Muokkaus Mari Lampinen,

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
1. Lukupiiri: Tehtävien purku
Advertisements

Tom Laine, LinkedIn heavy user vuodesta
Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti.
Kalenterit ja ajanhallintaohjelmat Sanna, Laura, Nelli, Pilvi, Anne-Mari, Emilia, Suvi, Katariina, Elsa, Veera, Marjo-Riikka, Monika LUKO 1B.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi foorumi ja kuinka kommentoida foorumiin. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
DIIGO TIEDONHALLINNASSA Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
KyläNetti - sivun tekeminen • KyläNetti-sivustoon on luotu valmiiksi esimerkinomainen sivurakenne, jota voi vapaasti muokata • Kaikki sivut eivät ole näkyvissä.
Moodlen ohje opiskelijoille
LinkedIn - verkostoitumispalveluna Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
Portal-ohje opiskelijoille. 2 Kirjaudu sisään tunnuksella ja salasanalla. Portaliin kirjauduttaessa käytetään samoja tunnuksia kuin muihin VAMKin IT-järjestelmiin.
Työpaja Maanantaiaamuna kotona  Lukujärjestyksen tarkistus  Missä opiskelen?  Mitä opiskelen?  Mitä materiaalia tarvitsen?  Kun valitsen.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi uutinen. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Sosiaalisen median verkkopalveluja Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
LinkedIn yritystoiminnan tukemisessa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Wikispaces vieraan kielen opetuksessa Opetus goes POP mediaope Katrina Vartiainen.
Tieteellinen kirjoittaminen Taulukot, kuviot, esimerkit
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
DIIGO TIEDONHALLINNASSA Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen, Marjut Lahtela ja Katariina.
TTL Sosiaalisessa mediassa
Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Yhteiskuntaoppi kunnialla läpi!
Työrauha ja haastavat tilanteet
Jorma Ronkainen / IT-laitos
Hyvä PowerPoint-esitys
Sähköinen portfolio - kyvyt.fi
Kokemuksia virtuaaliopena toimimisesta
VÄLIVUOSI.  Välivuosi voi osua omalle kohdalle joko suunnitellusti tai vahingossa, jos ei saakaan ensimmäisellä hakukerralla opiskelupaikkaa.  Välivuosi.
Sosiaalinen media. Sisällysluettelo 3. Kuvat – Picasa 4. Sosiaaliset verkostot – Facebook 5. Videot –Youtube 6. Blogit ja wiki- Wikispaces 7. Oppimisympäristöt.
Twitter reaaliajan seurannassa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Valitse jokin alla olevista luvuista tai napsauta ”seuraava" -painiketta aloittaaksesi web-opas. 1.JohdantoJohdanto 2.Tiedonhaku Europa-portaalistaTiedonhaku.
HARJOITTELUPAIKKA HAKUSESSA
Valitse jokin alla olevista luvuista tai napsauta ”seuraava" -painiketta aloittaaksesi web-opas. 1.Kotisivulla liikkuminen?Kotisivulla liikkuminen? 2.Politiikanaloihin.
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Miten tuotetaan digikansalaisia? Näkökulmia ja keskustelua
Käyttöohje: Kuinka vaihtaa salasana. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
 Valitse itseäsi kiinnostava ja sinulle sopiva kirja.  Kannattaa pohtia seuraavia asioita:  Mikä on kirjan aihepiiri?  Onko kirjan pituus sinulle.
Flextila – ratkaisuja käytännön tarpeisiin Valtakunnallinen asukashankintaseminaari Perjantai Verkossa ja Mynämäellä.
TAKK Henna-Riikka Ahvenjärvi TAKK Henna-Riikka Ahvenjärvi2.
OSAAMISEN TUNNISTAMINEN JA TUNNUSTAMINEN Onnistuneella yhteistyöllä tutkintoon –hanke.
Huomautus: Tämä esite on suunniteltu tulostettavaksi. Ennen kuin ryhdyt tulostamaan korttikartongille, tee koetulostus tavalliselle paperille ja varmista,
Sosiaalinen media työelämän viestintäkanavana
Johdanto Kuvailuteksti harmaaseen palkkiin:
Sosiaalinen media & työnhaku
Jarkko Muhonen TeamProg
OPPIMISEN ARVIOINTI TYÖKALUN KÄYTTÄMINEN OPETTAJA
Facebook.
OPPIMISEN ARVIOINTI TYÖKALUN KÄYTTÄMINEN OPISKELIJA
TYÖHARJOITTELU.
TERVE Piirto-ohjeita GIMP-kuvankäsittelyohjelmalle
Sähköiset yo-kirjotukset
Puhetilanteen kieli.
Järjestöt työnantajina
Suomen Ekonomien jäsenlähettilyys
”Hissipuhe” Esitysmateriaalin runko ja sallittu sivumäärä.
Yritysesite Toiminta-ajatus kannattaa kirjoittaa tähän
OHJEITA TUTKIELMAN ESITTELYYN AC-ISTUNNOSSA
8. Luokkalaisten TET Tämä esitys käsittelee PowerPointin uusia ominaisuuksia. Se kannattaa katsella diaesityksenä. Näistä dioista saat ideoita esityksiin,
Työnantaja: Näin haet korvausta työterveyshuollon kustannuksista verkossa 2018.
Some-ohje Pirkanmaa2019-valmistelijoille
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
Monikanavainen työpaikkatiedotus
Lions Pass the Plate #lionspasstheplate
Yritysesite Toiminta-ajatus kannattaa kirjoittaa tähän
TERVE Piirto-ohjeita GIMP-kuvankäsittelyohjelmalle
Yrityksen nimi Tuotteet ja palvelut
CLT132 Tehtävät (viikko 8).
Mallit työllistymiseen ja osallisuuteen Kokeilukiertuekonseptin kuvaus
Kysy kirjastonhoitajalta
Esityksen transkriptio:

Muokkaus Mari Lampinen, Alkuperäinen: Pilvi Lempiäinen, Turun yliopisto

1. Mikä LinkedIn? LinkedIn on sosiaalisen median palvelu, jossa verkostoidutaan ammatillisesti. Kuin Facebook, mutta ammattikäyttöön. LinkedInin jokaisella käyttäjällä on oma profiili, joka vastaa suunnilleen julkista CV:tä. Voit toki itse valita mitä itsestäsi kerrot – kaikkea ei tarvitse julkaista! LinkedInissä keskustelu käydään ryhmissä: voit etsiä esim. työnhakuryhmiä, ammatillisia ryhmiä, ym. LinkedIn sopii myös opiskelijalle: sinun ei tarvitse olla huippuammattilainen liittyäksesi LinkedIniin. Sen sijaan verkottuminen on hyvä aloittaa jo opiskeluaikana: opiskelukaverit, opettajat, kesätyöpaikkojen työkaverit, ym.

LINKEDIN… Auttaa verkostoitumaan ja ehkä löytämään työpaikkojakin! 11.1.2019 LINKEDIN… Auttaa verkostoitumaan ja ehkä löytämään työpaikkojakin! On kuin sinun CV, mutta julkinen. Sieltä esim. työnantaja voi katsoa lisätietoja sinusta ennen haastattelua. On ilmainen Sopii kaikille, mutta erityisen tärkeä se on niille, jotka haluavat työskennellä esim. median, tekniikan, suunnittelun, muotoilun tai markkinoinnin alalla tai jotka haluavat tuoda omaa osaamistaan esiin monipuolisesti (esim. musiikki, taide, markkinointi…).

2. Mistä aloitan? www.linkedin.com -sivulla pääset luomaan itsellesi käyttäjätilin Seuraa LinkedIn:in kirjautumisohjeita, lue tässä esityksessä annetut vinkit ja tutustu lopussa oleviin linkkeihin Liity LinkedIn:in Uraristeys-ryhmään, jossa voit kysyä ja keskustella lisää mm. LinkedIn:in käytöstä!

3. Voinko käyttää LinkedIn:iä suomeksi? LinkedIn:iä ei ole suomenkielisenä, joten profiilisi otsikot ja kaikki toiminnot ovat englanniksi Pääasiassa suomalaiset tekevät profiilinsa englanniksi. Voit kuitenkin halutessasi kirjoittaa tietosi myös suomeksi. Suomalaisissa ryhmissä keskustellaan yleensä suomeksi.

4. Mitä laitan profiiliini? Voit itse valita, mitä asioita ja kuinka paljon kerrot profiilissasi. Muista kuitenkin, että kyse on ammatillisesta foorumista, jossa verkostoituminen ja näkyvyys ovat tavoiteltavia asioita. Tärkeimmät kohdat ovat: nimi, kuva, otsikko (mitä teet ja missä) sekä tiivistelmä eli summary. Näissä kohdin voit esitellä itseäsi ja osaamistasi. Tavoitteistasi riippuen sinun kannattaa painottaa profiilissasi hieman eri asioita. Katso ohjeet verkostoitujalle, työnhakijalle tai rekrytoijalle.

Lisää ohjeita LinkedIn:in käyttöön Aloittelijan opas (englanniksi): http://www.slideshare.net/grummanaa1c/linkedin-basics-101-9363434 Vinkkejä LinkedIn:in profiiliin luomiseen erityisesti työnhaun näkökulmasta: http://www.slideshare.net/tommybluebird/linked-in-tehokyttn-tommi-talasto Tule kysymään lisää vinkkejä LinkedIn-ryhmäämme Uraristeys!