muun rahoituksen saamisen todennäköisyys •onko hankkeen koko suhteessa tukea hakevan yrityksen kokoon; •ns. feasibility-kysymys, ts. yritys kykenee toteuttamaan hankkeen, •sopivien yhteistyökumppaneiden löytämisen todennäköisyys

25/06/ Konseptiraha –jos hanke ei ole kypsä demo-tukeen, voidaan myöntää konseptirahaa hankkeen edelleen kehittelyyn, jossa tärkeintä on itse idean kehittelykelpoisuus –määrä on nostettu euroon (ohjausryhmä ) –”valmisteleva” tuki ennen demotukea –demoja koskevia kriteerejä sovelletaan myös konseptitukeen

25/06/ Erilaisia hakemuksia •Taidehakemus –Hankkeesta puuttuu liiketoimintanäkökulma –Rahoitusta ohjataan hakemaan taiteen tukijärjestelmästä •Tekniikkahakemus –Hankkeesta puuttuu sisältönäkökulma –Rahoitusta ohjataan hakemaan Tekesin ja t&k-tukijärjestelmästä •Suppea hakemus –Hankkeesta puuttuu joko välttämättömiä liitteitä, kuten budjetti, tai ratkaisevia kuvauksia asioista niin, että on vaikea ymmärtää mistä hankkeessa on kyse –Täydennettynä tai laveammin kirjoitettuna hankkeella on usein edellytyksiä saada rahaa vaikkapa seuraavassa jaossa •Mulle kivaa –hakemus –Hankkeella ei ole yleisempää relevanssia, vaan sen keskeinen tavoite on vaikkapa tekijän matkustelu –Hankkeella ei ole edellytyksiä saada paranneltunakaan tukirahoitusta •Jotain vaan –hakemus –Hankkeelta puutuu •Minä ite –hakemus •Maailma avoinna –hakemus –Hankkeelta puuttuu fokus, hanke voi esim. olla vain pelkkä idea tai geneerisen alustan rakentaminen –Hankkeella on usein edellytyksiä saada rahaa vaikkapa seuraavassa jaossa Valitsemalla yhden selkeän idean sovelluskohteen hankkeessa esitetyistä esimerkeistä ja työstä •Keksin pyörän –hakemus –Hankkeelta puuttuu innovatiivisuus, uutuus tai uniikkisuus (tosin tekijä ei välttämättä itse tiedä sitä)