Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

EMINEM Aino Pennanen.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "EMINEM Aino Pennanen."— Esityksen transkriptio:

1 EMINEM Aino Pennanen

2 LAPSUUS Eminem, oikealta nimeltään Marshall Bruce Mathers syntyi 17. lokakuuta 1972 Saint Josephissa Missourissa. Hänen isänsä jätti perheensä kun Marshall oli vain 18 kuukauden ikäinen. Marshall on yrittänyt ottaa useita kertoja yhteyttä häneen tuloksetta. Eminem muutti äitinsä kanssa lapsuudessaan useita kertoja, jonka takia hän myös vaihtoi todella monesti koulua. Eminem oli myös koulukiusattu ja tunsi itsensä ulkopuoliseksi ystäväpiirissään johtuen valkoisesta ihonväristään.

3 NUORUUS Eminem aloitti rap-musiikin tekemisen ollessaan 14-vuotias. Ensin hän räppäsi paikallisilla pikkuklubeilla taiteilijanimellä M&M. Eminem päätti todistella taitojaan myös erilaisissa battleissa. Hän ei menestynyt high schoolisssa kovinkaan hyvin ja kerrattuaan yhdeksännen luokan kolmesti hän lopetti sen. Siellä hän kuitenkin oli tavannut vaimonsa Kimberly Scottin jonka kansa hänellä on ollut on-off suhde. Koulunsa jälkeen hän työskenteli useissa eri paikoissa maksaakseen elämisensä ja seurusteli Kimin kanssa. Tietysti hän myös sanoitti biisejä.

4 YKSITYISELÄMÄ Eminem on ollut rikkonut lakia pari kertaa, ja joutunut maksamaan korvauksia ja ollut myös pari vuotta ehdollisessa vankeudessa. Hänellä on ollut myös huumeriippuvuus, jonka seurauksena hän sai kerran yliannostuksen ja oli lähellä kuolemaa. Hän on ollut nyt ilman huumeita kahdeksan vuotta. Eminemillä on kolme tytärtä; Hailie Jade Scott, Whitney Mathers ja Alaina Mathers. Hailie on Eminemin ja Kimin yhteinen lapsi ja Whitneyn ja Alainan Eminem on adoptoinut.

5 NOUSU JULKISUUTEEN Kun Eminemin maine kasvoi ja hän oli erilaisissa rap-ryhmissä. Hänen ensimmäinen albuminsa oli omakustanteinen Infinite. Levy ei menestynyt yhtään, jonka seurauksena Eminem ja Kim erosivat ja Eminem yritti itsemurhaa. Seuraavana vuonna, Eminem kuitenkin julkaisi toisen omakustannealbuminsa; The Slim Shady EP:n, jonka ansiosta hän sai tehtyä levytyssopimuksen rap-tuottaja Dr. Dren:n kanssa. Dr. Dren:n ensimmäinen tuottama albumi The Slim Shady LP (1999), myi kolminkertaista platinaa. Seuraavana vuonna julkaistiin The Marshall Mathers LP, jota on myyty noin 20 milj. kappaletta ja siitä on tehty useita singlejä.

6 JULKISUUS Eminemin seuraava albumi oli The Eminem Show, joka oli myös suuri menestys yltäen myyntilistoilla ykköseksi ja myyden 1,332 miljoonaa kopiota ensimmäisellä viikollaan. Samoihin aikoihin Eminem liittyi Proofin kanssa perustamaansa D12-yhtyeeseen ja esiintyi elokuvissa Da Hip Hop Witch ja Mä ja mun pomo. Hän on myös esiintynyt elokuvissa 8 Mile, Funny People ja the interview. Eminem on myös julkaissut albumit Encore, Curtain Call: The Hits, Recovery ja The Marshall Mathers LP 2 ja ne kaikki ovat olleet erittäin menestyneitä ja tehneet hänestä yhden maailman parhaista räppäreistä.


Lataa ppt "EMINEM Aino Pennanen."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google