Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

MuotoCon tavoitteena on luoda palvelu, josta pk-yritys saa kootusti tietoa muotoilun käytön hyödyistä, löytää tekijät ja saa tietoa rahoitusmahdollisuuksista.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "MuotoCon tavoitteena on luoda palvelu, josta pk-yritys saa kootusti tietoa muotoilun käytön hyödyistä, löytää tekijät ja saa tietoa rahoitusmahdollisuuksista."— Esityksen transkriptio:

1 MuotoCon tavoitteena on luoda palvelu, josta pk-yritys saa kootusti tietoa muotoilun käytön hyödyistä, löytää tekijät ja saa tietoa rahoitusmahdollisuuksista. MuotoCo - Sulautettua muotoilua sujuvaa liiketoimintaa

2 Verkostoitumis- tilaisuus 16.12.2014 klo 9-12 Vapriikki, kokoustila 1 Mahdollisuus uusien yhteistyösuhteiden solmimiseen Mahdollisuus oman verkoston laajentamiseen - Uutta osaamista verkostoitumalla Työkaluja oman verkoston johtamiseen Rakennetaan yhdessä MuotoCo -verkoston strategia ja viestintä Mistä ja miten rahoitusta projekteihin yritysten kanssa? Miksi osallistua? Tilaisuus on suunnattu muotoilupalvelujen tarjoajille Ohjelma: Aamukahvi MuotoCo hankkeen esittely Verkostosta voimaa omaan liiketoimintaan Hankkeen aikana tapahtuvat verkostoitumisen toimenpiteet ja tavoitteet Tutustumista ja verkostoitumista Mahdollisuus kehittää omaa yhteistyöverkostoaan ja sen toimintaa Ilmoittautumiset: tuija.widen@kolumbus.fi 9.12.2014 mennessätuija.widen@kolumbus.fi Muotoilu tarjoaa työkaluja yritystoiminnan eri osa-alueiden parantamiseen niin, että yritys palvelee toiminnallaan mahdollisimman hyvin asiakastaan. “ ” I Verkostoitumistapaaminen ti 16.12.

3 Fokus – asiakas ja nopeampi onnistuminen Mitä muotoilulla tarkoitamme tässä hankkeessa ja kehitettävässä palvelussa? Muotoilua on kaikkialla. Se on sulautunut esineisiin, tuotteisiin, palveluihin ja informaatioon. Muotoilulla rakennetaan toimiva vuorovaikutus asiakkaan ja tuotteen ja palvelun välille. Hyvä muotoilu täyttää valmistajan tuotannolliset, kaupalliset ja logistiset vaatimukset ja ennen kaikkea asiakkaiden ja käyttäjien tarpeet. (Suomen muotoilusäätiö, 2014)

4 MuotoCo mahdollistaa yhteistoiminnan, keskinäisen benchmarkkauksen, tiedonjaon sekä palvelunvaihdon Yritys löytää helpommin ja nopeammin oikeat ja sopivat tekijät omiin kehitysprojekteihinsa InhimillistäIhmisten kanssa Muotoilun käyttö on vähäistä suomalaisissa pk-yrityksissä Miksi? Meillä on liian paljon kysymyksiä ilman vastausta. Mitkä ovat muotoilun hyödyt? Voiko muotoilu ratkaista meidän yrityksen ongelman? Mistä löydän tarvittavat osaajat? Mitä se maksaa? Mistä rahaa kehittämiseen? MuotoCo -verkkopalvelu kerää yhteen keskustelun ja tiedon Ihmisen hahmotettavia

5 Yhteys Facebook linkkiTwitter linkkiGoogle+ linkki Osoite:Tredea Oy Juhlatalonkatu 5 33100, Tampere Puh. Tredea: Aki / 050-365 6664 Puh. Kinos: Marja / 0400-39 1700 Puh. Mentorica: Tuija / 044-3442 333 aki.anttila@tredea.fi marja@kinoskoordinaatio.fi tuija.widen@kolumbus.fi Vapriikki Museokeskus Vapriikki Alaverstaanraitti 5


Lataa ppt "MuotoCon tavoitteena on luoda palvelu, josta pk-yritys saa kootusti tietoa muotoilun käytön hyödyistä, löytää tekijät ja saa tietoa rahoitusmahdollisuuksista."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google