Heidi ”Andreas” Krieger

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
• Liverpoolin visiitti jäi vain vuoden mittaiseksi lukuisten luokkaantumisten vuoksi. Vuonna 2002 Litmanen palasi vanhaan seuraansa Ajaxiin, jossa.
Advertisements

Kotiseutumme luontoa.
Poimintoja Suomen lääketeollisuuden historiasta
Taivaassa tavataan Villen isoisä on kuollut.
Naisena olemisen ihanuus! Loistava, tuntematon Naiskirjailija
Antiikin kulttuuri (Antiikin aika 1000 eKr. – 500jKr.
By: LadyLine Ritz, Vaasa. Alkaen To 22//13 Lisää infoa & ilmoittautuminen: TAI 55+ KUNTOKURSSI Sinulle, joka haluat:
Taitojen johdonmukaista, systemaattista, pitkäjänteistä opettelua ja harjoittelua. Fyysiset taidot Psyykkiset taidot Ainakin taitolajeissa psyykkinen.
Sukunimi Etunimi Osoite PostinumeroPostitoimipaikka Syntymävuosipoikatyttö Paidan koko SM Koulu Ruoka-allergiat/sairaudet Urheilukoulu
OTA TÄMÄ VIESTI VAKAVASTI!
Johdatus Linuxiin Mauri Heinonen
Asianajajan ammatti Päivämäärä Koulun nimi Luennoitsijan nimi.
Case-kahvila Raija Kerätär
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
SUOMEN OLYMPIA-AKATEMIA
Häiritsevä elämä Asunnossa vietetty häiritsevä elämä on paljon puhuttava ja erimielisyyttä aiheuttava aihe Liikkeellä on myös paljon väärää tietoa sovellettavasta.
Odotukset seuratoiminnalta eri elämänvaiheissa
Urheilulääketiede Harri Hakkarainen LL, LitM, valmentaja.
Urheiluopetus – urheilukasvatus Miskolcin kaupungissa Miskolcin Urheilukoulun (MISI) esittäytyminen Fuhrmann Géza rehtori, Miskolcin urheilukoulu.
Urhean yläkouluverkosto Olympiastadion Asko Härkönen Suomen Olympiakomitea.
Vesa Artman Tammikuu  Lasten säännöt koskevat sarjoja 13 v ja alle  Normaali (kansainvälinen sääntö) koskee sarjoja 14 v ja yli  Veteraanisarjoilla.
TEOLLISEN YHTEISKUNNAN SYNTY (1700-L.LOPPU, 1800-L.)
Marjan tarina.
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
Pesäpallon Historia ja Kilpailutoiminta
Samsonin tarina. Nimeni on Samson ja olen 14-vuotias. Asun Kisumussa, Keniassa ja rakastan jalkapalloa!
Mariamin tarina. Nimeni on Mariam ja olen 13 vuotta. Asun pienessä kylässä Ugandassa. Tykkään tehdä ruokaa oman puutarhamme antimista.
Jouni Viuhko 2010 Pilkun käyttäminen.
Perheiden ruokailu ennen ja nyt – lapsen kasvaminen omaan ruokakulttuuriin Jyväskylä
Etsintäkuulutus Nuori nainen kadonnut « Etsimme nuorta naishenkilöä joka katosi Juhannuksena Mamba-klubilta yllättäen jättämättä mitään viestiä! » « Hän.
Filosofian synty Filosofia on arkipäiväisien asioiden ihmettelyä ja yliluonnollisten kysymyksien pohdiskelua. Filosofiassa argumentointi ja kyseenalaistaminen.
Aihe: 30 Asiaa 30 asiaa, jotka olemme oppineet pornoleffoista.
 Ulkomaankauppa on aina ollut merkityksellistä Suomelle.  Kokonaisvienti nelinkertaistui vuodesta 1990 vuoteen 2008 asti.  Tavaroiden ja palveluiden.
SATTUMAAKO... ? TÄMÄ INFORMAATIO ON TÄYDELLISESTI TOTTA JA SE ON TARKISTETTAVISSA..
Fredin tarina. Nimeni on Fred ja olen 10-vuotias. Asun Kisumussa, Keniassa ja rakastan jalkapallon pelaamista!
Eugen Herrigel.  Pakko myöntää, että mielenkiinto kirjaa kohtaan heräsi 76 sivua/3 kirjapistettä suhteesta, mutta tarkoituksenani oli kuitenkin lukea.
NEVILLE CHAMBERLAIN Saku Huhmo 2B. Nuori Neville Chamberlain.
Real Madrid Espanjan ylpeys. Primera Division  Real Madrid on tunnettu jalkapalloseura Espanjan pääkaupungista Madridista. Se on pelannut Espanjan jalkapallon.
PILKKU.
Toimivia ratkaisuja – monenlaisia ja tuottavia malleja ja onnistuneita urapolkuja on jo olemassa Maahanmuuttajataustaisen opiskelijan ohjaaminen ja tuki.
Etelä-Korea Korea, on valtio Aasiassa.
Toimeentulotuki 2013 Ari Virtanen THL1.
Kommunismin romahdus ja kylmän sodan loppu:
Hyvinvointi-Suomi 1960-luvulta lähtien suuri ”rakennemuutos”
Valmentajana kehittyminen
Nurmi Hydraulics Oy Vaiheittain kansainvälistynyt.
Tietokannat –kurssi SQL peruskyselyt
Euroopan talous- ja rahaliitto EMU: Kehitetty jo n. 30 vuotta Ensimmäinen vaihe 1979 => valuuttakurssit Vuonna 1999 kytkettiin 12 maan valuuttakurssit.
1 Ohjelmointikielten varhaishistoria Esa-Matti Miettinen
Saksan demokraattinen tasavalta
Metallien historiaa.
Herlun pojat voittivat Tampereen lukioiden jalkapallomestaruudet He pääsivät SM-finaaliin Opettajien ja opiskelijoiden väliset ottelut ovat.
Kreikan demokratia   - Kaupunkivaltion hallitsemista kutsuttiin politiikaksi: yhteisistä asioista keskusteltiin julkisesti, vallankäyttö ei perustunut.
Asiakkuusmallit liikunta-alalla murroksessa
Oikeustapauksia ”Pacta sunt servanda”?.
Mikael Agricola Mikael Agricola syntyi vuonna 1510 ja kuoli 9. huhtikuuta vuonna 1557 ja hänen kuolinpäivänsä on vakiintunut liputuspäivä. Keskiajalla.
Pyhittäjä Arseni Konevitsalainen. Pyhittäjä Arseni Konevitsalainen syntyi Novgorodin lähistöllä ja sai hyvän kristillisen kasvatuksen. Ammatiltaan hän.
Modernismin tulo Suomeen
Reikäkorttikoneet ja niiden sovellutuksia Marja Helminen
Meeri, Katariina ja Heidi. Riikka 4-vuotta Riikka on 4-vuotias astmaa sairastava tyttö. Hänen perheeseen kuuluvat äiti, isä ja 2-vuotias pikkusisko. Perhe.
MATTI NYKÄNEN.
Miina Sillanpää Miina Sillanpään 150-vuotisjuhlanäyttely on saakka esillä Forssan kaupunginkirjaston 2. kerroksessa sijaitsevassa näyttelytila.
EMINEM Aino Pennanen.
Paavo Nurmi Jenna & Venla.
VIRO.
GVK 70V historia Uudenvuodenaattona 1945 muutama nuori herra Turusta ja apteekkari Uusi-Kaarlepyystä päättivät perustaa yrityksen valmistamaan Eau de Colognea.
Pöytätennis.
Antiikin olympialaiset Daniel Wacklin 17B
Kylmä sota s. 92-.
J.P. Chenet Sparkling Rosé Ice Edition
Esityksen transkriptio:

Heidi ”Andreas” Krieger

Yleistä tietoa ja uran alkuvaiheet Heidi Krieger syntyi 20.7.1966 Itä-Berliinissä, Itä-Saksassa Hän oli kuulantyöntäjä Itä-Saksan urheilijoissa Heinäkuussa 1979 Heidi sai kutsun arvostettuun urheilukouluun Berliiniin Koulu oli yhteydessä suureen urheiluseuraan SC Dynamoon, jota sponsori Itä-Saksan salainen poliisi Stasi Neljä kuukautta myöhemmin, 1979 vuoden lopulla, Heidi aloitti uuden koulunsa Hänelle tehtiin aikataulu joka sisälsi kaksi harjoitus- ja kaksi opiskeluaikaa päivittäin

Doping Heidi oli osallisena Itä-Saksan dopingohjelmaa joka oli suunnattu kansainvälisesti menestyville urheilijoille Heidin ollessa vain 16-vuotias hänen valmentajansa alkoivat antaa hänelle sinisiä pillereitä Heidille kerrottiin niiden olevan vitamiinitabletteja, vaikka todellisuudessa pillerit olivat Oral-Turinabol steroideja Steroidien vaikutus alkoi näkyä nopeaa, sillä kuusi kuukautta steroidien käytön aloituksesta hän ei enää mahtunut vanhoihin vaatteisiinsa. Hänen äänensä alkoi madaltua ja hänen vartalon karvoitus alkoi runsastua 18-vuotiaana Heidi painoi 100 kiloa Heidin tapauksessa hän joutui syömään ehkäisypillereitä steroidien rinnalla

Oral-Turinabol Itä-Saksan kemistit kehittivät Oral-Turinabol steroidin 1960- luvulla valtion ja urheiluyhdistysten avustuksella Steroidit kasvattivat lihaksia ja voimaa, ja niiden haittavaikutuksien kerrottiin olevan harvinaisia. Haittavaikutuksia saattoi kuitenkin esiintyä jos otti liian isoja annoksia, tai käytti steroideja liian pitkän aikaa putkeen Myöhemmin ilmenevät haittavaikutukset olivat kuitenkin katastrofaalisia sillä ne aiheuttivat rinta- ja kivessyöpää, hedelmättömyyttä naisilla sekä sydänongelmia

Arvokisasaavutukset Vuonna 1984 Heidi voitti ensimmäisen arvokisamitalinsa saaden pronssia sisäratojen EM-kilpailuissa Göteborgissa Vuonna 1986 Krieger saavutti ensin hopeaa sisäratojen EM-kilpailuissa Madridissa, ja myöhemmin samana vuonna kultaa Stuttgartin EM-kilpailuissa Vuonna 1987 Heidi saavutti hopeaa sisäratojen EM-kilpailuissa Liévinissä, joka jäi myös hänen viimeiseksi arvokisamitalikseen

Elämä urheilu-uran jälkeen Vuonna 1988 Kriegerillä oli rankka kahden viikon harjoitusjakso, joka vahingoitti hänen polvia, vyötäröä sekä selkää Vuonna 1991 Kriegerin urheilu-ura oli ohi Koska steroidit olivat saaneet hänet näyttämään enemmän mieheltä kuin naiselta, päätti hän mennä sukupuolileikkaukseen vuonna 1997 Samalla hän vaihtoi nimensä Heidistä Andreakseksi Vuonna 2002 Andreas vihkiytyi entisen Itäsaksalaisen uimarin Ute Krausen kanssa

Myös Ute oli ollut osallinen Itä-Saksan dopingvalmennusta Hän oli kärsinyt yli 20 vuotta bulimiasta ja masennuksesta, jotka olivat saaneet alkunsa rankasta valmennuksesta urheilu-uran aikana Nykyisin Andreas käy puhumassa kouluilla yms. Dopingin käytön kauheuksista

Dopingoikeudenkäynnit 1990-luvun lopulla käytiin oikeudenkäynti jossa oli mukana noin 200 Itä-Saksan entistä urheilijaa sekä tuhansia todistajia Oikeudenkäynnissä Itä-Saksan entisen maajoukkueen tohtorille Manfred Ewaldille ja lääkekonsultille Manfred Hoppnerille annettiin ehdollisia tuomioita osallisuudesta hormonien tahalliseen antamiseen Lakimies Jens Steinigen on 190 entisen urheilijan avustuksella haastanut lääkeyhtiö VEB Jenapharmin oikeuteen 2000-luvulla Jenapharm oli ennen valtion ylläpitämä lääkeyhtiö, joka valmisti Oral-Turinabolia Yhtiön toimitusjohtaja Isabella Rothe on myöntynyt maksamaan korvauksia urheilijoille

Hän kuitenkin sanoi vahingonkorvausvaatimusten olevan perusteettomia, mutta sanoi tunteneensa sääliä urheilijoita kohtaan, sillä monet olivat alaikäisiä hormonien ottamisen aikaan Enää Jenapharm ei ole valtion ylläpitämä, vaan se on yhden maailman isoimman lääkeyhtiön Schering AG Groupin tytäryhtiö Schering AG Group ei ole myöntynyt maksamaan mitään korvauksia urheilijoille